SDP

johntra

#46401 Re: SDP

Post by johntra »

Dobar ovaj spin SDA-OVACA o tome kako SDP otpušta radnike i kako nisu prijavljeni... :lol: :lol: :lol:
isto kao da se takvi podaci ne mogu provjeriti u zavodima... :lol:
sviđa mi se ova ofanziva SDA botova, valjda prpa anketa koje rade tamo i koje im predviđaju poptuni potop...samo ih lepi Hare može spasiti kao kandidat za Predsjedništvo... :D
Banksy

#46402 Re: SDP

Post by Banksy »

johntra wrote:Dobar ovaj spin SDA-OVACA o tome kako SDP otpušta radnike i kako nisu prijavljeni... :lol: :lol: :lol:
sviđa mi se ova ofanziva SDA botova, valjda prpa anketa koje rade tamo i koje im predviđaju poptuni potop...samo ih lepi Hare može spasiti kao kandidat za Predsjedništvo... :D
Kako stvari stoje, i jedni i drugi će krahirat'...
johntra

#46403 Re: SDP

Post by johntra »

SDP ne može krahirati više nego 2014. godine, a može biti samo bolji od 2016...
SDA, sa druge strane, je u padu...
zbiljovski

#46404 Re: SDP

Post by zbiljovski »

Banksy wrote:
johntra wrote:Dobar ovaj spin SDA-OVACA o tome kako SDP otpušta radnike i kako nisu prijavljeni... :lol: :lol: :lol:
Kako stvari stoje, i jedni i drugi će krahirat'...
Kakav sda, ruka mu se osusila ko glasa za njih. Čovjek nije mogao ovjerit knjižicu prije mjesec, dva, Sad ih šalju na biro, prijete im ugovorima o djelu, ja mislio da je df bankrotirao, a haman sdp u gorim govnima :lol: :lol:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#46405 Re: SDP

Post by malakh »

denis ako prihvati kandidaturu, samo je sebi potpisao političku smrt u sdpu. to je valjda i vrapcima na grani jasno.
Haman2

#46406 Re: SDP

Post by Haman2 »

Image

Svi ce krahirati samo ce Radoncic i Dodik profitirati, a onda ce se uhvatiti za ruke i dovrsiti zapoceti posao, sto ce plaho obradovati Hrvate a rastuziti Bosnjake. Poslije toga Fahro ide po zadatku u Crnu Goru. Tamo treba nekoga maknuti ko Srbima nije mio. Fahro je vec kupio stan u Crnoj Gori. Samo ceka da odradi posao i BiH a onda nova sredina i sve isto, lazi, prevare itd.
putokaz1

#46407 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Neznam za KS ali SBB se raspao izvan
2014 su bili ekstra
2016 srednja žalost
Sad se dijele odoše ljudi Kifli,Kuki,ili Nerminu
Prpa.ba

#46408 Re: SDP

Post by Prpa.ba »

Raspadnuta SDA je tu negdje sa danasnjim SDP-om u naponu snage. :mrgreen:
putokaz1

#46409 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Zavisi gdje,koji kanton
Teniser

#46410 Re: SDP

Post by Teniser »

Vidimo se u Oktobru na dan koji bi trebalo proglasiti danom zahvalnosti.
Sdp ce propasti kao nikad do sad i to posebno u KS.
Ko vidi razliku tj cuje je u retorici Becirovica a da se razlikuje od SDA taj je lud.
putokaz1

#46411 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Teniser wrote:Vidimo se u Oktobru na dan koji bi trebalo proglasiti danom zahvalnosti.
Ko vidi razliku tj cuje je u retorici Becirovica a da se razlikuje od SDA taj je lud.
Ma kakva propast SDP,ko će mu uzet glasove ...NIKO
Propast mogu samo
Boss i
BPS
Njih može zamjeniti
Hadžibajrićevi(Pecini),Šepićevi i možda Kiflini a
DF je već propo s 7 na 0 Zastupnika
El_comadante

#46412 Re: SDP

Post by El_comadante »

putokaz1 wrote:
Teniser wrote:Vidimo se u Oktobru na dan koji bi trebalo proglasiti danom zahvalnosti.
Ma kakva propast SDP,ko će mu uzet glasove ...NIKO
Propast mogu samo
Boss i
BPS
Njih može zamjeniti
Hadžibajrićevi(Pecini),Šepićevi i možda Kiflini a
DF je već propo s 7 na 0 Zastupnika
u neku ruku i jest propast SDPa što nemogu osvojiti vlast mada se sama nudi i SDA je u problemima a da če propasti skroz teško. ko če im uzeti glasove? u KS dio sigurno ide NS a možda koji ode i ovim novim strankama. sada su u KS 4 ili 5 stranka nisu druga... i to je ozbiljan udarac za ovakvu stranku
putokaz1

#46413 Re: SDP

Post by putokaz1 »

ko će biti drugi u
vogošći,ilijašu
Alighieri

#46414 Re: SDP

Post by Alighieri »

Ako je jedini razlog da dam glas SDP-u, samo da nije SDA, onda je to odličan razlog da glasam za nekog trećeg.
putokaz1

#46415 Re: SDP

Post by putokaz1 »

daj radi Predsjednik SDP iz HNK je iz Konjica :D
zbiljovski

#46416 Re: SDP

Post by zbiljovski »

SDP definitivno nije zreo za bilo šta ozbiljnije na ovim izborima, jednostavno iz dana u dan sami sebe ukopase. Onakav Komsic ih je takticki i medijski razvalio na proste faktore i u ovom trenutku je popularniji od kompletnog SDP-a. Jos kad ih Denis Becirovic odbije za kandidaturu, a sad i ovi problemi sa zaposlenim u SDP-u, ugusit ce se, bavit ce se sobom do kraja izbora. Cim Denis javno odbije kandidaturu i procure ovi otkazi za uposlene., mediji ce ih razapeti, sto ce i biti njihov kraj. Nazalost,
tesko se tu moze sta promjenit.
invincible1921

#46417 Re: SDP

Post by invincible1921 »

Alighieri wrote:Ako je jedini razlog da dam glas SDP-u, samo da nije SDA, onda je to odličan razlog da glasam za nekog trećeg.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: ili da prekrizim listic
putokaz1

#46418 Re: SDP

Post by putokaz1 »

E sad Denis odbije kandidaturu
Onda ćemo glasati za Šepića i to je to a SDP ostaje svakako
Slažem da bi eventualno Denis donio Novih glasova SDP-u
Da, SDP nema veliki kapacitet stanje iz 2010 ne može ponoviti,a stanje iz 2016 može popraviti za nekih 5% i više
Više faktora je u igri PAD DF,RAST NS i GS te rast Nezavisnih(BZBLOK i BHNL)
Sam DF izvan KS 2016 je bio Nula,a i GS i NS izvan KS su nula tako da njihov rezultat izvan KS ne utječe na SDP mnogo
U KS DF se dijeli na 5:SDP,GS,NS,oni koji ostaju DF i Neodlučeni
Pozicija Nezavisnih je nejasna oni Mogu pobrati Zenica Visoko Kalesija Stari Grad itd mnogo ili doživjeti fijasko u ostalim sredinama tj
Mogu ukrast od SDA ali i od SDP
Raspadom i SBB-a SDP će profitirat
SDP-u je dovoljno da budu druga Bošnjačka stranka i Prva na TK?
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#46419 Re: SDP

Post by Chmoljo »

invincible1921 wrote:
Alighieri wrote:Ako je jedini razlog da dam glas SDP-u, samo da nije SDA, onda je to odličan razlog da glasam za nekog trećeg.
ne govorim konkretno tebi ali -
ovo mi je najveća misterija.

obučeš se, dođeš da glasaš, sačekaš u redu, pa onda čekaš da penzioner pročita sve kandidate, da plaćeni uslika svoj glas, onda dođeš na glasačko mjesto i križaš listić.

još ono punih usta se hvali, ja našvrljo... ja iskrižo... niko ne zaslužuje moj glas... i još gore, misliš, nešto si postigo.

šta to, živo me interesuje? koji su to učinci križanja listića?

jer ako ćemo govoriti o učincima, veći ima jedan lajk na fejzbuku od križanja listića. još ako se uzme da je neko drvo nastradalo za papir koji će se baciti...
putokaz1

#46420 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Pa jednostavno ne ma se za koga
-Bakir
-Nermin
-Fahro
-Željko
-Sefer
-Mirnes
-Amer
Sve biser do bisera
invincible1921

#46421 Re: SDP

Post by invincible1921 »

Chmoljo wrote:
invincible1921 wrote:
ne govorim konkretno tebi ali -
ovo mi je najveća misterija.

obučeš se, dođeš da glasaš, sačekaš u redu, pa onda čekaš da penzioner pročita sve kandidate, da plaćeni uslika svoj glas, onda dođeš na glasačko mjesto i križaš listić.

još ono punih usta se hvali, ja našvrljo... ja iskrižo... niko ne zaslužuje moj glas... i još gore, misliš, nešto si postigo.

šta to, živo me interesuje? koji su to učinci križanja listića?

jer ako ćemo govoriti o učincima, veći ima jedan lajk na fejzbuku od križanja listića. još ako se uzme da je neko drvo nastradalo za papir koji će se baciti...
Ja ga nikad nisam prekrizio evo javno cu napisat da sam zadnji put za SDP glasao, ali ako misis da nemas za koga bolje je prekrizit listic jer tvoj glas ce i ovako i onako otic nekome. Nije isto prekrizit listic i ne izac glasat
Chmoljo

#46422 Re: SDP

Post by Chmoljo »

invincible1921 wrote: Ja ga nikad nisam prekrizio evo javno cu napisat da sam zadnji put za SDP glasao, ali ako misis da nemas za koga bolje je prekrizit listic jer tvoj glas ce i ovako i onako otic nekome. Nije isto prekrizit listic i ne izac glasat
kako će otići nekome?

uzeće predsjednik biračkog i utefteriti u prazan?
invincible1921

#46423 Re: SDP

Post by invincible1921 »

Chmoljo wrote:
invincible1921 wrote: Ja ga nikad nisam prekrizio evo javno cu napisat da sam zadnji put za SDP glasao, ali ako misis da nemas za koga bolje je prekrizit listic jer tvoj glas ce i ovako i onako otic nekome. Nije isto prekrizit listic i ne izac glasat
kako će otići nekome?

uzeće predsjednik biračkog i utefteriti u prazan?
Ja koliko znam ovi koji nisu glasali racuna se da jesu odnosno podjele se po procentima koliko su st ranke dobili od onih sto su glasali? Ispravi me ako sam ja to pogresno skonto..Nije da ce donijet pobjedu nekom, ali ce se racunat da te taj neko predstavlja da si ti svojim ne izlaskom podrzao tavko stanje siutacije
Chmoljo

#46424 Re: SDP

Post by Chmoljo »

pa ako je poništen listić onda ni ti nisi glasao. :roll:
Nije da ce donijet pobjedu nekom, ali ce se racunat da te taj neko predstavlja da si ti svojim ne izlaskom podrzao tavko stanje siutacije
pa kažem, veći efekt ima lajk na FB.
invincible1921

#46425 Re: SDP

Post by invincible1921 »

Chmoljo wrote:pa ako je poništen listić onda ni ti nisi glasao. :roll:
Nije da ce donijet pobjedu nekom, ali ce se racunat da te taj neko predstavlja da si ti svojim ne izlaskom podrzao tavko stanje siutacije
pa kažem, veći efekt ima lajk na FB.
Vazda me zanimalo sta bi bilo da ova sva raja koja ne glasa izadje i ponisti listice...da li bi izbori bili validni ?
Post Reply