necuVjecitiStudent wrote:Ponovi te mudrolije, bas me interesuje.Alfons Kauders wrote: ja stvarno nemam namjeru ulaziti u naucnu raspravu o krivicnom zakonodavstvu bih i entiteta...ne pada mi na pamet da potrosim nekoliko dana da ti objasnim osnovne stvari - tvoje nepoznavanje materije je tvoj problem, a ne moj... osim ako zapravo ne ocekujes da tvoje neznanje uvazavamo kao argument?
![]()
a vec je u vise navrata objasnjeno zasto taj zakon na nivou fbih nista ne znaci... i to samo na ovoj temi... kao i da se raspravlja o nacrtu zakona koji je bio na parlamentarnoj skupstini, a ne u federalnom parlamentu... to sto ti pratis temu ili ne kontas o cemu je rijec je, pogadjas, tvoj problem...![]()
imas li jos sta za dodati?idem na pauzu
Nadam se da argument nece biti kao kod drugog SDP spinera, na temi o kriminalu u Sarajevu, "nista se tu ne moze, 'taki smo mi narod"
I gdje ja ikad spomenuh da je SDP kriv za nedonosenje zakona na drzavnom nivou?
bujrum pa sam citaj... ja ti sad trebam ovdje prepricavati sta su drugi ljudi pisali, nije ovo osnovna da ti radim lektiru...
pa ako SDP nije kriv za nedonosenje zakona, sta onda kukate?
vas argument je da je sdp trebao izglasati neki sasvim drugi zakon, na drugom nivou vlasti, sto nije ni najavljivano ni planirano... ukratko ovako "SDP nije kriv za nedonosenje zakona o kojem svo vrijeme ovdje pricamo i za sta ga kritikujemo, ali je kriv jer nije uradio nesto sto nije nikad ni obecao"
takvo rezonovanje ocekujem od djece koja sjede djeda mrazu u krilu, a ne od ljudi koji ozbiljno raspravljaju o politici... barem misle da ozbliljno raspravljaju, jer cim pocnu pricati o konrektnim stvarima pokazu da su suplji ko djevdjir i da ne poznaju ni osnovne stvari