SDP

drug_profi

#50551 Re: SDP

Post by drug_profi »

MarshalDodik wrote:
drug_profi wrote:Ako se ovako dogovara NATO, onda sam i ja za to (pazi rime :mrgreen: ), ali bojim se da ovo samo vodu vodi na mlin vojvodi... (da ostanem u folu :mrgreen: ).
Ako si sarkastican Ok, ali nemoj biti naivan i pasti na poturanje price od strane sda botova kako je ova Bakirova avantura u nekakvoj vezi i dosluhu s NATO-om
Dovoljno je procitati izjavu Inzka povodom ovog.
Eto kao Nato ce ici preko Bakira toliko tajno da ni ljudi iz OHR-a nemaju pojma :lol:
:mrgreen: Ne pratiš me valjda pa si u nedoumici...
Pa sarkazam se vidi sa kilometar.
bunk

#50552 Re: SDP

Post by bunk »

Demaskiranje situacije.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#50553 Re: SDP

Post by malakh »

Dr Arsla wrote: Opet se izostavlja Kifla i njegov NIP, kao da to nije derivat sda ili Fudo i njegov NB.
fudo i kifla su dosta politički pismeniji i oni pored kleptomanije, znaju narodu prosuti priču o poštenju.
putokaz1

#50554 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Digresija wrote:Evo kako se srpstvo ujedini i onda kažu da postoji razlika između Dodika, Čavića, Ivanića, Govedarice, sve ista govna. :roll:
Pa ista G. su i Bakir,Fahro,Nermin,Enver....
Hrvati imaju samo jedno G.
Digresija

#50555 Re: SDP

Post by Digresija »

putokaz1 wrote:
Digresija wrote:Evo kako se srpstvo ujedini i onda kažu da postoji razlika između Dodika, Čavića, Ivanića, Govedarice, sve ista govna. :roll:
Pa ista G. su i Bakir,Fahro,Nermin,Enver....
Hrvati imaju samo jedno G.
Nase nista ne moze ujediniti.
drug_profi

#50556 Re: SDP

Post by drug_profi »

Ne moze kad je Bakir lazovcina na celu parade. Nije slagao samo onog kome nista nije rekao.
Interesantno je kako se svi mogu ujediniti i sarađivati međusobno, osim sa Bakirom.
Bice da je do njega onda.
Mislim da sa Tihicevom SDA ne bi bilo ovoliko animoziteta.
Plaut

#50557 Re: SDP

Post by Plaut »

Može li mi neko odgovoriti na jedno pitanje?

Dotična gospođica Prlić je prije izbora, u jednoj emisiji kazala da će se određi primanja u Federalnom parlamentu u slučaju prolaza. Prošla je, pa da vidim da li je održala obećanje?

Ako ona ili neko drugi negira da je to kazala, imam snimak koji to dokazuje :)
putokaz1

#50558 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Plaut wrote:Može li mi neko odgovoriti na jedno pitanje?

Dotična gospođica Prlić je prije izbora, u jednoj emisiji kazala da će se određi primanja u Federalnom parlamentu u slučaju prolaza. Prošla je, pa da vidim da li je održala obećanje?

-Dodik obećao da će pomesti Dragičevića i pomeo
-Magazinović obećao da će pojesti kutiju a nije,SDP obećao da neće s NEKIM,pa slagao
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#50559 Re: SDP

Post by Chmoljo »

Samo da vidim jesam li dobro razumio:

Trebalo bi se ujediniti oko nekih stvari sa strankom i njenim liderom koji je LAGAO oko tuzbe za genocid protiv Srbije?

Je l mu tada jezik utrnuo od silnog laganja?

Trebalo bi se ujediniti sa strankom koja je HDZu, drugom raatakacu drzave, dala uvijek sta god je trazio za paradrzavnu infrastrukturu?

Trebalo bi se ujediniti sa strankom koja je uradila sve da do povratka ne dodje, da joj se ne ospe biracko tijelo?

Kamo srece da oni zaista zele Bosnu i Hercegovinu onakvu kakvu je vecina nas zeli...
Plaut

#50560 Re: SDP

Post by Plaut »

putokaz1 wrote:
Plaut wrote:Može li mi neko odgovoriti na jedno pitanje?

-Dodik obećao da će pomesti Dragičevića i pomeo
-Magazinović obećao da će pojesti kutiju a nije,SDP obećao da neće s NEKIM,pa slagao
Razumijem šta želite reći ali je moje pitanje bilo jasno, trenutno me ne zanimaju ni Saša, ni Milorad.

Ovo pitam pristalice SDPa, kako vjerovati starijoj garnituri ako im mlađa potencijalno laže, jer još nemam odgovor, tako da ne znam. Ako se ispostavi da je slagala, znači da je u cijelom predizbornoj kampanja obmanula javnost.

Ja nikoga ne osuđujem, samo pitam, ako neko ima dostupne informacije. Ako ne, poslaću upit na njenu facebook stranicu.
kmirsad

#50561 Re: SDP

Post by kmirsad »

palermo wrote:
kmirsad wrote:
bunk wrote:Tamo negdje pocetkom godine iz vrha sda su porucili da ce povuci neke poteze koje do sad nisu.
Ovo je jedan od tih .
I potpuno je legitiman,cak sta vise na sudu u Strazburu maltene siguran dobitak, pa nek se zamisle svi zajedno,
Kad se uzme u obzir i presuda o pocinjenom genocidu donesena 2006 ili 07.
Al kazem hajmo dogovorit NATO.
Hajmo ! :-D
A ovo sa imenom RS...
Glupost... "programiranje neuspjeha" u cilju jeftinog prikupljanja simpatija... narodu, hljeba i igara, sirotinjske zabave, još da je mogao u priču udrobiti malo Karleuše i malo Vranješa...
Svak zna da se ovako ne mjenja ime RS-a...
puškom ?
Pameču...
Um caruje, snaga klade valja...
Plaut

#50562 Re: SDP

Post by Plaut »

Znači na forumu nema SDPovaca da mi dadnu odgovor, šteta.
Leverage

#50563 Re: SDP

Post by Leverage »

Ti stvarno misliš da neko zna to? Ako te zanima pitaj nju, otkud bi bilo ko drugi znao.
Plaut

#50564 Re: SDP

Post by Plaut »

Zar nije rad, uključujući njena primanja kao Federalne zastupnice unutar SDPa nije poznat. Ako nije, e svašta.
Leverage

#50565 Re: SDP

Post by Leverage »

Jest, raspitaj se u SDP-u.

Ja nit znam da je to obećala nit da je uradila nit me to interesuje, kao očigledno ni ostale ovdje.
insomnia78

#50566 Re: SDP

Post by insomnia78 »

kmirsad wrote:
palermo wrote: puškom ?
Pameču...
Pravopisom kolega, pravopisom. Carov’o bi a ne zna ni sva slova maternjeg jezika
putokaz1

#50567 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Najlakši način da se Ovo naše nazove Državom je OLOVKA
U Oktobru 2020 možemo da odlučimo kojim putem da krenemo ali
''Mi smo ponavljači razreda i to više puta''
kmirsad

#50568 Re: SDP

Post by kmirsad »

insomnia78 wrote:
kmirsad wrote:
palermo wrote: puškom ?
Pameču...
Pravopisom kolega, pravopisom. Carov’o bi a ne zna ni sva slova maternjeg jezika
Tako je... evo nepismeni vladaju državom več 25 godina... što nepismeniji, veča vlast i para...
MarshalDodik

#50569 Re: SDP

Post by MarshalDodik »

putokaz1 wrote:Najlakši način da se Ovo naše nazove Državom je OLOVKA
U Oktobru 2020 možemo da odlučimo kojim putem da krenemo ali
''Mi smo ponavljači razreda i to više puta''
Ovakvim izbornim zakonom i samom provedbom izbora ponovo necemo mi odlucivati kojim putem da krenemo.
Samim ni taj put 90 % nece biti bitno drugaciji.
Svaka stranka koja ce ovog puta zavrsititi u opoziciji, osim sto mora biti aktivna i konstruktivna opozicija, morala bi ispred sebe staviti samo (jos) jedan cilj.

Izboriti se za fer i pravicne izbore kroz uvodjenje elektronskog glasanja, video nadzora i svega ostalog sto je potrebno da se sprijece izborne kradje !!!

Kako ce se za to izboriti? Milom, politikanstvom, protestima...nebitno
U suprotnom tog oktobarskog dana 2016 godine ili cu (samo) navijati za promjene ili cu prodati glas (a predvodioci promjena sigurno tim ne trguju)
Plaut

#50570 Re: SDP

Post by Plaut »

Leverage wrote:Jest, raspitaj se u SDP-u.

Ja nit znam da je to obećala nit da je uradila nit me to interesuje, kao očigledno ni ostale ovdje.
Okej, kada bude snimak objavim ga. Ako neko nešto obeća, pa slaže, kako da se ne tiče članova i simpatizera stranke. Pomalo sam šokiran, s tim ako niste član niti simpatizer SDPa, onda ništa, sve ok.
Leverage

#50571 Re: SDP

Post by Leverage »

Ako bude šta pričat će se o tome.
muha_sa

#50572 Re: SDP

Post by muha_sa »

Demir-naš forumaš

https://avaz.ba/vijesti/bih/452704/apel ... -mi-javite

DRAMA Predsjednik SDP-a Stolac

Apel Demira Mahmutćehajića: Nestao mi je sin, molim vas, ako nešto znate, da mi javite
kmirsad

#50573 Re: SDP

Post by kmirsad »

muha_sa wrote:Demir-naš forumaš

https://avaz.ba/vijesti/bih/452704/apel ... -mi-javite

DRAMA Predsjednik SDP-a Stolac

Apel Demira Mahmutćehajića: Nestao mi je sin, molim vas, ako nešto znate, da mi javite
:shock: :shock: :shock: :shock: :twisted:
johntra

#50574 Re: SDP

Post by johntra »

Plaut wrote:
Leverage wrote:Jest, raspitaj se u SDP-u.

Okej, kada bude snimak objavim ga. Ako neko nešto obeća, pa slaže, kako da se ne tiče članova i simpatizera stranke. Pomalo sam šokiran, s tim ako niste član niti simpatizer SDPa, onda ništa, sve ok.

haj, daj snimak...da vidimo to...nemoj, naći ću ga...rekao si da ga imaš,odmah ga onda objavi ovdje...
Plaut

#50575 Re: SDP

Post by Plaut »

Rekoh kada ga bude, objavim ga i to ne samo ovdje :wink:

Baš me zanima kakva će reakcija biti drugova i drugarica :kiss:
Post Reply