SDP

sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#47101 Re: SDP

Post by sabina1 »

kmirsad wrote:Zamjena teza... nisam pitao kakve veze ima Selim Bešlagić s Našom Strankom, nego kakve veze ima sa Denisom Gratzom...
Potpuno je nebitno ko je od kad i do kad član stranke... velika dužina članstva u stranci, ti ne daje pravo da je uništiš...

meni on liči na kravu na farmi krava, koja od svih krava daje največu, ogromnu količinu mlijeka... pa se na kraju ritne i sve prospe...
Sradačan pozdrav...
Meni recimo Selim u Nasoj stranci (koji nema nikakve veze s Denisom) s obzirom na politicku proslost i funkcije u SDP- u lici na vuka (ruku na srce ostarjelog ) koji je dosao medju krave ne zbog mlijeka - nego zbog mesa.

Od 2008 glasam za Nasu stranku zbog ideje i ljudi koji su je stvorili a ne zbog SDP-ovaca koji su juce promijenili dres.

Tako da Denisa vidim kao bika koji ce i spasiti krave i mlijeko a rastjerati vukove.

Srdacan pozdrav i vama.
drug_profi

#47102 Re: SDP

Post by drug_profi »

Uzurpirali ste temu SDP. Za NS ima tamo znate to već.
NS ne moze ukloniti SDA jer niti ima ambciju, niti ima zastupljenost na listama.

Ali ovi ESDPEDERI su zasluzili batine!!! Majku vam izdajnicku!!!!
Ima sigurno neko njihov ovdje, nek im dojavi da im govnjiva motka ne gine!!!
vatrogasac

#47103 Re: SDP

Post by vatrogasac »

sabina1 wrote: Tako da Denisa vidim kao bika ....
:shock:
Maraschino

#47104 Re: SDP

Post by Maraschino »

kmirsad wrote:Denis Grac glasao za ovo...jesi li siguran... ili je još jedna od tvojih laži...

Edit

Šokiran sam... izgleda da ipak jeste... Izvinjenje, neču da brišem post...
:lol: :lol:
kmirsad

#47105 Re: SDP

Post by kmirsad »

sabina1 wrote:
kmirsad wrote:Zamjena teza... nisam pitao kakve veze ima Selim Bešlagić s Našom Strankom, nego kakve veze ima sa Denisom Gratzom...
Potpuno je nebitno ko je od kad i do kad član stranke... velika dužina članstva u stranci, ti ne daje pravo da je uništiš...

meni on liči na kravu na farmi krava, koja od svih krava daje največu, ogromnu količinu mlijeka... pa se na kraju ritne i sve prospe...
Sradačan pozdrav...
Meni recimo Selim u Nasoj stranci (koji nema nikakve veze s Denisom) s obzirom na politicku proslost i funkcije u SDP- u lici na vuka (ruku na srce ostarjelog ) koji je dosao medju krave ne zbog mlijeka - nego zbog mesa.

Od 2008 glasam za Nasu stranku zbog ideje i ljudi koji su je stvorili a ne zbog SDP-ovaca koji su juce promijenili dres.

Tako da Denisa vidim kao bika koji ce i spasiti krave i mlijeko a rastjerati vukove.

Srdacan pozdrav i vama.
:lol: Jel to na vidiku kakva nova stranka... :) Haj @sabina da spustimo malo loptu na zemlju... :)
kmirsad

#47107 Re: SDP

Post by kmirsad »

ultima_palabra

#47108 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

drug_profi wrote:Taman sam mislio opet njima dati sansu.
Sta sad? I nisam jedini.
Kako sad ukloniti SDA?
Uvijek imaš HDZ.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#47109 Re: SDP

Post by sabina1 »

kmirsad wrote: :lol: Jel to na vidiku kakva nova stranka... :) Haj @sabina da spustimo malo loptu na zemlju... :)
Ma naravno.

Samo nemojte tjerati vrlo kvalitetnog čovjeka iz vlastite stranke samo zato što Sabina Ćudić misli da od njega bolje poznaje pravo i krvične zakone.

:thumbup:
kmirsad

#47110 Re: SDP

Post by kmirsad »

Ma baš me briga šta gđa. Čudić misli... neka misli šta hoče...
Svoj sam čovjek, mislim svojom glavom... i formiram svoje stavove u skladu sa svojim, znanjima, znanjima stručnih i čestitih ljudi ukoliko zu moja mala, svojom savješću, principima i moralom...
U slučaju Denisa Gratza... moram priznati da sam zbunjen i konfuzan... zato i pozivam na sabur... :-D
biske

#47111 Re: SDP

Post by biske »

kmirsad wrote:Ma baš me briga šta gđa. Čudić misli... neka misli šta hoče...
Svoj sam čovjek, mislim svojom glavom... i formiram svoje stavove u skladu sa svojim, znanjima, znanjima stručnih i čestitih ljudi ukoliko zu moja mala, svojom savješću, principima i moralom...
U slučaju Denisa Gratza... moram priznati da sam zbunjen i konfuzan... zato i pozivam na sabur... :-D
izdrži kmirso. :D
evo i ezdepe promijeni stav, pa neće podržati u domu naroda. nek feđa bude isto protiv i puna šaka brade. :oops:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/klub-sd ... /180621056
kmirsad

#47112 Re: SDP

Post by kmirsad »

biske wrote:
kmirsad wrote:Ma baš me briga šta gđa. Čudić misli... neka misli šta hoče...
izdrži kmirso. :D
evo i ezdepe promijeni stav, pa neće podržati u domu naroda. nek feđa bude isto protiv i puna šaka brade. :oops:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/klub-sd ... /180621056
:-D :-D :-D Bravo Biske... :-D --... vidiš, kako se ipak stvari poredaju kako treba, na kraju...sabura samo, sabura... dođe rješenje, kad pomisliš da je bezizlazno... ono izviri iza ćoška... :-D ... obradovao si me... a vjerujem i Pedju... :thumbup: Nemaš ništa protiv da ovo ptenesem i tamo kod nas... ma nemaš.
bleicher

#47113 Re: SDP

Post by bleicher »

Oprali su se i to kako :thumbup: sad definitivno glasamo za SDP na svim nivoima
GandalfSivi

#47114 Re: SDP

Post by GandalfSivi »

Treba biti velik pa priznati da si se zajebao, tj. da ti delegati nisu skontali tehnikaliju u zakonu koja zamalo ne prodje. Ko ce jos small print citati :)
Capsicum

#47115 Re: SDP

Post by Capsicum »

Jadni oni, prevarili ih. I sad će to ispravit tako što će biti protiv tamo gdje njihovi glasovi neće moći uraditi ništa. :lol:
Kakvi ljigavci. Pravite građane budalama.
Još samo čekam da PDA objavi da podržava Bećirovića, pa da čujem još neko jadnije opravdanje SDP-a za svoj kriminal. Možda da Denis napiše neko otvoreno pismo da nam sve objasni...

Prodali ste se najgorim desničarima u zemlji. Ne može vas oprati niko više nikada. Zajedno sa NS vas od sad treba posmatrati kao dio koalicije sa nacionalistima.
kmirsad

#47116 Re: SDP

Post by kmirsad »

Ja nešto razmišljam da li je ovo bio unaprijed dogovoreni spin...po sistemu... vruće, hladno... pustim te da prođeš na mostu... a onda te karnem na čupriji...Haj ti slavi malo, veseli se... plakat ćeš sutra...
kmirsad

#47117 Re: SDP

Post by kmirsad »

Capsicum wrote:Jadni oni, prevarili ih. I sad će to ispravit tako što će biti protiv tamo gdje njihovi glasovi neće moći uraditi ništa. :lol:
Još samo čekam da PDA objavi da podržava Bećirovića, pa da čujem još neko jadnije opravdanje SDP-a za svoj kriminal. Možda da Denis napiše neko otvoreno pismo da nam sve objasni...

Prodali ste se najgorim desničarima u zemlji. Ne može vas oprati niko više nikada. Zajedno sa NS vas od sad treba posmatrati kao dio koalicije sa nacionalistima.
Ne znam baš kako to hoda u Domu Naroda... mislim da će s Pedjom moći...
Volio bih da Kluz ili ko drugi ko vlada ovom problematikom malo pojasni kako se može ovo sramno djelo oboriti u Domu Naroda...
Capsicum

#47118 Re: SDP

Post by Capsicum »

SDP i NS više ne mogu nista. Oni su odradili svoje. Sad je preostala samo predstava za javnost.
kmirsad

#47119 Re: SDP

Post by kmirsad »

Capsicum wrote:SDP i NS više ne mogu nista. Oni su odradili svoje. Sad je preostala samo predstava za javnost.
NS ovo nije odradio... ovo je samostalni potez Denisa Gratza... bez ikakvih konsultacija sa rukovodstvom naše stranke.
Denis Gratc uopšte ne komunicira ni skim iz rukovodsva NS-a, a kamo li da se konsultira...
Koliko se sječam, am je to izjavio... ponašam se u parlamentu u skladu sa svojim moralom, savjesću, stavom i mišljenjem, dok mi mandat ne istekne. Po isteku mandata, neču se kandidirati ni na kakvu funkciju... povlačim se iz politike, idem u advokate... možda ga Kapetan Kuka i družina angažuju da ih brani...
GandalfSivi

#47120 Re: SDP

Post by GandalfSivi »

Capsicum wrote:Jadni oni, prevarili ih. I sad će to ispravit tako što će biti protiv tamo gdje njihovi glasovi neće moći uraditi ništa. :lol:

Kada HSP, pardon GS pocne pricati o desnicarima :lol: :lol: :lol:
Capsicum

#47121 Re: SDP

Post by Capsicum »

Imaš li imalo stida bolan... GS ti kriv što ti stranka podržava oslobađanje najvećih desničarskih lopova? :roll:
Capsicum

#47122 Re: SDP

Post by Capsicum »

Vazda neko drugi kriv. Čim te neko razotkrije u činjenju kriminala i pišanju po ljudima koji su još vjerovali da SDP nije dio SDA tala, onda prebaciš lopticu nekom drugom. Ovo je takva sramota da više nema nikakvog opravdanja. Hej ono se pravda kako ne zna jesu li glasali za ovo i nije siguran je li uopšte prisustvovao sjednici. Ne zna se šta je gore, to što ne znaju za šta dižu ruke ili to da znaju. I šlag a kraju, eto skontali kako su sad ipak protiv pa kao neće podržat u Domu naroda, gdje svakako nemaju dovoljno glasova da spriječe usvajanje tih izmjena zakona.

Sram vas bilo, ne zbog mene, vec zbog izdaje ove zemlje i principa građanske demokratije i borbe protiv nacionalizma i kriminalne nacionalističke oligarhije.

Ko će više ikad vjerovati ovom i ovakvom SDP-u? Ništa se nije popravilo od "odlaska" Lagumdžije. Još su gori. Fuj!
kmirsad

#47123 Re: SDP

Post by kmirsad »

Ako je istina da SDP ni sa Pedjom Kojovižem nema ruku da obori ovaj prijedlog... onda je SDP potpuna pušiona... a mi poniženi i silovani... i to na redaljci...
Užas...
Molim još jednom da neko precizno pojasni... može li SDP i NS oboriti ovaj prijedlog izmjene zakona ?
Da će glasati protiv, to znamo... pitanje je... mogu li...
drug_profi

#47124 Re: SDP

Post by drug_profi »

ultima_palabra wrote:
drug_profi wrote:Taman sam mislio opet njima dati sansu.
Sta sad? I nisam jedini.
Kako sad ukloniti SDA?
Uvijek imaš HDZ.
Evo iste sekunde obecavam svoj i glasove zene i djece dozivotno, samo da mi daju domovnicu.
Jel posteno?
drug_profi

#47125 Re: SDP

Post by drug_profi »

GandalfSivi wrote:Treba biti velik pa priznati da si se zajebao, tj. da ti delegati nisu skontali tehnikaliju u zakonu koja zamalo ne prodje. Ko ce jos small print citati :)
Hajd izvadili se. Sad opet mogu dobiti moj glas, ali NABIJEMIHMUTAVEIBEZOBRAZNE kako ne razumiju o čemu glasaju?!!!!!
Pa ako ne razumiješ, pitaj pravnu službu stranke, pitaj savjetnika, pitaj nekog jebote, jel treba glasati za nešto što dolazi od Kukićevih ljudi!?

Pa šta su vam još do sad podvalili nehljebi jedni? Placeni ste 6-7x više nego dobro plaćen čestit radnik u realnom sektoru, a gluplji ste 6-7x i beskorisniji 60x od njega!
Post Reply