Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drug_profi wrote: ↑20/11/2025 14:12
Nisam siguran da ovo ne krši koji zakon o zaštiti ličnih podataka ili neko pravilo službe policijskog radnika, osim ako nije sam Nerko ovo objavio negdje.
A sam prekršaj je težak, ali ništa više od toga. Nismo se valjda nadali da je dotični neka vertikala.
Niksic je trazio da se istrazio ko je pustio poruke oko zaposljavanja u javnost, isto tako treba istraziti i ko je slikao njegov prekrsaj i pustio u javnost.
Kako Bake kaze, to je bio samo napad na kameru...
Ja sam ovdje u nedoumici. Ako je objava ovakvih stvari kršenje zakona, onda to treba staviti u neki okvir. Ovo jeste lična stvar i niko od nas ne bi volio da mu se ovako ime razvlači po medijima. Ako neki policijski radnik (radnica sudeći po manikiru) može ovako službene dopise stavljati u javnost, onda postoji veliki problem.
Isto tako, ako postoji veza da se pokušalo učiniti krivično djelo, onda to treba objaviti i podnijeti optužni prijedlog.
drug_profi wrote: ↑20/11/2025 14:12
Nisam siguran da ovo ne krši koji zakon o zaštiti ličnih podataka ili neko pravilo službe policijskog radnika, osim ako nije sam Nerko ovo objavio negdje.
A sam prekršaj je težak, ali ništa više od toga. Nismo se valjda nadali da je dotični neka vertikala.
ali ti ces opet dat glas svom neki
Neki necu sigurno jer on nece biti na listicu. Ali hoću Saši Magazinoviću, Adnanu Damageu, Sabini Čudić, ako ne bude kolizije na listiću.
davanjem glasa bilo kome iz sdp-a,samo jacas njivu za predsjednika stranke .Joj za Sabinu pa vidis da je demagog i licemjer.
svesuper25 wrote: ↑21/11/2025 10:05
kakve liste nisam clan nikakvih stranaka i partija,a ti ocito jesi.
Ne znam ofirnijeg lika na forumu od tebe, a ja sam jedino bio član Saveza izviđača.
sta zabolilo te sto sam te napao ,sto si vjecito lafo "crveni",moze i staljin bit na celu sdp-a ,a ti ces im opet dat glas.E upravo takvim poput tebe treba zabranit da vise glasa.Zivis jos uvijek u nekakvom komunizmu i glasas za lazne socijaldemokrate.Prestani bit vojnik partije.Iskoristi svoje demokratasko pravo i kazni na izborima trojku,a ne ih nagradjivat za diletizam,nesposobnost,nepotizam i korupciju.Aj sad cao,dosadan si vise.Toliko godina imas i opet ne znas razmisljat kako treba.
zamisli ocaja kad nemas nista drugo da problematiziras do izbjegavanja placanja saobracajne kazne... u fadiljovo vrijeme bi rekli, dobro je dan poceo samo jedna kazna u pitanju
svesuper25 wrote: ↑21/11/2025 10:05
kakve liste nisam clan nikakvih stranaka i partija,a ti ocito jesi.
Ne znam ofirnijeg lika na forumu od tebe, a ja sam jedino bio član Saveza izviđača.
sta zabolilo te sto sam te napao ,sto si vjecito lafo "crveni",moze i staljin bit na celu sdp-a ,a ti ces im opet dat glas.E upravo takvim poput tebe treba zabranit da vise glasa.Zivis jos uvijek u nekakvom komunizmu i glasas za lazne socijaldemokrate.Prestani bit vojnik partije.Iskoristi svoje demokratasko pravo i kazni na izborima trojku,a ne ih nagradjivat za diletizam,nesposobnost,nepotizam i korupciju.Aj sad cao,dosadan si vise.Toliko godina imas i opet ne znas razmisljat kako treba.
Gledaj krim trojke kako obara sjednicu .Kako samo njivu stite.Fuj.A nevjerovatno da onaj debil damir niksic brani njivu poceo se bunit,kao problem mu odakle cure te informacije iz mup-a,a ne zanima ga sadrzaj tih poruka.Znaci jos jedna ubleha koja je iznevjerila.Nevjerovatni su ti ljudi,misle ako su sad tu gdje jesu,da ce vjecno bit tu.Pa za ovog damira niksica nece vise glasat ni uzi clanovi porodice.
svesuper25 wrote: ↑21/11/2025 12:02
pa uzalud,vidis da ce nam drugprofi opet glasat za sdp i trojku
Naravno da hoću. Ne nužno za SDP, ali za onog ko mi garantuje da neće praviti vlast sa SDA. Tako da bi tu i SDP mogao lako izvisiti jer kod njih postoji latentna želja da prave hajneken koalicije.
Dalje, zašto? Zato što je meni savršeno jasno kako stvari stoje i da je povratak SDFA kraj nade za ovu državu, a možda i kraj same države.
Treći put? Koji treći put? Šta je alternativa? Svaka manja stranka je samo proxy preko kojeg tvoj glas ide ili Trojci ili SDFA.
Samo to izgleda francuskim sobaricama penzionerkama nije jasno.
svesuper25 wrote: ↑21/11/2025 12:02
pa uzalud,vidis da ce nam drugprofi opet glasat za sdp i trojku
Naravno da hoću. Ne nužno za SDP, ali za onog ko mi garantuje da neće praviti vlast sa SDA. Tako da bi tu i SDP mogao lako izvisiti jer kod njih postoji latentna želja da prave hajneken koalicije.
Dalje, zašto? Zato što je meni savršeno jasno kako stvari stoje i da je povratak SDFA kraj nade za ovu državu, a možda i kraj same države.
Treći put? Koji treći put? Šta je alternativa? Svaka manja stranka je samo proxy preko kojeg tvoj glas ide ili Trojci ili SDFA.
Samo to izgleda francuskim sobaricama penzionerkama nije jasno.
svesuper25 wrote: ↑21/11/2025 12:14
uhljebio nam se drug po stare dane
Jesam. Već 20 godina.
Doduše kod privatnog poslodavca, ali i to je uhljebljenje kad je poslodavac ljudina.
ok nisi ti,al 100% jest neko tvoj.
Obično ljudi pri ocjeni drugih polaze od sebe. Dakle ti misliš da ja imam lični interes od SDP-a, kao što ti imaš lični interes od neke stranke koja je sad opozicija.
Evo da ti kažem. Kćerke kod stranih poslodavaca. Zetovi jedan privatni biznis razvija, drugi radi za strance također.
Supruga nezaposlena već 7 godina, bez perspektive da će je neko zaposliti sa 55 godina. 26 godina staža. Do penzije ima još 10 godina života.
Sestra takođe kod privatnog poslodavca.
Cuke su doduše uhljebljene, njima je pravo dobro. Ali ne zavise od toga ko je na vlasti.