dobro, trebaju ponistiti sve sto ne valja? ja sam prvi za...Murisno1 wrote:pa ne morasAlfons Kauders wrote:buaaaaMurisno1 wrote:hajde, jbg, znam da se ovakvim glupostima i cinizmom najlakse skrece s teme i automatski degradira svako ko eventualno misli drugacije, ali jamte tite vam. jesu smjesni komentari, nema govora, to da je sdp kriv i za snijeg HA HA ... ali de ba hocel neko navesti ista vise od komentara "ne moze preko noci" i uputiti me na neko mjesto gdje se mogu uvjeriti da su trenutni vlastodrsci pokrenuli ikakvu pozitivnu akciju (ne dakle da su dokrajcili neke postupke, nego samo da su aktivirali nesto osim vozanja u busu i slicno)
jel sad ozbiljno trebam raspravljati s likom koji tvrdi da je sdp uveo pdv i fiskalizaciju?
i zar stvarno mislis da je doticnog potrebno dodatno "degradirati"?
pdv je super stvar, fiskalizacija je krađa neviđena.
ali imaju je priliku ponistit, niko se nece ljutit, ako ne valja ...
pdv nek ne diraju, nije to problem ...
a dalje, sta, kako, kud? na stranu sva politicka zajebancija sa svim neprijateljima, tu su pokazali bezmudost i mislim da tu nema puno prostora za diskusiju. ali, kako stvari stoje u obicnim stvarima ... pa sranje dibidus covjece, u sarajevu pogotovo.
nikki problem drug... samo da mi vrate pare koje sam bezze dao za kasu...
po mogucnosti da mi lovu vrate oni koji su glasali za one koji su tad bili na vlasti...