SDP
-
StupskaBitanga
#7626 Re: SDP
a cirkusa sa Emirom S.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... crs#t=563s
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... crs#t=563s
- Alfons Kauders
#7627 Re: SDP
et sad, ispade pedja sorensenmadner wrote:To se zove elegantno zaobici da se udje u sustinu. Koje je misljenje P.K. po tom pitanju na osnovu njegovog odgovora?
-
VjecitiStudent
#7628 Re: SDP
Ima li ikakvog nacina da pricaju sa NAMA o bilo cemu, makar i samo svoje misljenje iznosili, pojasnjavali svoje stavove?
Hajde Zlaja, informaticaru, posalji nam nekog, Berlinski zid je davno pao ...
Hajde Zlaja, informaticaru, posalji nam nekog, Berlinski zid je davno pao ...
- stochar
#7629 Re: SDP
nije Pedja Sorensen, mada nocas serensen...Alfons Kauders wrote:et sad, ispade pedja sorensenmadner wrote:To se zove elegantno zaobici da se udje u sustinu. Koje je misljenje P.K. po tom pitanju na osnovu njegovog odgovora?ne vrijedjaj
gledam sve ovo, i totalno mi lici na Zonu sumraka. jebo te, sve se izokrenulo: SDP naziva SDA-ovce komunjarama, Avazova press sluzba pise saopstenja SDP-u, Fahro se pojavljuje kao rezervna varijanta i ovdje nas vec ubjedjuju kako je on bolji izbor od SDA (jeste, ako je 'indeks lososti' za SDA 2387 onda je Fahro 2386,99), oni koji su govorili da je'marka za Avaz marka protiv BiH' sada jedino Avaz priznaju kao relevantan izvor... sve u svemu: uzhas! do ovih izbira sam imao neku nadu, sad jednostavno imam samo jedan izbor: gledati da pobjegnem iz BiH sto je dalje moguce!
- madner
#7630 Re: SDP
Mrka kapa za novinare, ali gledaj to sa pozitivne strane, bar imas neki posao 
- Optimus Prime
#7631 Re: SDP
Da ne bude zablude, ja prvi nisam za koaliranje sa Fahrom, i volio bi da se to ako ikako moze izbjegne.stochar wrote:nije Pedja Sorensen, mada nocas serensen...Alfons Kauders wrote:et sad, ispade pedja sorensenmadner wrote:To se zove elegantno zaobici da se udje u sustinu. Koje je misljenje P.K. po tom pitanju na osnovu njegovog odgovora?ne vrijedjaj
![]()
gledam sve ovo, i totalno mi lici na Zonu sumraka. jebo te, sve se izokrenulo: SDP naziva SDA-ovce komunjarama, Avazova press sluzba pise saopstenja SDP-u, Fahro se pojavljuje kao rezervna varijanta i ovdje nas vec ubjedjuju kako je on bolji izbor od SDA (jeste, ako je 'indeks lososti' za SDA 2387 onda je Fahro 2386,99), oni koji su govorili da je'marka za Avaz marka protiv BiH' sada jedino Avaz priznaju kao relevantan izvor... sve u svemu: uzhas! do ovih izbira sam imao neku nadu, sad jednostavno imam samo jedan izbor: gledati da pobjegnem iz BiH sto je dalje moguce!
Ali ti koliko znam trubis ima godina dana kako SDP nikako nije trebao koalirati sa SDA.
Tom logikom bi ti ustvari trebao biti zadovoljan, ukoliko se SDA posalje u opoziciju, zar ne?
Ne vidim razloga za tvoje nezadovoljstvo. Jedino ako se potajno ne nadas da SDP ode u opoziciju, i da federalnu vlast preuzme SDA, SBB, SBiH i HDZ.
- madner
#7632 Re: SDP
Po stocharu je SDP trebao ostati u opoziciji i sacuvati nevinosti za pravu partiju 
- AliceInChains
#7633 Re: SDP
Pa da ga ljudi npr. mogu pitati, sto niko ne radi nesta oko trave koja je nikla tamo negdje u nekom cosku Novog Sarajeva....gdje nebi trebala niknutistochar wrote:a kako u SDP-u jedino Zlaya ima misljenje koje nesebicno dijeli sa ostatkom clanstva, a on sam je prezauzet za forumanja, onda dugo necemo docekati da neko iz SDP-a iznese misljenje...madner wrote:Pedja ne odgovara, Pedja koristi forum da iznese svoje misljenje.VjecitiStudent wrote:Čekajući odgovor:
Da li ce se ikada SDP-u desiti nesto poput Pedje Kojovica, neko ko ce se usuditi da online odgovara na sva teska i laka pitanja građana???
Ne ocekujete valjda, da vam SDP objasnjava njegove stavove po raznim pitanjima na nivou Federacije i drzave, dok konkurencija ne cita]
Kad bi NS imala dovoljno glasova, da moze nesta promjeniti u bilo kojoj oblasti na nivou Federacije ili drzave, znate kol'ko bi bili zauzeti vasim pitanjima...
Tako je to, kad se k'o gerila moras boriti iz okorjele opozicije....sta i podrzavam.
- Bosnolog
#7634 Re: SDP
Sto se ti sekiras ????? vas nema nigdje,ma ni lupom vas na politickoj pozornici ne mogu naci,....Jedino sto vam vrijedio je Pedja,covjek treba preci u SDP jer od vas nema nista jer rartujete svo vrijeme sa onima kojima bi trebali praviti mostove stranacke saradnje,....stochar wrote:nije Pedja Sorensen, mada nocas serensen...Alfons Kauders wrote:et sad, ispade pedja sorensenmadner wrote:To se zove elegantno zaobici da se udje u sustinu. Koje je misljenje P.K. po tom pitanju na osnovu njegovog odgovora?ne vrijedjaj
![]()
U politici nema prijatelja,vec programsko stranacke seme i zajdnici projekti,koji se prave i sastavljaju,Stranacka koalicija ti je mnogo manje nego brak koji se moze obnoviti nakon sto se sutne onaj ko je podriva,ako je to interes SDPa -a kao najace BH stranke da sutne SDA sektu koja ih potkopava i kurva se sa Covicem i podilazi Dodiku to treba i uraditi ako se ne urazume,.....SDP ih treba zamjeniti ako im nastave gurati klipove u tockove sto sve vise i bezobraznije rade,....Ako je Radoncic i njegova stranka a ja mislim da je ste alternativa,onda ih lahko mogu zamjeniti,.Ako im fali jos ruku ima drugih stranaka,..... manje ce im praviti problema,siguran sam da bi im bili lojalniji i iskreniji koalicioni partner od SDA,.....
-
StupskaBitanga
#7635 Re: SDP
sve u svemu: uzhas! do ovih izbira sam imao neku nadu, sad jednostavno imam samo jedan izbor: gledati da pobjegnem iz BiH sto je dalje moguce!
- Alfons Kauders
#7636 Re: SDP
bjezi ko ti brani...stochar wrote:nije Pedja Sorensen, mada nocas serensen...Alfons Kauders wrote:et sad, ispade pedja sorensenmadner wrote:To se zove elegantno zaobici da se udje u sustinu. Koje je misljenje P.K. po tom pitanju na osnovu njegovog odgovora?ne vrijedjaj
![]()
- Alfons Kauders
#7637 Re: SDP
rado bi ti uletio umjesto klempe, a?madner wrote:Po stocharu je SDP trebao ostati u opoziciji i sacuvati nevinosti za pravu partiju
- Corto Maltese
#7638 Re: SDP
Saopštenje je viši nivo konfuzije. Oni ne samo da prozivaju druge za veze sa komunizmom, nego ga se i sami odriču. "Nismo mi komunisti, oni su... naš predsjednik nije uopšte bio tu kad se to dešavalo..."stochar wrote:oni su vlast, oni ne moraju odgovarati na pitanja gradjana.VjecitiStudent wrote:Čekajući odgovor:
Da li ce se ikada SDP-u desiti nesto poput Pedje Kojovica, neko ko ce se usuditi da online odgovara na sva teska i laka pitanja građana???
vidjeh ovo, i povraca mi se:
"..SDP tu tvrnju naziva tendencioznom i netočnom te navodi ''kako je u vrijeme pada Berlinskog zida današnji predsjednik SDP-a bio na sveučilištu u SAD-u kao profesor na postdoktoratskom istraživačkom studiju, a predsjednik Tihić komunistički tužitelj koji je možda nekada i radio po nečijim nalozima, pa vjerojatno zato svatko govori iz svog osobnog iskustva''.
pa covjece, heeeeeej, stranka ciji je lider urlao na predizbornom skupu 'Vratice se Valter', stranka koja ubire hiljade maraka na iznajmljivanju imovine koju su naslijedili od komunista (npr Vlada FBiH ciji je premijer SDP-ovac placa zakup SDP-u u kojem je taj isti premijer generalni sekretar...), nekoga proziva zbog komunizma?!?!?!?!?!?! Tihic kao tuzilac 'vjerovatno' radio po necijim nalozima? slazem se, ali oni to isto znaju iz vlastitog iskustva! pa covjece, dokle vise?!?!?! mislim, o SDA sam nebrojeno puta ovdje rek'o sve najgore sto i dalje smatram, ali ovo je toliko ljigavo, da ne moze ljigavije...
Trese li se ona Titova slika u Komšićevom kabinetu, štuca li joj se bar?
- stochar
#7640 Re: SDP
koga nas* ko smo to mi? ne pripadam nikakvom borgu, imam svoje misljenje, neces vjerovati. mozda je nekad i pogreshno, ali je moje. ako nisi primijetio, i prema Pedji sam bio ironichan, a NS mi se nikad nije svidjala. ja ih definisem kao skupinu dobronamjernih i uglavnom dobrih pojedinaca koji nemaju ni pojma ni snage da realizuju to sto su namislili. imali su nekoliko sansei da ulete u odsudnim momentima, propustili ih. trenutno jedina opcija ostaje bjezhanje odavde, jer ako nam je Fahro alternativa kleptomanima iz SDA, u koaliciji sa vlasti gladnim SDP-om koji godinu dana osim raspodjele fotelja ni o cemu drugo ne vodi racuna - kukuriku li nam majka...Bosnolog wrote:Sto se ti sekiras ????? vas nema nigdje,ma ni lupom vas na politickoj pozornici ne mogu naci,....Jedino sto vam vrijedio je Pedja,covjek treba preci u SDP jer od vas nema nista jer rartujete svo vrijeme sa onima kojima bi trebali praviti mostove stranacke saradnje,....stochar wrote:
nije Pedja Sorensen, mada nocas serensen...![]()
U politici nema prijatelja,vec programsko stranacke seme i zajdnici projekti,koji se prave i sastavljaju,Stranacka koalicija ti je mnogo manje nego brak koji se moze obnoviti nakon sto se sutne onaj ko je podriva,ako je to interes SDPa -a kao najace BH stranke da sutne SDA sektu koja ih potkopava i kurva se sa Covicem i podilazi Dodiku to treba i uraditi ako se ne urazume,.....SDP ih treba zamjeniti ako im nastave gurati klipove u tockove sto sve vise i bezobraznije rade,....Ako je Radoncic i njegova stranka a ja mislim da je ste alternativa,onda ih lahko mogu zamjeniti,.Ako im fali jos ruku ima drugih stranaka,..... manje ce im praviti problema,siguran sam da bi im bili lojalniji i iskreniji koalicioni partner od SDA,.....
- Za i Protiv
#7641 Re: SDP
Ma @stochar...stochar wrote:
koga nas* ko smo to mi? ne pripadam nikakvom borgu, imam svoje misljenje, neces vjerovati. mozda je nekad i pogreshno, ali je moje. ako nisi primijetio, i prema Pedji sam bio ironichan, a NS mi se nikad nije svidjala. ja ih definisem kao skupinu dobronamjernih i uglavnom dobrih pojedinaca koji nemaju ni pojma ni snage da realizuju to sto su namislili. imali su nekoliko sansei da ulete u odsudnim momentima, propustili ih. trenutno jedina opcija ostaje bjezhanje odavde, jer ako nam je Fahro alternativa kleptomanima iz SDA, u koaliciji sa vlasti gladnim SDP-om koji godinu dana osim raspodjele fotelja ni o cemu drugo ne vodi racuna - kukuriku li nam majka...
Evo da ti ja kazem svoje misljenje... Glasao za SDP, razocarao se, ali ne toliko koliko ti. Bio sam svjestan da je stanje takvo da nas ni 5 SDP-ova nece izvaditi. Nazalost sve gore od goreg... Koalira se sa SDA, Fahro alternativa... uzas. Sto se tice NS, kada vidim po forumima ko su njihove udarne snage (da ih ne navodim svi ih znate) i pored p.k. koji nas je sve vise nego pozitivno iznenadio, radije bi sebi ruku odsjekao nego glasao za NS upravo radi nekih forumasa... I onda, sta nam stvarno preostaje?
Evo, ja cu sa tobom, ako ikako moze... Negdje da bjezimo... samo mi reci nacin kako?! I da djecu odgajam u sredini u kojoj necu morati brinuti sta ce sa njima biti sutra. Cini mi se da sam najvecu gresku napravio sto sam se vratio u RS, trebao sam spiciti u USA, pa sada lagano sa zenom i djecom uzivati u njihovoj demokratiji...
Ovako se dalje zivjeti nemoze, a da se na precac crkne, ne ide ni to... Nego @stocar, znaj da ima uvijek gore od goreg, a da su sutra opet izbori, opet bi glasao za SDP, i pored svega!
- stochar
#7642 Re: SDP
ma, davno su se oni odrekli socijaldemokratije, a o tradiciji antifashizma da ne govorim. sad kontam, ako su toliki komunisti u SDA, a u SDP su amerikanci, sto onda SDA ne ustupe imovinu Partije koju su nicim izazvani naslijedili? inace ne kontam otkud njima pravo na tu imovinu koja je pravljena od zajednickih izdvajanja i koja bi u sustini trebala biti drzavna imovina? i, kako nije sukob interesa da premijer FBiH (nermin niksic) iz drzavnog budzeta placa najam generalnom sekretaru SDP BiH (nermin niksic)? zasto bas ta zgrada? ima li kakvih tendera? ima li neka zgrada koja se moze iznajmiti po povoljnijim uslovima?!Corto Maltese wrote:Saopštenje je viši nivo konfuzije. Oni ne samo da prozivaju druge za veze sa komunizmom, nego ga se i sami odriču. "Nismo mi komunisti, oni su... naš predsjednik nije uopšte bio tu kad se to dešavalo..."stochar wrote:oni su vlast, oni ne moraju odgovarati na pitanja gradjana.VjecitiStudent wrote:Čekajući odgovor:
vidjeh ovo, i povraca mi se:
"..SDP tu tvrnju naziva tendencioznom i netočnom te navodi ''kako je u vrijeme pada Berlinskog zida današnji predsjednik SDP-a bio na sveučilištu u SAD-u kao profesor na postdoktoratskom istraživačkom studiju, a predsjednik Tihić komunistički tužitelj koji je možda nekada i radio po nečijim nalozima, pa vjerojatno zato svatko govori iz svog osobnog iskustva''.
pa covjece, heeeeeej, stranka ciji je lider urlao na predizbornom skupu 'Vratice se Valter', stranka koja ubire hiljade maraka na iznajmljivanju imovine koju su naslijedili od komunista (npr Vlada FBiH ciji je premijer SDP-ovac placa zakup SDP-u u kojem je taj isti premijer generalni sekretar...), nekoga proziva zbog komunizma?!?!?!?!?!?! Tihic kao tuzilac 'vjerovatno' radio po necijim nalozima? slazem se, ali oni to isto znaju iz vlastitog iskustva! pa covjece, dokle vise?!?!?! mislim, o SDA sam nebrojeno puta ovdje rek'o sve najgore sto i dalje smatram, ali ovo je toliko ljigavo, da ne moze ljigavije...
Trese li se ona Titova slika u Komšićevom kabinetu, štuca li joj se bar?
-
VjecitiStudent
#7643 Re: SDP
Ima zgrada, tip-top sredjena, ali ko bi onda kirije ubirao.stochar wrote: kako nije sukob interesa da premijer FBiH (nermin niksic) iz drzavnog budzeta placa najam generalnom sekretaru SDP BiH (nermin niksic)? zasto bas ta zgrada? ima li kakvih tendera? ima li neka zgrada koja se moze iznajmiti po povoljnijim uslovima?!
Zgrada UN-a u Nedžarićima bit će vraćena Kantonu
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/saraje ... ntonu.html
- Bosnolog
#7644 Re: SDP
Nista onda opleti,najlakse je biti antiprotivan i gledati stvari crnobijelim vizirom,....stochar wrote:
koga nas* ko smo to mi? ne pripadam nikakvom borgu, imam svoje misljenje, neces vjerovati. mozda je nekad i pogreshno, ali je moje. ako nisi primijetio, i prema Pedji sam bio ironichan, a NS mi se nikad nije svidjala. ja ih definisem kao skupinu dobronamjernih i uglavnom dobrih pojedinaca koji nemaju ni pojma ni snage da realizuju to sto su namislili. imali su nekoliko sansei da ulete u odsudnim momentima, propustili ih. trenutno jedina opcija ostaje bjezhanje odavde, jer ako nam je Fahro alternativa kleptomanima iz SDA, u koaliciji sa vlasti gladnim SDP-om koji godinu dana osim raspodjele fotelja ni o cemu drugo ne vodi racuna - kukuriku li nam majka...
Ima li neka od stranaka ciji ti se program i rad svida,?????? ako nema nadi istomisljnike,formirajte stranku i da vam se da podrska,...Lupas po ledima one koji pokusavaju nesto uraditi viseci na temi o stranci koja ima pored svih fula ipak nejrealniju buducnost da okupi sve progresivne stranke i pojedince,.....
Ti bi izgleda bio najsretniji da je SDP u opoziciji,Dodik i Covic bi takode bili jos sretniji,.....
Pravis pitu od onoga sto imas,ti bi da se od jednog zalogaja najedes, udaras 24 sata po stranci koja je kolko toliko drugacija od onih koji su vodili zemlju dvije decenije,pusti ih da rade i sacekaj da provedu jedan mandat pa ce mo ih skupa cereciti ako naprave gore od onog sto su zatekli.....Frustracije i trazenja povoda za istresanje istih je danguba,....
- stochar
#7645 Re: SDP
Bosnolog wrote:Nista onda opleti,najlakse je biti antiprotivan i gledati stvari crnobijelim vizirom,....stochar wrote:
Ima li neka od stranaka ciji ti se program i rad svida,?????? ako nema nadi istomisljnike,formirajte stranku i da vam se da podrska,...Lupas po ledima one koji pokusavaju nesto uraditi viseci na temi o stranci koja ima pored svih fula ipak nejrealniju buducnost da okupi sve progresivne stranke i pojedince,.....
Ti bi izgleda bio najsretniji da je SDP u opoziciji,Dodik i Covic bi takode bili jos sretniji,.....![]()
Pravis pitu od onoga sto imas,ti bi da se od jednog zalogaja najedes, udaras 24 sata po stranci koja je kolko toliko drugacija od onih koji su vodili zemlju dvije decenije,pusti ih da rade i sacekaj da provedu jedan mandat pa ce mo ih skupa cereciti ako naprave gore od onog sto su zatekli.....Frustracije i trazenja povoda za istresanje istih je danguba,....
dodik i covic su dovoljno sretni, dobili su sto su htjeli od pocetka, dobili su isto sto bi dobili i da su SDA i bilo ko u koaliciji. ne vidim da je nesto SDP pomrsio racune njima dvojici, posebno Dodiku. SDP nije koliko-toliko drugaciji, SDP je isti, i ova zemlja nema vremena da ceka citav mandat, kod nas nije pet do 12 kod nas je 16:30, i, nema vremena za nicije izdrkavanje! za put od 1000 kilometara potreban je prvi korak - oni su ga napravili ali unazad. imenovanjima nesposobnih ministara, kriminogenih zamjenika (zamjenik ministra sigurnosti ima disciplinski postupak zbog uzimanja mita), ministrom pravde bivsim ugostiteljem koji je premlaciv'o zhenu, cinjenicom da godinu dana nisu spomenuli ni svoju Platformu ni Pet politika, niti ponudili bilo koje konkretno i potrebno rjesenje (pravosudni sistem u kolapsu, oni udarili po najjacoj karici), pokazali su dovoljan stepen nesposobnosti i stavili se u kosh sa SDA kleptomanima. za mene su n ekad bili jedina nada, sada su mi samo 'jedni od njih' jer 's kim si takav si'.
ne znam za vas, ali ja nastavljam s onim stona ovom forumu radim godinama: kritikovanje lose, nesposobne i korumpirane vlasti.
@madner, @alfons - zanimljivo da ni jedan suvisao odgovor nemate na ono sramno saopstenje, a pokusaji humora su i vise nego jadni. tipicna reakcija covjeka bez argumenta. pitas nepismenog lika zna li procitati neku rijec, a on se pocne cerekat'...
-
klixober
#7646 Re: SDP
@stochar
Ako jedinu soluciju vidiš u tome da se bježi odavde, bježi...Ali bar pusti nas koji ćemo ovdje ostati da odlučujemo o svojoj sudbini, siguran sam da i te druge države imaju dobre forume na kojima možeš diskutovati.
Ako jedinu soluciju vidiš u tome da se bježi odavde, bježi...Ali bar pusti nas koji ćemo ovdje ostati da odlučujemo o svojoj sudbini, siguran sam da i te druge države imaju dobre forume na kojima možeš diskutovati.
- Alfons Kauders
#7647 Re: SDP
kakvo saopstenje?stochar wrote: @madner, @alfons - zanimljivo da ni jedan suvisao odgovor nemate na ono sramno saopstenje, a pokusaji humora su i vise nego jadni. tipicna reakcija covjeka bez argumenta. pitas nepismenog lika zna li procitati neku rijec, a on se pocne cerekat'...
ovo sto potpisuju tvoji bivsi jarani iz partije?
a sto se tice pismenosti...
- stochar
#7648 Re: SDP
taj film neces gledati. odlucivali su 'oni koji ostaju' 20 najtezih godina zajedno, pa vidi u kakva smo govna upali. da je SDP bar malo manje bahat, saslusali bi kritike, vidjeli gdje grijese, zapitali se grijese li negdje. ali jok, oni se SBiH-irali, samo udarili po firmama i postavljanjima svojih ljudi na strateska mjesta. vidjeli smo kako je (na srecu) SBiH zavrsio, ali bojim se da ce (na zalost) i stranka koja nam je bila jedina nada zavrsiti tako. pa gledaj sta rade, oni optuzuju SDA da su 'komunjare'? pa jesu li oni normalni?!?!?!komeba wrote:@stochar
oni koji bastine KP i koji su od KP uzeli milionsku imovinu nekoga vrijedjaju nazivajuci ga komunjarom? pa kakva je to jebena Zona sumraka?!?! ne valjaju, i to znate i vi, vidite da nam je sistem kvaran, da nije nista bolje i promovisete tu ideju. s obzirom da znam kako ste godinama bili protiv ponasanja kakvo sada pokazuje SDP, zhao mi vas je. mora da nije lako izdati sve ideale i postati promotor kvarnog sistema...
- madner
#7649 Re: SDP
Nista znaci od janjetine i teletine
Mozda tebi nije smjesno, ali uz tebe se ja posteno nasmijem. Samo jos nisam skontao da li te je SDP poslao kako bi svojim pristupom unistio svu normalnu kritiku ili ne.
Mozda tebi nije smjesno, ali uz tebe se ja posteno nasmijem. Samo jos nisam skontao da li te je SDP poslao kako bi svojim pristupom unistio svu normalnu kritiku ili ne.
- Optimus Prime
#7650 Re: SDP
Stochar, poceo si da trollas!stochar wrote:
dodik i covic su dovoljno sretni, dobili su sto su htjeli od pocetka, dobili su isto sto bi dobili i da su SDA i bilo ko u koaliciji. ne vidim da je nesto SDP pomrsio racune njima dvojici, posebno Dodiku. SDP nije koliko-toliko drugaciji, SDP je isti, i ova zemlja nema vremena da ceka citav mandat, kod nas nije pet do 12 kod nas je 16:30, i, nema vremena za nicije izdrkavanje! za put od 1000 kilometara potreban je prvi korak - oni su ga napravili ali unazad. imenovanjima nesposobnih ministara, kriminogenih zamjenika (zamjenik ministra sigurnosti ima disciplinski postupak zbog uzimanja mita), ministrom pravde bivsim ugostiteljem koji je premlaciv'o zhenu, cinjenicom da godinu dana nisu spomenuli ni svoju Platformu ni Pet politika, niti ponudili bilo koje konkretno i potrebno rjesenje (pravosudni sistem u kolapsu, oni udarili po najjacoj karici), pokazali su dovoljan stepen nesposobnosti i stavili se u kosh sa SDA kleptomanima. za mene su n ekad bili jedina nada, sada su mi samo 'jedni od njih' jer 's kim si takav si'.
ne znam za vas, ali ja nastavljam s onim stona ovom forumu radim godinama: kritikovanje lose, nesposobne i korumpirane vlasti.
@madner, @alfons - zanimljivo da ni jedan suvisao odgovor nemate na ono sramno saopstenje, a pokusaji humora su i vise nego jadni. tipicna reakcija covjeka bez argumenta. pitas nepismenog lika zna li procitati neku rijec, a on se pocne cerekat'...
Ja ne znam Covica licno ali ipak mislim da nije htio biti u opoziciji na federalnom nivou!
Takodjer mi se cini da si prije pet minuta napadao SDP za pokusaj slanja SDA u opoziciju, a sad ti krivo sto su u vlasti.
Saberi se.
Svima nam je jasno da vodis krstaski rat protiv SDP-a, iz samo tebi znanih razloga.
Tako da tvoja kritika ovdje vise ne pije vode.
Last edited by Optimus Prime on 25/01/2012 23:41, edited 1 time in total.