SDP
- ultima_palabra
#45501 Re: SDP
Pa ako je jedan jezik sa tri imena, onda je to valjda integrativni proces, ili sto bi Dodo rekao prenos nadleznosti?
Samim tim, nesto pozitivno?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#45502 Re: SDP
veliš nisu čitali Dayton pa zaboravili?Stari_demagog wrote:Do tad ni Srbi nisu znali da stoji u ustavu. Zahvaljuju SDP-u sto ih je napomenuo.Chmoljo wrote:tako je. nema veze što piše u ustavu, bitno je od kada se spominje na kafama.Stari_demagog wrote:Otkad se entitetsko drzavljanstvo spominje? Od popisa stanovnistva, ko ga utrpa u popis? Normalno da ne moze, Alija je jos tad bio okruzen velikim brojem kvislinga samo tad nisu smjeli biti glasni kao danas i da se je njih pitalo mi bi poslije krvavog rata odmah agresorima pruzili ruku i vratili se u Jugoslaviju protiv koje smo za nezavisnost ratovali.
pa bolan ne možeš narod porediti sa svojim školovanjem... bilo koji...
- cyprus
#45503 Re: SDP
Stari_demagog wrote:Do tad ni Srbi nisu znali da stoji u ustavu. Zahvaljuju SDP-u sto ih je napomenuo.
Ključaj temu... Ovim je SDP srušen
-
Stari_demagog
-
Stari_demagog
#45505 Re: SDP
Bio sam ironican dragi moji kao sto mi i vasi pokusaji od komentara i odbrane izgledaju kao teska ironija...
Opposition im Boze, ne znaju sta rade.
Opposition im Boze, ne znaju sta rade.
- Chmoljo
#45506 Re: SDP
ovo nije bila ironija. ovo je bila izvlakuša jer ništa pametnije nemaš za reći.
kao i obično.
kao i obično.
-
Stari_demagog
#45507 Re: SDP
Ne znam trebam li uopce odgovarati na tvoje postove kad je ocigledno da ih pises zbog zaludjenosti ljevicom. Pristrasni ljudi nisu osobe podobne za vodjenje dijaloga, a to sto branis SDP dovoljno govori o tvojoj "velicini".Chmoljo wrote:ovo nije bila ironija. ovo je bila izvlakuša jer ništa pametnije nemaš za reći.
kao i obično.
- Chmoljo
#45508 Re: SDP
ja još čekam da kažeš nešto smisleno.
-
sumirprimus
#45509 Re: SDP
Imam dvadesetak grabica za oborit. Mozemol se dogovorit???
-
Stari_demagog
#45510 Re: SDP
Kad sam napises nesto takvo mozda i dobijes.
- Chmoljo
#45511 Re: SDP
zašto si govorio da je SDP uveo entitetsko državljanstvo kada je isto predviđeno Daytonom?Stari_demagog wrote:Kad sam napises nesto takvo mozda i dobijes.
evo, čekam.
-
Stari_demagog
#45512 Re: SDP
Mozemo, prethodno donesi uvjerenje o zavrsenoj osnovnoj skoli s obzirom na stepen nepismenosti i ljekarsko uvjerenje da nisi psihijatrijski slucaj da me poslije ne bi tuzavao kako sam ih nelegalno oborio jer imao sam vec sa takvim seljacima posla. Ovamo se ne znaju potpisati, ali sve pravne procedure tuzavanja znaju.sumirprimus wrote:Imam dvadesetak grabica za oborit. Mozemol se dogovorit???
Last edited by Stari_demagog on 06/02/2018 00:28, edited 1 time in total.
-
Stari_demagog
#45513 Re: SDP
Prvo mi navedi dokument ili formular u kojem je stajalo ili koji je iziskivao izjasnjavanje o entitetskom drzavljanstvuChmoljo wrote:zašto si govorio da je SDP uveo entitetsko državljanstvo kada je isto predviđeno Daytonom?Stari_demagog wrote:Kad sam napises nesto takvo mozda i dobijes.
evo, čekam.
-
sumirprimus
#45514 Re: SDP
Nic ne sekir.
Imam stelu.kolko po deblu?
-
Stari_demagog
#45515 Re: SDP
Koliko*sumirprimus wrote:Nic ne sekir.
- Chmoljo
#45516 Re: SDP
kakve bolan to veze ima kada je to ustavna kategorijaStari_demagog wrote:Prvo mi navedi dokument ili formular u kojem je stajalo ili koji je iziskivao izjasnjavanje o entitetskom drzavljanstvu
nijedan dokument, formular, zakon, pravilnik, ne smije biti mimo ustava. dakle, da ponovim, kako je SDP uveo entitetsko državljanstvo kada je isto predvidio Dayton koji potpisao AI?
-
Stari_demagog
#45517 Re: SDP
Znaci toliko je bitna ustavna kategorija bila da se ni u kakvom licnom dokumentu ili obicnom formularu ne spominje sve do popisa stanovnistva. Hvala Chmoljo, sad udari po smajlijima, a mozes mi i ban spucati ako ce ti lakse biti.Chmoljo wrote:kakve bolan to veze ima kada je to ustavna kategorijaStari_demagog wrote:Prvo mi navedi dokument ili formular u kojem je stajalo ili koji je iziskivao izjasnjavanje o entitetskom drzavljanstvu![]()
nijedan dokument, formular, zakon, pravilnik, ne smije biti mimo ustava. dakle, da ponovim, kako je SDP uveo entitetsko državljanstvo kada je isto predvidio Dayton koji potpisao AI?
- Chmoljo
#45518 Re: SDP
pravo 101: manje bitne i više bitne ustavne kategorije.Stari_demagog wrote:Znaci toliko je bitna ustavna kategorija bila da se ni u kakvom licnom dokumentu ili obicnom formularu ne spominje sve do popisa stanovnistva. Hvala Chmoljo, sad udari po smajlijima, a mozes mi i ban spucati ako ce ti lakse biti.
vjeruj mi na riječ, da znaš šta pišeš, postidio bi se. ono plaho. ali ne znaš, pa vjerujem da ti ne pada teško. tu ćemo se zaustaviti.
uzgred, što se tiče tih formulara i dokumenata i ostalog, SDA je podržala izmjene istih.
samo kažem. znam ja da ti njih mrziš iz dna duše. kvislinzi.
-
Stari_demagog
#45519 Re: SDP
Naravno, svima zelim sto skoriji raspad, a tebi da mi nadjes odgovor o dokumentima.
Laku noc
Laku noc
- Chmoljo
#45520 Re: SDP
prelistaj ustav. sve će ti se samo kazati. imaju podvučene manje bitne odredbe.
ćao.
ćao.
- cadburry
#45521 Re: SDP
Ja mislim da je SDP angazovao ovog Starog demagoga da mobilizira cijeli forum u korist SDP-a. Nemam drugog objasnjenja za sve iznesene gluposti i stavove
-
putokaz1
#45522 Re: SDP
91
Adil Beg i Muhamed su tražili da se uzme ime Bošnjak a Alije nije bio Za pa je naziv Stranke ostao bez nacionalnog predznaka[/quote]
Jel zaista vjeruješ u ove gluposti ili si zaista reprezentativni predstavnik prosječnog glasača SDP-a?[/quote]
-Pa Zašto se zove Stranka Demokratskje Akcije
a ne
Muslimanska ili BOŠNJAČKA STRANKA
MUHAMED I ADIL SU OD 46 TVRDILI DA SMO BOŠNJACI,ŠTO JESMO
ali i Alija nije znao ni šta je
U svakom slučaju Alijina politika 1991 te 1996-2000 je bila loša,pogrešna ali
Mi Bošnjaci Nismo imali nemamo ni sad Bog Zna Kakvu Alternativu
Jednostavno nedostaje nam kvalitetan lider
Srbi su imali lidere imaju i sad,Hrvati takođe pa čak i Crnogorci a kod nas Bošnjaka
Bakir,Fahro,Nermin da Bog sačuva sve gore od goreg
Adil Beg i Muhamed su tražili da se uzme ime Bošnjak a Alije nije bio Za pa je naziv Stranke ostao bez nacionalnog predznaka[/quote]
Jel zaista vjeruješ u ove gluposti ili si zaista reprezentativni predstavnik prosječnog glasača SDP-a?[/quote]
-Pa Zašto se zove Stranka Demokratskje Akcije
a ne
Muslimanska ili BOŠNJAČKA STRANKA
MUHAMED I ADIL SU OD 46 TVRDILI DA SMO BOŠNJACI,ŠTO JESMO
ali i Alija nije znao ni šta je
U svakom slučaju Alijina politika 1991 te 1996-2000 je bila loša,pogrešna ali
Mi Bošnjaci Nismo imali nemamo ni sad Bog Zna Kakvu Alternativu
Jednostavno nedostaje nam kvalitetan lider
Srbi su imali lidere imaju i sad,Hrvati takođe pa čak i Crnogorci a kod nas Bošnjaka
Bakir,Fahro,Nermin da Bog sačuva sve gore od goreg
-
Stari_demagog
#45523 Re: SDP
Zar nisam juce bio SDA-ovac? Je li ja ovdje sa zenama raspravljam, kakvi su ovo prijenosi? Odlucite se visecadburry wrote:Ja mislim da je SDP angazovao ovog Starog demagoga da mobilizira cijeli forum u korist SDP-a. Nemam drugog objasnjenja za sve iznesene gluposti i stavove
- cadburry
#45524 Re: SDP
Kad ti nešto napišeš na ovu temu, pola foruma, i kome miriše i kome ne miriše SDP, ode na PIK da potraži bedž crvene ruže da okači na rever.Stari_demagog wrote:Zar nisam juce bio SDA-ovac? Je li ja ovdje sa zenama raspravljam, kakvi su ovo prijenosi? Odlucite se visecadburry wrote:Ja mislim da je SDP angazovao ovog Starog demagoga da mobilizira cijeli forum u korist SDP-a. Nemam drugog objasnjenja za sve iznesene gluposti i stavove
-
zbiljovski
#45525 Re: SDP
Kemica u akciji a a ? Fkt, gdje je nestao taj čovjek ? Čovjek zvani crvena direktiva