Jebiga Palermo, ovdje bas fulas, ali ne samo ti nego kompletna nasa vladajuca politika. Ova prica sa blokom 7 je nevjerovatna iz toliko razlicitih razloga. Bit ce nam ubjedljivo najveci pucanj u koljeno od rata naovamo, bukvalno ce sjebati generacije koje dolaze.palermo wrote:a dobro druže Mirso, nećemo termolektrane, odoše nam u helać praunuci, nećemo hidrolektrane odoše nam u helać rijeke, pa kako ćemo mi do te jebene struje ........ili možda da zaključimo da nam nikako ne treba......mogli su nam pradedovi bez nje, možemo vala i mi......kmirsad wrote: Iz tvojih usta u Božije uši. Ali iskustvo govori drugačije...I energetska zajednica potvrđuje moju mantru... Garancija Federalnog buđeta za vračanje kredita je kaže Kopać, nezakonita. Neka stave svu svoju imovinu i prihode pod hipoteku, pa nek grade...
Jesi li ti svjestan o kolikim parama je ovdje riječ.Kome ih dajemo na trošenje i upravljanje. Majci Terezi.
I svakako ga mi vračamo, kroz cijenu struje. 25 g.
Uz veliku mogučnost, makar i teoretsku, da kinezi na kraju npostanu vlasnici Bloka 7
Kake su tvoje opservacije
Prvo, sama ideja termoelektrane. Cijela Evropa bjezi od fosilnih goriva sto dalje moze, a mi letimo grlom u jagode u nesto sto ce nas generacijama gusiti. Kao da nam nije dovoljno magle i smoga sto imamo u Bosni (znam da vas dole juzno zaboli za to, kod vas sunce vazda
Sada, da i zanemarimo taj ekoloski aspekt, finansijski je posebna vrsta samoubistva. Kinezi imaju vec dobro razradjen sistem gdje bukvalno preuzimaju drzave kroz zajmove (pogledati na primjer kroz vezu Kine i Ekvadora, ode drzava u PM, sve od istih tih kredita za energetski sektor). Svi oni koji imaju teorije zavjere o parama i jevrejima, masonima, ljudima gusterima, ko god, bi sutra sve to potpisali kada vide sta znaci kada te Kinez ufati u bubanj. Neka nam je Allah dragi na pomoci, a dobrovoljno letimo u ovo...