SDP

General War

#47551 Re: SDP

Post by General War »

Leverage wrote:Sve ti znaš. Ako ti se ne sviđa uđi i mijenjaj.

Al lakše je kukat s visoka. Čaršijskom puritancu ispod časti je da uradi bilo šta osim da kritikuje s visine.

Radi takvih poput tebe Tuzlom vlada Kukić.
:lol:
Da te podsjetim da je SDP koalirao sa SDA..a ne ja :D i tim istim Kukom, ziv ti meni i zdrav bio.
Leverage

#47552 Re: SDP

Post by Leverage »

General War wrote: :lol:
Da te podsjetim da je SDP koalirao sa SDA..a ne ja :D i tim istim Kukom, ziv ti meni i zdrav bio.
Sa SDA koalirao je Lagumdžija. Lagumdžije više nema. Otjerali ga birači SDP-a na način kako je to jedino moguće - na izborima.
General War

#47553 Re: SDP

Post by General War »

Leverage wrote:
General War wrote: :lol:
Sa SDA koalirao je Lagumdžija. Lagumdžije više nema. Otjerali ga birači SDP-a na način kako je to jedino moguće - na izborima.
...Koliko se sjecam biraci su otjerali SDP a ne samo Lagumdziju...to sto je Zlaja otisao u polu ilegalu a raja ostala ne znaci da su biraci budale...mislim na one koji ne zavise od njih.
Leverage

#47554 Re: SDP

Post by Leverage »

General War wrote: ...Koliko se sjecam biraci su otjerali SDP a ne samo Lagumdziju...to sto je Zlaja otisao u polu ilegalu a raja ostala ne znaci da su biraci budale...mislim na one koji ne zavise od njih.
Mogu govoriti u svoje ime.

Ja nisam glasao za SDP iz jednog jedinog razloga - da bi Lagumdžija otišao. Što se mene tiče glas protiv SDP-a na izborima 2014. godine bio je glas za SDP. Smatram da je većina bila ovog stava.

Lagumdžija je danas u SDP-u niko i ništa. Na sjednicama GO svi se izmiču kad on prolazi. Mislim da bi svi bili najsretniji da se ispiše iz članstva.

Birači nisu budale, barem ne birači SDP-a. A u oktobru ćemo vidjeti šta misle o promjenama.
General War

#47555 Re: SDP

Post by General War »

Leverage wrote:
General War wrote: ...Koliko se sjecam biraci su otjerali SDP a ne samo Lagumdziju...to sto je Zlaja otisao u polu ilegalu a raja ostala ne znaci da su biraci budale...mislim na one koji ne zavise od njih.
Mogu govoriti u svoje ime.

Ja nisam glasao za SDP iz jednog jedinog razloga - da bi Lagumdžija otišao. Što se mene tiče glas protiv SDP-a na izborima 2014. godine bio je glas za SDP. Smatram da je većina bila ovog stava.

Lagumdžija je danas u SDP-u niko i ništa. Na sjednicama GO svi se izmiču kad on prolazi. Mislim da bi svi bili najsretniji da se ispiše iz članstva.

Birači nisu budale, barem ne birači SDP-a. A u oktobru ćemo vidjeti šta misle o promjenama.
Tako je Biraci nisu budale, biraci SDP-a oni koji zavise..je diskutabilno...SDP-u kao i SDA i HDZ je stvar matematike, imas 42000 clanova, pomnozi sa dva, dodaj-oduzmi 10% i puna saka brade...zato nema niko zelje da ide na duele.
Leverage

#47556 Re: SDP

Post by Leverage »

Da je to tako ne bi razlike u glasovima 2014. i 2018. bile takve kakve su, i za SDP i za SDA. Jasno je da to nema nikakve veze sa realnošću.

SDP ima više od tog broja članova, uskoro očekuj vijest o 50 hiljada.
General War

#47557 Re: SDP

Post by General War »

Leverage wrote:Da je to tako ne bi razlike u glasovima 2014. i 2018. bile takve kakve su, i za SDP i za SDA. Jasno je da to nema nikakve veze sa realnošću.

SDP ima više od tog broja članova, uskoro očekuj vijest o 50 hiljada.
Jel to ocekujes da se DF ponovo vrati matici?
Leverage

#47558 Re: SDP

Post by Leverage »

General War wrote: Jel to ocekujes da se DF ponovo vrati matici?
Očekujem 50 hiljada i bez toga.

Očekujem da će se i DF i GS vratiti u SDP nakon izbora, možda ne odma ali do lokalnih izbora svakako.
General War

#47559 Re: SDP

Post by General War »

Leverage wrote:
General War wrote: Jel to ocekujes da se DF ponovo vrati matici?
Očekujem 50 hiljada i bez toga.

Očekujem da će se i DF i GS vratiti u SDP nakon izbora, možda ne odma ali do lokalnih izbora svakako.
Tipicno za Virus, mutira po potrebi (ne samo SDP naravno)
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#47560 Re: SDP

Post by malakh »

vatrogasac wrote:
Propala.... koju je Evropa, u koju nas vode socijaldemokrati, osudila i izjednačila sa fašizmom.
naravno da je propala, jer je taj sistem, u evropi neodrživ i ne znam zašto se javlja nostalgija za tim sistemom i zašto ovi sdpovci sami sebe lažu da su titova partija.

socijalna pravda je nužno potrebna, ali se ne smije potištavati privatni kapital.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#47561 Re: SDP

Post by malakh »

Leverage wrote: Očekujem 50 hiljada i bez toga.

očekujem da će se gs vratiti u df i da je to igra od početka, ali da se poslije toga df vrati u sdp, to je priča za malu djecu, jer je stanje postojanja i sdpa i dfa dobro za obje strane.
The BEN10

#47562 Re: SDP

Post by The BEN10 »

Jel neko tematizirao ovaj video na ovoj temi? :)

https://www.facebook.com/podrskaSenadu/ ... 697817665/
putokaz1

#47563 Re: SDP

Post by putokaz1 »

vatrogasac wrote:
putokaz1 wrote: -NB vjeruje u dobar rezultat,DF se uzda u Komšića da će privući a NS u Selima,HDZ očekuje blizu TK praga,SBB i SBIH uvjek prolazili,BPS i NBL-Kalesija bi mogli biti blizu
Evo zašto je PDA opasna. Šta će tek biti kada uzmu vlast?

Bivši direktor inspekcija TK: Smijenili su me jer se nisam želio priključiti PDA
pA ONI SU već vlast na tk
vatrogasac

#47564 Re: SDP

Post by vatrogasac »

putokaz1 wrote:
vatrogasac wrote:
putokaz1 wrote: -NB vjeruje u dobar rezultat,DF se uzda u Komšića da će privući a NS u Selima,HDZ očekuje blizu TK praga,SBB i SBIH uvjek prolazili,BPS i NBL-Kalesija bi mogli biti blizu
Evo zašto je PDA opasna. Šta će tek biti kada uzmu vlast?

Bivši direktor inspekcija TK: Smijenili su me jer se nisam želio priključiti PDA
pA ONI SU već vlast na tk
S planom da ne napuste fotelje.
kmirsad

#47565 Re: SDP

Post by kmirsad »

Znači... ako bi ova postava kolektivno trešla u NS... NS bi bila vlast u kantonu... da mi je đe saberem desetak miliona km da ih kupim... pa da kmirso bude vlast u kantonu... Jebo te... Bingo ima para... što ih ne on kupi sebi...Senada za Premijera...!
>Mogli bi tender raspisati... mešunarodni...
A možda su se ipak razišli... ideološki...
Nivelacija

#47566 Re: SDP

Post by Nivelacija »

Zašto se trude SDPovci da ovaj video bude što prije sklonjen? Zar se bojite narodu reći ono što zastupate?
Link videa:
https://www.facebook.com/mimologija/vid ... zNDA0ODEy/

Zašto se SDP hvali da su neki njeni članovi bili pripadnici HVO i Vojke RS-a, četnici koji su ratovali protiv BiH, ustaše - tu i tamo?
Denis Bećirović, član SDPa od djetinjstva, čitav život crpi budžet. SDP je imao priliku i bio je na vlasti, pokazali su šta znaju.
Treba glasati za nove ljude.
Ne bojte se ako vas ucjenjuju, ne mogu vam oduzeti pravo na glas.

PS. bonus /Ništa novo što narod ne zna, SDP antimuslimanska stranka, ali za neinformisane:/
http://saff.ba/skandalozno-asistent-na- ... muslimane/
http://saff.ba/zabrinjavajuci-govor-mrz ... slimanima/
Heller

#47567 Re: SDP

Post by Heller »

Nivelacija wrote:Zašto se trude SDPovci da ovaj video bude što prije sklonjen? Zar se bojite narodu reći ono što zastupate?
Link videa:

Zašto se SDP hvali da su neki njeni članovi bili pripadnici HVO i Vojke RS-a, četnici koji su ratovali protiv BiH, ustaše - tu i tamo?
Denis Bećirović, član SDPa od djetinjstva, čitav život crpi budžet. SDP je imao priliku i bio je na vlasti, pokazali su šta znaju.

PS. bonus /Ništa novo što narod ne zna, SDP antimuslimanska stranka, ali za neinformisane:/
saff. nuff said pretpostavljam da su novi ljudi sefik dzaferagic i sebija izetbegović
Nivelacija

#47568 Re: SDP

Post by Nivelacija »

Heller wrote:
Nivelacija wrote:Zašto se trude SDPovci da ovaj video bude što prije sklonjen? Zar se bojite narodu reći ono što zastupate?
Link videa:

saff. nuff said pretpostavljam da su novi ljudi sefik dzaferagic i sebija izetbegović
Lijep pokušaj ali znamo mi ko su novi ili ko je novi.
Heller

#47569 Re: SDP

Post by Heller »

Hadžikadić? Nebitan lik. Nekima očigledno nije jasno kako država funkcioniše. Nema 2% novih likova na listama.
drug_profi

#47570 Re: SDP

Post by drug_profi »

Ja sam bio borac ARBiH 45 mjeseci. Jesam li ja zato mudzahedin?
Ako neko je ko je zivio u Banjoj Luci bio pripadnik VRS, ili neko iz Čapljine pripadnik HVO, jel to automatski znači da su neprijatelji ove države? Ili Bošnjaka? Znam momka sa Pala, bio na Trebeviću, sad živi u Lukavici, radi u Sarajevu, regularan bio i prije rata i poslije rata, te nemam sumnje da je takav bio i u ratu. Jel trebao ostaviti sve i doći u Sarajevo.
Rat je pogana stvar, nemožeš ostati izvan njega, uvuče te i ti plivaš kako znaš i umiješ. Ovdje je postignut mirovni sporazum, na osnovi zajedničke države. Prihvatite taj sporazum konačno i shvatite da je danas svima nama zajednički pasoš, valuta, tablice, oružane snage, itd. te cilj euroatlanskih integracija (šta god Dodo imao na to reći).
Svi muškarci vojnosposobni 1992. su morali po zakonu da se odazovu vlastima na mobilizaciju. Ko je uspio da dezertira bio je pametan, ali u tom momentu većina nije shvatala u šta je uvučena. Jel neko u Banjoj Luci ili Prijedoru kao pojedinac mogao spriječiti rušenje džamija i progon stanovništva? Ili Dretelj u Čapljini. Mogao je samo i on glavu izgubiti. Jesam li ja mudzahedin jer nisam sprijecio Cacu da radi sto je radio, ili sto nisam sprijecio Grabovicu, Uzdol...?
Zato prestanite da etiketirate pripadnike vojnih formacija ustašama, četnicima, mudžahedinima... jer uniforma u ratu ne moze obiljezavati ljude. Meni je bitno da među svima može živjeti ideja zajedničke države i ideja SDP-a.

Naravno da sad ocekujem salvu napada, jer nacionalsiticka matrica je vec duboko urezana.
Leverage

#47571 Re: SDP

Post by Leverage »

drug_profi wrote:Ja sam bio borac ARBiH 45 mjeseci. Jesam li ja zato mudzahedin?
Ako neko je ko je zivio u Banjoj Luci bio pripadnik VRS, ili neko iz Čapljine pripadnik HVO, jel to automatski znači da su neprijatelji ove države? Ili Bošnjaka? Znam momka sa Pala, bio na Trebeviću, sad živi u Lukavici, radi u Sarajevu, regularan bio i prije rata i poslije rata, te nemam sumnje da je takav bio i u ratu. Jel trebao ostaviti sve i doći u Sarajevo.
Rat je pogana stvar, nemožeš ostati izvan njega, uvuče te i ti plivaš kako znaš i umiješ. Ovdje je postignut mirovni sporazum, na osnovi zajedničke države. Prihvatite taj sporazum konačno i shvatite da je danas svima nama zajednički pasoš, valuta, tablice, oružane snage, itd. te cilj euroatlanskih integracija (šta god Dodo imao na to reći).
Svi muškarci vojnosposobni 1992. su morali po zakonu da se odazovu vlastima na mobilizaciju. Ko je uspio da dezertira bio je pametan, ali u tom momentu većina nije shvatala u šta je uvučena. Jel neko u Banjoj Luci ili Prijedoru kao pojedinac mogao spriječiti rušenje džamija i progon stanovništva? Ili Dretelj u Čapljini. Mogao je samo i on glavu izgubiti. Jesam li ja mudzahedin jer nisam sprijecio Cacu da radi sto je radio, ili sto nisam sprijecio Grabovicu, Uzdol...?
Zato prestanite da etiketirate pripadnike vojnih formacija ustašama, četnicima, mudžahedinima... jer uniforma u ratu ne moze obiljezavati ljude. Meni je bitno da među svima može živjeti ideja zajedničke države i ideja SDP-a.

Naravno da sad ocekujem salvu napada, jer nacionalsiticka matrica je vec duboko urezana.
Evo da ja prvi napadnem. Svaka čast :thumbup:
Nivelacija

#47572 Re: SDP

Post by Nivelacija »

drug_profi wrote:Ja sam bio borac ARBiH 45 mjeseci. Jesam li ja zato mudzahedin?

Znam ljude koji su i danas i tad bili 'neprijatelji države', a i one koji su bili, a danas nisu. Ovi koji nisu, nikad nisu imali potrebu provocirati Bošnjake kao što rade ti ljudi iz SDPa, čast izuzetcima.
GandalfSivi

#47573 Re: SDP

Post by GandalfSivi »

Link videa:

Ovako smece od linkova je jako korisno, cisto kada se pojave likovi i kazu da su SDA i SDP isti. Nismo isti, ni pod razno. A vas neka Saff i dalje obrazuje...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#47574 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

Nisu isti. SDP je gori. Samo sto je krace vladao.
Leverage

#47575 Re: SDP

Post by Leverage »

:lol: :run:
Post Reply