Mislim da je 24 godine nakon zavrsetka rata deplasirano govoriti o tome gdje je tko bio za vrijeme rata. Ako ce to biti kriterij onda drzavu treba da vode metuzalemi kojima je jedina referenca to sto su ratovali. To sto je neko bio u ratu ne znaci automatski da je ujedno sposoban i drzavu voditi. Ta polemika mi se gadi.madner wrote:Bio dezerter ili ne je potpuno nebitno za ovu diskusiju. To samo govori koliko Bjedic nema argumentacije, igra na covjeka posto ne moze na argument.
SDP
- Styling
#53476 Re: SDP
- madner
#53477 Re: SDP
Kazem za ovu diskusiju, ima diskusija gdje je bitno.Styling wrote:Mislim da je 24 godine nakon zavrsetka rata deplasirano govoriti o tome gdje je tko bio za vrijeme rata. Ako ce to biti kriterij onda drzavu treba da vode metuzalemi kojima je jedina referenca to sto su ratovali. To sto je neko bio u ratu ne znaci automatski da je ujedno sposoban i drzavu voditi. Ta polemika mi se gadi.madner wrote:Bio dezerter ili ne je potpuno nebitno za ovu diskusiju. To samo govori koliko Bjedic nema argumentacije, igra na covjeka posto ne moze na argument.
- Styling
#53478 Re: SDP
Kontam, ali vise sve to ide na zivce. 20 godina poslije WW2 trcali smo u Njemacku da radimo i gradimo a sada nam je to neki selektivni kriterij o patriotizmu.madner wrote:Kazem za ovu diskusiju, ima diskusija gdje je bitno.Styling wrote: Mislim da je 24 godine nakon zavrsetka rata deplasirano govoriti o tome gdje je tko bio za vrijeme rata. Ako ce to biti kriterij onda drzavu treba da vode metuzalemi kojima je jedina referenca to sto su ratovali. To sto je neko bio u ratu ne znaci automatski da je ujedno sposoban i drzavu voditi. Ta polemika mi se gadi.
- kmirsad
#53479 Re: SDP
Styling wrote:Mislim da je 24 godine nakon zavrsetka rata deplasirano govoriti o tome gdje je tko bio za vrijeme rata. Ako ce to biti kriterij onda drzavu treba da vode metuzalemi kojima je jedina referenca to sto su ratovali. To sto je neko bio u ratu ne znaci automatski da je ujedno sposoban i drzavu voditi. Ta polemika mi se gadi.madner wrote:Bio dezerter ili ne je potpuno nebitno za ovu diskusiju. To samo govori koliko Bjedic nema argumentacije, igra na covjeka posto ne moze na argument.
madner wrote:Bio dezerter ili ne je potpuno nebitno za ovu diskusiju. To samo govori koliko Bjedic nema argumentacije, igra na covjeka posto ne moze na argument.
-
palermo
#53480 Re: SDP
da sam zločest, pitao bih te, nije zar drug da hoćeš da kažeš da konačno oni pametni isplivavaju i dobivaju šansu da nas vodedrug_profi wrote:palermo wrote:
ne ubacuj se preko reda, Mirsu sam pitao![]()
P.S za tvoju informaciju, odgovor ti nije tačan![]()
Ma tačan je brate, najtačniji.
- Styling
#53481 Re: SDP
Osim toga, koliko se ja sjecam svi su dezerteri abolirani i svi su se rahat svijetla obraza vratili u zemlju, tako da se to ne bi trebalo spominjati kao argument kada im je vec drzava oprostila. Ne bih isla u moralnu dimenziju dezerterstva jer ta kategorija i ne postoji.madner wrote:Bio dezerter ili ne je potpuno nebitno za ovu diskusiju. To samo govori koliko Bjedic nema argumentacije, igra na covjeka posto ne moze na argument.
- kmirsad
#53482 Re: SDP
Jeste, proglašena je opšta amnestija... isključivo da se amnestiraju SDA ratni profiteri. Ovi ostali su upali u paket. Nemam ništa protiv onih koji su otišli. pa čak ni onih koji su bacili pušku i iz jedinica otišli. Čak ni u moranom smislu. Ali da ne elaboriram dalje, otiči će u pogrešnom pravcuStyling wrote:Osim toga, koliko se ja sjecam svi su dezerteri abolirani i svi su se rahat svijetla obraza vratili u zemlju, tako da se to ne bi trebalo spominjati kao argument kada im je vec drzava oprostila. Ne bih isla u moralnu dimenziju dezerterstva jer ta kategorija i ne postoji.madner wrote:Bio dezerter ili ne je potpuno nebitno za ovu diskusiju. To samo govori koliko Bjedic nema argumentacije, igra na covjeka posto ne moze na argument.
- Control panel
#53483 Re: SDP
Bijedic ko ona hanuma iz skupstine KS Forti dze si bio 92ge. Nju su popljuvali kad je to pitala, a sad bijedic postavlja “pravo” pitanje.
-
putokaz1
#53484 Re: SDP
92 Zubak bio u ARBIH,Kecmanović bio u predsjedništvu,Rasim Delić u JNA....Control panel wrote:Bijedic ko ona hanuma iz skupstine KS Forti dze si bio 92ge. Nju su popljuvali kad je to pitala, a sad bijedic postavlja “pravo” pitanje.
Eh ko da je bitno jel ko bio čuvar Sefa ili je ''ranjen na liniji''
- Control panel
#53485 Re: SDP
Samo SDA ima moralno pravo i smije pitati gdje je ko bio, ko je koga taslacio.putokaz1 wrote:92 Zubak bio u ARBIH,Kecmanović bio u predsjedništvu,Rasim Delić u JNA....Control panel wrote:Bijedic ko ona hanuma iz skupstine KS Forti dze si bio 92ge. Nju su popljuvali kad je to pitala, a sad bijedic postavlja “pravo” pitanje.
Eh ko da je bitno jel ko bio čuvar Sefa ili je ''ranjen na liniji''
- drug_profi
#53486 Re: SDP
Odavno nas pametniji vode. Minhenske i Istambulske brigade su poklopile ministarstva. Vidis kako napredujemo, a narod cijeni pamet pa glasa za njih.palermo wrote:da sam zločest, pitao bih te, nije zar drug da hoćeš da kažeš da konačno oni pametni isplivavaju i dobivaju šansu da nas vodedrug_profi wrote:palermo wrote:
ne ubacuj se preko reda, Mirsu sam pitao![]()
P.S za tvoju informaciju, odgovor ti nije tačan![]()
Ma tačan je brate, najtačniji..Al nisam zločest
-
last mohicans
#53487 Re: SDP
Bake bio u trezoru. Čuvao centralnu banku.
- _Reds_
#53488 Re: SDP
J... stranku u joj treba jedna dvorska luda da navuce glasove, bez obzira bio on ovo ili ono.
I sumnjam da ce ga NS primiti ako ga ovi izbace, jer su ovi puno mudriji.
I sumnjam da ce ga NS primiti ako ga ovi izbace, jer su ovi puno mudriji.
-
putokaz1
#53489 Re: SDP
ogrebo se odbravu....gdje je ranjen bio gledate li vi seriju na TRT Alijalast mohicans wrote:Bake bio u trezoru. Čuvao centralnu banku.
-
last mohicans
#53490 Re: SDP
Je li fakat ima nesto slično u toj limunadi?putokaz1 wrote:ogrebo se odbravu....gdje je ranjen bio gledate li vi seriju na TRT Alijalast mohicans wrote:Bake bio u trezoru. Čuvao centralnu banku.
-
putokaz1
#53491 Re: SDP
DA,pita ga ili mati ili Sibija šta je to,kaže on ma ništa,a u seriji je Bakir hrabar,i akter svih događajalast mohicans wrote:Je li fakat ima nesto slično u toj limunadi?putokaz1 wrote:ogrebo se odbravu....gdje je ranjen bio gledate li vi seriju na TRT Alijalast mohicans wrote:Bake bio u trezoru. Čuvao centralnu banku.
- meme_machine
#53492 Re: SDP
Ma treba Damiru Niksicu dati kakav partijski odbor za unaprijedjenje kulturnog zivota u KS; ako ga nema, napraviti jedan
Samo da se covjek necim zaokupi, da se njegova kreativna snaga pozitivno kanalise, a ne da ga ovako pustis da djeluje haman nezavisno.
Ali sto jes jes, sa ovim clancima tipa "jadni Nermin Niksic" im fakat daje povoda da ga nogiraju
Samo da se covjek necim zaokupi, da se njegova kreativna snaga pozitivno kanalise, a ne da ga ovako pustis da djeluje haman nezavisno.
Ali sto jes jes, sa ovim clancima tipa "jadni Nermin Niksic" im fakat daje povoda da ga nogiraju
-
KomunistaTZ
#53493 Re: SDP
E da vidimo kako ce centrala sada odsutiti kada progresivni primitivac piša po njima
https://niksicblog.wordpress.com/2019/0 ... u-sdp-bih/
Bolje da su se drzali brazilske reprezentacije iz 1986.g. nego sto su ovog ulicara uveli u partiju da ih sve razjebe
https://niksicblog.wordpress.com/2019/0 ... u-sdp-bih/
Bolje da su se drzali brazilske reprezentacije iz 1986.g. nego sto su ovog ulicara uveli u partiju da ih sve razjebe
-
putokaz1
#53494 Re: SDP
Nek su ga doveli da znamo ko su
Bijedić,Vujović....
Da bi u vlast i s Crnim vragom
Bijedić,Vujović....
Da bi u vlast i s Crnim vragom
- meme_machine
#53495 Re: SDP
"Dok se god SDP bude vezao, ili dopuštao desničarskim medijima da ga vežu isključivo sa Bošnjačkom komponentom i Armijom BiH, (bilo s razlogom ili bez) ta partija neće biti ono za šta se predstavlja."
Dakle, po DN, ARBiH je iskljucivo bosnjacka?
Po DN, SDP se treba vise identifikovati sa HVO i VRS?
Edit: a taman se krenuo sa njim u nekim stvarima slagati
- addem
#53496 Re: SDP
Ljudi moji pa Damir Niksic je totalno prolupo. Lik je zglajzo totalno. Sad samo stetu pravi dzaba 2,5 hiljada glasova koje je dobio.
-
putokaz1
#53497 Re: SDP
Po meni su prolupali ovi ko HOĆE s SDA,još dobili 50000 glasovaaddem wrote:Ljudi moji pa Damir Niksic je totalno prolupo. Lik je zglajzo totalno. Sad samo stetu pravi dzaba 2,5 hiljada glasova koje je dobio.
-
stranacc
#53498 Re: SDP
Treba ukinuti ARBiH i vratiti Titine partizane...meme_machine wrote:"Dok se god SDP bude vezao, ili dopuštao desničarskim medijima da ga vežu isključivo sa Bošnjačkom komponentom i Armijom BiH, (bilo s razlogom ili bez) ta partija neće biti ono za šta se predstavlja."
Oni su jahali na odbrani juge samo 50 godina...
Treba to produziti.
Jel ovaj damir bio ovakva budaletina uvijek.?
Veli ugrozrna mu izbjeglicka prava...
On ce tuziti BIH
Idi jade ubij se
Beograd je spreman za tebe.
Tamo ce the neko vec i slusati kad seres po bosni
Ono sve kontas pa mozda ova SDA je u kurcu
I onda te ovi levati natjeraju da navijas za SDA.
Subhanallah...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#53499 Re: SDP
Ludjak bez dijagnoze sada i po ABIH pljuje...
- kmirsad
#53500 Re: SDP
Od tih 50 hiljada samo je 16 000 dobio Gradski odbor Tuzla. Koji ni po koju cijenu neče sa SDA i pismeno traži od GO SDP da smijeni Bijediča sa mjesta Predsjednika KO SDP TK . od ostalih 15- ak odbora , podršku KO_u SDP TK su dali OOKukičevih Banovićai Novaličevog Gradačca. Ostali OO SDP TK mudro šute i čekaju da vide ko će ostati na nogama nakon bitke.putokaz1 wrote:Po meni su prolupali ovi ko HOĆE s SDA,još dobili 50000 glasovaaddem wrote:Ljudi moji pa Damir Niksic je totalno prolupo. Lik je zglajzo totalno. Sad samo stetu pravi dzaba 2,5 hiljada glasova koje je dobio.