SDS-HDZ-SDS prostitutke...
-
orkan
Ako ti se ne dopada njen "neartikuliran" govor ti se prebaci na artikulirane. Budi dovoljno kulturan i obiđi one koji ti terminološki ne odgovaraju.
Mi smo naučeni čitati kako piše, osim u književnosti koristiti metafore, pjesničke figure itd. Ti želiš da dominiraš na daljinski čak i mislima a način govora samo ti imaš exkluzivno auto-pravo koristiti od prostota do
prejudicirane kurtoazije.
PS ostavi se naših problema.
Riješit ćemo mi sve i bez tvoje pomoći.
Mi smo naučeni čitati kako piše, osim u književnosti koristiti metafore, pjesničke figure itd. Ti želiš da dominiraš na daljinski čak i mislima a način govora samo ti imaš exkluzivno auto-pravo koristiti od prostota do
prejudicirane kurtoazije.
PS ostavi se naših problema.
- Fair Life
Ako ti se ne dopada moje prisustvo na forumu i moje pisanje obrati se administratoru i moderatorima i nadaj se da ce uvaziti tvoje 'argumente'.
Do tada... pozdrav
Koliko vidim 'vi' i "rijesavate sve" !
Do tada... pozdrav
Vasih problema ? Da li je to BiH "vasa" zemlja ? Dok god mislim da je BiH i moja zemlja "vasi" problemi ce biti i moji problemi.orkan wrote:PS ostavi se naših problema.
Koliko vidim 'vi' i "rijesavate sve" !
-
orkan
Koliko ja vidim a imam dobar vid ti se baš brineš i činiš sve da "svojoj" zemlji i "svome" (Bošnjačkom ? ) narodu pomogneš ?
Koliko god da se trudiš da učiniš privid svoju "brigu" efekt je pucanj u prazno.
Znam da ćeš već sad izvući iz svoga bogatoga preobilnoga političkoga arhiva nekakav "valjan" dokument pa ćeš reči da to nisu tvoje riječi nego citati iz svih bjelosvjetskih izvora koje ti tek tako "slučajno" uvijek iskopaš na gotovs.
Upravo si u fazi pripreme dokumentarnoga materijala ako ga dok ja ovo pišem već nisi postirao.
Laka noć.
Koliko god da se trudiš da učiniš privid svoju "brigu" efekt je pucanj u prazno.
Znam da ćeš već sad izvući iz svoga bogatoga preobilnoga političkoga arhiva nekakav "valjan" dokument pa ćeš reči da to nisu tvoje riječi nego citati iz svih bjelosvjetskih izvora koje ti tek tako "slučajno" uvijek iskopaš na gotovs.
Upravo si u fazi pripreme dokumentarnoga materijala ako ga dok ja ovo pišem već nisi postirao.
Laka noć.