Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prije ce biti da vi insajderi nosite ruzicaste naocale. Da je SDP na dobrom putu, to bi se prepoznalo na lokalnim izborima. Moje kasike predvidjaju epizodnu ulogu dok NiP sa SDA bije glavnu bitku.
Ovaj forum je bio mjerodavan da predvidi krah SDP-a 2014., i to par godina ranije... dok je vojska botova hvalila mudrost crvenog cara Lagumdzije, potkrijepljenja mjerodavnim istrazivanjima
Mene samo živo interesuje kakvu su to marketinšku agenciju unajmili koja je sprovela anketu?
Eno im u TK SDP vlasti koja je najbolji pokazatelj kako će proći na sljedećim izborima.
Niti infrastukturni projekata, niti zapošljavanja, stanje u rudnicima katastrofa, al' se uredno popunjavaju upravni odbori probranim stranačkim kadrovima. Nastavili tamo gdje je stala SDA.
Patton44 wrote: ↑18/12/2021 13:49
Ako je iko zasluzio da vodi SDP u nove pobjede,onda je to Leverage,sve ostalo nije ni za k....a
Tip je stranački klaun. Karijerista kao i masa njemu sličnih, koji traži svoje mjesto u društvu putem stranke. Do tad prosipa šuplju i nada se najboljem.
Da ga iz obrazovanja prebace u kakav UO. Daće maršal Tito, i puna šaka brade.
Mora mu se priznat da je dobar, kad se treba uvuc sazada nekom, u vrhu tuzlanskog SDP-a
S obzirom na strukturu glasačkog tijela jednako su potrebni i Šteta i Bećirović. SDP je na putu da ponovo postane catch-all partija, a to su mnogi prepoznali i u samom SDP-u. Tamo gdje je SDP vlast radi se konkretno i to ljudi vide, ali se nipošto ne zanemaruje Dodikov državni udar, šta više sada SDP predvodi politički front protiv Dodika, dok pogubljena SDA prati te poteze SDP-a.
Relevantna istraživanja, do kojih vi naravno ne možete doći, pokazuju da se SDP opasno približio SDA po rejtingu, razlika je nikad manja u zadnjih 10 godina, a podsjećam da SDP-u, s obzirom na veliki koalicioni potencijal, uopšte nije potrebno da bude ispred SDA, međutim i to bi se moglo desiti do izbora.
Ovaj forum, kao i obično, nije mjerodavan ni za šta.
Prije ce biti da vi insajderi nosite ruzicaste naocale. Da je SDP na dobrom putu, to bi se prepoznalo na lokalnim izborima. Moje kasike predvidjaju epizodnu ulogu dok NiP sa SDA bije glavnu bitku.
Ovaj forum je bio mjerodavan da predvidi krah SDP-a 2014., i to par godina ranije... dok je vojska botova hvalila mudrost crvenog cara Lagumdzije, potkrijepljenja mjerodavnim istrazivanjima
Eto svaka čast, mislim jest da bi i polupismena baba to predvidjela, ali ništa dok forumski mudroseri ne daju posljednju riječ
Čak sam i ja tad glasao za DF, pa eto da se pohvalim kako sam prognozirao krah Lagumdžije, vidim da je ta prognoza na cijeni.
ultima_palabra wrote: ↑18/12/2021 13:14
Eto svaka čast, mislim jest da bi i polupismena baba to predvidjela, ali ništa dok forumski mudroseri ne daju posljednju riječ
Čak sam i ja tad glasao za DF, pa eto da se pohvalim kako sam prognozirao krah Lagumdžije, vidim da je ta prognoza na cijeni.
Nema veze, sad će Ipsosi I Valiconi, biće Hadžikadić na 50%
Iako nisam nikad bio Hadžikadićev fan, moram priznati da je pohvalno što koristi vlastite kapacitete i poznanstva ulagajući u obrazovanje, za razliku od tvojih ideološki komesara, poput Bećirovića, Mašića, Čengića, Imamovića itd. koji prosipaju praznu demagogiju godinama i dobro žive od toga.
Nego, imaš li insidersku - dokle je stig'o projekat Tuzle u Magli - Crystalico? Šta ti kaže baza?
Red je poželjeti sreću koalicionim partnerima, pošto već postaje izvjesno da će ova vlada TK nastaviti da radi dobar posao i nakon oktobra naredne godine.
Građani ne žele Hodžu iz Živinica, žele Hodžu iz Tuzle.
Leverage wrote: ↑18/12/2021 17:13
Red je poželjeti sreću koalicionim partnerima, pošto već postaje izvjesno da će ova vlada TK nastaviti da radi dobar posao i nakon oktobra naredne godine.
Divna je vlada ... Divan je i dobar posao kojo rade ... Premijer, odlican. Sve za pet
Leverage wrote: ↑18/12/2021 17:13
22. 10. 2020.
Mirsad Kukić, predsjednik PDA, osuđen je danas na Kantonalnom sudu u Sarajevu na godinu dana zatvora zbog primanja nagrade ili drugog oblika koristi za trgovinu utjecajem.
12. 06. 2006.
Mirsad Kukic, bivši direktor Rudnika mrkog uglja (RMU) u Banovicima osuden na izdržavanje kazne zatvora od osamnaest mjeseci, zbog teških zloupotreba položaja za vrijeme obavljanja ove dužnosti,
Njemu Nerko danas doš'o svijetla obraza s hedijom u ruci
Obraz đon
Vizavi hodže tuzlanskog, šta kae "dobio informaciju da je UKC gotovo porodična firma"?!
Panjina.
Godina prošla oni se s mjesta makli nisu. Jesu doduše, danas na Zlaći bili
Svi se mi druzimo sa slicnim sebi.
Ja crven, sa debelim crvenim pedigreom.
Familija, prijatelji.
Ne vidjeh i ne cuh da je iko nesto posebno zadovoljan sa SDP-om, osim sa radom ministra Štete.
Tako da ne znam odakle su ta istrazivanja i koga ste istrazivali, jer evo prvi put cujem da je neko negdje "istrazivan".
Mogu vam slobodno i javno reci da ce podrska svih ljudi sa kojima pricam o politici zavisiti od toga kako cete se ponasati prema SDA i prema Trojci.
Ukljucujuci i kandidata za predsjednistvo.
Pa vi vidite.
drug_profi wrote: ↑18/12/2021 22:03
Familija, prijatelji.
Ne vidjeh i ne cuh da je iko nesto posebno zadovoljan sa SDP-om, osim sa radom ministra Štete.
Tako da ne znam odakle su ta istrazivanja i koga ste istrazivali, jer evo prvi put cujem da je neko negdje "istrazivan".
Mogu vam slobodno i javno reci da ce podrska svih ljudi sa kojima pricam o politici zavisiti od toga kako cete se ponasati prema SDA i prema Trojci.
Pa vi vidite.
Samo da napomenem, suzdržani u Mostaru, dokle im je patriotski blok u RS-u?
Familija, prijatelji.
Pa vi vidite.
Familija, prijatelji.
Pa vi vidite.
Neke stranke će vazda praviti iste greške. To je već očito.