SDP

Post Reply
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4301 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

Nitko normalan ne traži (bar glasači SDP-a), da se svi problemi riješe u godinu dana, nego da se nešto počne. NIšta se nije ni počelo. Da ne pričam o 3 godine vladavine u Sarajevu uspavanog Batmana :zzzz:
Last edited by KatarinaKosaca on 21/11/2011 23:18, edited 1 time in total.
Alfons Kauders

#4302 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

SA 071 wrote:
Alfons Kauders wrote:
vjerovati u reklame politickih stranaka je isto kao vjerovati u reklame za deterdzente... :D to mogu samo totalni idioti :D
Fino si sebe opisao. Svojevremeno ti je glavni argument protiv zaboravljenog Silajdzica bio njegovo 100% BiH i BiH bez entiteta - gdje je, sta, kako? Ali kada je SDP u pitanju, onda su to reklame za idiote. Znaci, i ti si vjerovao nekad u reklame i bio si idiot ili si licemjeran pa imas dvostruke arsine. Kako god, ne valja. Nisi dobra osoba... :-)
:lol:

ne, ja nisam glasao za harisa... :D oni koji jesu, haman su vjerovali u te reklame pa tako i glasali... :D

i hvala ti sto tvrdis da nisam dobra osoba... :D drago mi je to cuti od likova poput tebe :thumbup:
KatarinaKosaca

#4303 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

Alfons Kauders wrote:i hvala ti sto tvrdis da nisam dobra osoba... :D drago mi je to cuti od likova poput tebe :thumbup:
Mene baš zaboli kakva si osoba, ali da imaš duple standarde, ohoho i te kako imaš :D
Alfons Kauders

#4304 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

KatarinaKosaca wrote:Nitko normalan ne traži (bar glasači SDP-a), da se svi problemi riješe u godinu dana, nego da se nešto počne. NIšta se nije ni počelo. Da ne pričam o 3 godine vladavine u Sarajevu uspavanog Batmana :zzzz:
ja cu prvi priznati da stvari idu presporo, i prvi cu kritikovati debilne poteze (bujrum pogledaj temu o vladi)... ali mene zanima sta je to sdp obecao ispuniti u prvoj godini mandata, sta je u tom dokumentu koji vazda pominjete? mozda i ja grijesim, ne bi me cudilo da su "zaboravili" 95% stvari... ali nemam pojma o cemu je rijec, zato sam te i zamolio da postas link...
Alfons Kauders

#4305 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

KatarinaKosaca wrote:
Alfons Kauders wrote:i hvala ti sto tvrdis da nisam dobra osoba... :D drago mi je to cuti od likova poput tebe :thumbup:
Mene baš zaboli kakva si osoba, ali da imaš duple standarde, ohoho i te kako imaš :D
bujrum daj primjer :D
KatarinaKosaca

#4306 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

Alfons Kauders wrote:ja cu prvi priznati da stvari idu presporo, i prvi cu kritikovati debilne poteze (bujrum pogledaj temu o vladi)... ali mene zanima sta je to sdp obecao ispuniti u prvoj godini mandata, sta je u tom dokumentu koji vazda pominjete? mozda i ja grijesim, ne bi me cudilo da su "zaboravili" 95% stvari... ali nemam pojma o cemu je rijec, zato sam te i zamolio da postas link...
Ima negdje na forumu link, to je knjižica proklamacija i konstatiranja problema.. Ali, nisam ja to napisala, niti reklamirala. . Nego oni koji su dobrooooo plaćeni da rade. Pa, izvoli njihA pitaj. Upsss, zaboravih, nije ti misija pitanje :D
A tvoji dupli aršini se vide u svemu. Od pravdanja udaranja na životnji standard građana pa do relativizacije svakog idiotluka napravljenog od (odavno) korumpiranog SDP-a.
vivaldi

#4307 Re: SDP

Post by vivaldi »

zoom66 wrote:
vivaldi wrote:@ optimuse

nisam moderan izgelda nego neupdate-ovan :lol: :lol: Nisam znao za Yutubito :lol:

vivaldi v2.00 build 536889 beta :D :D :D

ne mogu da vjerujem da sam se tako provalio. Ja na YT gledam iskljucivo zivotinje (bolje su od ljudi) i pratio sam visemjesecnu borbu pukovnika (laka mu zemlja bila) protiv pobunjenika- slabo sta drugo.
Alfons Kauders

#4308 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

KatarinaKosaca wrote:
Alfons Kauders wrote:ja cu prvi priznati da stvari idu presporo, i prvi cu kritikovati debilne poteze (bujrum pogledaj temu o vladi)... ali mene zanima sta je to sdp obecao ispuniti u prvoj godini mandata, sta je u tom dokumentu koji vazda pominjete? mozda i ja grijesim, ne bi me cudilo da su "zaboravili" 95% stvari... ali nemam pojma o cemu je rijec, zato sam te i zamolio da postas link...
Ima negdje na forumu link, to je knjižica proklamacija i konstatiranja problema.. Ali, nisam ja to napisala, niti reklamirala. . Nego oni koji su dobrooooo plaćeni da rade. Pa, izvoli njihA pitaj. Upsss, zaboravih, nije ti misija pitanje :D
A tvoji dupli aršini se vide u svemu. Od pravdanja udaranja na životnji standard građana pa do relativizacije svakog idiotluka napravljenog od (odavno) korumpiranog SDP-a.
znaci "ima negdje link"... pa jbg ako se pozivas na taj dokument, red je da ga iskopas... :D kako se zove, ko su autori, kako da nadjem? :D

o kom pravdanju udaranja na zivotni standard je rijec? poskupljenju goriva? hljeba? plina? cigara? grijanja? :D da, pravdao sam poskupljenja grijanja i vode, i opet cu... :D cim neko predlozi da se potrosi nekoliko desetina miliona da se subvencioniraju trutovi iz javnih preduzeca ili da se nabija dug prema dobavljacima, ja cu pravdati poskupljenja, taman da ih najgori dusman odobrava - kratko i jasno... :D nek im kresu plate, nek ih otpustaju, neka dizu cijene - u protivnom cemo platiti puno vise, samo nekoliko godina kasnije :D

sto se tice relativizacije idiotluka sdp-a, ako je iko o sdp-u pisao crne stvari jos prije 5 godina, ja sam... a tada to nije bilo 'in' jer nisu bili na vlasti... ali vidis, raja u sarajevu je imala prilicno nerealna ocekivanja... a ja pricao iz opstine u kojoj je sdp na vlasti od '90, pa sam imao malo vise "iskustva" s njima... :D i opet se mozemo vratiti na pricu o deterdzentu :D
stochar

#4309 Re: SDP

Post by stochar »

Alfons Kauders wrote:
KatarinaKosaca wrote:Nitko normalan ne traži (bar glasači SDP-a), da se svi problemi riješe u godinu dana, nego da se nešto počne. NIšta se nije ni počelo. Da ne pričam o 3 godine vladavine u Sarajevu uspavanog Batmana :zzzz:
ja cu prvi priznati da stvari idu presporo, i prvi cu kritikovati debilne poteze (bujrum pogledaj temu o vladi)... ali mene zanima sta je to sdp obecao ispuniti u prvoj godini mandata, sta je u tom dokumentu koji vazda pominjete? mozda i ja grijesim, ne bi me cudilo da su "zaboravili" 95% stvari... ali nemam pojma o cemu je rijec, zato sam te i zamolio da postas link...
stani, znaci, ti se ovdje s nama raspravljas i ubjedjujes da je SDP super, a nisi procit'o njihovu Platformu i Pet politika? panemam ja vise sta pricati... evo, samo sam ja na nekoliko mjesta na ovoj temi citirao dijelove Platforme sa datumima i ono malo stvari vremenski odredjenih koje ne da nisu ispunjene, vec ih niko mjesecima nije ni spomenuo...

helem, evo bas uzivam slusati kako koalicioni partner iz HSP-a objasnjava Djakovicu kako je u redu sto u znaku te stranke, u njihovoj stranackoj himni i na kalendarima ima ugradjen ustaski slogan 'Za dom spremni'.

kaze on nesto u stilu: to je stari pozdrav ljudi koji su zeljeli svoju domovinu, svoj dom, i oni su govorili kako su oni spremni za taj dom.

'evo, ja sam spreman za dom. moj dom je ova zemlja, i ja sam spreman. i vi ste mato spremni, i dodik je spreman...' (ne zajebavam se, fakat to kaze)

sto je najgore, to kretensko pravdanje ustaskog pozdrava i ustaske ideologije koju bastini stranka-koalicioni partner SDP-s, podsjeca me na neka od pravdanja nepotizma, kriminala, neznanja, nekompetentnosti i svih losih pojava koje sam ovdje cuo...

uglavnom, mislim da bi bio red da predstavnici SDP-a iz postovanja prema koalicionim partnerima predvodjenim predsjednikom FBiH naredne godine, kao sto to oni iz HSP-a redovno cine posebno Budimir, odu s njima na Bleiburg...

@Alfons - sad vidjeh da si me pitao kakvo mi je ono glupo poredjenje s Elektroprivredom. vidim da ne kontas, i da kod tebe jedino mogu proci argumenti nacrtani na nivou Cica Glise.

hti o sam da ka zem da ako do dje ci ko da ti is klju ci stru ju jer ni si pla ti o, ne ce ga in te re so va ti tvo ja o bja snje nja za sto ni si pla ti o vec ce ti isk lju ci ti stru ju! ta ko me ne ne za ni ma ju obja snje nja za sto ne ra de o no sto im je po sa o jer ih pla ca mo za to! vr lo jed no sta vno!
Last edited by stochar on 21/11/2011 23:51, edited 1 time in total.
Alfons Kauders

#4310 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

stochar wrote: stani, znaci, ti se ovdje s nama raspravljas i ubjedjujes da je SDP super, a nisi procit'o njihovu Platformu i Pet politika? panemam ja vise sta pricati... evo, samo sam ja na nekoliko mjesta na ovoj temi citirao dijelove Platforme sa datumima i ono malo stvari vremenski odredjenih koje ne da nisu ispunjene, vec ih niko mjesecima nije ni spomenuo...
stani malo? o tome se prica? :D o onim pamfletcicima? :D sorry, ja sam mislio da je rijec o nekom drugom dokumentu, u kojem se jasno navodi barem djelic ovoga o cemu se prica, ali to nije slucaj... :lol: rijec je o okvirnim programima u kojim se spominje vrlo, vrlo malo konkretnih mjera... :D drugim rijecima - reklame za deterdzent :D
helem, evo bas uzivam slusati kako koalicioni partner iz HSP-a objasnjava Djakovicu kako je u redu sto u znaku te stranke, u njihovoj stranackoj himni i na znaku ima ugradjen ustaski slogan 'Za dom spremni'.

kaze on nesto u stilu: to je stari pozdrav ljudi koji su zeljeli svoju domovinu, svoj dom, i oni su govorili kako su oni spremni za taj dom.

'evo, ja sam spreman za dom. moj dom je ova zemlja, i ja sam spreman. i vi ste mato spremni, i dodik je spreman...' (ne zajebavam se, fakat to kaze)

sto je najgore, to kretensko pravdanje ustaskog pozdrava i ustaske ideologije koju bastini stranka-koalicioni partner SDP-s, podsjeca me na neka od pravdanja nepotizma, kriminala, neznanja, nekompetentnosti i svih losih pojava koje sam ovdje cuo...
za dom spremni nije ustaski pozdrav... ustase su ga koristile, ali nije njihov, tako da dzabe pises kad si se vec u startu uvalio... :D btw, ustase su koristile i sahovnicu, da i nju zabranimo? :D
uglavnom, mislim da bi bio red da predstavnici SDP-a iz postovanja prema koalicionim partnerima predvodjenim predsjednikom FBiH naredne godine, kao sto to oni iz HSP-a redovno cine posebno Budimir, odu s njima na Bleiburg...
na bleiburgu se izredao manje-vise cijeli drzavni vrh hrvatske... i vecina lidera be-ha hrvata... sta sad trebamo? da povucemo ambasadora iz zagreba? :D
Alfons Kauders

#4311 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

stochar wrote: @Alfons - sad vidjeh da si me pitao kakvo mi je ono glupo poredjenje s Elektroprivredom. vidim da ne kontas, i da kod tebe jedino mogu proci argumenti nacrtani na nivou Cica Glise.

hti o sam da ka zem da ako do dje ci ko da ti is klju ci stru ju jer ni si pla ti o, ne ce ga in te re so va ti tvo ja o bja snje nja za sto ni si pla ti o vec ce ti isk lju ci ti stru ju! ta ko me ne ne za ni ma ju obja snje nja za sto ne ra de o no sto im je po sa o jer ih pla ca mo za to! vr lo jed no sta vno!
ja kontam sta si ti pokusao reci... :D ali ti nisi skonto da se tvoj vlastiti primjer moze iskoristiti da pobije konstataciju koja mu je prethodila... :D sto mi je bilo smijesno... :D ali posto ti i dalje ne kontas, pomalo je i zalosno :D
stochar

#4312 Re: SDP

Post by stochar »

Alfons Kauders wrote:
stochar wrote: stani, znaci, ti se ovdje s nama raspravljas i ubjedjujes da je SDP super, a nisi procit'o njihovu Platformu i Pet politika? panemam ja vise sta pricati... evo, samo sam ja na nekoliko mjesta na ovoj temi citirao dijelove Platforme sa datumima i ono malo stvari vremenski odredjenih koje ne da nisu ispunjene, vec ih niko mjesecima nije ni spomenuo...
stani malo? o tome se prica? :D o onim pamfletcicima? :D sorry, ja sam mislio da je rijec o nekom drugom dokumentu, u kojem se jasno navodi barem djelic ovoga o cemu se prica, ali to nije slucaj... :lol: rijec je o okvirnim programima u kojim se spominje vrlo, vrlo malo konkretnih mjera... :D drugim rijecima - reklame za deterdzent :D
helem, evo bas uzivam slusati kako koalicioni partner iz HSP-a objasnjava Djakovicu kako je u redu sto u znaku te stranke, u njihovoj stranackoj himni i na znaku ima ugradjen ustaski slogan 'Za dom spremni'.

za dom spremni nije ustaski pozdrav... ustase su ga koristile, ali nije njihov, tako da dzabe pises kad si se vec u startu uvalio... :D btw, ustase su koristile i sahovnicu, da i nju zabranimo? :D
na bleiburgu se izredao manje-vise cijeli drzavni vrh hrvatske... i vecina lidera be-ha hrvata... sta sad trebamo? da povucemo ambasadora iz zagreba? :D
znaci, nisu stranke Platforme, vec stranka reklame za deterdzent? odlicno ih branis, nema shta, svaka cast. mozemo prosiriti kletvu: Da Bog da te Šanko liječio, a Alfons s foruma branio... hahahaha, sto me lijepo nasmija pred spavanje!

fakat, jesi procitao Platformu? ja jesam, i uopste ne mislim da se radi o reklami za deterdzent, vec se radi o jednoj u biti lijepo napisanoj knjigi mjera i rjesenja koje se mogu ispuniti na lak nacin: da se radi na njima. to se ispuni, i svima dobro.

eh, oni osim sto su izdali sva ocekivanja, izdali su i svoju vlastitu Platformu, i pet politika, i osim fotelja vise nista ne spominju. A do sadsu propustili da krenu sa realizacijom platforme, tako da se to vec moze nazvati relativno zastarjelim dokumentom koji treba doradu, i koji treba nekoga ko zna raditi na tome. ovako, k'o da si pracovjeku dao uputstvo za koristenje televizora...

laku noc, hvala ti sto me nasmija!

(ono za pravdanje ustaskog pozdrtava necu komentarisati, ne mogu od smijeha. ono za Elektroprivredu sto je trebalo biti jednostavan primjer da u pravom zivotu ne pale isprike vec konkretni potezi, isto nisi skontao tako da ne mozes ti mene zaliti koliko ti meni mozes biti smijesan. jednostavno: platis ne iskljuce te, ne platis iskljuce te i ne interesuje ih zbog cega nisi platio; ispunis predizborna obecanja - ponovo glasaju za tebe; ne ispunis - mijenjaju te i ne interesuju ih isprike)
stochar

#4313 Re: SDP

Post by stochar »

moramdodati i ovo:

Novi deterdzent: Platf!

Lagumdžija o deterdžentu: "Mislimo da ova zemlja više nema vremena za eksperimente tipa evo vlast, pa šta uradi u četiri godine!"

Rješava - odnos prema Sporazumu CEFT-a , donošenje Zakona o oduzimanju nelegalno stečene imovine, slucaj sejdic-Finci, uspostavu Vrhovnog suda, dobijanje kandidatskog statusa do 2013. godine (ni blizu)te ispunjavanje uslova za MAP do sredine 2011 (proslo), pitanje drzavne imovine, zatvaranja OHR-a, ustavne reforme, te pitanja iz oblasti boračke zaštite, obrazovanja, Javnog servisa i regionalne saradnje.

strašan deterdzent, nema sta! rasturio si sve! potpuno si unio preokret: ti nas u stvari ne ubjedjujes da je SDP dobar, vec da se radi o skupini lažova koji su na vlast dosli reklamama za deterdzent i kojima nakon jedne od najneuspjesnijih godina za BiH nakon rata, trebamo dati jos tri godine landaranja?!?!?!?! o'licno! sad fakat laku noc, odoh se jos ismijati pa pokusati zaspat'. mislio sam da me nakon 'Invention of Lying' tesko sta moze tako nasmijati, ali Ricky Gervais je mrtav - zivio Kauders! :run:
Alfons Kauders

#4314 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

stochar wrote:
znaci, nisu stranke Platforme, vec stranka reklame za deterdzent? odlicno ih branis, nema shta, svaka cast. mozemo prosiriti kletvu: Da Bog da te Šanko liječio, a Alfons s foruma branio... hahahaha, sto me lijepo nasmija pred spavanje!

fakat, jesi procitao Platformu? ja jesam, i uopste ne mislim da se radi o reklami za deterdzent, vec se radi o jednoj u biti lijepo napisanoj knjigi mjera i rjesenja koje se mogu ispuniti na lak nacin: da se radi na njima. to se ispuni, i svima dobro.

eh, oni osim sto su izdali sva ocekivanja, izdali su i svoju vlastitu Platformu, i pet politika, i osim fotelja vise nista ne spominju. A do sadsu propustili da krenu sa realizacijom platforme, tako da se to vec moze nazvati relativno zastarjelim dokumentom koji treba doradu, i koji treba nekoga ko zna raditi na tome. ovako, k'o da si pracovjeku dao uputstvo za koristenje televizora...

laku noc, hvala ti sto me nasmija!
ti si slobodan da mislis sta hoces... po tebi je ozbiljan dokument koji je ne samo moguce, vec lako implementirati... po meni je propagandni pamflet skrojen za potrebe predizborne kampanje... o programima svih stranaka, pa i o platformi i famoznih pet politika je bilo rijeci pred izbore, pa komotno vidi sta sam tamo govorio... da ne gubis vrijeme - govorio sam isto sto i sad...
(ono za pravdanje ustaskog pozdrtava necu komentarisati, ne mogu od smijeha. ono za Elektroprivredu sto je trebalo biti jednostavan primjer da u pravom zivotu ne pale isprike vec konkretni potezi, isto nisi skontao tako da ne mozes ti mene zaliti koliko ti meni mozes biti smijesan. jednostavno: platis ne iskljuce te, ne platis iskljuce te i ne interesuje ih zbog cega nisi platio; ispunis predizborna obecanja - ponovo glasaju za tebe; ne ispunis - mijenjaju te i ne interesuju ih isprike)
za navodno pravdanje navodnog ustaskog pozdrava me slobodno prijavi moderaciji... i prilozi sljedeci link (prvi s google-a) http://hr.wikipedia.org/wiki/Za_dom_spremni!

laku noc... :D
Alfons Kauders

#4315 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

stochar wrote:moramdodati i ovo:

Lagumdžija o deterdžentu: "Mislimo da ova zemlja više nema vremena za eksperimente tipa evo vlast, pa šta uradi u četiri godine!"

Rješava - odnos prema Sporazumu CEFT-a , donošenje Zakona o oduzimanju nelegalno stečene imovine, slucaj sejdic-Finci, uspostavu Vrhovnog suda, dobijanje kandidatskog statusa do 2013. godine (ni blizu)te ispunjavanje uslova za MAP do sredine 2011 (proslo), pitanje drzavne imovine, zatvaranja OHR-a, ustavne reforme, te pitanja iz oblasti boračke zaštite, obrazovanja, Javnog servisa i regionalne saradnje.

strašan deterdzent, nema sta! rasturio si sve! potpuno si unio preokret: ti nas u stvari ne ubjedjujes da je SDP dobar, vec da se radi o skupini lažova koji su na vlast dosli reklamama za deterdzent i kojima nakon jedne od najneuspjesnijih godina za BiH nakon rata, trebamo dati jos tri godine landaranja?!?!?!?! o'licno! sad fakat laku noc, odoh se jos ismijati pa pokusati zaspat'. mislio sam da me nakon 'Invention of Lying' tesko sta moze tako nasmijati, ali Ricky Gervais je mrtav - zivio Kauders! :run:
ti se bas nakanio da dokazes ono sto sam tvrdio za reklame za deterzent? :D

takodjer... ti se smijes? moguce te je nasmijati?... :D ne bi se dalo primjetiti, vise ostavljas dojam nekog ko sjedi i cmizdri pred ekranom :D ubaci makar ponekad smiley, reci nesto smijesno, razveseli raju... :D sve ozbilja jarane, ne valja ti to... odose zivci :D
stochar

#4316 Re: SDP

Post by stochar »

Alfons Kauders wrote:
stochar wrote:moramdodati i ovo:

ti se bas nakanio da dokazes ono sto sam tvrdio za reklame za deterzent? :D

takodjer... ti se smijes? moguce te je nasmijati?... :D ne bi se dalo primjetiti, vise ostavljas dojam nekog ko sjedi i cmizdri pred ekranom :D ubaci makar ponekad smiley, reci nesto smijesno, razveseli raju... :D sve ozbilja jarane, ne valja ti to... odose zivci :D
sad ti vidjeh lokaciju i vjerujem ti... fakat si se pogubio. prvo nas ubjedjujes da je SDP dobar i da mu treba dati sansu, onda nas ubjedjujes da je program koji su nam ponudili ustvari reklama za deterdzent s kojom su nas slagali da bi dosli na vlast i ne radili nista (potvrdjujuci koliko su tvoja ubjedjivanja bila suluda jer sam i ja to govorio samo mnogo ozbiljnije i s manje sapunice), i onda me kritikujes sto ne postavljam smajlije jer je nesto smijesno samo ako uz to stavis smajli? :cmizdr baj d ekran: :cmizdr baj d ekran: :cmizdr baj d ekran:
Last edited by stochar on 22/11/2011 00:23, edited 1 time in total.
stochar

#4317 Re: SDP

Post by stochar »

zoom66 wrote:ljudi, lapo jedan, mislite li vi spavati, ostavite malo i za sJutra :D
:cmizdr baj d ekran: :cmizdr baj d ekran:

imas pravo, laku noc!
KatarinaKosaca

#4318 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

Alfons Kauders wrote:znaci "ima negdje link"... pa jbg ako se pozivas na taj dokument, red je da ga iskopas... :D kako se zove, ko su autori, kako da nadjem? :D

o kom pravdanju udaranja na zivotni standard je rijec? poskupljenju goriva? hljeba? plina? cigara? grijanja? :D da, pravdao sam poskupljenja grijanja i vode, i opet cu... :D cim neko predlozi da se potrosi nekoliko desetina miliona da se subvencioniraju trutovi iz javnih preduzeca ili da se nabija dug prema dobavljacima, ja cu pravdati poskupljenja, taman da ih najgori dusman odobrava - kratko i jasno... :D nek im kresu plate, nek ih otpustaju, neka dizu cijene - u protivnom cemo platiti puno vise, samo nekoliko godina kasnije :D

sto se tice relativizacije idiotluka sdp-a, ako je iko o sdp-u pisao crne stvari jos prije 5 godina, ja sam... a tada to nije bilo 'in' jer nisu bili na vlasti... ali vidis, raja u sarajevu je imala prilicno nerealna ocekivanja... a ja pricao iz opstine u kojoj je sdp na vlasti od '90, pa sam imao malo vise "iskustva" s njima... :D i opet se mozemo vratiti na pricu o deterdzentu :D
Vidiš više sam vizualista, pa jako dobro pamtim Lagumdžiju u predizbornoj kampanji kako maše sa crvenom knjižicom, reklamirajući tako da je bijelje nego kod komšinice i da skida sve fleke.
Ondak nabraja anonimne experte koji su pomogli u kreaciji te biblije, i kaže da uopće neće biti teško otkloniti sve mrlje. Tako da najavljuje umanjenje stope pdv na osnovne prehrambene namirnice, na knjige, štampu, školski pribor i lijekove, kao i reviziju poreskih stopa pdv još do protekle sredine 2011. godine. (piše u platformi, http://www.sdp.ba/dokumenti/programska%20platforma.pdf). Ujedno i odgovor na tvoje pitanje što su to obećali u prvoj godini a nisu ostvarili. Istu tu veče kad je zajapureno mahao knjižicom, pardon platformom, pardon deterdžentom rekao nam je( Z.L) da mu mjesta uopće nisu važna, u jednoj sarajevskoj kafani je sadašnji ministar zdravstva častio raju, jer će biti ministar.
Glede tvoje tvrdnje da pozdrav Za dom.. nije invencija ustaša, i svastika je indijski znak, ipak ona svoju simboliku stiče tamo gdje je upotrebljena i nedvosmisleno asocira danas. Tako da je deplasirano tražiti korijene..
Inaće sa diferenciranom stopom PDV-a se događa slično kao i sa zakonom o nelegalno stečenoj imovini. Još od uvođenja PDV-a, SDP histerično traži diferenciranu stopu (ekonomski to nije bilo realno očekivati u početku), sa računom iz samoposluge nam je na TV data ekspertiza :-) i onda muk.. Upsss, ne Šanko liječi, a Alfons brani. @ stochar čestitke :thumbup: za originalnost.
Last edited by KatarinaKosaca on 22/11/2011 01:28, edited 2 times in total.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#4319 Re: SDP

Post by -LIBERO- »

zoom66 wrote:ljudi, lapo jedan, mislite li vi spavati, ostavite malo i za sJutra :D

Najnamazaniji vid prekida diskusije (citaj: upozorenje) :D :D :D :thumbup:
GandalfSivi

#4320 Re: SDP

Post by GandalfSivi »

Nema veceg cirkusa nego kad @Katarina pocne objasnjavati sta traze glasaci SDP-a. Oplakah namah, svega mi...
KatarinaKosaca

#4321 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

GandalfSivi wrote:Nema veceg cirkusa nego kad @Katarina pocne objasnjavati sta traze glasaci SDP-a. Oplakah namah, svega mi...
Ja se tako nisam ni deklarirala nikada. Ipak, ja ovdje živim i meni kroje sudbinu. Ili će samo vladati onima koji su ih glasali :D Je li engleska kraljica kraljica svim englezima ili samo rojalistima, republikancima ne? Ti skokovi ad hominem su za opalakati namah...
GandalfSivi

#4322 Re: SDP

Post by GandalfSivi »

KatarinaKosaca wrote:
GandalfSivi wrote:Nema veceg cirkusa nego kad @Katarina pocne objasnjavati sta traze glasaci SDP-a. Oplakah namah, svega mi...
Ja se tako nisam ni deklarirala nikada. Ipak, ja ovdje živim i meni kroje sudbinu. Ili će samo vladati onima koji su ih glasali :D Je li engleska kraljica kraljica svim englezima ili samo rojalistima, republikancima ne? Ti skokovi ad hominem su za opalakati namah...
Samo kazem da ne pricas u nase ime, jer ocito fulas, nista vise, nista manje...
KatarinaKosaca

#4323 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

GandalfSivi wrote:Samo kazem da ne pricas u nase ime, jer ocito fulas, nista vise, nista manje...
KO je pričao u tvoje ime? Ja tebe i ne pamtim sa foruma, a ne da pričam u tvoje ime :D
GandalfSivi

#4324 Re: SDP

Post by GandalfSivi »

KatarinaKosaca wrote:
GandalfSivi wrote:Samo kazem da ne pricas u nase ime, jer ocito fulas, nista vise, nista manje...
KO je pričao u tvoje ime? Ja tebe i ne pamtim sa foruma, a ne da pričam u tvoje ime :D
Pronadjem se prozvanim kao glasac SDP-a, pamtila mene ili ne...
KatarinaKosaca

#4325 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

Nit govorim o tebi niti u tvoje ime. Za razliku od tebe koji ne pišeš o temi nego o meni :D
Post Reply