isto kao da se takvi podaci ne mogu provjeriti u zavodima...
sviđa mi se ova ofanziva SDA botova, valjda prpa anketa koje rade tamo i koje im predviđaju poptuni potop...samo ih lepi Hare može spasiti kao kandidat za Predsjedništvo...
Kako stvari stoje, i jedni i drugi će krahirat'...johntra wrote:Dobar ovaj spin SDA-OVACA o tome kako SDP otpušta radnike i kako nisu prijavljeni...![]()
![]()
![]()
isto kao da se takvi podaci ne mogu provjeriti u zavodima...![]()
sviđa mi se ova ofanziva SDA botova, valjda prpa anketa koje rade tamo i koje im predviđaju poptuni potop...samo ih lepi Hare može spasiti kao kandidat za Predsjedništvo...
Kakav sda, ruka mu se osusila ko glasa za njih. Čovjek nije mogao ovjerit knjižicu prije mjesec, dva, Sad ih šalju na biro, prijete im ugovorima o djelu, ja mislio da je df bankrotirao, a haman sdp u gorim govnimaBanksy wrote:Kako stvari stoje, i jedni i drugi će krahirat'...johntra wrote:Dobar ovaj spin SDA-OVACA o tome kako SDP otpušta radnike i kako nisu prijavljeni...![]()
![]()
![]()
isto kao da se takvi podaci ne mogu provjeriti u zavodima...![]()

Ma kakva propast SDP,ko će mu uzet glasove ...NIKOTeniser wrote:Vidimo se u Oktobru na dan koji bi trebalo proglasiti danom zahvalnosti.
Sdp ce propasti kao nikad do sad i to posebno u KS.
Ko vidi razliku tj cuje je u retorici Becirovica a da se razlikuje od SDA taj je lud.
u neku ruku i jest propast SDPa što nemogu osvojiti vlast mada se sama nudi i SDA je u problemima a da če propasti skroz teško. ko če im uzeti glasove? u KS dio sigurno ide NS a možda koji ode i ovim novim strankama. sada su u KS 4 ili 5 stranka nisu druga... i to je ozbiljan udarac za ovakvu strankuputokaz1 wrote:Ma kakva propast SDP,ko će mu uzet glasove ...NIKOTeniser wrote:Vidimo se u Oktobru na dan koji bi trebalo proglasiti danom zahvalnosti.
Sdp ce propasti kao nikad do sad i to posebno u KS.
Ko vidi razliku tj cuje je u retorici Becirovica a da se razlikuje od SDA taj je lud.
Propast mogu samo
Boss i
BPS
Njih može zamjeniti
Hadžibajrićevi(Pecini),Šepićevi i možda Kiflini a
DF je već propo s 7 na 0 Zastupnika
Alighieri wrote:Ako je jedini razlog da dam glas SDP-u, samo da nije SDA, onda je to odličan razlog da glasam za nekog trećeg.
ne govorim konkretno tebi ali -invincible1921 wrote:Alighieri wrote:Ako je jedini razlog da dam glas SDP-u, samo da nije SDA, onda je to odličan razlog da glasam za nekog trećeg.![]()
![]()
![]()
ili da prekrizim listic
Ja ga nikad nisam prekrizio evo javno cu napisat da sam zadnji put za SDP glasao, ali ako misis da nemas za koga bolje je prekrizit listic jer tvoj glas ce i ovako i onako otic nekome. Nije isto prekrizit listic i ne izac glasatChmoljo wrote:ne govorim konkretno tebi ali -invincible1921 wrote:Alighieri wrote:Ako je jedini razlog da dam glas SDP-u, samo da nije SDA, onda je to odličan razlog da glasam za nekog trećeg.![]()
![]()
![]()
ili da prekrizim listic
ovo mi je najveća misterija.
obučeš se, dođeš da glasaš, sačekaš u redu, pa onda čekaš da penzioner pročita sve kandidate, da plaćeni uslika svoj glas, onda dođeš na glasačko mjesto i križaš listić.
još ono punih usta se hvali, ja našvrljo... ja iskrižo... niko ne zaslužuje moj glas... i još gore, misliš, nešto si postigo.
šta to, živo me interesuje? koji su to učinci križanja listića?
jer ako ćemo govoriti o učincima, veći ima jedan lajk na fejzbuku od križanja listića. još ako se uzme da je neko drvo nastradalo za papir koji će se baciti...
kako će otići nekome?invincible1921 wrote: Ja ga nikad nisam prekrizio evo javno cu napisat da sam zadnji put za SDP glasao, ali ako misis da nemas za koga bolje je prekrizit listic jer tvoj glas ce i ovako i onako otic nekome. Nije isto prekrizit listic i ne izac glasat
Ja koliko znam ovi koji nisu glasali racuna se da jesu odnosno podjele se po procentima koliko su st ranke dobili od onih sto su glasali? Ispravi me ako sam ja to pogresno skonto..Nije da ce donijet pobjedu nekom, ali ce se racunat da te taj neko predstavlja da si ti svojim ne izlaskom podrzao tavko stanje siutacijeChmoljo wrote:kako će otići nekome?invincible1921 wrote: Ja ga nikad nisam prekrizio evo javno cu napisat da sam zadnji put za SDP glasao, ali ako misis da nemas za koga bolje je prekrizit listic jer tvoj glas ce i ovako i onako otic nekome. Nije isto prekrizit listic i ne izac glasat
uzeće predsjednik biračkog i utefteriti u prazan?
pa kažem, veći efekt ima lajk na FB.Nije da ce donijet pobjedu nekom, ali ce se racunat da te taj neko predstavlja da si ti svojim ne izlaskom podrzao tavko stanje siutacije
Vazda me zanimalo sta bi bilo da ova sva raja koja ne glasa izadje i ponisti listice...da li bi izbori bili validni ?Chmoljo wrote:pa ako je poništen listić onda ni ti nisi glasao.![]()
pa kažem, veći efekt ima lajk na FB.Nije da ce donijet pobjedu nekom, ali ce se racunat da te taj neko predstavlja da si ti svojim ne izlaskom podrzao tavko stanje siutacije