nemampojma0 wrote:GandalfSivi wrote:nemampojma0 wrote:
Zvanični naziv stranke vec 4 godine je DF, bez bilo cijeg imena.
Nije mi pricao jaran, nego predsjednik te opcinske organizacije.
A da te pitam, jel ti stvarno vjerujes u te procedure ili ih ono samo spominjes kao dokaz demokraticnosti kad vec nema sta drugo demokraticno?
Izbori u drzavi se kradu, a et u stranci ne kradu...ma daj
Problematicna bila nominacija kandidata, a sta ce tek biti u izbornom procesu...nekako mi sve sluti na Kongres SDA 2014.
Koji je bio zvanicni naziv koalicije na Federalnom i Drzavnom nivou za zadnje izbore?
A to krade li se ili ne je sve teoretska prica bez dokaza. Ne valja jednoumlje, ne valja demokratija jer se krade.
A valja stranka koja od zadnjih lokalnih izbora pojebe bukvalno sve cega se dotakne, valja predsjednik iste koji u cetiri godine staza u parlamentu ima okruglo nula poslanickih pitanja i isto toliko inicijativa. I sad ce to, pazi molim te, drzavu braniti.
Cekam da povalite vladu u Sarajevu, da se svedete na statisticku gresku. Brzo ce izbori, pa se cujemo...
Hahahhaaha. Cemu nervoza druze? Ti negdje napisa da zivis u inostranstvu, opusti se.
Ja se plasim da do izbora ne zapuca, a onda se tesko mozemo cuti, a vidjeti nikako

Skolski primjer projekcije. Niti sam nervozan, niti konja u trci imam. Otisao iz nekoh privatnih razloga evo skoro 13 godina da ima, ali opet volim drzavu, familija mi je tamo, brinem se. Nema nikakve nervoze, vise je antropoloski pristup, mada ti moram priznati da me nerviraju stranacki vojnici koji prizivaju belaj svaki put kada se treba govno zamotano u celofan prodatu. Ali svaki put ista prica, nabacuju se lopte iz jednog tora u drugi, zivot dole prodje, a isti likovi sjede i bogate se. Za Zeljku cak i ne mislim da je dio korupcije, ali nesposoban brate, fakat nesposoban. Evo 13. godina da je na jako visokom pozicijama, a niti jedan rezultat ima. Vrhunac karijere mu je prijetnja Kostunici da ce ga opaliti po nosu (i evo danas copy/paste, samo za Dodika). Jarane, clan si predsjednistva 9 godina, a nisi niti jednog medjunarodnog partnera nasao.
Hajde da te pitam nesto ljudski. Kada se pogledas u ogledalo, izgleda li i tebi smjesno da nadjes takvu tehnikaliju izmedju stranke i koalicije (u kojoj je ista stranka ta koja ima 95% glasova i uticaja), pa de se izvlacis eto nije njegova stranka nego je koalicija. Znam da je politika kurva, ali ljudi smo, pricamo...