SDP

Krokodajl

#44976 Re: SDP

Post by Krokodajl »

Ma jel Suljkanović opet išao na proslavu u Banja Luku :lol:
horkesh

#44977 Re: SDP

Post by horkesh »

Krokodajl wrote:Ma jel Suljkanović opet išao na proslavu u Banja Luku :lol:
Gdje to ima?
Krokodajl

#44978 Re: SDP

Post by Krokodajl »

horkesh wrote:
Krokodajl wrote:Ma jel Suljkanović opet išao na proslavu u Banja Luku :lol:
Gdje to ima?
Ma, nisam upratio, vidim spominje se, pa reko nije valjda da je opet išao i ove godine :lol:
Mohamad Sissoko

#44979 Re: SDP

Post by Mohamad Sissoko »

"Enes Suljkanović SDP bošnjački delegat u vijecu naroda RS-a nije podržao zahtjev Bošnjaka za ocjenu ustavnosti zakona o praznicima entiteta rs, uredno je obilježavao 9.januar dok je obnašao funkciju potpredsjednika entiteta rs "
Doboj: Odbornik SDP-a prisustvovao prijemu povodom tzv. Dana RS
https://bportal.ba/doboj-odbornik-sdp-a ... v-dana-rs/
horkesh

#44980 Re: SDP

Post by horkesh »

Mohamad Sissoko wrote:
"Enes Suljkanović SDP bošnjački delegat u vijecu naroda RS-a nije podržao zahtjev Bošnjaka za ocjenu ustavnosti zakona o praznicima entiteta rs, uredno je obilježavao 9.januar dok je obnašao funkciju potpredsjednika entiteta rs "
Doboj: Odbornik SDP-a prisustvovao prijemu povodom tzv. Dana RS
https://bportal.ba/doboj-odbornik-sdp-a ... v-dana-rs/
A dobro, to je u Doboju, tamo je specifična situacija. Jedini načelnik opštine u RS-u koji Baketa oslovljava s "predsjedniče" :-D
JThomas

#44981 Re: SDP

Post by JThomas »

uredno izglasamo budžet sa stavkom proslave neustavnog praznika, pa onda hajmo apelaciju. da se vlasi ne dosjete i da ispoštujemo načelo do podne jedno, od podne drugo :mrgreen:
arzuhal

#44982 Re: SDP

Post by arzuhal »

Smatram da na području FBiH, barem kod Bošnjaka za početak, treba da pobjedi neka "lijeva" (ili građanska) opcija, a da u RS-u bude (ne mora, ali zašto ne i što radikalnija) "desna" bošnjačka opcija.

Barem sve dok je ovakvih ustava, Izbornog zakona, disproporcija, itd.

Dakle neka građanska opcija uzme najviše glasova na normalnom terenu, a na četničkom gurati stvari kao što je bila Domovina. Pa ko neće u to i ne mora, mrš...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#44983 Re: SDP

Post by pici »

Image
Image

"Također je tačno da se ovom činjenicom nisam služio u "političkom" životu, niti na ovaj način skupljao političke poene, što bi mnogi na mom mjestu činili ili čine i danas. Oduvijek sam imao pojačano gađenje prema lažnim moralistima i 'multikulturalizmu' kojem je problem što sam bio u Mekki, a istovremeno, na primjer, pozdravljaju kao dokaz sekularizma moj odlazak u Vatikan na ustoličenje novoizabranog Pape Franje", zaključio je Zlatko Lagumdžija.
eve gaaaa bošnjački prezidene... JAhadzijaJA :bih:
insomnia78

#44984 Re: SDP

Post by insomnia78 »

Takih je na forumu najvise da se ne lazemo. Sve go ateista i sprdatelj sa vjerama dok se prica o islamu i reisu. Kad je papa onomad dolazio poce sperma teci potocima
Stari_demagog

#44985 Re: SDP

Post by Stari_demagog »

insomnia78 wrote:Takih je na forumu najvise da se ne lazemo. Sve go ateista i sprdatelj sa vjerama dok se prica o islamu i reisu. Kad je papa onomad dolazio poce sperma teci potocima
Smeta mu javni iftar, ali zato za Bozic uredno ode na ponocku da se dokopa kuhanog vina dzaba, sitnoj dusi valja sve gdje moze sta usicariti jer su sitne duse takve. Dok njega nema tu, odmah ne valja.
General War

#44986 Re: SDP

Post by General War »

pici wrote:
Image
Image

"Također je tačno da se ovom činjenicom nisam služio u "političkom" životu, niti na ovaj način skupljao političke poene, što bi mnogi na mom mjestu činili ili čine i danas. Oduvijek sam imao pojačano gađenje prema lažnim moralistima i 'multikulturalizmu' kojem je problem što sam bio u Mekki, a istovremeno, na primjer, pozdravljaju kao dokaz sekularizma moj odlazak u Vatikan na ustoličenje novoizabranog Pape Franje", zaključio je Zlatko Lagumdžija.
eve gaaaa bošnjački prezidene... JAhadzijaJA :bih:
Buhahahahaha :lol: :lol: :lol:
I vaki se smatraju nasljednicima komunista i hajrovali silne zgrade :-)
apsidejzi

#44987 Re: SDP

Post by apsidejzi »

Matzan wrote:Bakir će na onom svijetu dobiti 72 Sebije. :mrgreen:
Jao :lol: :lol: :lol:
General War

#44988 Re: SDP

Post by General War »

apsidejzi wrote:
Matzan wrote:Bakir će na onom svijetu dobiti 72 Sebije. :mrgreen:
Jao :lol: :lol: :lol:
HAHAHAHA
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#44989 Re: SDP

Post by Chmoljo »

insomnia78 wrote:Takih je na forumu najvise da se ne lazemo. Sve go ateista i sprdatelj sa vjerama dok se prica o islamu i reisu. Kad je papa onomad dolazio poce sperma teci potocima
da nisam taj dan bio na forumu, još bih ti povjerovao u ovu tvoju poluistinu. :)
insomnia78

#44990 Re: SDP

Post by insomnia78 »

Chmoljo wrote:
da nisam taj dan bio na forumu, još bih ti povjerovao u ovu tvoju poluistinu. :)
Ih poluistinu. Nemo zasbavati. Mislim da je tema jos uvijek ziva.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#44991 Re: SDP

Post by Chmoljo »

ne zajebavam.

ljudi su bili oduševljeni jer napokon je neko bitan došao ovdje, nekoj smo bitnoj svjetskoj instanci bili bitni, svjetski mediji izvještavali o svemu. djelovali sposobni i sve je proteklo u najboljem redu. ljudi vape za tim da vide da ima kakve takve države, kakve takve organizacije, reda, a sve ono taj dan je izgledalo kao nešto što je ozbiljno pripremljeno. veze to nema sa tim što je to bio papa, jer bi vjerovatno isti komentari bili i da je npr. Obama dolazio.

sjećam se ja dobro tvog kontriranja i tu. bezveze, kao što ti je bezveze i što sad to stavljaš u kontekst za koji i sam znaš da nije tačan. bezveze ljudima u usta guraš ono što nikad nisu ni rekli, ni pomislili.
Mohamad Sissoko

#44992 Re: SDP

Post by Mohamad Sissoko »

Stari_demagog wrote: Smeta mu javni iftar, ali zato za Bozic uredno ode na ponocku da se dokopa kuhanog vina dzaba, sitnoj dusi valja sve gdje moze sta usicariti jer su sitne duse takve. Dok njega nema tu, odmah ne valja.
Advent u Hotelu Tuzla...90% Bošnjaka.Kad bude iftar na trgu koji by the way plaćaju Turci za razliku od kićenja za advent po gradu koji finansira Jasmin Fontana gradskim parama, samo čuješ priču sve neki seljaci tamo na iftaru na trgo ovo ono...slika i prilika prosječnog sdp-ovca u Tuzli.Čast izuzecima.
muha_sa

#44993 Re: SDP

Post by muha_sa »

jel ovo SDP-ovac ne smije na hadž otic :? :?
mayab

#44994 Re: SDP

Post by mayab »

Ma sto ne bi smio, samo ja sam zaista bio uvjeren da je dotični ipak po uvjerenju ateista ili barem agnostik, ali izgleda da to ili nije moderno ili , zapravo nije politički profitabilno....
ja zaista nemam problem sa time, svakom njegovo, samo ostani dosljedan, i ne mijenjaj misljenje kako vjetar puhne :thumbup:
Novak20

#44995 Re: SDP

Post by Novak20 »

Chmoljo wrote:ne zajebavam.

ljudi su bili oduševljeni jer napokon je neko bitan došao ovdje, nekoj smo bitnoj svjetskoj instanci bili bitni, svjetski mediji izvještavali o svemu. djelovali sposobni i sve je proteklo u najboljem redu. ljudi vape za tim da vide da ima kakve takve države, kakve takve organizacije, reda, a sve ono taj dan je izgledalo kao nešto što je ozbiljno pripremljeno. veze to nema sa tim što je to bio papa, jer bi vjerovatno isti komentari bili i da je npr. Obama dolazio.

sjećam se ja dobro tvog kontriranja i tu. bezveze, kao što ti je bezveze i što sad to stavljaš u kontekst za koji i sam znaš da nije tačan. bezveze ljudima u usta guraš ono što nikad nisu ni rekli, ni pomislili.
:thumbup:
JThomas

#44996 Re: SDP

Post by JThomas »

a dobrih kranova, samo nek' se radi :thumbup:
Banksy

#44997 Re: SDP

Post by Banksy »

Nije ovo bezveze. Zlaja sam potura svoje stare slike, ne bi li se u izbornoj godini ponovo dodovorio bošnjačkom biračkom tijelu.

Ako je 'vijest' prvi plasirao neki SDA medij, onda nema sumnje.
Banksy

#44998 Re: SDP

Post by Banksy »

Chmoljo wrote:
Tačno. Uz to, vjerujem da je ovaj Papa, u ovom trenutku, u cijelom svijetu, jedini sasvim čist i pozitivan lik čije bi stavove i riječi potpisali svi pametni i dobronamjerni ljudi bez obzira na vjerska ili sekularna opredjeljenja.
I jedini važan, relevantan, svjetski lider koji nas je posjetio u zadnjih... koliko godina?
JThomas

#44999 Re: SDP

Post by JThomas »

ujedno i najveći trn u oku hercegovačkim hrvatima... :mrgreen:
undefined007

#45000 Re: SDP

Post by undefined007 »

pici wrote:
Image
je li ovo robben pored zlaje lijevo ? :mrgreen:
Last edited by undefined007 on 13/01/2018 10:35, edited 1 time in total.
Post Reply