SDP
- kmirsad
#56676 Re: SDP
Prečešljao sam sve živo, ne mogu da nađem...
Koji su načelnici opčina sa TK bili na presici ?
Koji kantonalni zastupnici iz TK?
Koji federalni zastupnici iz TK?
Koji državni zastupnici iz TK, izuzimajuči Bijedića?
Imali negdje video link kompletne presice...?
Koji su načelnici opčina sa TK bili na presici ?
Koji kantonalni zastupnici iz TK?
Koji federalni zastupnici iz TK?
Koji državni zastupnici iz TK, izuzimajuči Bijedića?
Imali negdje video link kompletne presice...?
- bunk
#56677 Re: SDP
Nije daleko datum opcinskih a vala i opci nisu preko svijeta.Leverage wrote:
S druge strane, SDP može biti samo jači nakon ovoga, na desetine hiljada ljudi nije glasalo za SDP samo zato što su sumnjali da postoji mogućnost da se ide ponovo u koaliciju sa SDA, tj. da se ponovi 2010. Mnogi od njih nakon svega viđenog neće razmišljati tako.
Pa aBd cemo da se dopisujemo nakon rezultata.
Da vidimo taj cisti sdp koji nece sa sda .
- Prpa.ba
#56678 Re: SDP
Ko donosi odluku na osnovu toga da li mu stranka zeli "preuzeti odgovornost sa SDA", taj glasa direktno za SDA. 
-
putokaz1
#56679 Re: SDP
U novu stranku idu:
Bijedić i Žena mu
Načelnik Lukavca
Zlaja
Ivo Komšić
Lazović
Nekoliko vijećnika iz Lukavca
Žare
Tokić
Možda naćelnik Živinica
Ali treba biti realan smao načelnik Lukavca ima snagu preko 11k Glasova ostalo su stvarno Niko i Ništa,Zamisli Vujovića on sad nemože dobiti ni glasove svoje porodice
Bijedić i Žena mu
Načelnik Lukavca
Zlaja
Ivo Komšić
Lazović
Nekoliko vijećnika iz Lukavca
Žare
Tokić
Možda naćelnik Živinica
Ali treba biti realan smao načelnik Lukavca ima snagu preko 11k Glasova ostalo su stvarno Niko i Ništa,Zamisli Vujovića on sad nemože dobiti ni glasove svoje porodice
-
Heller
#56680 Re: SDP
Bijedić će bez SDP dobiti između 52 i 78 glasova.
-
putokaz1
#56681 Re: SDP
malo manjeHeller wrote:Bijedić će bez SDP dobiti između 52 i 78 glasova.
- Banksy
#56682 Re: SDP
Tačno.Leverage wrote:Razumijem, i ja se ponekad osjećam tako, ali procedure su jednostavno nužne.
Slažem se da je trebalo naći načina da se Bijedić makne prije izbora, ali to je bilo puno lakše reći nego učiniti, imao je veliku podršku na kantonu i nije se uspjelo. Vodio je svoju privatnu kampanju skupa sa partijskom, sve to nije mirisalo na dobro već tad.
Ipak, što je bilo - bilo je, nema svrhe da se žali za propuštenim. Danas je Bijedić sjena Bijedića iz oktobra ili novembra prošle godine, sve što mu je ostalo jest ova šaka idolopoklonika zajedno sa Delićem, računam da im je zagarantovano političko smetljište u skorijem roku.
S druge strane, SDP može biti samo jači nakon ovoga, na desetine hiljada ljudi nije glasalo za SDP samo zato što su sumnjali da postoji mogućnost da se ide ponovo u koaliciju sa SDA, tj. da se ponovi 2010. Mnogi od njih nakon svega viđenog neće razmišljati tako.
-
Heller
#56683 Re: SDP
Svaki glas koji Bijedić odnese nadomjestiće sa 100 koje će njegoc odlazak donijeti. Znači sa svojih 30 glasova partijo će 3000 donijeti.
- ultima_palabra
#56684 Re: SDP
Ova frakcija ima 2/11 zastupnika na TK, ne kontam zasto im se daje toliki publicitet? Kad ih slusas rekao bi da imaju milion ljudi, dobro naoruzanih, samo cekaju Bijedicevu komandu da na Moskvu udare...
-
Moenx
#56685 Re: SDP
A sta ako pitas iste te glasace i oni kazu da evo mjenjamo misljenje hocemo u vlast sta cemo tadLeverage wrote:Kako god da je prošlo glasovi za SDP dobiveni su na konto priče da se neće sa SDA. To je toliko prosto da bi bilo jasno djeci u obdaništu, ali ti očito imaš problem da to razumiješ.bunk wrote: A yebogati ocito da na izborima to nije dobro proslo...
Uostalom ta komunikacija glasac politicka interna odluka ne mirise mi na demokratiju
To pravilo raspusivanja referenduma oko toga da li ce sa SDA se koalicija napraviti mislim da nije demokratski
Politicari su tu ne da nose bijele carape ili d izgledaju lijepo
Bitan je u sustini cilj a ne sredstvo
Jedini legalni izbori u BiH jesu one svake dvije godine a politicari su poput atleticari uzmu motku i prebace konopac ili ne
Ne iskljucujem zakonsko ured jenje va rednih izbora
Pita je da li zelite u koaliciju sa SDA moze se predociti u pitanje da li se plasite koalicije sa SDA
A onda krecu spletke lazi manipulacija korumpira je clanstva i sve ono sto prati jedno ne socijalde.okratsko drustvo nego crvenokmersko sjevernokorejsko ili neko i drugo drustvo
- bunk
#56686 Re: SDP
Samo da predvidim hejtanje Gradimira Gojera u narednim danima.
- Banksy
#56687 Re: SDP
Daju im SDA mediji, a to su trenutno otprilike svi, prva vijest gdje god okreneš.ultima_palabra wrote:Ova frakcija ima 2/11 zastupnika na TK, ne kontam zasto im se daje toliki publicitet? Kad ih slusas rekao bi da imaju milion ljudi, dobro naoruzanih, samo cekaju Bijedicevu komandu da na Moskvu udare...
-
putokaz1
#56688 Re: SDP
SDP je imao u LK 7000 glasova DF ja mislim oko 3000 a Načelnik oko 15000
Ta nova partija će imati u Lukavcu najviše 2020 godine jer neće mnogo oslabit načelnik koalicijom s sda,oni koji ga vole ,oni ga vole,tako da će stranka SDRP biti prva u Lukavcu ali ispod 50% SDA druga ,PDA treća,SDP.....SBB ,SBIH,DF preći će 3%
On ti je ko Berilo u kojoj ej stranci ta je prva
Ta nova partija će imati u Lukavcu najviše 2020 godine jer neće mnogo oslabit načelnik koalicijom s sda,oni koji ga vole ,oni ga vole,tako da će stranka SDRP biti prva u Lukavcu ali ispod 50% SDA druga ,PDA treća,SDP.....SBB ,SBIH,DF preći će 3%
On ti je ko Berilo u kojoj ej stranci ta je prva
- Leverage
#56689 Re: SDP
Pa eto pitaj ih. Recimo ja znam šta misle, raspolažem dovoljno velikim uzorkom da to tvrdim. Ne žele koaliciju sa SDA.Moenx wrote: A sta ako pitas iste te glasace i oni kazu da evo mjenjamo misljenje hocemo u vlast sta cemo tad
Uostalom ta komunikacija glasac politicka interna odluka ne mirise mi na demokratiju
To pravilo raspusivanja referenduma oko toga da li ce sa SDA se koalicija napraviti mislim da nije demokratski
Jedini legalni izbori u BiH jesu one svake dvije godine a politicari su poput atleticari uzmu motku i prebace konopac ili ne
Pita je da li zelite u koaliciju sa SDA moze se predociti u pitanje da li se plasite koalicije sa SDA
A onda krecu spletke lazi manipulacija korumpira je clanstva i sve ono sto prati jedno ne socijalde.okratsko drustvo nego crvenokmersko sjevernokorejsko ili neko i drugo drustvo
Za razliku od tebe predviđam ismijavanje.bunk wrote:Samo da predvidim hejtanje Gradimira Gojera u narednim danima.
-
putokaz1
#56690 Re: SDP
Da,Nežele koalicju s SDA-to stoji
Ali Lukavčani ,Poljičani...itd su Ludi za Delićem,75% je on dobio,2020 bar 51%,Nemože izgubiti ima kontrolu općinskog novca ,zna kad napravit i kome put,prilaz,most,rasvjetu itd zna Manipulisat
Što se tiče Lukavca jedina konkurencija mu je bio Tarik koji je razbijen
Istina izgubio je dio Kruševica,seoce,dio Prokosovića,dio Gnojnice
Izmapuliso je 3 puta i opet će
Ali Lukavčani ,Poljičani...itd su Ludi za Delićem,75% je on dobio,2020 bar 51%,Nemože izgubiti ima kontrolu općinskog novca ,zna kad napravit i kome put,prilaz,most,rasvjetu itd zna Manipulisat
Što se tiče Lukavca jedina konkurencija mu je bio Tarik koji je razbijen
Istina izgubio je dio Kruševica,seoce,dio Prokosovića,dio Gnojnice
Izmapuliso je 3 puta i opet će
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#56691 Re: SDP
je li suljović još uvijek u domu naroda? što bi? zašto ga konaković zamijeni?
a što su oni spali. od partije kojoj su svi dolazili na noge, do partije koja liže konakoviću stopala kako bi uhljebili svoje kadrove.
a što su oni spali. od partije kojoj su svi dolazili na noge, do partije koja liže konakoviću stopala kako bi uhljebili svoje kadrove.
-
putokaz1
#56692 Re: SDP
Konaković zasad politički igra perfektno
Bolje od Vujevića
Žare završi političku karijeru
Bolje od Vujevića
-
Moenx
#56693 Re: SDP
Leverage wrote:Pa eto pitaj ih. Recimo ja znam šta misle, raspolažem dovoljno velikim uzorkom da to tvrdim. Ne žele koaliciju sa SDA.Moenx wrote: A sta ako pitas iste te glasace i oni kazu da evo mjenjamo misljenje hocemo u vlast sta cemo tad
Za razliku od tebe predviđam ismijavanje.bunk wrote:Samo da predvidim hejtanje Gradimira Gojera u narednim danima.
Ne znam.
Ali ono na sta sam poentirao jeste ne nuzno da bi neki glasaci htjeli koaliciju sa SDA ili ne nego me iritira to treniranje ljudskih umova na individualnoj razini
Ima u tome neceg komunistickidiktatorskog
Ono kao u Sj Koreji ako ne nosis tu i tu frizuru izbacuju te iz stranke i drzave
Mislim nije toliko drasticno; ali reci cu ti da bih ja mogao onako jedan dio mene to govori mogao bi iz tog razloga bas uinat glasat za SDA zbog te lazne principijelnosti koja gura pod tepih sve one godine licemjerstva pod pogonom usisivaca i odsisivaca umisljenje birokratije
Dok godine i prosle i buduce idu nikamo u bespovrat.
-
KomunistaTZ
#56694 Re: SDP
To pravimo takmicenje izmedju derivata ?:)putokaz1 wrote:Konaković zasad politički igra perfektno
Bolje od Vujevića
-
putokaz1
#56695 Re: SDP
Bivših Košarkaša a sad političara imaju trojica i Asim Pars je političar u Kalesiji,a joj Nenu sam zaboravio
-
KomunistaTZ
#56696 Re: SDP
Jedna recenica koju je Niksic izgovorio, a glasi, karikiram, mi necemo koalirati sa SDA i HDZ, a PDA smo dodali na zahtjev TK ogranka. Samo nakon ovih cijepanja treba odgonetnuti kome je Kukiceva vlada odgovarala i zasto se sve ovo desilo. Likovi se ugradjuju, a mi na forumu ganjamo principe 
Last edited by KomunistaTZ on 17/07/2019 22:59, edited 1 time in total.
-
KomunistaTZ
#56697 Re: SDP
Asim Pars je u zatvoru i nije bas uljudno da ga spominjes iz političkih razloga.putokaz1 wrote:Bivših Košarkaša a sad političara imaju trojica i Asim Pars je političar u Kalesiji,a joj Nenu sam zaboravio
-
putokaz1
#56698 Re: SDP
xoyondo.com/ap/G6L0gsef5pRejKw
Anketa o mnovoj stranci
Nisam znao da je Vijećnik u OV Klaesija u Zatvoru?
Anketa o mnovoj stranci
-
KomunistaTZ
#56699 Re: SDP
Nisi znao? Hoces da ja pocnem pisati intimne stvari osoba za koje vi ovdje stavljate vrat na panj? Osvijesti se, nisi toliko principjelan:)putokaz1 wrote:xoyondo.com/ap/G6L0gsef5pRejKw
Anketa o mnovoj stranci
-
KomunistaTZ
#56700 Re: SDP
Niko nije spomenuo zelju centrale SDP da ss formira vlada sa PDA??? Previse tu sranja ima