SDP

ultima_palabra

#52876 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

nemampojma0 wrote:Ja bih da priupitam urbane drugove znaju li da im se proslavljeni urbanist odnosno najurbaniji clan rodio u Brezovom Polju?
Ta metropola je negdje kod Koraja, a Koraj opet negdje kod Celica, a sve to u nekoj okolini Brckog.
Da ja tebe priupitam, dokle je koalicija?
bunk

#52877 Re: SDP

Post by bunk »

nemampojma0 wrote:Ja bih da priupitam urbane drugove znaju li da im se proslavljeni urbanist odnosno najurbaniji clan rodio u Brezovom Polju?
Ta metropola je negdje kod Koraja, a Koraj opet negdje kod Celica, a sve to u nekoj okolini Brckog.
Ako cemo pravo blize je Maoci nego Brckom,da onoj Maoci :lol: :lol:
daddy-kool

#52878 Re: SDP

Post by daddy-kool »

sumirprimus wrote:jel ko gledo javno izvinjenje :pisnuo: :pisnuo: :odustajem:
druze koji si nik priznaj sve ti je oprosteno :zvijezda:
E jest se izvinuo... :D

Kako ono ide, majka Mujo, kockao, vadio se... :lol: :lol:
madner

#52879 Re: SDP

Post by madner »

Mnogo ste se zabrinuli za jednog clana. :D
daddy-kool

#52880 Re: SDP

Post by daddy-kool »

Haranga na neshvaćenog progresivnog umjetnika. :D
Styling

#52881 Re: SDP

Post by Styling »

Drazi mi je on koji nije lopov i nije politicki korektan nego svi oni koji su lopovi ali su politicki korektni.
nemampojma0

#52882 Re: SDP

Post by nemampojma0 »

ultima_palabra wrote:
Mislis ona u KS? Ne znam jarane, nisam ti ja iz Sarajeva. Sta ti velis, kako vam je pod urbanom elitom ;-)
Leverage

#52883 Re: SDP

Post by Leverage »

Evo hiiiiiiiiiiin :run:
ultima_palabra

#52884 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

nemampojma0 wrote:
ultima_palabra wrote:
Mislis ona u KS? Ne znam jarane, nisam ti ja iz Sarajeva. Sta ti velis, kako vam je pod urbanom elitom ;-)
Jok ta, pitam za državotvornu&patriotsku. Pisao si da je samo pitanje trenutka.
Leverage

#52885 Re: SDP

Post by Leverage »

Pisao je u skladu sa nickom.
Styling

#52886 Re: SDP

Post by Styling »

pici wrote:slucajni prolaznik :lol: :lol: :lol: :lol:

bio je aljina lijeva ruka sad bi bio bOkirov brat :mrgreen:
Nije da ga branim, boli me djon, ali se pitam sta bi vecina nas da se nadje u ovakvoj situaciji rekla i kako bi reagovala. Sami pocetak sranja, nista se ne zna. Nije jednostavno.
pemanapemani

#52887 Re: SDP

Post by pemanapemani »

Styling wrote:Drazi mi je on koji nije lopov i nije politicki korektan nego svi oni koji su lopovi ali su politicki korektni.
Bolje da ukrade koji milion, ojadi desetak porodica, bude odgovoran za otpuštanje radnika kojima nedostaje 2 godine do penzije..., nego da onako psuje ko kočijaš.
Onda ga čuje ona prostakuša iz Zenice Sanja Renić i napiše da je naš Komšo smeće. Razlog je banalna stvar, čovjek im samo dobronamjerno rekao da su ustaše, četnici, uzp-ovci, petokolonaši, kako im nije dobro da ne vole baklavu... Bože sačuvaj.

Hitno treba zaustaviti ovu spiralu psovki, jer ne znamo gdje će nas takva politika odvesti, kako će uticati na BDP i ukupni privredni rast, uvoz, izgradnju autoputa, investicione cikluse i obrazovni kurikulum.
Jednostavno, treba spustiti loptu i pružiti ruku dok ne otrne.
Styling

#52888 Re: SDP

Post by Styling »

pemanapemani wrote:
Styling wrote:Drazi mi je on koji nije lopov i nije politicki korektan nego svi oni koji su lopovi ali su politicki korektni.
Bolje da ukrade koji milion, ojadi desetak porodica, bude odgovoran za otpuštanje radnika kojima nedostaje 2 godine do penzije..., nego da onako psuje ko kočijaš.
Onda ga čuje ona prostakuša iz Zenice Sanja Renić i napiše da je naš Komšo smeće. Razlog je banalna stvar, čovjek im samo dobronamjerno rekao da su ustaše, četnici, uzp-ovci, petokolonaši, kako im nije dobro da ne vole baklavu... Bože sačuvaj.

Hitno treba zaustaviti ovu spiralu psovki, jer ne znamo gdje će nas takva politika odvesti, kako će uticati na BDP i ukupni privredni rast, uvoz, izgradnju autoputa, investicione cikluse i obrazovni kurikulum.
E, bas. :thumbup:
pemanapemani

#52889 Re: SDP

Post by pemanapemani »

Styling wrote:
pemanapemani wrote:

E, bas. :thumbup:
Eto, dokle nas dovedu psovke - Vranduk. :oops:
sumirprimus

#52890 Re: SDP

Post by sumirprimus »

Ako je mogo lagumdzija mogu i njegovi ucenici.sta cekaju?
:mrgreen:
A komplet ta centrala kolko su zajedno glasova uzeli? Pretekla ih i nasa stranka ccccc
bunk

#52891 Re: SDP

Post by bunk »

Jel na kongresu bilo govora o rezultatu na izborima?
Skrivanje iz ns i df u okviru BH bloka je najbolje sto su mogli smisliti..
Nadobudni ,ah da i ideja "necemo sa nacionalnim strankama" pa onda u isti kos i sda i ostale,nevjerovatno ali istinito..
Ko da zive u Siliciijskoj dolini a ovdje dolaze iz zabave igrati se politike..
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#52892 Re: SDP

Post by pici »

Styling wrote:
pici wrote:slucajni prolaznik :lol: :lol: :lol: :lol:

bio je aljina lijeva ruka sad bi bio bOkirov brat :mrgreen:
Nije da ga branim, boli me djon, ali se pitam sta bi vecina nas da se nadje u ovakvoj situaciji rekla i kako bi reagovala. Sami pocetak sranja, nista se ne zna. Nije jednostavno.

ja bi preso cetnicima...
Hajvan

#52893 Re: SDP

Post by Hajvan »

pici wrote:

ja bi preso cetnicima...
Nele, jesi li to ti?
Kusta, jesi li to ti?
Brega, jesi li to ti?

:D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#52894 Re: SDP

Post by pici »

Hajvan wrote:
pici wrote:

ja bi preso cetnicima...
Nele, jesi li to ti?
Kusta, jesi li to ti?
Brega, jesi li to ti?

:D
zna se ko ih zove u rajvosa... bosnjacka glumacka velicina... selam :bih:
Hajvan

#52895 Re: SDP

Post by Hajvan »

:thumbup:
izgleda da ta glumacka velicina dolazi iz “ruralne Tuzle” :lol:
kmirsad

#52896 Re: SDP

Post by kmirsad »

Leverage wrote:Evo hiiiiiiiiiiin :run:
Imaš li ti pojma šta će se sad dešavati sa Enkom Bijedičem... ostaje nakon ovog puča predsjednik KO SDP TK... doznajem da ipak ima šanse za 19 ruku i da bi se SBB možda vratio... a signale daje i SBiH...
Leverage

#52897 Re: SDP

Post by Leverage »

kmirsad wrote:Imaš li ti pojma šta će se sad dešavati sa Enkom Bijedičem... ostaje nakon ovog puča predsjednik KO SDP TK... doznajem da ipak ima šanse za 19 ruku i da bi se SBB možda vratio... a signale daje i SBiH...
Ostaje jer nije napravio ništa mimo statuta i programa. Moralna odgovornost je druga stvar ali mislim da to nije kategorija koja se na bilo koji način tiče Bijedića. Ipak, vidjet ćemo kako će se stvari razvijati jer ga prije svih Jasmin Imamović odavno ne može smislit' i želi da mu što prije vidi leđa na poziciji glavnog kantonalca, tako da nije isključeno da se počne javljati neki progresivni antibijedić sentiment unutar SDP-a TK koji bi eventualno doveo do njegove smjene. Ali to je na dugom štapu.

O toj naknadnom povratku pameti u fening strankama nisam čuo ništa.
sumirprimus

#52898 Re: SDP

Post by sumirprimus »

Istok pamti!
Dupli pas je proigran djaci su zagrizli!
kmirsad

#52899 Re: SDP

Post by kmirsad »

Leverage wrote:
kmirsad wrote:Imaš li ti pojma šta će se sad dešavati sa Enkom Bijedičem... ostaje nakon ovog puča predsjednik KO SDP TK... doznajem da ipak ima šanse za 19 ruku i da bi se SBB možda vratio... a signale daje i SBiH...
Ostaje jer nije napravio ništa mimo statuta i programa. Moralna odgovornost je druga stvar ali mislim da to nije kategorija koja se na bilo koji način tiče Bijedića. Ipak, vidjet ćemo kako će se stvari razvijati jer ga prije svih Jasmin Imamović odavno ne može smislit' i želi da mu što prije vidi leđa na poziciji glavnog kantonalca, tako da nije isključeno da se počne javljati neki progresivni antibijedić sentiment unutar SDP-a TK koji bi eventualno doveo do njegove smjene. Ali to je na dugom štapu.

O toj naknadnom povratku pameti u fening strankama nisam čuo ništa.
Te fening stranke su značile vlast BH Bloka. Eno slična koalicija funkcioniše u KS bez problema. Zato su na podao način otjerane iz koalicije, jer se svo vrijeme imalo namjeru iči sa SDA. samo se tražilo krivca da proguta mamac i na njega svali krivica za propast.., " da se vlasi ne dosjete" I zato nam sada slijedi četri godine strave i užasa.
sumirprimus

#52900 Re: SDP

Post by sumirprimus »

Kao sto bi trenerko rekao kaznjavamo najacu organizaciju iz tk.
Amaterski odigrano
Post Reply