SDP

Leverage

#57251 Re: SDP

Post by Leverage »

malakh wrote:
Leverage wrote: Da im je bilo tako dobro valjda bi i sad poletili za istim ili čak i boljim foteljama koje su bile ponuđene.

I baš navedeš primjer koji umjesto da pokaže da su pomenuta trojica isti, zapravo govori suprotno. Autogol.
nije to autogol, vec tvoje licemjerstvo. prozivas jednog za nesto, a isto to su cinili oni koje ti sada podrzavas i ti podvijas rep i sutis.

sto sam lose rekao? tko je damiru dao ministarsku fotelju 2010. godine, a nerminu premijersku?
Toliko puta prežvakana tema. Probali, vidjeli da se ne može ništa uradit i sad ne žele sa SDA. Prosta logika koja je tebi očito preveliki zalogaj.

Podvio rep i šutim kažeš? Vrati se unazad ba moje postove dok Nikšić nije bio načisto da li će ili ne sa SDA. Ti si zlonamjeran i lažeš, ljudsko dno.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#57252 Re: SDP

Post by Chmoljo »

inače je mnogo lakše uhljebiti nekoga iz opozicije, nego kao dio vlasti.

Image
KomunistaTZ

#57253 Re: SDP

Post by KomunistaTZ »

Najbolje sinekure i uhljebljenje su razna mjesta u parlamentima, bez odgovornosti i obaveze. Učili u SDP od Genjca :)
Chmoljo

#57254 Re: SDP

Post by Chmoljo »

da, a u državnoj službi, agencijama i sličnim uhljebskim mjestima za koje i ne znamo da postoje je jako teško i uhljebiti i jako teško je izdržati pritisak javnosti na njih :lol:

koje logičke vratolomije jebemtiživot.
KomunistaTZ

#57255 Re: SDP

Post by KomunistaTZ »

Kognitivna disonanca je jaka u nekima. Obrazac u partiji je konstantno uhljebljivanje samo jedne odredjene grupe ljudi. Princip pod kojim ce to biti primjenjeno se mijenja ovisno o zahtjevima.
drug_profi

#57256 Re: SDP

Post by drug_profi »

Jarane ti si ko lavor.
Mislim jasno oblikovan i neunistiv.
KomunistaTZ

#57257 Re: SDP

Post by KomunistaTZ »

A opet, covjek ima pravo i da izabere da vjeruje u vilenjake. Odnosno u idealisticke principe politicara :)
Chmoljo

#57258 Re: SDP

Post by Chmoljo »

KomunistaTZ wrote:Kognitivna disonanca je jaka u nekima. Obrazac u partiji je konstantno uhljebljivanje samo jedne odredjene grupe ljudi. Princip pod kojim ce to biti primjenjeno se mijenja ovisno o zahtjevima.
blago njima, uhljebe se na četiri godine, a ovi ovamo, jadni moraju cijeli radni vijek uhljebljeni biti...
KomunistaTZ

#57259 Re: SDP

Post by KomunistaTZ »

Chmoljo wrote:
KomunistaTZ wrote:Kognitivna disonanca je jaka u nekima. Obrazac u partiji je konstantno uhljebljivanje samo jedne odredjene grupe ljudi. Princip pod kojim ce to biti primjenjeno se mijenja ovisno o zahtjevima.
blago njima, uhljebe se na četiri godine, a ovi ovamo, jadni moraju cijeli radni vijek uhljebljeni biti...
Pa nije lako sustici Genjca :) Nego da se vratimo, jedina konstanta u partiji zadnjih godina je uhljebljivanje strogo ogranicene grupe ljudi iz vrha stranke. Prica o principima i idealima je za malu djecu i botove. Oko uhljebljivanja je i puklo, ne oko principa.
Chmoljo

#57260 Re: SDP

Post by Chmoljo »

Image
KomunistaTZ

#57261 Re: SDP

Post by KomunistaTZ »

Prazna puška ne puca, odnosno puca gifovima i mimovima
Chmoljo

#57262 Re: SDP

Post by Chmoljo »

ili je jednostavno lakše reći, mrzim SDP, ne mogu ih organski, i naći neki normalan razlog, a ima ih, a ne izmišljati gluposti kako je opozicija bolja od pozicije za ujlebljivanje.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#57263 Re: SDP

Post by pici »

kad zeleni pocnu pljuvat znajte da ste na pravom putu... selam :bih:
Akibh

#57264 Re: SDP

Post by Akibh »

Chmoljo wrote: a ovi ovamo, jadni moraju cijeli radni vijek uhljebljeni biti...
Opet ti po Masicu, Cengicu, Magazinovicu udaras. Heh
Chmoljo

#57265 Re: SDP

Post by Chmoljo »

infantilno.

idi slavi ulazak u NATO.
drug_profi

#57266 Re: SDP

Post by drug_profi »

Chmoljo wrote:ili je jednostavno lakše reći, mrzim SDP, ne mogu ih organski, i naći neki normalan razlog, a ima ih, a ne izmišljati gluposti kako je opozicija bolja od pozicije za ujlebljivanje.
A zipa uhljebljivanja kad odaberes pausal i da budes stalno na oku medija, umjesto plate od 5 milja i pozicije da trgujes uticajem u prilicnoj anonimnosti koju moze poremetiti samo protivnicka stranka ako nasljedi tvoje mjesto.
putokaz1

#57267 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Bolje opozicija sad a pobjeda kasnije nego kratka vlast sad a nestanak kasnije
Haris.ba

#57268 Re: SDP

Post by Haris.ba »

putokaz1 wrote:Bolje opozicija sad a pobjeda kasnije nego kratka vlast sad a nestanak kasnije
Slažem se.

Samo kada će pobjeda?
putokaz1

#57269 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Haris.ba wrote:
putokaz1 wrote:Bolje opozicija sad a pobjeda kasnije nego kratka vlast sad a nestanak kasnije
Slažem se.

Samo kada će pobjeda?
E ima i to
Kad odemo svi u Njemačku ,izgleda :D
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#57270 Re: SDP

Post by malakh »

Leverage wrote: Toliko puta prežvakana tema. Probali, vidjeli da se ne može ništa uradit i sad ne žele sa SDA. Prosta logika koja je tebi očito preveliki zalogaj.

Podvio rep i šutim kažeš? Vrati se unazad ba moje postove dok Nikšić nije bio načisto da li će ili ne sa SDA. Ti si zlonamjeran i lažeš, ljudsko dno.
licemjer, naravno da si licemjer. u istoj vladi su sjedili i bijedic i masic i nermin. glasovali za iste odluke i postavljeni od strane istog covjeka. prozivas bijedica da je njemu dobro bilo, a o nerminu i masicu sutis kao zaliven. i ne, ne branim ja bijedica, ali na tvome mjestu ne bih nista komentirao na tu temu, jer su isti oni koje branis i podrzavas cinili sve sto i bijedic i bilo im isto dobro koliko i bijedicu.

znam ja tvoje ranije postove, pogotovo one kada si pisao da bi volio vidjeti delica kao predsjednika sdpa, a pogotovo onu agresivnost u kampanji i masovno provociranje i prijavljivanje postova svih koji su govorili istinu, a to je da sdp nece pobijediti na izborima i da denis nece biti predsjednik.

i vec dugo izbjegavam diskusiju sa tobom, jer si previse pristrasan i imas nagone da optuzujes i lijepis etikete, sto pak ne prilici ozbiljnim ljudima.
Last edited by malakh on 06/08/2019 19:07, edited 1 time in total.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#57271 Re: SDP

Post by malakh »

Haris.ba wrote:
Slažem se.

Samo kada će pobjeda?
ma samo 51%, sve ispod je poraz.
Leverage

#57272 Re: SDP

Post by Leverage »

malakh wrote:
Leverage wrote: Toliko puta prežvakana tema. Probali, vidjeli da se ne može ništa uradit i sad ne žele sa SDA. Prosta logika koja je tebi očito preveliki zalogaj.

licemjer, naravno da si licemjer. u istoj vladi su sjedili i bijedic i masic i nermin. glasovali za iste odluke i postavljeni od strane istog covjeka. prozivas bijedica da je njemu dobro bilo, a o nerminu i masicu sutis kao zaliven. i ne, ne branim ja bijedica, ali na tvome mjestu ne bih nista komentirao na tu temu, jer su isti oni koje branis i podrzavas cinili sve sto i bijedic i bilo im isto dobro koliko i bijedicu.

znam ja tvoje ranije postove, pogotovo one kada si pisao da bi volio vidjeti delica kao predsjednika sdpa, a pogotovo onu agresivnost u kampanji i masovno provociranje i prijavljivanje postova svih koji su govorili istinu, a to je da sdp nece pobijediti na izborima i da denis nece biti predsjednik.

i vec dugo izbjegavam diskusiju sa tobom, jer si previse pristrasan i imas nagone da optuzujes i lijepis etikete, sto pak ne prilici ozbiljnim ljudima.
Očigledno da, pored toga što si bezobrazna lažovčina, imaš problem s pravilnim rasuđivanjem, što svakako ne treba da čudi bilo koga.

S takvim poput tebe uvijek samo agresivno, po zaslugama. I u kampanji i van kampanje, uvijek. Ti si obična mutikaša, dođeš ovdje sa još par njih i podlo podvaljuješ priču uvijenu u celofan navodne pristojnosti i iznošenja stava. Al vidiš ja vam svaki put skočim za vrat tako da vam prisjedne svaka laž. Znam da ti je i sad prisjelo i prisjest će opet.
KomunistaTZ

#57273 Re: SDP

Post by KomunistaTZ »

Skakanje za vrat k'o Ixodes colli botorum sdpeus :)
Leverage

#57274 Re: SDP

Post by Leverage »

Opet post bez spominjanja sinekura. Razočaran sam.
putokaz1

#57275 Re: SDP

Post by putokaz1 »

malakh wrote:
Haris.ba wrote:
Slažem se.

Samo kada će pobjeda?
ma samo 51%, sve ispod je poraz.
U Tuzli bi trebali dobit 51% SDP-NS+Jamsinova dvojica iz manjina
Post Reply