kamen spoticanja wrote:haj mrspici wrote:a dobron kifli je bivsi sdOaovac moremu sehallalit al ovj pajz komunjara(tako velle zelembaci) pa jos hadzija, e to mi neide uglavu... jes muzicar, jesam a jesi, nisam, a nisi, ustvari nisam al jesam, odo tetki odnjet lijek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pupak mi se odvez'o![]()
selam
SDP
- Banksy
#52176 Re: SDP
-
putokaz1
#52177 Re: SDP
SDP prije podne misli da treba ići s SDA, a poslije podne da netreba ići s SDA
- Banksy
#52179 Re: SDP
Blok protiv Ne
Član Predsjedništva Socijaldemokratske partije BiH (SDPBiH) Enver Bijedić izjavio je danas kako je država Bosna i Hercegovina u aktuelnom trenutku važnija od bilo koje političke opcije, te da država treba da bude iznad bilo kakvih ličnih i partikularnih interesa, aludirajući na imperativ okupljanja svih državotvornih snaga.
Bijedić je kao uvodničar redovne sesije Asocijacije nezavisnih intelektualaca „Krug 99“ o temi „Državotvorno okupljanje - Da, blok protiv - Ne“ ukazao na opasnosti i implikacije aktuelnih dešavanja u i oko BiH, upozoravajući kako ga ta situacija umnogome podsjeća na 90-te godine prošloga stoljeća.
Izvlači ih Bakir iz memljivih podruma, je li još iko ostao...
- Leverage
#52181 Re: SDP
putokaz1 wrote:SDP prije podne misli da treba ići s SDA, a poslije podne da netreba ići s SDA
Kako te nije stid više? Ono fakat kako imaš obraza nakon svih izmišljotina koje si iznio da dođeš i tvrdiš ovako nešto nakon sinoćne odluke?
Glumio si ovdje kako si protiv SDA/PDA koalicije ali eto ti kao vrsni insajder imaš informacije da će SDP ići s njima. Sad nakon što je postalo jasno da neće umjesto da pohvališ ovu odluku ti napišeš ovakav post.
Ti nit' si glasao za SDP nit' želiš dobro SDP-u.
- Banksy
#52182 Re: SDP
Znači, plan B, utorak...madner wrote:Nije, to je to.
- madner
#52183 Re: SDP
Plan ne radi ako su oni pozicija.Banksy wrote:Znači, plan B, utorak...madner wrote:Nije, to je to.
-
putokaz1
#52184 Re: SDP
Kako te nije stid više? Ono fakat kako imaš obraza nakon svih izmišljotina koje si iznio da dođeš i tvrdiš ovako nešto nakon sinoćne odluke?
Glumio si ovdje kako si protiv SDA/PDA koalicije ali eto ti kao vrsni insajder imaš informacije da će SDP ići s njima. Sad nakon što je postalo jasno da neće umjesto da pohvališ ovu odluku ti napišeš ovakav post.
Ti nit' si glasao za SDP nit' želiš dobro SDP-u.[/quote]
SDP je postao šprdnja,cirkus,gdje se ne zna ni ko pije ni ko plaća,pred izbore su obećali kule i gradove,a sad neznaju i hoćel u koaliciju s SDA/PDA nit neće ,te se svađaju,psuju,vrijeđaju na regionalnoj osnovi..
Ja sam na Strani Nikšića,al Damira
Ti nit' si glasao za SDP nit' želiš dobro SDP-u.[/quote]
SDP je postao šprdnja,cirkus,gdje se ne zna ni ko pije ni ko plaća,pred izbore su obećali kule i gradove,a sad neznaju i hoćel u koaliciju s SDA/PDA nit neće ,te se svađaju,psuju,vrijeđaju na regionalnoj osnovi..
- Leverage
#52185 Re: SDP
Čuj obećavali kule i gradoveputokaz1 wrote: SDP je postao šprdnja,cirkus,gdje se ne zna ni ko pije ni ko plaća,pred izbore su obećali kule i gradove,a sad neznaju i hoćel u koaliciju s SDA/PDA nit neće ,te se svađaju,psuju,vrijeđaju na regionalnoj osnovi..
Hajde ti prvo pogledaj rezultate izbora pa sam skontaj šta se može sa nepunih 150 hiljada glasova.
Tvoji postovi na temu SDP-a su notorna glupost još od vremena kampanje, kome nije mrsko nek klikne na tvoj nick i nek ih pročita, to najbolje govori o tome koliko si kredibilan.
-
putokaz1
#52186 Re: SDP
Tako je, uvjek pogrešim u izboru za koga glasam.
Sljedeći put ću glasat direktno za SDA,da ne biram više posrednike.
Bio sam slijep,iako je SDP bio vlast i 2000 i 2010 i dopisivao glasave preko biračkih odbora vjerovao sam im,nakon razgovora sa SDA PDA im više nevjerujem
Nažalost SDP je pucao sam sebi u glavu,a da li će preživjeti znat će se 2020,ustvari snaga SDP će se znat za par dana u Kaknju
Sljedeći put ću glasat direktno za SDA,da ne biram više posrednike.
Bio sam slijep,iako je SDP bio vlast i 2000 i 2010 i dopisivao glasave preko biračkih odbora vjerovao sam im,nakon razgovora sa SDA PDA im više nevjerujem
Nažalost SDP je pucao sam sebi u glavu,a da li će preživjeti znat će se 2020,ustvari snaga SDP će se znat za par dana u Kaknju
- kamen spoticanja
#52187 Re: SDP
ni na avatar?madner wrote:Nista od zlajinog povratka
pih
- Janjicar
#52188 Re: SDP
@Leverage pitaš li se ti makar sta u ljevicarskom loncu zv. SDP ?
-
doktor78
#52189 Re: SDP
Mene je negativno iznenadio Ozren Kebo,cak i on je prikriveno sugerisao koalicijuBanksy wrote:Blok protiv Ne
Član Predsjedništva Socijaldemokratske partije BiH (SDPBiH) Enver Bijedić izjavio je danas kako je država Bosna i Hercegovina u aktuelnom trenutku važnija od bilo koje političke opcije, te da država treba da bude iznad bilo kakvih ličnih i partikularnih interesa, aludirajući na imperativ okupljanja svih državotvornih snaga.
Bijedić je kao uvodničar redovne sesije Asocijacije nezavisnih intelektualaca „Krug 99“ o temi „Državotvorno okupljanje - Da, blok protiv - Ne“ ukazao na opasnosti i implikacije aktuelnih dešavanja u i oko BiH, upozoravajući kako ga ta situacija umnogome podsjeća na 90-te godine prošloga stoljeća.
![]()
![]()
- Leverage
#52190 Re: SDP
Nemam nikakvu izvršnu funkciju.Janjicar wrote:@Leverage pitaš li se ti makar sta u ljevicarskom loncu zv. SDP ?
- Janjicar
#52191 Re: SDP
Zasto ih u svakom pogledu branis ? I zasto na svaki post koji je usmjeren protiv SDP se javljas ?Leverage wrote:Nemam nikakvu izvršnu funkciju.Janjicar wrote:@Leverage pitaš li se ti makar sta u ljevicarskom loncu zv. SDP ?
-
putokaz1
#52192 Re: SDP
Branio sma i ja SDP ali više ne,bez obzira na pozitivnu odluku,uprskali su
- Janjicar
#52193 Re: SDP
Ne mogu da vjerujem da ljudi mogu slijepo slijediti neke vodje bez finansijske koristi.putokaz1 wrote:Branio sma i ja SDP ali više ne,bez obzira na pozitivnu odluku,uprskali su
Mogu biti pristalica neke politike ali ne i slijepi pristalica, mislio sam da to karakterise samo Šćepine i Baketove "fosne".
- Leverage
#52194 Re: SDP
Branim one ideje u SDP-u za koje smatram da vrijede, ne sve, i to se može vidjeti iz mojih postova.Janjicar wrote: Zasto ih u svakom pogledu branis ? I zasto na svaki post koji je usmjeren protiv SDP se javljas ?
Smatram da je od vrhunskog interesa za BiH takav SDP koji je na tragu progresivnih ideja i integrativnih procesa, kao jedina politička snaga koja (uz pomoć ostalih) može povući BiH u tom pravcu. U tom smislu treba posmatrati moje pisanje na ovom forumu.
Moj interes nije bilo kakva partijska funkcija, Moj interes je da svi koji obavljaju partijske funkcije rade u opštem interesu i poštuju volji većine članstva. I u tom smislu također treba posmatrati moje pisanje na ovom forumu.
- Leverage
#52195 Re: SDP
putokaz1 wrote:Branio sma i ja SDP ali više ne,bez obzira na pozitivnu odluku,uprskali su
- bunk
#52196 Re: SDP
I eto postovalli su.Odoste u opoziciju i sacekajte da se sda urusi a da onda vi pobjednicki udjete u vlast sa hdz i snsd...jer drugacije vlasti necete vidjeti,naravno osim u kantonima gdje su Bosnjaci vecina.Leverage wrote:Branim one ideje u SDP-u za koje smatram da vrijede, ne sve, i to se može vidjeti iz mojih postova.Janjicar wrote: Zasto ih u svakom pogledu branis ? I zasto na svaki post koji je usmjeren protiv SDP se javljas ?
Smatram da je od vrhunskog interesa za BiH takav SDP koji je na tragu progresivnih ideja i integrativnih procesa, kao jedina politička snaga koja (uz pomoć ostalih) može povući BiH u tom pravcu. U tom smislu treba posmatrati moje pisanje na ovom forumu.
Moj interes nije bilo kakva partijska funkcija, Moj interes je da svi koji obavljaju partijske funkcije rade u opštem interesu i poštuju volji većine članstva. I u tom smislu također treba posmatrati moje pisanje na ovom forumu.
Znas da sam u pravu i da je prodavanje magle prica o gradjanskoj BiH kad za to nemamo koncenzus sa ostala dva naroda.
I tko god da je to potegnuo i uvezao u temelje BH bloka u startu ga je zayebao.
Osim naravno ako se ne zauzme drugi kurs pa osim sda ostale stranke sa nacionalnim predznakom postanu "prihvatljive".
S tim sto cete od hdz i snsd na upit o ministarskom mjestu S ili H kvote dobiti odgovor "qrko".
Ali kao sto rekoh zavalite se i uzivajte u gledanju propasti sda dok cekate kolkalne izbore...
- Leverage
#52197 Re: SDP
Do kad ti misliš sa ovim istim postom da mi repliciraš? Dobio si 2-3 puta odgovor, mislim da je dosta.bunk wrote: I eto postovalli su.Odoste u opoziciju i sacekajte da se sda urusi a da onda vi pobjednicki udjete u vlast sa hdz i snsd...jer drugacije vlasti necete vidjeti,naravno osim u kantonima gdje su Bosnjaci vecina.
Znas da sam u pravu i da je prodavanje magle prica o gradjanskoj BiH kad za to nemamo koncenzus sa ostala dva naroda.
I tko god da je to potegnuo i uvezao u temelje BH bloka u startu ga je zayebao.
Osim naravno ako se ne zauzme drugi kurs pa osim sda ostale stranke sa nacionalnim predznakom postanu "prihvatljive".
S tim sto cete od hdz i snsd na upit o ministarskom mjestu S ili H kvote dobiti odgovor "qrko".
Ali kao sto rekoh zavalite se i uzivajte u gledanju propasti sda dok cekate kolkalne izbore...
Ne, nisi u pravu.
- Banksy
#52198 Re: SDP
Ma, gdje prikriveno. Vjeruješ li da mi je baš on bio najveće (medijsko) razočarenje. Znam da je Safa davno pokupovao sve te ''neovisne'' novinare koji služe onima kojima on trenutno služi, oba Senada, Kebu i još njih, ali da će pasti tako nisko da ne samo da piše za SDA, već da za njih i laže, konstruira i podmeće, nisam mogla vjerovati. Baš sramotno i tužno.doktor78 wrote:Mene je negativno iznenadio Ozren Kebo,cak i on je prikriveno sugerisao koalicijuBanksy wrote:
-
sumirprimus
#52199 Re: SDP
Ko bolan da vodi progresivne ideje cengic masic inegrwtivne procese magazinovic.daj ne pricaj viceveLeverage wrote:Branim one ideje u SDP-u za koje smatram da vrijede, ne sve, i to se može vidjeti iz mojih postova.Janjicar wrote: Zasto ih u svakom pogledu branis ? I zasto na svaki post koji je usmjeren protiv SDP se javljas ?
GO ko elitisticko drustvo pakasa odrodjenih od sredine u kojij zive.sve su osim progresivni i integrativni.a pogotv ne principijelni.
- Leverage
#52200 Re: SDP
Ok.sumirprimus wrote: Ko bolan da vodi progresivne ideje cengic masic inegrwtivne procese magazinovic.daj ne pricaj viceve
GO ko elitisticko drustvo pakasa odrodjenih od sredine u kojij zive.sve su osim progresivni i integrativni.a pogotv ne principijelni.