Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa samo i jedino su Bošnjaci kičma ove države. A to što se ti osipaš je do tog ko si i šta si. Siguran sam da se osipaju i neki drugi.
cuj ko sam i sta sam bosanac, sta cu bit, a ne juce vako sutra nako
"Sjećam se da sam jednom rekao Bosanac, otac mi je objasnio da je bosanac, bosanski poni, a čovjek je Bošnjak što je velika razlika.“ Adil-beg Zulfikarpašić
png[/img]
jel to onaj sto je nesto sa onom svojom famElijom munto?
jednostavno u startu greska, ne mozes drzavu pravit bez nacije. al dzaba.
jedna je drzava bosna, jedna nacija bosanska, jedan narod bosanski, 4 vjere i 1 nevjera !...
Sumi, bruda,
Zvjezdan Karadžin FB NS: 10. 12. 2020.
ne želimo podržati vladu u kojoj su ministri iz PDA i SDA
Ne da je podržao već je i ministar u istoj.
cuj ko sam i sta sam bosanac, sta cu bit, a ne juce vako sutra nako
"Sjećam se da sam jednom rekao Bosanac, otac mi je objasnio da je bosanac, bosanski poni, a čovjek je Bošnjak što je velika razlika.“ Adil-beg Zulfikarpašić
png[/img]
jel to onaj sto je nesto sa onom svojom famElijom munto?
jednostavno u startu greska, ne mozes drzavu pravit bez nacije. al dzaba.
jedna je drzava bosna, jedna nacija bosanska, jedan narod bosanski, 4 vjere i 1 nevjera !...
Odeš li kad van poteza Slavinovići-Šići, recimo do Husina ili Doknja ? Pa da vidiš realnost.
Istinu govorim wrote: ↑26/01/2021 13:54
Možda ne ti lično, nego vi kao stranka. O tome makar nema dilema.
Papir trpi sve
Jest ba, ima u svakoj opštinskoj kancelariji, i po jedna Tuđmanova bista
Al' glavno je ovo o tome nema dilema, ko ono ako se to kaže neko će povjerovat.
SDP je dva puta bio vlast i to je jedino dva puta kad HDZ nije bio vlast. Al znaš ti bolje, nešto si ti to skonto kao
I jebo nas je za sva vremena sa zakonom o prebivalištu. Pa je onda da bi izbacio SDA šurovo sa HDZom. Da se razumije daleko ste vi ispod Zlaje danas, a svjetlosnim godinama od Nijaza
Istinu govorim wrote: ↑26/01/2021 14:02
Odeš li kad van poteza Slavinovići-Šići, recimo do Husina ili Doknja ? Pa da vidiš realnost.
Ovo je država samo bošnjačkog naroda.
auuuuuu ovo je vec levl pro
not in my name!
ovo je drzava svih njenih gradjana, bez obzira na etnicku pripadnost vjeru i nevjeru( ne zaboriavite ipak ima i ateista i u bosni!)
sramota ...
CRVENI CRVENI
Istinu govorim wrote: ↑26/01/2021 14:03
I jebo nas je za sva vremena sa zakonom o prebivalištu. Pa je onda da bi izbacio SDA šurovo sa HDZom. Da se razumije daleko ste vi ispod Zlaje danas, a svjetlosnim godinama od Nijaza
Vas što bi da živite na dvije adrese možda i jest, mene sigurno nije.
Naravno, a kad dođe neko umjesto Nikšića onda ćemo bit daleko ispod Nikšića
Istinu govorim wrote: ↑26/01/2021 14:02
Ovo je država samo bošnjačkog naroda.
auuuuuu ovo je vec levl pro
not in my name!
ovo je drzava svih njenih gradjana, bez obzira na etnicku pripadnost vjeru i nevjeru( ne zaboriavite ipak ima i ateista i u bosni!)
sramota ...
CRVENI CRVENI
Pa ti si se i svrsto sa onima drugima, naravno da nije u tvoje ime.
Da, svakako, ko ateista nemam nikakav problem sa Bošnjacima različitih vjera.
Nas = Bošnjake, ali vjerujem da ti to svakako nisi ko ni sumir.
Sumnjam da bi Denis Bećirović bio gori, ali isto tako sumnjam da bi i došo na to mjesto.
u nasim redovima imamo vojsku rs mi smo ponosni
hhahaha
genocidom se hvalite
auuuuu ozbiljno sta koristite ?
vama se i teme pomijesale od soka i nevjerice
ne znaju vise ni jesul posli il su dosli, koja tema, s kim s cim o cemu kad kako
sta crveni uradise danas opcu pometnju unesose
Sumnjam da bi Denis Bećirović bio gori, ali isto tako sumnjam da bi i došo na to mjesto.
Ne znam za sumira ali ja sigurno jesam Bošnjak i uopšte nisam oštećen tim zakonom jer nemam potrebu da živim na jednom mjestu a glasam na drugom i tako se izrugujem demokratiji.
Ma naravno da bi, ali zato što bi Nikšić odma postao bolji čim više ne bude na čelu SDP-a, tako vam se sad i Lagumdžija podobrio, o Nijazu da i ne govorim, a dok su obnašali funkciju predsjednika SDP-a bili su najgori što možeš smislit.
Leverage wrote: ↑26/01/2021 14:06
Ne znam za sumira ali ja sigurno jesam Bošnjak i uopšte nisam oštećen tim zakonom jer nemam potrebu da živim na jednom mjestu a glasam na drugom i tako se izrugujem demokratiji.
Ma naravno da bi, ali zato što bi Nikšić odma postao bolji čim više ne bude na čelu SDP-a, tako vam se sad i Lagumdžija podobrio, o Nijazu da i ne govorim, a dok su obnašali funkciju predsjednika SDP-a bili su najgori što možeš smislit.
Pa ne ponašaš se u skladu sa bošnjačkim interesima, a bošnjački interesi sigurno jesu da Bošnjaci drže što više vlasti u četnitetu. Tebe boli kurac za Bošnjake "tamo", ko što i ove sarajevske teletabise, dok ne dođe voda do grla.
Kome nama ? Ja želim jak SDP, ali jak bošnjački probosanski SDP, nikako stranku Prlića i Mijatovića. Stranku Bracike i sličnih njemu.
e na pogresnoj si temi, ovde su crveni, komunjare, crveni kmeri, bosanci, i ostali
te vase nacionalisticke spike mozete prosipat na sda i slicnim snsd hdz temama...