A jel' to i tebe Miro Lazović utušio tom pričom?malakh wrote:prema informacijama iz sarajevskog sdpa, pecikoza i junuzovićka su napustili hadžibajrića i žele osnovati samostalni klub. kako stvari stoje, mogao bi im se pridružiti i damir nikšić. samo je pitanje, hoće li to nastaviti funkcionirati sa zastupnikom iz bossa ili će ga otkantati...
druga strana medalje jeste, hoće li sdp moći zadržati sve ono što su u pregovorima dobili, a dobili su jako puno?
ps onako, usput rečeno, forto baš i nije zadovoljan kako rade sdpovci.
I meni neki dan satima trunio kako se Hadžibajrić raspada, SDP svircu ne valja, jedini spas za KS je povratak SDA na vlast...
Lažem. Nije on. Već Slaven Kovačević. Čuj mene Slaven, pa on ni nije SDP. A ko mi je to pričao? Sve mi se pobrkalo.
Ma eto, čuo sam negdje od nekoga.
Malo mi se pomutilo, živci popustili od kako sam bio u onoj termoelektrani bez dimnjaka. Svi me nešto čudno gledaju.
Eto baš juče turisti neki hodaju gradom, a one njihove kamere me onako prijeteći gledaju.
Htio sam uzeti onu tablu "ulica Vase Miskina", pa ih dobro izdegenečiti. Naravno kamere, ne turiste.
Uglavnom, zaboravi ovo moje mahalanje.
Pozdrav