Ja sebi to pitanje postavljam neprekidno...elSaik wrote:Puna podrška Damir Nikšiću.![]()
To što sada svi nastoje njegov istup iskoristiti u svoju korist, pa tumači kako kome odgovara, to je već na ljudima da skontaju da su podvale.
Sad me samo zanima, ako je SBB prije nekog vremena napustio "građansku koaliciju" zbog najava koalicije sa SDA, zašto se sada ne vrate nazad i formiraju vlasti u ZeDo i TK? (Retoričko pitanje)
SDP
- kmirsad
#53126 Re: SDP
-
daddy-kool
#53127 Re: SDP
kmirsad wrote:Ja sebi to pitanje postavljam neprekidno...elSaik wrote:Puna podrška Damir Nikšiću.![]()
To što sada svi nastoje njegov istup iskoristiti u svoju korist, pa tumači kako kome odgovara, to je već na ljudima da skontaju da su podvale.
Sad me samo zanima, ako je SBB prije nekog vremena napustio "građansku koaliciju" zbog najava koalicije sa SDA, zašto se sada ne vrate nazad i formiraju vlasti u ZeDo i TK? (Retoričko pitanje)
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#53128 Re: SDP
elSaik wrote:Puna podrška Damir Nikšiću.![]()
zato sto su cekali da bh blok odbije i onda oni udju s sda u federalnu i drzavnu vlast... pritisak sbb na bh blok je bio samo radi toga da bi se bolje prodali... jasnije
- pici
#53129 Re: SDP
kmirsad wrote:Ja sebi to pitanje postavljam neprekidno...elSaik wrote:Puna podrška Damir Nikšiću.![]()
- nemampojma0
#53131 Re: SDP
Neka, neka, neka faraon sad karira po KS
Hajmo principijelni razgulite, iskali ste evo vam ga...tj evo vam je, opozicije

Hajmo principijelni razgulite, iskali ste evo vam ga...tj evo vam je, opozicije
- GandalfSivi
#53132 Re: SDP
Slaba ti je racunica...nemampojma0 wrote:Neka, neka, neka faraon sad karira po KS![]()
Hajmo principijelni razgulite, iskali ste evo vam ga...tj evo vam je, opozicije![]()
![]()
- nemampojma0
#53133 Re: SDP
Kad se podvuce crta, znacemo tacan rezultat...samo malo treba sacekatiGandalfSivi wrote:Slaba ti je racunica...nemampojma0 wrote:Neka, neka, neka faraon sad karira po KS![]()
Hajmo principijelni razgulite, iskali ste evo vam ga...tj evo vam je, opozicije![]()
![]()
- GandalfSivi
#53134 Re: SDP
To se apsolutno slazemo...nemampojma0 wrote: Kad se podvuce crta, znacemo tacan rezultat...samo malo treba sacekati
- pici
#53135 Re: SDP
ceka se df... dali ce izac iz bh bloka zbog principjelnosti
najvjerovatnije ko i zadnji put nece imati ni jednog poslanika sve neovisni postali... kolko damir rece po miliona... ihhhh more se 
Demokratska fronta - Željko Komšić (DF)
Bibija Kerla
Sead Milavica
Senad Hasanović
tik tak tik tak
Demokratska fronta - Željko Komšić (DF)
Bibija Kerla
Sead Milavica
Senad Hasanović
tik tak tik tak
-
costacurta
#53136 Re: SDP
Ono imam svoj stv i taman da mi mirso podastre 1001 kontra argument i činjenicu ja ne odustadjem od svog stava. To se zove zadrtost i tvrdoglavost. O čemu da razgovaramo i polemišemo kad ti ne želiš da barem razmisliš o onome o čemu polemišemo.kmirsad wrote:Mislio sam da govorite o Laverageu. Momak je na mjestu, kvalitetno i principjelno brani opciju koju voli, ne služeći se uvredama i popljuvizmom. Korektan. Meni se svuđa.bunk wrote:BH blok.
Neam ja živaca za takve
- GandalfSivi
#53137 Re: SDP
Nema tog spina koji DF moze provuci ako odu iz BH Bloka i pridju SDA. Nastranu Zeljko, on se obezbijedio u Predsjednistvu, ali svi ostali ce postati politicki mrtvaci pokusaju li to izvuci, valjda su naucili do sada...
-
KomunistaTZ
#53138 Re: SDP
Da li ce stvarno principjelni postati samo slucajni prolaznici u vlaadi KS?
- bunk
#53139 Re: SDP
A mozda glasaci ne misle kao ns ,ili vecina df glasaca.GandalfSivi wrote:Nema tog spina koji DF moze provuci ako odu iz BH Bloka i pridju SDA. Nastranu Zeljko, on se obezbijedio u Predsjednistvu, ali svi ostali ce postati politicki mrtvaci pokusaju li to izvuci, valjda su naucili do sada...
- GandalfSivi
#53140 Re: SDP
Smijesno je i u jednoj prici pomisliti da glasaci DF-a misle da stranka treba u koaliciju sa SDA...bunk wrote:A mozda glasaci ne misle kao ns ,ili vecina df glasaca.GandalfSivi wrote:Nema tog spina koji DF moze provuci ako odu iz BH Bloka i pridju SDA. Nastranu Zeljko, on se obezbijedio u Predsjednistvu, ali svi ostali ce postati politicki mrtvaci pokusaju li to izvuci, valjda su naucili do sada...
- bunk
#53141 Re: SDP
...sto bi dr Sheldon Cooper rekao, " to je tvoje misljenje"GandalfSivi wrote:Smijesno je i u jednoj prici pomisliti da glasaci DF-a misle da stranka treba u koaliciju sa SDA...bunk wrote:A mozda glasaci ne misle kao ns ,ili vecina df glasaca.GandalfSivi wrote:Nema tog spina koji DF moze provuci ako odu iz BH Bloka i pridju SDA. Nastranu Zeljko, on se obezbijedio u Predsjednistvu, ali svi ostali ce postati politicki mrtvaci pokusaju li to izvuci, valjda su naucili do sada...
- nemampojma0
#53143 Re: SDP
Vise broji KO SDP TK, nego svi RO NS.
Jel rekoh svi...pardon, dva regionalna odbora imaju sveukupno.

Jel rekoh svi...pardon, dva regionalna odbora imaju sveukupno.
- Banksy
#53144 Re: SDP
Mislim da griješiš.GandalfSivi wrote:
Smijesno je i u jednoj prici pomisliti da glasaci DF-a misle da stranka treba u koaliciju sa SDA...
-
KomunistaTZ
#53145 Re: SDP
Sta ti je zivot i principjelnost, jucer pisas po ruralnim i antagoniziras i ovo malo biraca, danas strahujes da se Fahro ne popisa po tebi. Nije lak zivot mladunaca, napalo na njih sa svih strana 
- General War
#53146 Re: SDP
Tek da vidis SDA KO odbora..ali nije sve do kvantiteta vec kvaliteta, ali to nece doprijet do tebenemampojma0 wrote:Vise broji KO SDP TK, nego svi RO NS.
Jel rekoh svi...pardon, dva regionalna odbora imaju sveukupno.![]()
- nemampojma0
#53147 Re: SDP
Ako ti kazes tako, onda mora da je takoGeneral War wrote:Tek da vidis SDA KO odbora..ali nije sve do kvantiteta vec kvaliteta, ali to nece doprijet do tebenemampojma0 wrote:Vise broji KO SDP TK, nego svi RO NS.
- General War
#53148 Re: SDP
Nemam te sta poniziti, sve si lijepo sam opisao sta te ocarava.nemampojma0 wrote:Ako ti kazes tako, onda mora da je takoGeneral War wrote:Tek da vidis SDA KO odbora..ali nije sve do kvantiteta vec kvaliteta, ali to nece doprijet do tebenemampojma0 wrote:Vise broji KO SDP TK, nego svi RO NS.
Et, jesil sretan sto si me pokusao poniziti? Da si malo ozbiljniji mozda bi i uspio, ovako si samo obicni navijac tamo neke stranke i meni potpuno irelevantan tipus
- kmirsad
-
KomunistaTZ
#53150 Re: SDP
Ma to je fol da saznaju koja treba u Jagomir skupa sa njim