SDP
- drug_profi
#55101 Re: SDP
I kažeš da sve to što je uradio nije imalo nikakvog efekta na SDP?
Ja sad ne bih da rovim po netu i da guglam reakcije, da ti ih postavljam.
Znam da ti jednostavno prezireš SDP, kao što ja prezirem DF i Komšića.
Tako da nema svrhe. Neces promijeniti misljenje.
- kmirsad
#55102 Re: SDP
Ništa primitivnog nema u Damirovom nastupu. Naprotiv. Ako je Damir primitivac, ja sam 10x veči... Podržavam ga u svemu što je rekao, napisao, snimio...
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#55103 Re: SDP
sdp ne mogu prijezirat, jer sam socijaldemokrata i u sdpu vidim najjaču iskru socijaldemokracije, ali prijezirem ljude sumnjivog obrazovanja i namjera koji lagumdžijski žele da preuzmu kontrolu sdpa i da unište sve dobro u sdpu.drug_profi wrote:I kažeš da sve to što je uradio nije imalo nikakvog efekta na SDP?
garantiram da sve što je damir učinio, nije imalo nikakvog efekta na sdp. nitko nije podnio ostavku, nisu izbacili lagumdžiju iako su najavljivali, nisu se očistili i sve je ostalo isto, sem damira.
i već par postova ponavljaš da je damirovo lupanje prazne slame imalo efekta na sdp. pa molim te reci mi koji je to efekat?
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#55104 Re: SDP
ne bih se složio da opravdavaš da netko tko se bavi javnim životom, predstavlja građane i socijaldemokraciju, psuje mrtve majke svojim kolegama i prijeti kako će nekoga na nosilima poslati u tuzlu. to nije način ophođenja prema drugima, ma koliko imali suprotna mišljenja. zbog toga je i izbačen i to je ono što ja komentiram. da je u pravu u nekim stvarima, doista jeste, ali ništa novo nije rekao, što već ne znamo i sa čime se već nismo složili.kmirsad wrote:Ništa primitivnog nema u Damirovom nastupu. Naprotiv. Ako je Damir primitivac, ja sam 10x veči... Podržavam ga u svemu što je rekao, napisao, snimio...
to što ja mislim da su iskoristili damira nikšića, njegovo ime i ugled, da bi ga na kraju izbacili kao psa, je samo moje mišljenje. ne mora se nitko složiti samnom.
- Styling
#55105 Re: SDP
Jeste da mu je istup bio malo mahalski i primitivan, ali ocigledno je da neki samo taj vid komunikacije razumiju. Lijepim rijecima ne bi postigao isti efekat. Nazalost.malakh wrote:ne bih se složio da opravdavaš da netko tko se bavi javnim životom, predstavlja građane i socijaldemokraciju, psuje mrtve majke svojim kolegama i prijeti kako će nekoga na nosilima poslati u tuzlu. to nije način ophođenja prema drugima, ma koliko imali suprotna mišljenja. zbog toga je i izbačen i to je ono što ja komentiram. da je u pravu u nekim stvarima, doista jeste, ali ništa novo nije rekao, što već ne znamo i sa čime se već nismo složili.kmirsad wrote:Ništa primitivnog nema u Damirovom nastupu. Naprotiv. Ako je Damir primitivac, ja sam 10x veči... Podržavam ga u svemu što je rekao, napisao, snimio...
to što ja mislim da su iskoristili damira nikšića, njegovo ime i ugled, da bi ga na kraju izbacili kao psa, je samo moje mišljenje. ne mora se nitko složiti samnom.
- malakh
#55106 Re: SDP
efekat da ga izbace sa noge na nogu iz sdpa ili da se sdp promijeni i reformiše?Styling wrote: Jeste da mu je istup bio malo mahalski i primitivan, ali ocigledno je da neki samo taj vid komunikacije razumiju. Lijepim rijecima ne bi postigao isti efekat. Nazalost.
- Banksy
#55107 Re: SDP
Spletkaril se šta novo? Niste valjda još na Nikšiću...
- drug_profi
#55108 Re: SDP
A jest izgleda. Ne moze mu se oprostiti sto je 'sovo neke koji su se prepoznali.Banksy wrote:Spletkaril se šta novo? Niste valjda još na Nikšiću...
- Styling
#55109 Re: SDP
Efekat da ga se cuje i da to cuje i javnost, jer zahvaljujuci njegovom live prenosu saznali smo neke detalje sa sjednice SDP-a. Nije ga trebalo izbaciti, mozda neka disciplinska sankcija, ali za izbacivanja nije. Kazu oni jedni drugima i gore stvari iza zatvorenih vrata, nego su ovaj put pod pritiskom nekih likova iz javnosti Damira izbacili. Da nije bilo live, ne bi mu niko nista. Sve bi se podvelo pod "nervozu".malakh wrote:efekat da ga izbace sa noge na nogu iz sdpa ili da se sdp promijeni i reformiše?Styling wrote: Jeste da mu je istup bio malo mahalski i primitivan, ali ocigledno je da neki samo taj vid komunikacije razumiju. Lijepim rijecima ne bi postigao isti efekat. Nazalost.
- drug_profi
#55110 Re: SDP
Greška je što je izbačen. Ukor ili opomena da, ali isključenje je greška.
- kmirsad
#55111 Re: SDP
Ogromna greška.drug_profi wrote:Greška je što je izbačen. Ukor ili opomena da, ali isključenje je greška.
-
putokaz1
#55112 Re: SDP
Ovi moji Lukavčani koji su dobili 3 izbore u kontri SDA sa otjeraše Damir ,vrijeđaju ga je je rekao da moji Lukavčani Ruralci iz Poljica,Prokosovića,čak i Vujović iz Bileće,JASNO KAŽU DA ŽELE i sa SDA i sa PDA SAMO DA DOBIJU FOTELJE
Što je čudno SDP Lukavac želi vlast pod svaku cijenu svi iz rukovodstva bez obzira s kim,ko god se protivi vlasti s SDA ili PDA bude etiketisan kao izdajnik
Što je čudno SDP Lukavac želi vlast pod svaku cijenu svi iz rukovodstva bez obzira s kim,ko god se protivi vlasti s SDA ili PDA bude etiketisan kao izdajnik
- malakh
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#55114 Re: SDP
ribrending DFa?
- Prpa.ba
#55115 Re: SDP
Laticu ne vjerujem ni kad kaze da trenutno pada kisa, ali ovo je jedna od onih stvari koju bih jako, jako, jako volio da bude istinita. Kompletna Bakirova opozicija na jednom mjestu, ukljucujuci i vaskrslu Koracku. Savrsenstvo! 
-
Dendrlix
- bunk
#55117 Re: SDP
Dr.Zlatko Lagumdzija,Zeljko Komsic.
Da nikog vise ne spomenemo ta dvojica su gromade za svakog iz " BH bloka" ,sestorke," programske vlade" ili onih sto dizu rucice za asda u Bihacu.
Da nikog vise ne spomenemo ta dvojica su gromade za svakog iz " BH bloka" ,sestorke," programske vlade" ili onih sto dizu rucice za asda u Bihacu.
-
doktor78
#55118 Re: SDP
Dovoljno je vidjeti ko je na spisku i sve je jasno. Jedino me iznenadjuju prof.Lamija Tanovic i prof.Zgodic,ali kad se sjetim sta mi je o ovom potonjem pricao njegov bivsi student sa FPN-a,onda me ni on ne iznenadjujeDendrlix wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic- ... /190430016
A imena... Sve ljudske gromade
- studiorum_tuzlaensis
#55119 Re: SDP
Gromadina hah
-
Dendrlix
#55120 Re: SDP
Nuklearu fiziku ima u malom prstu. U politici je pitanje bil' uspjela da rad mjesne zajdnice poboljša za 3%doktor78 wrote:Jedino me iznenadjuju prof.Lamija Tanovic...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#55121 Re: SDP
Cisto da znas radi informacije da je prof. Tanovic bila izvanredan ambasador u Danskoj i da ljudi i dan danas cijene njen rad.Dendrlix wrote:Nuklearu fiziku ima u malom prstu. U politici je pitanje bil' uspjela da rad mjesne zajdnice poboljša za 3%doktor78 wrote:Jedino me iznenadjuju prof.Lamija Tanovic...
-
Dendrlix
#55122 Re: SDP
Zaboravih da je bila ambasador. Znam da je bila uspješna. To opet ne mijenja moje mišljenje da u politici ne bi bila uspješna. Kao čovjek je za 10. To je i spriječava da bude uspješna političarka.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#55123 Re: SDP
gromade od kojih građani nemaju nikakve koristi.bunk wrote:Dr.Zlatko Lagumdzija,Zeljko Komsic.
više je Forto uradio sa čišćenjem grada nego gromada koja lupa po prstima ikad.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#55124 Re: SDP
Politika kojom se bavi Forto je iskljucivo lokalnog karaktera i nema Dodika, Covica, Vucica, Plenkovica itd itd a politika kojom se bave ili su se bavili ova dvojica je totalno drukcija i svodi se na puku politcku odbranu zemlju od nasrtaja sa istoka i zapada. Izmedju ciscenja papira i krhanja sa Dodikom ja bih uvijek prije izabrao ciscenje papira.Chmoljo wrote:gromade od kojih građani nemaju nikakve koristi.bunk wrote:Dr.Zlatko Lagumdzija,Zeljko Komsic.
više je Forto uradio sa čišćenjem grada nego gromada koja lupa po prstima ikad.
- JThomas
#55125 Re: SDP
svako razuman bi tako izabrao. samo se oni žrtvuju za narod i biraju krhanje s dodikom...