SDP

drag_gost

#47851 Re: SDP

Post by drag_gost »

Sad ce ponovo kmecati malo, pustite ga.
invincible1921

#47852 Re: SDP

Post by invincible1921 »

invincible1921 wrote:
Leverage wrote:Svi kradu samo si ti pošten i sposoban, trebamo tebe stavit' :lol:
Ja samo hocu rec da to nije nacin :roll: Mislim sta hoces da kazes...da ti podrzavas takav stav, ako ce nas vec neko krast nek nas kradu drugi :-)

Mislim optuzivat nekoga za nesto i onda postupati kao i on, a istovremeno se pozivati na neke ideale...je besmisleno.
Aha nista onda halali :D

Ma samo hocu rec da se i SDP poprilicno lose ponio. Najgore mi pada sto ja imam osjecaj da oni misle da raja ne vidi sta se sve desava, meni je zao zbog toga jer mislim a i nadam se da ce se stvari promjeniti :thumbup:
General War

#47853 Re: SDP

Post by General War »

invincible1921 wrote:
invincible1921 wrote:
Leverage wrote:Svi kradu samo si ti pošten i sposoban, trebamo tebe stavit' :lol:
Ja samo hocu rec da to nije nacin :roll: Mislim sta hoces da kazes...da ti podrzavas takav stav, ako ce nas vec neko krast nek nas kradu drugi :-)

Mislim optuzivat nekoga za nesto i onda postupati kao i on, a istovremeno se pozivati na neke ideale...je besmisleno.
Aha nista onda halali :D

Ma samo hocu rec da se i SDP poprilicno lose ponio. Najgore mi pada sto ja imam osjecaj da oni misle da raja ne vidi sta se sve desava, meni je zao zbog toga jer mislim a i nadam se da ce se stvari promjeniti :thumbup:
Evo sad kad prvi put SDP pobjedi u istoriji, sve ce bit OK! kako netroll stranacki objasni :thumbup:

Casna Leverage-ova rijec. :D
Drug, SDP je dio poblema sa ovom svitom na celu, nema veze kako se stranka zove vec kako su se lopovi strateski pozicionirali.
Leverage

#47854 Re: SDP

Post by Leverage »

invincible1921 wrote: Aha nista onda halali :D

Naravno da se loše ponio, posebno se tu ističu Lagumdžijini potezi. Ja prvi nisam glasao za SDP prije 4 godine i smatram da je tada glas protiv SDP-a zapravo bio glas u korist SDP-a. Lagumdžija se morao otjerati, to se desilo srećom odma nakon izbora i već dvije godine kasnije SDP se počeo vraćati.

Danas naravno svjedočimo pobjedničkoj kampanji što ćemo vrlo brzo da vidimo.

A o tome da li je SDP bolji od ostalih ili nije odgovoriće nam naredne 4 godine na vlasti.
drag_gost

#47855 Re: SDP

Post by drag_gost »

SDP je najgora opcija, i nikakvo trollanje ovog Leveragea to nece promjeniti. Covjek trolla od prvog dana kako se registrovao.
General War

#47856 Re: SDP

Post by General War »

Leverage wrote:
invincible1921 wrote: Aha nista onda halali :D

Naravno da se loše ponio, posebno se tu ističu Lagumdžijini potezi. Ja prvi nisam glasao za SDP prije 4 godine i smatram da je tada glas protiv SDP-a zapravo bio glas u korist SDP-a. Lagumdžija se morao otjerati, to se desilo srećom odma nakon izbora i već dvije godine kasnije SDP se počeo vraćati.

Danas naravno svjedočimo pobjedničkoj kampanji što ćemo vrlo brzo da vidimo.

A o tome da li je SDP bolji od ostalih ili nije odgovoriće nam naredne 4 godine na vlasti.
A gdje ste se vratili? :shock:
Leverage

#47857 Re: SDP

Post by Leverage »

Pogledaj rezultate izbora 2016. valjda si toliko pismen.
General War

#47858 Re: SDP

Post by General War »

Leverage wrote:Pogledaj rezultate izbora 2016. valjda si toliko pismen.
:shock:

Haj nam ti postavi podatke iz 2016...jer ja vidim drugacije ili opet lagis :lol:
Leverage

#47859 Re: SDP

Post by Leverage »

Obrati pažnju šta sam napisao i uporedi rezultate iz 2014. i 2016.

To što ti tumačiš moje riječi kako je tebi ćeif nije moj problem.
General War

#47860 Re: SDP

Post by General War »

Leverage wrote:Obrati pažnju šta sam napisao i uporedi rezultate iz 2014. i 2016.

To što ti tumačiš moje riječi kako je tebi ćeif nije moj problem.
Ti nemas ni pojma kad su koji izbori :roll:
Na sta SDP spade ko ih promovise :lol:
Leverage

#47861 Re: SDP

Post by Leverage »

Jah. Evo svi trče da to isto pomisle.

Mislim fakat jel baš moraš bit toliko bezvezan, zar se ne možeš bar malo potrudit' da te neko ozbiljno shvati?

Pitanje je bilo retoričko.
invincible1921

#47862 Re: SDP

Post by invincible1921 »

Neko je danas napisao post o komsicu pa bi hetio da pitam jedno, mozda me prosvijetli :D Ja imam zaista malo toga pozitivno rec o njemu, ali ne vidim ni jedan slucaj u kojem je bolje da pobjedi covic nego on, pa taman neko glasa za komsica iskljucivo da covic ne dobije?
Leverage

#47863 Re: SDP

Post by Leverage »

invincible1921 wrote:Neko je danas napisao post o komsicu pa bi hetio da pitam jedno, mozda me prosvijetli :D Ja imam zaista malo toga pozitivno rec o njemu, ali ne vidim ni jedan slucaj u kojem je bolje da pobjedi covic nego on, pa taman neko glasa za komsica iskljucivo da covic ne dobije?
Po toj logici je bolje da pobijedi recimo i Falatar. Zašto onda ne glasati za Falatara?
invincible1921

#47864 Re: SDP

Post by invincible1921 »

Leverage wrote:
invincible1921 wrote:Neko je danas napisao post o komsicu pa bi hetio da pitam jedno, mozda me prosvijetli :D Ja imam zaista malo toga pozitivno rec o njemu, ali ne vidim ni jedan slucaj u kojem je bolje da pobjedi covic nego on, pa taman neko glasa za komsica iskljucivo da covic ne dobije?
Po toj logici je bolje da pobijedi recimo i Falatar. Zašto onda ne glasati za Falatara?
Naravno moze i on nemam nista protiv, cak naprotiv volio bih vise nego zeljko :D
Leverage

#47865 Re: SDP

Post by Leverage »

invincible1921 wrote: Naravno moze i on nemam nista protiv, cak naprotiv volio bih vise nego zeljko :D
Hoću reć' da je potpuno nepošteno od Komšića da faktički ucjenjuje glasače da eto ako on ne pobijedi doći će im babaroga u liku Čovića.

Žao mi je što se glasači koji ne žele Čovića okupljaju oko Komšića, a ne oko Falatara. Ali uzimajući u obzir profil većine tih glasača i ne čudi me.
invincible1921

#47866 Re: SDP

Post by invincible1921 »

Leverage wrote:
invincible1921 wrote: Naravno moze i on nemam nista protiv, cak naprotiv volio bih vise nego zeljko :D
Hoću reć' da je potpuno nepošteno od Komšića da faktički ucjenjuje glasače da eto ako on ne pobijedi doći će im babaroga u liku Čovića.

Žao mi je što se glasači koji ne žele Čovića okupljaju oko Komšića, a ne oko Falatara. Ali uzimajući u obzir profil većine tih glasača i ne čudi me.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
vatrogasac

#47867 Re: SDP

Post by vatrogasac »

Leverage wrote:

Svi smo svjesni činjenice da Komšić ima daleko veće šanse od Falatara i to je jdini razlog. Komšić se oprobao 2x i uspio.

Šta misliš o ovim anketama? Hoće li baš bez problema SDP skinuti SDA kako se priča u virtuelnom svijetu?

Image
Leverage

#47868 Re: SDP

Post by Leverage »

Ne očekuješ valjda ta to komentarišem na ozbiljan način?

Postoje standardi da bi se nešto proglasilo ozbiljnom anketom.

Bećirović je već pobijedio, samo treba sačekati sedmi da se popune listići.
vatrogasac

#47869 Re: SDP

Post by vatrogasac »

Leverage wrote:Ne očekuješ valjda ta to komentarišem na ozbiljan način?
Naravno da očekujem jer nije samo na jednom mjestu.
Šefik Džaferović – SDA ___ Šansa da bude izabran – 3.7/5

Denis Bećirović – SDP___ Šanse za izbor Bećirovića 3.5/5

Fahrudin Radončić – SBB___ Šanse za izbor 3/5

https://--- NO LINKS ---/tko-je-od-bosnjacki ... za-hrvate/
Leverage

#47870 Re: SDP

Post by Leverage »

:lol:

Pa to čak nije ni anketa, to je procjena autora teksta.

Barem pročitaj tekst kad ga već citiraš.
vatrogasac

#47871 Re: SDP

Post by vatrogasac »

Leverage wrote::lol:

Pa to čak nije ni anketa, to je procjena autora teksta.

Barem pročitaj tekst kad ga već citiraš.
Sve je procjena. Ko zna sigurno? Šta procjenjuje Pećanin između koga se vodi mrtva trka? Zafrkano je kada podcijeniš protivnika. 24:30.

GandalfSivi

#47872 Re: SDP

Post by GandalfSivi »

Najjaci su mi ovi sto citiraju Safinu pudlicu. A dobar je novinar bio, nekada davno...
Banksy

#47873 Re: SDP

Post by Banksy »

GandalfSivi wrote:Najjaci su mi ovi sto citiraju Safinu pudlicu. A dobar je novinar bio, nekada davno...

+1
bio odličan

safine pudlice... safa koji se pojavio kad je počelo ujedinjenje ljevice, pa uzeo to pod svoju 'kontrolu' i, naravno, sve razvalio, kao što sve i razvali, uvijek,
ne znam je li se koga dotakao, da ga nije ojadio.

s. avdić, s. pećanin, još hareta s. da dignu i to je to.
zippoo87

#47874 Re: SDP

Post by zippoo87 »

Sada se najbolje vidi neujedinjenost ljevice i kako ce se glasovi usitniti na milion kandidata i niti jedan nece imati sestocifren broj na kraju
a sve je u startu pogazio Komsic...tacnije sluzbeno,jer je prvi objavio svoju kandidaturu a nesluzbeno su i SDP i DF zajedno usrali...sve neka gluma da su oni "veliki" i da oni vode kolo...pa sto junaci ne pokazu tu svoju velicinu na nekom drzavotvornom potezu,na necemu drustveno korisnom a ne samo na licnoj koristi,kao sto sada Komsic jase...navikla gujica na visoku budzetsku platu a da ne radis nista
eto bio je u Parlamentu,tamo se barem mora diskutovati i ni to nije uradio niti jednom za 4 godine...i onda dodju ublehasi i pricaju da je Komsic dobar...dobar za sta,dobar kome i za cije interese dobar ?

nema dobrog budzetlije...on da je dobar,bio bi biznismen,profesor,naucnik a ne lezihljebovic i palamud
mene samo fascinira da ovo narod ne vidi...znaci ovdje su varanje,laganje u muljanje najpozeljnije osobine,narod se na to pali
tugo moja...biti ce i meni voziti vani,ova krezuba masa koja nam bira vlast je dno dna a ja opet najvise krivim one druge,"pametne",sto ne glasaju nikako
General War

#47875 Re: SDP

Post by General War »

Leverage wrote:

Cuj cuj lafinasa, kakav je profil SDP glasaca onda? :-)
Post Reply