Sa imidzom stranke ima veze.Btw. Kakve to veze ima sa SDP-om ?!
SDP
- sinuhe
#6526 Re: SDP
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#6527 Re: SDP
sve to drugovi gurnu pod tepih...doće njih 10 pa oblijetati oko nje i suptilno je obrađivati da ga ne ofira, i kako će to naštetiti imidžu stranke itd. U svakom slučaju ona je tu donja. Sjetih se sada slučaja iz Tuzle....Kako se zvao onaj doktor iz Tuzle što je mlatio ženu, onaj iz SDA? Mislim da je i to izašlo u javnost tek nakon što se on ubio, a šta je ona batina popila do tada samo ona zna.sinuhe wrote:Sa imidzom stranke ima veze.Btw. Kakve to veze ima sa SDP-om ?!
- nellington
#6528 Re: SDP
Sad će drvlje i kamenje na mene, ali nema veze. Nedretovoj supruzi maslo nije bilo za ramazana pa da reis kaže.JoseMujica wrote: sve to drugovi gurnu pod tepih...doće njih 10 pa oblijetati oko nje i suptilno je obrađivati da ga ne ofira, i kako će to naštetiti imidžu stranke itd. U svakom slučaju ona je tu donja. Sjetih se sada slučaja iz Tuzle....Kako se zvao onaj doktor iz Tuzle što je mlatio ženu, onaj iz SDA? Mislim da je i to izašlo u javnost tek nakon što se on ubio, a šta je ona batina popila do tada samo ona zna.
-
StupskaBitanga
#6529 Re: SDP
a on u očima pojedinih će ispasti macho lafac i šta sve ne
Gdje mi živimo?
Gdje mi živimo?
- Čovjek
#6530 Re: SDP
A šta su Avazovci podkupljivali u kupovini, kad su baš naletili na Sulju...Sasvim_Obican wrote:Pojedinci očito slabije čitaju :
Ekipa Dnevnog avaza zatekla je jučer ministra Suljagića sa suprugom u kupovini. I Belma nam je rekla da je sve laž.
- Nikada nisam primila nikakve udarce. Da jesam, to bi se vidjelo. Jedino je tačno da naš, kao i svaki drugi brak, ima uspone i padove. Nas dvoje smo i odvojeno i zajedno preživjeli mnogo gore stvari od ovoga, preživjet ćemo i ovo. Iz ovoga ćemo izaći jači i bliži jedno drugome nego što smo ikada bili. Bilo je vike i galame. Ne možemo mi utjecati na to hoće li neko obavijestiti nekoga i šta će iskonstruirati - kaže Belma.
Mislim stvarno, izvinite ali ko je još u braku ili u vezi, a da se nije iz ovih i onih razloga posvađao sa supružnikom ?! Ili ministri nemaju pravo na taj "luksuz" ?! ?!
Btw. Kakve to veze ima sa SDP-om ?!
- ultima_palabra
#6531 Re: SDP
Pogotovo da on kaženellington wrote:Sad će drvlje i kamenje na mene, ali nema veze. Nedretovoj supruzi maslo nije bilo za ramazana pa da reis kaže.JoseMujica wrote: sve to drugovi gurnu pod tepih...doće njih 10 pa oblijetati oko nje i suptilno je obrađivati da ga ne ofira, i kako će to naštetiti imidžu stranke itd. U svakom slučaju ona je tu donja. Sjetih se sada slučaja iz Tuzle....Kako se zvao onaj doktor iz Tuzle što je mlatio ženu, onaj iz SDA? Mislim da je i to izašlo u javnost tek nakon što se on ubio, a šta je ona batina popila do tada samo ona zna.
Da vidimo sad silne gender centre i udruge... ne dajte da ovo ode pod tepih, nego da se otkrije istina.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#6532 Re: SDP
ne bih ulazio u to čije je maslo za ramazana....svi koji smo u braku znamo se posvađati iz raznoraznih razloga i to je normalno. Međutim, primjena fizičke sile nema opravdanja, pogotovu nad slabijim, ma kakve razloge navodio siledžija.nellington wrote:Sad će drvlje i kamenje na mene, ali nema veze. Nedretovoj supruzi maslo nije bilo za ramazana pa da reis kaže.JoseMujica wrote: sve to drugovi gurnu pod tepih...doće njih 10 pa oblijetati oko nje i suptilno je obrađivati da ga ne ofira, i kako će to naštetiti imidžu stranke itd. U svakom slučaju ona je tu donja. Sjetih se sada slučaja iz Tuzle....Kako se zvao onaj doktor iz Tuzle što je mlatio ženu, onaj iz SDA? Mislim da je i to izašlo u javnost tek nakon što se on ubio, a šta je ona batina popila do tada samo ona zna.
- hadzinicasa
#6533 Re: SDP
drvlje.nellington wrote:Sad će drvlje i kamenje na mene, ali nema veze. Nedretovoj supruzi maslo nije bilo za ramazana pa da reis kaže.JoseMujica wrote: sve to drugovi gurnu pod tepih...doće njih 10 pa oblijetati oko nje i suptilno je obrađivati da ga ne ofira, i kako će to naštetiti imidžu stranke itd. U svakom slučaju ona je tu donja. Sjetih se sada slučaja iz Tuzle....Kako se zvao onaj doktor iz Tuzle što je mlatio ženu, onaj iz SDA? Mislim da je i to izašlo u javnost tek nakon što se on ubio, a šta je ona batina popila do tada samo ona zna.
kamenje.
- nellington
#6534 Re: SDP
Sticks and stones may break my bones...hadzinicasa wrote:drvlje.nellington wrote:Sad će drvlje i kamenje na mene, ali nema veze. Nedretovoj supruzi maslo nije bilo za ramazana pa da reis kaže.JoseMujica wrote: sve to drugovi gurnu pod tepih...doće njih 10 pa oblijetati oko nje i suptilno je obrađivati da ga ne ofira, i kako će to naštetiti imidžu stranke itd. U svakom slučaju ona je tu donja. Sjetih se sada slučaja iz Tuzle....Kako se zvao onaj doktor iz Tuzle što je mlatio ženu, onaj iz SDA? Mislim da je i to izašlo u javnost tek nakon što se on ubio, a šta je ona batina popila do tada samo ona zna.
kamenje.
Ozbiljno, ako se ko sjeća cijele afere s N. i J. Mujkanović sjeća se ogromnih komada slagalice koji se nisu uklapali nikako, karaktera koji su se s pričom slagali 0%...
-
StupskaBitanga
#6535 Re: SDP
Da se aš nešto veliki moralo desiti da Belma pozove policiju
Ono ne bi je bez razloga pozvala
A kako će se ovo stručno zataškati
Ono ne bi je bez razloga pozvala
A kako će se ovo stručno zataškati
- Banksy
#6536 Re: SDP
Da, do pomjerene je percepcije.Ridjobrki wrote: Takođe, postavlja se pitanje: koga briga? Možda je do moje pomjerene percepcije ali mislim da ima prečih i pametnijih stvari od ove u vezi SDP-a o kojima treba voditi računa.
Kako je sada već izvjesno da je nasilja bilo, što potvrđuje i policijski zapisnik, kako je izvjesno da je Suljagić svjesno obmanuo javnost, kako je izvjesno da su određene policijske i medijske strukture uvezane u pokušaju da slučaj zataškaju, kako je očito da ženske udruge u ovom slučaju neće reagirati,
svima koji se krevelje i ismijavaju ovaj slučaj nasilja u porodici predlažem da umjesto ove zlostavljane žene zamisle svoju sestru, a umjesto Suljagića bilo kojeg drugog političara, od omraženog Brankovića do Sadika Ahmetovića, recimo. Pa nek onda zamisle svoju reakciju.
Godinama pratim ovaj forum i pamtim dobro svijetle trenutke, ali i momente kad je bio baš blizu dna. Neki od komentara na ovoj temi, u zadnjih nekoliko stranica, su dotakli dno. Jad i bijeda.
- novi.dan.nova.nafaka
#6537 Re: SDP
Da malo sam sebe citiram:novi.dan.nova.nafaka wrote:Pa gledajte ljudi moji, koliko smo mi kao narod blentavi, to je strašno. Federalni premijer kaže da je morao brata zaposliti, koji uz to btw nema ni reference za taj posao, da mi ne bi pomislili da je nesposoban jer ne može bratu naći posao. Šta sad očekivati za ovo - hajd' ba, zveknuo joj šamarčinu, možda i jest' lajala nešto, reći će mnogi. Inače, u Bosni to i jeste skoro pa nacionalni sport - mlatiti i maltretirati žene...♥ Julianna ♥ wrote:Ovo sa "slučajnom šetnjom u BBI-ju" je smijurija, uz čiju god pomoć. Samu sliku je meni kao ženi dovoljno pogledati, pa njen pogled i izgled i zaključiti puno toga. A od "sve je ok" konstrukcije (koja se još jučer mogla naslutiti), da se sledi krv u žilama.
Upravo kako prethodnik reče, sramno će biti i za stranku, a loš primjer za sve ostale muževe nasilnike, ako vuk pojede magarca. Biće ako je mogao ministar, mogu i ja, a o principijelnosti njega u liku ministra, da i ne govorim.
Ako je ovo prenapregnuta istina (a jest djelimično svakom razumnom čitaču), onaj ko je skicirao štoriju kako je skicirao, debelo bi trebao platiti, jer su ovim masu simpatizera i on i stranka izgubili.
B.S od srca sve najbolje.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Svijet/ ... fault.aspx
http://klix.com/755e7b7
"Odluku o ostavci on je donio nakon što je oštro kritikovan jer je proteklog vikenda prema guvernerima razorenih regiona Miyagi i Iwate, na sjeveroistoku Japana, nastupio arogantno."
Ne mogu da nađem sad tačno članak gdje je ministar transporta podnio ostavku radi kašnjenja voza, ali se to spominje na net-u mnogo. A kod nas ministar može ženicu ispeglati, demantovati da to nije uradio i nikome ništa...
Last edited by novi.dan.nova.nafaka on 06/01/2012 14:03, edited 1 time in total.
- vee-jay
#6538 Re: SDP
Jel moze link za ovo? Hvala.Banksy wrote:Da, do pomjerene je percepcije.Ridjobrki wrote: Takođe, postavlja se pitanje: koga briga? Možda je do moje pomjerene percepcije ali mislim da ima prečih i pametnijih stvari od ove u vezi SDP-a o kojima treba voditi računa.
Kako je sada već izvjesno da je nasilja bilo, što potvrđuje i policijski zapisnik, kako je izvjesno da je Suljagić svjesno obmanuo javnost, kako je izvjesno da su određene policijske i medijske strukture uvezane u pokušaju da slučaj zataškaju, kako je očito da ženske udruge u ovom slučaju neće reagirati,
svima koji se krevelje i ismijavaju ovaj slučaj nasilja u porodici predlažem da umjesto ove zlostavljane žene zamisle svoju sestru, a umjesto Suljagića bilo kojeg drugog političara, od omraženog Brankovića do Sadika Ahmetovića, recimo. Pa nek onda zamisle svoju reakciju.
Godinama pratim ovaj forum i pamtim dobro svijetle trenutke, ali i momente kad je bio baš blizu dna. Neki od komentara na ovoj temi, u zadnjih nekoliko stranica, su dotakli dno. Jad i bijeda.
- Banksy
#6539 Re: SDP
vee-jay wrote: Jel moze link za ovo? Hvala.
Iz kantonalnog MUP-a su potvrdili napise Slobodne Bosne te su tako demantirali ministrov demanti. Potvrđeno je da je krajem decembra prošle godine, policija na poziv nepoznate osobe došla do stana u ulici Silve Rizvanbegović u sarajevskom naselju Stup, gdje im se obratila gospođa Selimović te rekla kako je između nje i njenog muža došlo do razmirica nakon čega je njen muž nasrnuo na nju. Na licu mjesta je obavljen razgovor, i dotična je upućena u to da može podnijeti prijavu. Službena zabilješka o cijelom događaju proslijeđena je Tužilaštvu Kantona Sarajevo.
- CaCO3
#6540 Re: SDP
Sad cu ja prvi da postavim ono pitanje koje citavo rijeme visi u zraku i koje je logican sljed svega ovoga:
Da li jedna takva osoba moze da bude ministar i to jos obrazovanja
(Neko je spomenuo Ahmetovica, pa da se podsjetimo da je imao i on jedan zataskani inkriminirajuci slucaj)
Da li jedna takva osoba moze da bude ministar i to jos obrazovanja
(Neko je spomenuo Ahmetovica, pa da se podsjetimo da je imao i on jedan zataskani inkriminirajuci slucaj)
Last edited by CaCO3 on 06/01/2012 14:16, edited 1 time in total.
-
popajic
#6541 Re: SDP
Jao , mahalskih diskusija
NEKO prijavio belaj , Belma tvrdi da nikad nije bila bijena ,ministar tvrdi da nikad ne bi zenu udario ...ako bude prijave , bice i raspleta ove "interesantne " sapunice. Cemu nagadjanja
Do tada - neka pro SDPovci "naginju" da ministar nije takav gedzovan , a anti SDPovci neka uzimaju zdravo za gotovo da mu je mjesto u muriji....
Politika nam se uparkirala i u spavace sobe ...masala
NEKO prijavio belaj , Belma tvrdi da nikad nije bila bijena ,ministar tvrdi da nikad ne bi zenu udario ...ako bude prijave , bice i raspleta ove "interesantne " sapunice. Cemu nagadjanja
Do tada - neka pro SDPovci "naginju" da ministar nije takav gedzovan , a anti SDPovci neka uzimaju zdravo za gotovo da mu je mjesto u muriji....
Politika nam se uparkirala i u spavace sobe ...masala
- hadzinicasa
#6542 Re: SDP
ma ja generalno ne volim komentarisati odnose između dvoje ljudi jer mislim da samo oni znaju kako stvari stoje između njih.nellington wrote: Sticks and stones may break my bones...
Ozbiljno, ako se ko sjeća cijele afere s N. i J. Mujkanović sjeća se ogromnih komada slagalice koji se nisu uklapali nikako, karaktera koji su se s pričom slagali 0%...
zbog toga se mnogo stvari i ne uklapa. ljudi imaju više lica za više strana.....
ja vjerujem da se dvoje ljudi posvađalo, neko je zovnuo policiju, ljudi došli, saslušali obje strane, niko nikoga nije tužio, ali MUP po službenoj dužnosti može ih oboje teretiti za remećenje javnog reda i mira (da ne kopam sad član ZOJRM). Ukoliko je zaista došlo do upotrebe sile - slažem se da treba sankcionisati i privatno i javno.
-
VjecitiStudent
#6543 Re: SDP
Ako imaju pravo na svadju, da li ministri imaju pravo da lažu????Sasvim_Obican wrote:Pojedinci očito slabije čitaju :
Mislim stvarno, izvinite ali ko je još u braku ili u vezi, a da se nije iz ovih i onih razloga posvađao sa supružnikom ?! Ili ministri nemaju pravo na taj "luksuz" ?! ?!
Btw. Kakve to veze ima sa SDP-om ?!
U istom tekstu pise ovo
i ovoKantonalni ministar obrazovanja i nauke Emir Suljagić demantirao je jučerašnji tekst objavljen u magazinu "Slobodna Bosna", da ga je prije nekoliko dana saslušala sarajevska policija jer je, navodno, pretukao svoju suprugu Behiju Selimović Belmu.
Da li ovo znači da imamo ministra OBRAZOVANJA koji laže?Iz MUP-a Kantona Sarajevo saznali smo da je policija, ipak, intervenirala u ulici Silvane Rizvanbegović.
- Policija je obavila razgovor sa B. S. i E. S. Njegova supruga slučaj nije prijavila policiji, niti je digla tužbu. Sav materijal koji je te noći zabilježen dostavljen je tužilaštvu - kažu iz MUP-a KS.
- ultima_palabra
#6544 Re: SDP
Ahmetović je pokusao kašicu "made by BIA"
To.hadzinicasa wrote:ja vjerujem da se dvoje ljudi posvađalo, neko je zovnuo policiju, ljudi došli, saslušali obje strane, niko nikoga nije tužio, ali MUP po službenoj dužnosti može ih oboje teretiti za remećenje javnog reda i mira (da ne kopam sad član ZOJRM). Ukoliko je zaista došlo do upotrebe sile - slažem se da treba sankcionisati i privatno i javno.
-
VjecitiStudent
#6545 Re: SDP
Zanimljivo bi bilo saznati kako je organizovan ovaj "slucajni susret"?Dnevni avaz wrote:Naša ekipa zatekla je jučer ministra Suljagića sa suprugom u kupovini.
Da li je prvo dogovoren na najvisem nivou, pa su onda instrukcije proslijedjene akterima ili saradnja na svim nivoima izmedju SDP-a i Avaza postoji vec sada?
- CaCO3
#6546 Re: SDP
Sjecate se kad je ekipa FTV-a "slucajno" naisla kad je Lagumdzija izlazio iz Suda BiH i jos on kaze "OH OTKUD VI"VjecitiStudent wrote:Zanimljivo bi bilo saznati kako je organizovan ovaj "slucajni susret"?Dnevni avaz wrote:Naša ekipa zatekla je jučer ministra Suljagića sa suprugom u kupovini.
Da li je prvo dogovoren na najvisem nivou, pa su onda instrukcije proslijedjene akterima ili saradnja na svim nivoima izmedju SDP-a i Avaza postoji vec sada?
To je vec kultna scena
- Banksy
#6547 Re: SDP
hadzinicasa wrote: ja vjerujem da se dvoje ljudi posvađalo, neko je zovnuo policiju, ljudi došli, saslušali obje strane, niko nikoga nije tužio, ali MUP po službenoj dužnosti može ih oboje teretiti za remećenje javnog reda i mira (da ne kopam sad član ZOJRM).
Ukoliko je zaista došlo do upotrebe sile - slažem se da treba sankcionisati i privatno i javno.
... gdje im se obratila gospođa Selimović te rekla kako je između nje i njenog muža došlo do razmirica nakon čega je njen muž nasrnuo na nju ...
- CaCO3
#6548 Re: SDP
Evo recimo to su Britanci davno rijesili medicinom i lijecili adekvatnom terapijom

BRITANSKOJ javnosti otkriveni su do sad tajni spisi i kartoni pacijenata s početka prošlog stoljeća, za koje je uglavnom informacije o bolesti pojedinca davao glavni muškarac u kući. Tako se među zdravstvenim simptomima može naći ženin "dugačak jezik" i "tvrdoglava svadljivost".
Jedan pacijent je sam sebe okarakterizirao kao "lošeg temperamenta" dok mu žena pati od "dugačkog jezika".
Last edited by CaCO3 on 06/01/2012 14:42, edited 3 times in total.
- hadzinicasa
#6549 Re: SDP
Banksy wrote:hadzinicasa wrote: ja vjerujem da se dvoje ljudi posvađalo, neko je zovnuo policiju, ljudi došli, saslušali obje strane, niko nikoga nije tužio, ali MUP po službenoj dužnosti može ih oboje teretiti za remećenje javnog reda i mira (da ne kopam sad član ZOJRM).
Ukoliko je zaista došlo do upotrebe sile - slažem se da treba sankcionisati i privatno i javno.
... gdje im se obratila gospođa Selimović te rekla kako je između nje i njenog muža došlo do razmirica nakon čega je njen muž nasrnuo na nju ...
haj' životati objasni svojim riječima - "nasrnuo"
- sinuhe
#6550 Re: SDP
Nasrnuo dovoljno da je policiju pozvala. Jel' sad to treba posebno objasnjavati? Sta je tu nejasno?
Za sta bi ti policiju pozvala?
Za sta bi ti policiju pozvala?