SDP
- Leverage
#48251 Re: SDP
Čedo, Hadžija, vidim puca se na visoko. 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#48252 Re: SDP
Hadzija je bio mlad i vjerovatno silom prilika dobar momak kad sam ga upoznala, ni na kakvoj funkcijiLeverage wrote:Čedo, Hadžija, vidim puca se na visoko.
- Leverage
#48253 Re: SDP
Hajde, de, priznaj da si nanjušila poencijal.plain vanilla wrote: Hadzija je bio mlad i vjerovatno silom prilika dobar momak kad sam ga upoznala, ni na kakvoj funkcijidavno je to bilo
Šteta što je to bio potencijal, kako to ultima kaže, ambicioznog lopova.
- plain vanilla
#48254 Re: SDP
Ma davno je to bilo, jedino se sjecam da je imao smisla za humor i bio raja. Nisam ja u Sar, pa ga nisam nikad ni vidjela poslije tih gidina, ali sam cula od zajednickog prijatelja da je on odmah prestao biti rajaLeverage wrote:Hajde, de, priznaj da si nanjušila poencijal.plain vanilla wrote: Hadzija je bio mlad i vjerovatno silom prilika dobar momak kad sam ga upoznala, ni na kakvoj funkcijidavno je to bilo
![]()
Šteta što je to bio potencijal, kako to ultima kaže, ambicioznog lopova.
Realno, bolje Denisa znam
- Leverage
#48255 Re: SDP
Jel i on prest'o bit' raja?plain vanilla wrote: Ma davno je to bilo, jedino se sjecam da je imao smisla za humor i bio raja. Nisam ja u Sar, pa ga nisam nikad ni vidjela poslije tih gidina, ali sam cula od zajednickog prijatelja da je on odmah prestao biti raja![]()
- plain vanilla
#48256 Re: SDP
Denis? Nismo nikad bili rajaLeverage wrote:Jel i on prest'o bit' raja?plain vanilla wrote: Ma davno je to bilo, jedino se sjecam da je imao smisla za humor i bio raja. Nisam ja u Sar, pa ga nisam nikad ni vidjela poslije tih gidina, ali sam cula od zajednickog prijatelja da je on odmah prestao biti raja![]()
- General War
#48257 Re: SDP
Zurio na kajmak stanicu, da mu ne pobjegne autobusplain vanilla wrote:Denis? Nismo nikad bili rajaLeverage wrote:Jel i on prest'o bit' raja?plain vanilla wrote: Ma davno je to bilo, jedino se sjecam da je imao smisla za humor i bio raja. Nisam ja u Sar, pa ga nisam nikad ni vidjela poslije tih gidina, ali sam cula od zajednickog prijatelja da je on odmah prestao biti raja![]()
- plain vanilla
#48258 Re: SDP
Haha, ma nije to, nema veze odakle je neko. Brat mu je skroz drugaciji, opusteniji...General War wrote:
Zurio na kajmak stanicu, da mu ne pobjegne autobus
On je vec tad bio Lagumdzijin vojnik, doduse tek ucenik. Imala bih raznih prica ispricati iz tog vremena, ali bezveze mi. Ne mislim da je los covjek, ali ni ne svidja mi se.
- Leverage
#48259 Re: SDP
Jel te stid postavit' ovakav komentar?General War wrote: Zurio na kajmak stanicu, da mu ne pobjegne autobus
Doduše, kao da ti znaš šta je sramota.
- General War
#48260 Re: SDP
Znam, buraza gotivite u osiguranju...ok.plain vanilla wrote:Haha, ma nije to, nema veze odakle je neko. Brat mu je skroz drugaciji, opusteniji...General War wrote:
Zurio na kajmak stanicu, da mu ne pobjegne autobus
On je vec tad bio Lagumdzijin vojnik, doduse tek ucenik. Imala bih raznih prica ispricati iz tog vremena, ali bezveze mi. Ne mislim da je los covjek, ali ni ne svidja mi se.
Ma on je saraf u masini, nit ga volim nit mrzim...nego sit uspjesnih preko partije.
- General War
#48261 Re: SDP
Jel te stid ne znati odakle ti je vodja rodom?Leverage wrote:Jel te stid postavit' ovakav komentar?General War wrote: Zurio na kajmak stanicu, da mu ne pobjegne autobus
Doduše, kao da ti znaš šta je sramota.
Doduse blize je tebi nego meni.
- Leverage
#48262 Re: SDP
Hajde baš fino, nek ljudi vide kakvi pričaju protiv SDP-a.
- plain vanilla
#48263 Re: SDP
Kakvom osiguranju?General War wrote: Znam, buraza gotivite u osiguranju...ok.
Ma on je saraf u masini, nit ga volim nit mrzim...nego sit uspjesnih preko partije.
Samo.poredim njihove naravi.
- General War
#48264 Re: SDP
SaraJvo osiguranje...tu ti je.plain vanilla wrote:Kakvom osiguranju?General War wrote: Znam, buraza gotivite u osiguranju...ok.
Ma on je saraf u masini, nit ga volim nit mrzim...nego sit uspjesnih preko partije.![]()
- General War
#48265 Re: SDP
Kao da zaduzene i ispostovane to interesuje unutar stranke.Leverage wrote:![]()
Hajde baš fino, nek ljudi vide kakvi pričaju protiv SDP-a.
- plain vanilla
#48266 Re: SDP
Ma nemam ja to pojma vise. Dok sam bila glasac SDPa zanimalo me, sad jokGeneral War wrote:SaraJvo osiguranje...tu ti je.plain vanilla wrote:Kakvom osiguranju?General War wrote: Znam, buraza gotivite u osiguranju...ok.
Ma on je saraf u masini, nit ga volim nit mrzim...nego sit uspjesnih preko partije.![]()
- Leverage
#48267 Re: SDP
Interesuje one koji su godinama vjerovali da je razlog tvog pisanja protiv SDP-a iskreno nezadovoljstvo.
Sad, zahvaljujući meni, znaju šta su tvoje prave namjere.
- General War
#48268 Re: SDP
Kazem zato sto si spomenula, ali nista lose o tipu nisam cuo...osim nacina dolaska ali sta je tu novo.plain vanilla wrote: Ma nemam ja to pojma vise. Dok sam bila glasac SDPa zanimalo me, sad jok
Last edited by General War on 04/10/2018 21:26, edited 1 time in total.
- General War
#48269 Re: SDP
Hvala ti i od mene sto si me razotkrio u ime masa.Leverage wrote:Interesuje one koji su godinama vjerovali da je razlog tvog pisanja protiv SDP-a iskreno nezadovoljstvo.
Sjetit cemo te se na dan beZbednosti.
- cyprus
#48272 Re: SDP
Ja sam bio unaprijed odlučio da ću na federalnom i državnom nivou glasat za SDP (osim za Bećirovića, jebiga, ne leži mi lik, halalite drugoviLeverage wrote:
- kmirsad
#48273 Re: SDP
Htio sam reči... neče biti razloga za ćaljenje... SDp i Ns će uči na velika vrata...Leverage wrote:Biće vam žao što niste na pobjedničkoj strani.kmirsad wrote: Neće nam biti žao... zloslutnice.
Obratite pažnju na onu Mirjanu Marinković Lepić.
Zvijezda je rođena.
Bez nje se više ništa neće moći događati.Poštena, čestita, hrabra , nesalomiva, stručna... žene s neptrobojnim gardom.
- Banksy
#48274 Re: SDP
+1, sve isto. I vjerovatno ću odlučiti na sam dan izbora.cyprus wrote:Ja sam bio unaprijed odlučio da ću na federalnom i državnom nivou glasat za SDP (osim za Bećirovića, jebiga, ne leži mi lik, halalite drugoviLeverage wrote:), a na kantonalnom za NS, sve dok nisam pogledao nekoliko videa Damira Nikšića... Sad sam u velikoj dilemi dal da na Kantonu glasam za njega, jer ovo o čemu on priča u zadnje vrijeme se maltene u potpunosti poklapa sa mojim svjetonazorom... Al onda mi žao da ne dam nijedan glas Našoj stranci, jer i oni to stvarno zaslužuju...
-
SimkeA
#48275 Re: SDP
Ja Denisu ne mogu halaliti cinjenicu da je imao savjetnika el. tehnicara koji ga je za masnu platu navodno savjetovao u pitanjima vezanim za rad PSBIH. To je moj novac koji sam kao porezni obveznik uplatio u budzet. On je tada pokazao da ni on ni SDP nema mrvu skrupula te da je matrica vladanja potpuno ista. S druge strane SDP je poslije poraza 2014 propustio sansu da se ocisti od kukolja. Sve je isto samo Z.L. nije tu. Pa u svim razvijenim zemljama premijer kada izgubi izbore napusta stranku a ne postaje njen predsjednik. Isto tako i u TZ sa onim likom Bijedicem koji zavi u crno kupce stanova na B. Malti.
Kao nekadasnji glasac SDP, sada mogu glasati samo za nivo predsjednistva, jer tu zaista imamo nove ljude u ponudi. Ostalo nevazeci listici.
Kao nekadasnji glasac SDP, sada mogu glasati samo za nivo predsjednistva, jer tu zaista imamo nove ljude u ponudi. Ostalo nevazeci listici.