undercover crveni taliban...madner wrote:Nista znaci od janjetine i teletine![]()
Mozda tebi nije smjesno, ali uz tebe se ja posteno nasmijem. Samo jos nisam skontao da li te je SDP poslao kako bi svojim pristupom unistio svu normalnu kritiku ili ne.
SDP
- Alfons Kauders
#7651 Re: SDP
- Bosnolog
#7652 Re: SDP
Nisam ni ja sretan zbog mnogih stvari,znas u toku dana planiras nesto i ne bude jer imaju okolnosti i oni drugi sto su takode planirali svoje pa vam se planovi konfrotirali,....Kada biras izmedu dvije opcije,........biti u vlasti sa jednom od losih stranacko koalicionih ponuda ili nastaviti biti opozicija,po tebi bi nastavak opozicije bio prihvatljivija opcija,..Nije SDP uzeo 50%+1 glas da moze forimirati vlast,ima to sto ima,.da sam odlucivao mozda bi uzeo nekog drugog umjesto SDA,.Smatram da im ne treba smetati dok rada ali ih treba pratiti kako rade dati svoj sud kada zatraze nastavak podrske na izborima,.....Ponasas se nestrpljivo i cekas svaki povod da se istreses endless li,....Opet ti savjetujem formiraj stranku i opleti,......stochar wrote:
dodik i covic su dovoljno sretni, dobili su sto su htjeli od pocetka, dobili su isto sto bi dobili i da su SDA i bilo ko u koaliciji. ne vidim da je nesto SDP pomrsio racune njima dvojici, posebno Dodiku. SDP nije koliko-toliko drugaciji, SDP je isti, i ova zemlja nema vremena da ceka citav mandat, kod nas nije pet do 12 kod nas je 16:30, i, nema vremena za nicije izdrkavanje! za put od 1000 kilometara potreban je prvi korak - oni su ga napravili ali unazad. imenovanjima nesposobnih ministara, kriminogenih zamjenika (zamjenik ministra sigurnosti ima disciplinski postupak zbog uzimanja mita), ministrom pravde bivsim ugostiteljem koji je premlaciv'o zhenu, cinjenicom da godinu dana nisu spomenuli ni svoju Platformu ni Pet politika, niti ponudili bilo koje konkretno i potrebno rjesenje (pravosudni sistem u kolapsu, oni udarili po najjacoj karici), pokazali su dovoljan stepen nesposobnosti i stavili se u kosh sa SDA kleptomanima. za mene su n ekad bili jedina nada, sada su mi samo 'jedni od njih' jer 's kim si takav si'.
ne znam za vas, ali ja nastavljam s onim stona ovom forumu radim godinama: kritikovanje lose, nesposobne i korumpirane vlasti.
.
-
klixober
#7653 Re: SDP
Ti tvrdiš da su pogriješili što su uopšte formirali vlast i da su trebali ostati opozicija. Jednostavno neozbiljno, već sam rekao zašto, da opet ne ponavljam istu priču.stochar wrote:taj film neces gledati. odlucivali su 'oni koji ostaju' 20 najtezih godina zajedno, pa vidi u kakva smo govna upali. da je SDP bar malo manje bahat, saslusali bi kritike, vidjeli gdje grijese, zapitali se grijese li negdje. ali jok, oni se SBiH-irali, samo udarili po firmama i postavljanjima svojih ljudi na strateska mjesta. vidjeli smo kako je (na srecu) SBiH zavrsio, ali bojim se da ce (na zalost) i stranka koja nam je bila jedina nada zavrsiti tako. pa gledaj sta rade, oni optuzuju SDA da su 'komunjare'? pa jesu li oni normalni?!?!?!komeba wrote:@stochar
Ako jedinu soluciju vidiš u tome da se bježi odavde, bježi...Ali bar pusti nas koji ćemo ovdje ostati da odlučujemo o svojoj sudbini, siguran sam da i te druge države imaju dobre forume na kojima možeš diskutovati.
oni koji bastine KP i koji su od KP uzeli milionsku imovinu nekoga vrijedjaju nazivajuci ga komunjarom? pa kakva je to jebena Zona sumraka?!?! ne valjaju, i to znate i vi, vidite da nam je sistem kvaran, da nije nista bolje i promovisete tu ideju. s obzirom da znam kako ste godinama bili protiv ponasanja kakvo sada pokazuje SDP, zhao mi vas je. mora da nije lako izdati sve ideale i postati promotor kvarnog sistema...
Svi vidimo da je sistem kvaran i ne vidim da ga iko promoviše. Međutim, sistem se jedino može mijenjati tako što preuzmeš vlast, sigurno ne iz opozicije.
Last edited by klixober on 25/01/2012 23:56, edited 1 time in total.
- quasar
#7654 Re: SDP
ja sad i kad bih nesto posao protiv SDP da kazem, predomislim se. nema vise mjesta ni za konstruktivnu kritiku, jer se ne cuje, odmah se vraca prica na nasilje u porodici, nekakva saopstenja, ba sta me briga za to. Mene zanima hoce li poceti gradnja na proljece, hoce li ikad staviti cijene naftnih derivata pod kontrolu, hoce li biti novih poreza, hoce li konacno uraditi sta treba sa ovim GRAS-om, hoce li kerove skloniti, hoce li praviti nove bajbokane, ali ne kao hotele, nego kao kaznionice... pa hoce li sa HDZ-om pricati oko smanjenja broja kantona, pa ima li ideja za Sejdu, Fincija i quasara da nekad imaju pravo da budu birani u predsjednistvo, itd...Alfons Kauders wrote:undercover crveni taliban...madner wrote:Nista znaci od janjetine i teletine![]()
Mozda tebi nije smjesno, ali uz tebe se ja posteno nasmijem. Samo jos nisam skontao da li te je SDP poslao kako bi svojim pristupom unistio svu normalnu kritiku ili ne.ima smisla
A pridavanjem vaznosti dimnim bombama, samo se cini usluga SDP-u.
- Alfons Kauders
#7655 Re: SDP
iskreno, ja da radim PR za SDP, platio bi pojedinim forumasima da jos vise pljuju...quasar wrote:ja sad i kad bih nesto posao protiv SDP da kazem, predomislim se. nema vise mjesta ni za konstruktivnu kritiku, jer se ne cuje, odmah se vraca prica na nasilje u porodici, nekakva saopstenja, ba sta me briga za to. Mene zanima hoce li poceti gradnja na proljece, hoce li ikad staviti cijene naftnih derivata pod kontrolu, hoce li biti novih poreza, hoce li konacno uraditi sta treba sa ovim GRAS-om, hoce li kerove skloniti, hoce li praviti nove bajbokane, ali ne kao hotele, nego kao kaznionice... pa hoce li sa HDZ-om pricati oko smanjenja broja kantona, pa ima li ideja za Sejdu, Fincija i quasara da nekad imaju pravo da budu birani u predsjednistvo, itd...Alfons Kauders wrote:undercover crveni taliban...madner wrote:Nista znaci od janjetine i teletine![]()
Mozda tebi nije smjesno, ali uz tebe se ja posteno nasmijem. Samo jos nisam skontao da li te je SDP poslao kako bi svojim pristupom unistio svu normalnu kritiku ili ne.ima smisla
A pridavanjem vaznosti dimnim bombama, samo se cini usluga SDP-u.
ali s obzirom da pojedini skribomani gratis odradjuju dobar posao i diskredituju svaku konstruktivnu i objektivnu kritiku mozda bas i nema potrebe...
- stochar
#7656 Re: SDP
slazem se, sistem se jedino može mijenjati tako što preuzmeš vlast, ali iza ovog zareza ide 'i uradis sve sto mozes da taj sistem promijenis'. ne vidim konkretne pomake, ne vidim energiju, ne vidim prave ljude na pravim mjestima vec ljude sa sumnjivim proslostima, disciplinskim postupcima zbog mita i krivicnim prijavama zbog premlacivanja zhene (i to na mjestu ministra pravde, eeeee!), vidim dodavace mikrofona kojima je u rukama kultura, vidim korupciju, nepotizam, sukobe interesa i sve ono zbog cega sam (skupa s mnogima od vas) godinama kritikovao vlast.komeba wrote:Ti tvrdiš da su pogriješili što su uopšte formirali vlast i da su trebali ostati opozicija. Jednostavno neozbiljno, već sam rekao sam zašto, da opet ne ponavljam istu priču.stochar wrote:taj film neces gledati. odlucivali su 'oni koji ostaju' 20 najtezih godina zajedno, pa vidi u kakva smo govna upali. da je SDP bar malo manje bahat, saslusali bi kritike, vidjeli gdje grijese, zapitali se grijese li negdje. ali jok, oni se SBiH-irali, samo udarili po firmama i postavljanjima svojih ljudi na strateska mjesta. vidjeli smo kako je (na srecu) SBiH zavrsio, ali bojim se da ce (na zalost) i stranka koja nam je bila jedina nada zavrsiti tako. pa gledaj sta rade, oni optuzuju SDA da su 'komunjare'? pa jesu li oni normalni?!?!?!komeba wrote:@stochar
Ako jedinu soluciju vidiš u tome da se bježi odavde, bježi...Ali bar pusti nas koji ćemo ovdje ostati da odlučujemo o svojoj sudbini, siguran sam da i te druge države imaju dobre forume na kojima možeš diskutovati.
oni koji bastine KP i koji su od KP uzeli milionsku imovinu nekoga vrijedjaju nazivajuci ga komunjarom? pa kakva je to jebena Zona sumraka?!?! ne valjaju, i to znate i vi, vidite da nam je sistem kvaran, da nije nista bolje i promovisete tu ideju. s obzirom da znam kako ste godinama bili protiv ponasanja kakvo sada pokazuje SDP, zhao mi vas je. mora da nije lako izdati sve ideale i postati promotor kvarnog sistema...
Svi vidimo da je sistem kvaran i ne vidim da ga iko promoviše. Međutim, sistem se jedino može mijenjati tako što preuzmeš vlast, sigurno ne iz opozicije.
to sto sad vi iz nekog razloga imate interes da promovisete kvaran sistem i ubjedjujete nas ovdje kako je u redu izdati sve moguce principe, kako je fahro dobar, kako su u stvari u SDA komunisti a u SDP-u amerikanci, kako trebamo sutjeti i trpiti do 2014. ne cineci nista sto odgovorno civilno drustvo treba ciniti, to vi znate zbog cega radite. ja radim isto kao i ranije: kritikujem nesposobnu vlast. nikada nisam bio clan SDP-a ni bilo koje stranke, po opredjeljenju sam socijaldemokrata i od njih sam ocekivao da brane ideju socijaldemokratije sto oni ne rade.
svaki put kad mi kazete da je kritikovanje nesposobne vlasti trollanje, da je to neka moja imaginarna borba, da ih treba pustiti jos nekoliko godina da se izbirikaju, sami sebi skacete u stomak i kenjate po svemu sto ste govorili proteklih godina, tako da me to ne pogadja. rekao sam jedno 100 puta ali da ponovim: sve uvrede koje od vas sad dozivljavam odavno sam apsolvirao od branilaca ranijih kvarnih sistema, i moracete jos dugo vjezbati da dodjete na njihov nivo. ja u kritikovanju nesposobne vlasti imam dugogodisnje iskustvo kao i vi, ali vi nemate iskustva u branjenju kvarnog sistema i to se vidi iz aviona. ja zato mogu mirno spavati jer nisam izdao i necu izdati svoje ideale za koje sam se proteklih godina borio kako ovdje na forumu tako i na ulici s megafonom. laku noc...
- avicena
#7657 Re: SDP
PRIČA 3/ NIHAD IMAMOVIĆ: Učesnici afere 'Reket' su sad na visokim pozicijama
Nihad Imamović, danas penzioner a donedavno generalni direktor ASA Holdinga, na večerašnjoj tribini govorio je o aferi 'Reket', koju je vodilo Tužilaštvo BiH protiv predsjednika SDP-a Zlatka Lagumdžije, direktora firme “Butmir” Huseina Hasibovića i načelnika opštine Novi Grad i potpredsjednika SDP-a Damira Hadžića.
"Ja sam učinio ono što sam smatrao ispravnim; ipak mislim da ova afera nikada neće dobiti svoje razrješenje, jer su njeni akteri danas na visokim ministarskim funkcijama."
http://** No links **.ba/front/uzbunjivaci
-
domaci.ba
#7658 Re: SDP
usta ce mu razvalit samo dok lukaca smijene.
-
klixober
#7659 Re: SDP
Ovo postaje ličnostochar wrote: slazem se, sistem se jedino može mijenjati tako što preuzmeš vlast, ali iza ovog zareza ide 'i uradis sve sto mozes da taj sistem promijenis'. ne vidim konkretne pomake, ne vidim energiju, ne vidim prave ljude na pravim mjestima vec ljude sa sumnjivim proslostima, disciplinskim postupcima zbog mita i krivicnim prijavama zbog premlacivanja zhene (i to na mjestu ministra pravde, eeeee!), vidim dodavace mikrofona kojima je u rukama kultura, vidim korupciju, nepotizam, sukobe interesa i sve ono zbog cega sam (skupa s mnogima od vas) godinama kritikovao vlast.
to sto sad vi iz nekog razloga imate interes da promovisete kvaran sistem i ubjedjujete nas ovdje kako je u redu izdati sve moguce principe, kako je fahro dobar, kako su u stvari u SDA komunisti a u SDP-u amerikanci, kako trebamo sutjeti i trpiti do 2014. ne cineci nista sto odgovorno civilno drustvo treba ciniti, to vi znate zbog cega radite. ja radim isto kao i ranije: kritikujem nesposobnu vlast. nikada nisam bio clan SDP-a ni bilo koje stranke, po opredjeljenju sam socijaldemokrata i od njih sam ocekivao da brane ideju socijaldemokratije sto oni ne rade.
svaki put kad mi kazete da je kritikovanje nesposobne vlasti trollanje, da je to neka moja imaginarna borba, da ih treba pustiti jos nekoliko godina da se izbirikaju, sami sebi skacete u stomak i kenjate po svemu sto ste govorili proteklih godina, tako da me to ne pogadja. rekao sam jedno 100 puta ali da ponovim: sve uvrede koje od vas sad dozivljavam odavno sam apsolvirao od branilaca ranijih kvarnih sistema, i moracete jos dugo vjezbati da dodjete na njihov nivo. ja u kritikovanju nesposobne vlasti imam dugogodisnje iskustvo kao i vi, ali vi nemate iskustva u branjenju kvarnog sistema i to se vidi iz aviona. ja zato mogu mirno spavati jer nisam izdao i necu izdati svoje ideale za koje sam se proteklih godina borio kako ovdje na forumu tako i na ulici s megafonom. laku noc...
Ja bih mogao reći da ti kritikuješ jer si plaćen da kritikuješ, a ja kritikujem i "branim" iz uvjerenja i ne dobijam pare za to. To je moj jedini motiv, a u tvoje ovdje ne bih ulazio na forumu, iako imam mišljenje o tome...ali ne bi bilo korektno. Osim toga, ti si mi čak drag lik, ma koliko se ovdje u zadnje vrijeme prepirali...ali nije forum pravo mjesto da dalje pojasnim.
Ako ništa, složili smo se da se samo iz pozicije vlasti može mijenjati sistem, barem si tu svoju tvrdnju opovrgnuo - da je SDP trebao ostati opozicija. Koliko je SDP do sada promijenio sistem i koliko će promijeniti, za sada ne mogu reći. Samo znam da si ti isto ovako kritikovao SDP još dok je bio u opoziciji, tako da ove današnje kritike nikako ne mogu staviti pod "objektivno", više bih rekao da je taj sukob lične prirode.
- stochar
#7660 Re: SDP
s vecim dijelom se slazem, osim s posljednjim. nije licne prirode. SDP sam kritikovao od afere reket i kad je bio onaj sjevernokorejski kongres sa izbirim jednig lica. prije toga niti sam ih hvalio, niti sam ih naopadao, bili su opozicija. samo sam kritikovao nesposobnu vlast. kritikovao sam ih kad sam vidio da postoji mogucnost da dodju na vlast i da se poccnu ponasati ovako kako se sad ponasaju. nazalost, bio sam u pravu.komeba wrote:Ovo postaje ličnostochar wrote: slazem se, sistem se jedino može mijenjati tako što preuzmeš vlast, ali iza ovog zareza ide 'i uradis sve sto mozes da taj sistem promijenis'. ne vidim konkretne pomake, ne vidim energiju, ne vidim prave ljude na pravim mjestima vec ljude sa sumnjivim proslostima, disciplinskim postupcima zbog mita i krivicnim prijavama zbog premlacivanja zhene (i to na mjestu ministra pravde, eeeee!), vidim dodavace mikrofona kojima je u rukama kultura, vidim korupciju, nepotizam, sukobe interesa i sve ono zbog cega sam (skupa s mnogima od vas) godinama kritikovao vlast.
svaki put kad mi kazete da je kritikovanje nesposobne vlasti trollanje, da je to neka moja imaginarna borba, da ih treba pustiti jos nekoliko godina da se izbirikaju, sami sebi skacete u stomak i kenjate po svemu sto ste govorili proteklih godina, tako da me to ne pogadja. rekao sam jedno 100 puta ali da ponovim: sve uvrede koje od vas sad dozivljavam odavno sam apsolvirao od branilaca ranijih kvarnih sistema, i moracete jos dugo vjezbati da dodjete na njihov nivo. ja u kritikovanju nesposobne vlasti imam dugogodisnje iskustvo kao i vi, ali vi nemate iskustva u branjenju kvarnog sistema i to se vidi iz aviona. ja zato mogu mirno spavati jer nisam izdao i necu izdati svoje ideale za koje sam se proteklih godina borio kako ovdje na forumu tako i na ulici s megafonom. laku noc...![]()
Ja bih mogao reći da ti kritikuješ jer si plaćen da kritikuješ, a ja kritikujem i "branim" iz uvjerenja i ne dobijam pare za to. To je moj jedini motiv, a u tvoje ovdje ne bih ulazio na forumu, iako imam mišljenje o tome...ali ne bi bilo korektno. Osim toga, ti si mi čak drag lik, ma koliko se ovdje u zadnje vrijeme prepirali...ali nije forum pravo mjesto da dalje pojasnim.![]()
Ako ništa, složili smo se da se samo iz pozicije vlasti može mijenjati sistem, barem si tu svoju tvrdnju opovrgnuo - da je SDP trebao ostati opozicija. Koliko je SDP do sada promijenio sistem i koliko će promijeniti, za sada ne mogu reći. Samo znam da si ti isto ovako kritikovao SDP još dok je bio u opoziciji, tako da ove današnje kritike nikako ne mogu staviti pod "objektivno", više bih rekao da je taj sukob lične prirode.
stvar nije crna ili bijela, i nemoj zloupotrebljavati cinjenice. rekao sam da samo kao pozicija mogu promijeniti situaciju, ali je lose sto kao pozicija rade sve osimn sto je mijenjaju. ako je ovo promjena, onda bolje da su ostali u opoziciji, jer su se ovako iskurvali sa SDA, a pri tom ih na svakom koraku varaju s Fahrom. znaci, udavaca nam se bas bacila u promet...
-
VjecitiStudent
#7661 Re: SDP
Kakve su direktive sada, jel clanstvo mora redovno da cita Avaz, koliko primjeraka Fahrine novine centrala kupuje, jel stigao nalog da drzavne firme sa SDP-ovcima na celu pocnu opet izdasnije kupovati primjerke Avaza???
-
mimoza33
#7662 Re: SDP
stranka koja sebe naziva "socijal demokratska" morala nakon svih ovih godina pokazati makar mrvicu socijaldemokratije. A to bi lijepo pokazali tako sto bi bilo vise kandidata za predsjednika stranke, to mozete nauciti od SDA koja je takva kakva jeste i koj vam drzi lekciju demokratskog izbora predsjednika i koja u mnogo teza vremena nije svojom rukom poklopila javne medije, policiju i obrazovanje, pa je direktor FUP-a mogao biti SDP-ovac, pa mali veliki vodja mogao biti Ministar vanjskih poslova, pa sef katedre na fakultetu koliko god malo radio, a redovno naplacivao. Cinjenica jeste da je JEDINI CILJ OVOG ZAKONA STVARANJE PARTIJSKE POLICIJE. Sva ostala prica o Tihicu, Bakiru, krivici nacionalnih stranaka za ovo tesko stanje u kojem se nalazimo je mazanje ociju ovom jadnom narodu.
Avaz, zar se treba posebno objasnjavati. Radoncic ce sve uciti da sjedne na predsjednicku fotelji i normalno je da ce oklevetiti najjaceg rivala Bakira.
Avaz, zar se treba posebno objasnjavati. Radoncic ce sve uciti da sjedne na predsjednicku fotelji i normalno je da ce oklevetiti najjaceg rivala Bakira.
- madner
#7663 Re: SDP
Da,VjecitiStudent wrote:Kakve su direktive sada, jel clanstvo mora redovno da cita Avaz, koliko primjeraka Fahrine novine centrala kupuje, jel stigao nalog da drzavne firme sa SDP-ovcima na celu pocnu opet izdasnije kupovati primjerke Avaza???
1-101
Naravno
-
klixober
#7664 Re: SDP
avicena wrote:![]()
PRIČA 3/ NIHAD IMAMOVIĆ: Učesnici afere 'Reket' su sad na visokim pozicijama
Nihad Imamović, danas penzioner a donedavno generalni direktor ASA Holdinga, na večerašnjoj tribini govorio je o aferi 'Reket', koju je vodilo Tužilaštvo BiH protiv predsjednika SDP-a Zlatka Lagumdžije, direktora firme “Butmir” Huseina Hasibovića i načelnika opštine Novi Grad i potpredsjednika SDP-a Damira Hadžića.
"Ja sam učinio ono što sam smatrao ispravnim; ipak mislim da ova afera nikada neće dobiti svoje razrješenje, jer su njeni akteri danas na visokim ministarskim funkcijama."
http://--- NO LINKS ---/front/uzbunjivaci
Sad očekujem da ćete reći kako je SDP sa tim Dodikom formirao vlast. Jeste, ali zato što tako po ustavu mora. Ali Nihad Imamović po ustavu ne mora ljubiti i grliti Dodika, ovo ipak nešto više znači.
- avicena
#7665 Re: SDP
Samo emitovanje ovog snimka na FTV-u govori u koju je svrhu snimak jer FTV odavno ne krije čiji je elektronski bilten. Tumačiti ovaj snimak (ne znam šta dokazuje?) se može svakojako pa razviti i teoriju zavjere jednako kao i što bi mogli gurajući nekome pod nos ovakve fotografije.....komeba wrote:
Sad očekujem da ćete reći kako je SDP sa tim Dodikom formirao vlast. Jeste, ali zato što tako po ustavu mora. Ali Nihad Imamović po ustavu ne mora ljubiti i grliti Dodika, ovo ipak nešto više znači.

-
klixober
#7666 Re: SDP
Pročitaj šta sam napisao ispod snimka. SDP sarađuje sa Dodikom jer tako ustav nalaže. Imamović se grli i ljubi s njim jer...
- avicena
#7667 Re: SDP
Pa ja tebe i pitam...jer__________________.komeba wrote:Pročitaj šta sam napisao ispod snimka. SDP sarađuje sa Dodikom jer tako ustav nalaže. Imamović se grli i ljubi s njim jer...
-
klixober
#7668 Re: SDP
Jer se isti pronalaze.avicena wrote:Pa ja tebe i pitam...jer__________________.komeba wrote:Pročitaj šta sam napisao ispod snimka. SDP sarađuje sa Dodikom jer tako ustav nalaže. Imamović se grli i ljubi s njim jer...
- draganbl
#7669 Re: SDP
Možda bismo trebali prihvatiti da svijet ne funkcioniše po matrici SaX foruma.
- Skijaš
#7670 Re: SDP
Nema matrice SaX foruma Dragane, svi mi ovdje iznosimo svoje lične stavove, a koliko mogu primjetiti, brojniji su oni koji su u stanju pronaći greške kod rukovodstva te stranke, nego oni koji slijepo brane svaki potez čelnika SDP-a. Ako je problem to što i među tim kritičarima SDP-a ima onih koji ipak shvataju da bolje stranke na raspolaganju trenutno nemamo, trebalo bi objasniti zašto je to problem, a ne širiti šuplju o nekakvoj matrici.draganbl wrote:Možda bismo trebali prihvatiti da svijet ne funkcioniše po matrici SaX foruma.
- avicena
#7671 Re: SDP
Hm...to je kao kada bih ja na osnovu ove dvije vrlo slične fotografije izvukao zaključak da su Tito i Ribbentrop isti. Pokušaj na drugačiji način.komeba wrote:Jer se isti pronalaze.avicena wrote:Pa ja tebe i pitam...jer__________________.komeba wrote:Pročitaj šta sam napisao ispod snimka. SDP sarađuje sa Dodikom jer tako ustav nalaže. Imamović se grli i ljubi s njim jer...

- draganbl
#7672 Re: SDP
Ne širim šuplju priču o SDP-u, već govorim o odnosu političara prema Dodiku. Jedno je ono što se prikazuje javnosti, a drugo ono što je svarno stanje. O toj antidodikovskoj matrici govorim.Skijaš wrote:Nema matrice SaX foruma Dragane, svi mi ovdje iznosimo svoje lične stavove, a koliko mogu primjetiti, brojniji su oni koji su u stanju pronaći greške kod rukovodstva te stranke, nego oni koji slijepo brane svaki potez čelnika SDP-a. Ako je problem to što i među tim kritičarima SDP-a ima onih koji ipak shvataju da bolje stranke na raspolaganju trenutno nemamo, trebalo bi objasniti zašto je to problem, a ne širiti šuplju o nekakvoj matrici.draganbl wrote:Možda bismo trebali prihvatiti da svijet ne funkcioniše po matrici SaX foruma.
Last edited by draganbl on 26/01/2012 14:31, edited 1 time in total.
- oldschool
#7673 Re: SDP
Bezveze se raspravljate, SDP ima određen broj birača, uvijek će glasati, ostatak je sklon raznim transferima, osjetila je to 100% BiH
, na sljedećim će pasti zasigurno, ostaje samo da vidimo koliko. Odnosi će se promijeniti, moguće je da izlaznost bude manja, birači koji su dugo spavali i glasali na ovim izborima na sljedećim uopšte ne izađu, ostaje samo da vidimo kome će to pogodovati. Bolje 4. godine pljačke, uhljebljavanja svega i svakog nego 12. godina poštene vladavine, ipak smo mi Balkanci. 
Last edited by oldschool on 26/01/2012 14:41, edited 1 time in total.
- Banksy
#7674 Re: SDP
Što, baš je zabavnostochar wrote:
gledam sve ovo, i totalno mi lici na Zonu sumraka. jebo te, sve se izokrenulo: SDP naziva SDA-ovce komunjarama, Avazova press sluzba pise saopstenja SDP-u, Fahro se pojavljuje kao rezervna varijanta i ovdje nas vec ubjedjuju kako je on bolji izbor od SDA (jeste, ako je 'indeks lososti' za SDA 2387 onda je Fahro 2386,99), oni koji su govorili da je'marka za Avaz marka protiv BiH' sada jedino Avaz priznaju kao relevantan izvor... sve u svemu: uzhas!
pa covjece, heeeeeej, stranka ciji je lider urlao na predizbornom skupu 'Vratice se Valter', stranka koja ubire hiljade maraka na iznajmljivanju imovine koju su naslijedili od komunista (npr Vlada FBiH ciji je premijer SDP-ovac placa zakup SDP-u u kojem je taj isti premijer generalni sekretar...), nekoga proziva zbog komunizma?!?!?!?!?!?! Tihic kao tuzilac 'vjerovatno' radio po necijim nalozima? slazem se, ali oni to isto znaju iz vlastitog iskustva! pa covjece, dokle vise?!?!?! mislim, o SDA sam nebrojeno puta ovdje rek'o sve najgore sto i dalje smatram, ali ovo je toliko ljigavo, da ne moze ljigavije...
- Banksy
#7675 Re: SDP
Možda stvari više i ne stoje tako, možda će Fahro Lagudmžiju zamijeniti Tihićem.stochar wrote:
Avazova press sluzba pise saopstenja SDP-u, Fahro se pojavljuje kao rezervna varijanta i ovdje nas vec ubjedjuju kako je on bolji izbor od SDA
Ovih dana, poslije dugo vremena, Fahro im daje isti prostor ... zanimljivo.