Da ja tebe priupitam, dokle je koalicija?nemampojma0 wrote:Ja bih da priupitam urbane drugove znaju li da im se proslavljeni urbanist odnosno najurbaniji clan rodio u Brezovom Polju?
Ta metropola je negdje kod Koraja, a Koraj opet negdje kod Celica, a sve to u nekoj okolini Brckog.
SDP
- ultima_palabra
#52876 Re: SDP
- bunk
#52877 Re: SDP
Ako cemo pravo blize je Maoci nego Brckom,da onoj Maocinemampojma0 wrote:Ja bih da priupitam urbane drugove znaju li da im se proslavljeni urbanist odnosno najurbaniji clan rodio u Brezovom Polju?
Ta metropola je negdje kod Koraja, a Koraj opet negdje kod Celica, a sve to u nekoj okolini Brckog.
-
daddy-kool
#52878 Re: SDP
E jest se izvinuo...sumirprimus wrote:jel ko gledo javno izvinjenje![]()
![]()
![]()
druze koji si nik priznaj sve ti je oprosteno
Kako ono ide, majka Mujo, kockao, vadio se...
- madner
#52879 Re: SDP
Mnogo ste se zabrinuli za jednog clana. 
-
daddy-kool
#52880 Re: SDP
Haranga na neshvaćenog progresivnog umjetnika. 
- Styling
#52881 Re: SDP
Drazi mi je on koji nije lopov i nije politicki korektan nego svi oni koji su lopovi ali su politicki korektni.
- nemampojma0
#52882 Re: SDP
Mislis ona u KS? Ne znam jarane, nisam ti ja iz Sarajeva. Sta ti velis, kako vam je pod urbanom elitomultima_palabra wrote:Da ja tebe priupitam, dokle je koalicija?nemampojma0 wrote:Ja bih da priupitam urbane drugove znaju li da im se proslavljeni urbanist odnosno najurbaniji clan rodio u Brezovom Polju?
- ultima_palabra
#52884 Re: SDP
Jok ta, pitam za državotvornu&patriotsku. Pisao si da je samo pitanje trenutka.nemampojma0 wrote:Mislis ona u KS? Ne znam jarane, nisam ti ja iz Sarajeva. Sta ti velis, kako vam je pod urbanom elitomultima_palabra wrote:Da ja tebe priupitam, dokle je koalicija?nemampojma0 wrote:Ja bih da priupitam urbane drugove znaju li da im se proslavljeni urbanist odnosno najurbaniji clan rodio u Brezovom Polju?
- Styling
#52886 Re: SDP
Nije da ga branim, boli me djon, ali se pitam sta bi vecina nas da se nadje u ovakvoj situaciji rekla i kako bi reagovala. Sami pocetak sranja, nista se ne zna. Nije jednostavno.pici wrote:slucajni prolaznik![]()
![]()
![]()
![]()
bio je aljina lijeva ruka sad bi bio bOkirov brat
-
pemanapemani
#52887 Re: SDP
Bolje da ukrade koji milion, ojadi desetak porodica, bude odgovoran za otpuštanje radnika kojima nedostaje 2 godine do penzije..., nego da onako psuje ko kočijaš.Styling wrote:Drazi mi je on koji nije lopov i nije politicki korektan nego svi oni koji su lopovi ali su politicki korektni.
Onda ga čuje ona prostakuša iz Zenice Sanja Renić i napiše da je naš Komšo smeće. Razlog je banalna stvar, čovjek im samo dobronamjerno rekao da su ustaše, četnici, uzp-ovci, petokolonaši, kako im nije dobro da ne vole baklavu... Bože sačuvaj.
Hitno treba zaustaviti ovu spiralu psovki, jer ne znamo gdje će nas takva politika odvesti, kako će uticati na BDP i ukupni privredni rast, uvoz, izgradnju autoputa, investicione cikluse i obrazovni kurikulum.
Jednostavno, treba spustiti loptu i pružiti ruku dok ne otrne.
- Styling
#52888 Re: SDP
E, bas.pemanapemani wrote:Bolje da ukrade koji milion, ojadi desetak porodica, bude odgovoran za otpuštanje radnika kojima nedostaje 2 godine do penzije..., nego da onako psuje ko kočijaš.Styling wrote:Drazi mi je on koji nije lopov i nije politicki korektan nego svi oni koji su lopovi ali su politicki korektni.
Onda ga čuje ona prostakuša iz Zenice Sanja Renić i napiše da je naš Komšo smeće. Razlog je banalna stvar, čovjek im samo dobronamjerno rekao da su ustaše, četnici, uzp-ovci, petokolonaši, kako im nije dobro da ne vole baklavu... Bože sačuvaj.
Hitno treba zaustaviti ovu spiralu psovki, jer ne znamo gdje će nas takva politika odvesti, kako će uticati na BDP i ukupni privredni rast, uvoz, izgradnju autoputa, investicione cikluse i obrazovni kurikulum.
-
pemanapemani
#52889 Re: SDP
Eto, dokle nas dovedu psovke - Vranduk.Styling wrote:E, bas.pemanapemani wrote:Bolje da ukrade koji milion, ojadi desetak porodica, bude odgovoran za otpuštanje radnika kojima nedostaje 2 godine do penzije..., nego da onako psuje ko kočijaš.Styling wrote:Drazi mi je on koji nije lopov i nije politicki korektan nego svi oni koji su lopovi ali su politicki korektni.
-
sumirprimus
#52890 Re: SDP
Ako je mogo lagumdzija mogu i njegovi ucenici.sta cekaju?

A komplet ta centrala kolko su zajedno glasova uzeli? Pretekla ih i nasa stranka ccccc
A komplet ta centrala kolko su zajedno glasova uzeli? Pretekla ih i nasa stranka ccccc
- bunk
#52891 Re: SDP
Jel na kongresu bilo govora o rezultatu na izborima?
Skrivanje iz ns i df u okviru BH bloka je najbolje sto su mogli smisliti..
Nadobudni ,ah da i ideja "necemo sa nacionalnim strankama" pa onda u isti kos i sda i ostale,nevjerovatno ali istinito..
Ko da zive u Siliciijskoj dolini a ovdje dolaze iz zabave igrati se politike..
Skrivanje iz ns i df u okviru BH bloka je najbolje sto su mogli smisliti..
Nadobudni ,ah da i ideja "necemo sa nacionalnim strankama" pa onda u isti kos i sda i ostale,nevjerovatno ali istinito..
Ko da zive u Siliciijskoj dolini a ovdje dolaze iz zabave igrati se politike..
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#52892 Re: SDP
Styling wrote:Nije da ga branim, boli me djon, ali se pitam sta bi vecina nas da se nadje u ovakvoj situaciji rekla i kako bi reagovala. Sami pocetak sranja, nista se ne zna. Nije jednostavno.pici wrote:slucajni prolaznik![]()
![]()
![]()
![]()
bio je aljina lijeva ruka sad bi bio bOkirov brat
ja bi preso cetnicima...
- Hajvan
#52893 Re: SDP
Nele, jesi li to ti?pici wrote:
ja bi preso cetnicima...
Kusta, jesi li to ti?
Brega, jesi li to ti?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#52894 Re: SDP
zna se ko ih zove u rajvosa... bosnjacka glumacka velicina... selamHajvan wrote:Nele, jesi li to ti?pici wrote:
ja bi preso cetnicima...
Kusta, jesi li to ti?
Brega, jesi li to ti?
- Hajvan
#52895 Re: SDP
izgleda da ta glumacka velicina dolazi iz “ruralne Tuzle”
- kmirsad
#52896 Re: SDP
Imaš li ti pojma šta će se sad dešavati sa Enkom Bijedičem... ostaje nakon ovog puča predsjednik KO SDP TK... doznajem da ipak ima šanse za 19 ruku i da bi se SBB možda vratio... a signale daje i SBiH...Leverage wrote:Evo hiiiiiiiiiiin
- Leverage
#52897 Re: SDP
Ostaje jer nije napravio ništa mimo statuta i programa. Moralna odgovornost je druga stvar ali mislim da to nije kategorija koja se na bilo koji način tiče Bijedića. Ipak, vidjet ćemo kako će se stvari razvijati jer ga prije svih Jasmin Imamović odavno ne može smislit' i želi da mu što prije vidi leđa na poziciji glavnog kantonalca, tako da nije isključeno da se počne javljati neki progresivni antibijedić sentiment unutar SDP-a TK koji bi eventualno doveo do njegove smjene. Ali to je na dugom štapu.kmirsad wrote:Imaš li ti pojma šta će se sad dešavati sa Enkom Bijedičem... ostaje nakon ovog puča predsjednik KO SDP TK... doznajem da ipak ima šanse za 19 ruku i da bi se SBB možda vratio... a signale daje i SBiH...
O toj naknadnom povratku pameti u fening strankama nisam čuo ništa.
-
sumirprimus
#52898 Re: SDP
Istok pamti!
Dupli pas je proigran djaci su zagrizli!
Dupli pas je proigran djaci su zagrizli!
- kmirsad
#52899 Re: SDP
Te fening stranke su značile vlast BH Bloka. Eno slična koalicija funkcioniše u KS bez problema. Zato su na podao način otjerane iz koalicije, jer se svo vrijeme imalo namjeru iči sa SDA. samo se tražilo krivca da proguta mamac i na njega svali krivica za propast.., " da se vlasi ne dosjete" I zato nam sada slijedi četri godine strave i užasa.Leverage wrote:Ostaje jer nije napravio ništa mimo statuta i programa. Moralna odgovornost je druga stvar ali mislim da to nije kategorija koja se na bilo koji način tiče Bijedića. Ipak, vidjet ćemo kako će se stvari razvijati jer ga prije svih Jasmin Imamović odavno ne može smislit' i želi da mu što prije vidi leđa na poziciji glavnog kantonalca, tako da nije isključeno da se počne javljati neki progresivni antibijedić sentiment unutar SDP-a TK koji bi eventualno doveo do njegove smjene. Ali to je na dugom štapu.kmirsad wrote:Imaš li ti pojma šta će se sad dešavati sa Enkom Bijedičem... ostaje nakon ovog puča predsjednik KO SDP TK... doznajem da ipak ima šanse za 19 ruku i da bi se SBB možda vratio... a signale daje i SBiH...
O toj naknadnom povratku pameti u fening strankama nisam čuo ništa.
-
sumirprimus
#52900 Re: SDP
Kao sto bi trenerko rekao kaznjavamo najacu organizaciju iz tk.
Amaterski odigrano
Amaterski odigrano