SDP

Prpa.ba

#42601 Re: SDP

Post by Prpa.ba »

Dakle SDP bez rukovodstva i clanstva? :mrgreen: :mrgreen:
putokaz1

#42602 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Prpa.ba wrote:Dakle SDP bez rukovodstva i clanstva? :mrgreen: :mrgreen:
Ne članstva
članova ima dobrih
ali dio,veći dio rukovodstva je ustvari SDA
Matzan

#42603 Re: SDP

Post by Matzan »

SDA ODGOVORILA SDP-u: Ugovor sa "Mühlbauerom“ je rezultat dogovora koalicionih partnera, prijatelja i kumova iz SDP-a i SNSD-a

Upravo su kadrovi SDP-a u prošlom sastavu Vijeća ministara svojim nečinjenjem i nebrigom za građane i potpunim odsustvom svijesti o zaštiti interesa BiH, omogućili ambijent u kojem je bilo moguće sklapati višemilionske ugovore sa "Mühlbauerom"

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/444 ... nsd_a.html

Zna li neko pouzdano šta je istina u ovoj priči oko pasoša?
Innovation

#42604 Re: SDP

Post by Innovation »

Lideri dvije najveće političke stranke u BiH razmijenili su mišljenja i o Izbornom zakonu BiH s tim što je glavna tema sastanka bila revizija tužbe protiv Srbije, a kako saznajemo nije bilo nikakvog govora o koaliranju ove dvije stranke.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /170204020
Innovation

#42605 Re: SDP

Post by Innovation »

"Razlog zbog kojeg smo se susreli jeste postupak revizije i obnove tužbe BiH protiv Srbije, zbog kršenja Konvencije o sprječavanju i kažnjavanju zločina genocida pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu. Radi se o strateškim pitanjima države BiH i mi, u SDP-u, imamo vrlo jasan stav u vezi toga. To je pitanje pravde za žrtve i potrebno je da se oko ovoga ujedine sve patriotske bosanske snage. Ovo nije pitanje bilo kojeg naroda ili bilo koje stranke. Ovo je pitanje svih koji su bili žrtve agresije na BiH", rekao je Nikšić.
:thumbup: :bih:
pemanapemani

#42606 Re: SDP

Post by pemanapemani »

Innovation wrote:
"Razlog zbog kojeg smo se susreli jeste postupak revizije i obnove tužbe BiH protiv Srbije, zbog kršenja Konvencije o sprječavanju i kažnjavanju zločina genocida pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu. Radi se o strateškim pitanjima države BiH i mi, u SDP-u, imamo vrlo jasan stav u vezi toga. To je pitanje pravde za žrtve i potrebno je da se oko ovoga ujedine sve patriotske bosanske snage. Ovo nije pitanje bilo kojeg naroda ili bilo koje stranke. Ovo je pitanje svih koji su bili žrtve agresije na BiH", rekao je Nikšić.
:thumbup: :bih:
Apsolutno podržavam reviziju tužbe protiv Srbije za agresiju i genocid, pa čak i ovako "pet do dvanaest".

Nije mi jasno šta se čekalo 10 godina. Kao građanin BiH sam učinio sve da podsjetim da se to treba uraditi zbog onih koji su mrcvareni, mučeni, kojima su odsjecani udovi i čije su kosti na kraju bagerima i krampama premješatani kao šljaka. To više nije obaveza onih kojima je BiH domovina, nego svih normalnih jedinki na planeti. Godinama sam pričao svim poznatim osobama o potrebi revizije tužbe zbog kozmičke pravde. Na forumu sam, kroz godine, nekoliko desetina puta spomenuo reviziju tužbe protiv Srbije i desetogodišnji rok.

Onda se 11 dana prije isteka 10-ogodišnjeg roka za reviziju tužbe sastaju predsjednici dvije tzv. najjače proBiH stranke da promuhabete o reviziji i to svaki patriot treba pozdraviti. Jebote, ko je ovdje lud. :zid:
Da ne govorimo o Bakirovom uvaljivanju odgovornosti Softiću i ostale nebuloze u posljednjih mjesec dana.

SDA već neko vrijeme nije probosanska stranka, a SDP treba ozbiljan reset sistema da bi to bila.

I šta kažu - Ujedinjena ljevica- :lol:
Svakako treba zbiti redove, kako su to nedavno zajednički guknuli uzoriti kardinal Puljić i kapetan Dragan, a malo prije toga Ivanić i tzv. predsjednik entiteta koji je nastao na genocidu i tercijarnim masovnim grobnicama.

Da izvitoperim Tarika Helića - Vozdra Bosno i Hercegovino.
mario001

#42607 Re: SDP

Post by mario001 »

Image
Mohamad Sissoko

#42608 Re: SDP

Post by Mohamad Sissoko »

SrBska demokratska partija.
ultima_palabra

#42609 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

Jos uvijek vam je najveci domet gledanje u tudji tanjir?

Mislim, Masic je kurac od ovce isto kao i partija mu, tako da ne kontam toliki trud da ga se nesto ismijava.
Prpa.ba

#42610 Re: SDP

Post by Prpa.ba »

Kiflica mario je samo izvodjac radova, reklo mu da stavi i on stavio. :mrgreen:
madner

#42611 Re: SDP

Post by madner »

Strah od 2018 :D

Samo pazi dometa i problema.

Sarajevsko niko ne spominje od ovih vehabija :D
Banksy

#42612 Re: SDP

Post by Banksy »

Strah, sigurno, zato ova lukavština ispod,
gdje su stvari čiste, nema tajnih sastanaka,
NIkšić bi morao biti inteligentniji, ili nam šalje signale nove 2011...

Izetbegović i Nikšić održali tajni sastanak

Sastanak je održan u zgradi Predsjedništva Bosne i Hercegovina, a inicirao ga je član Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda Bakir Izetbegović.

Nikšić: S Izetbegovićem nisam razgovorao o prekompoziciji vlasti, nego o reviziji tužbe BiH protiv Srbije
mario001

#42613 Re: SDP

Post by mario001 »

Prpa.ba wrote:Kiflica mario je samo izvodjac radova, reklo mu da stavi i on stavio. :mrgreen:
Jesi cuo za Fb???
sarajevo999999

#42614 Re: SDP

Post by sarajevo999999 »

Ko glasa za SDP nene će mu u Đehenem
ultima_palabra

#42615 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

Braaate, on mene zna, ja njega ne znam 8-)

Banksy

#42616 Re: SDP

Post by Banksy »

mario001 wrote:Image
Neofašistički VOX, u najboljoj tradiciji, u službi SDA.

Par pitanja, a sve uz pretpostavku da je Maške sam oglodao ovaj pršut iznad,

Je li Mašić Bošnjak?
Ako je i Bošnjak, je li musliman vjernik?
Mora li svaki član SDP-a biti musliman?
Smije li član SDP-a uopće jesti svinjetinu?

Slabo se razumijem u (sve) vjerske knjige, pa i ovo da pitam,

Je li svinjetina veći haram od alkohola koji (u velikim količinama) konzumiraju mnogi iz vrha SDA?
Je li svinjetina veći haram od laži koje, u raznim prilikama, izgovaraju svi iz vrha SDA?
Je li svinjetina veći haram od krađe koju praktikuju svi iz vrha SDA?
Je li svinjetina veći haram od bogaćenja na račun sirotinje što čine baš svi iz vrha SDA?
i na kraju,
Glođe li ko iz vrha SDA ovakav isti pršut (ili jede li koji SDA Bošnjo krme) za vrijeme ljetovanja, recimo u Istri?
GeeTnT

#42617 Re: SDP

Post by GeeTnT »

Kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH svojevremeno je zabavljao i prijatelje među kojima je najviše onih iz nekadašnje redakcije '60 minuta' (prije nego su se međusobno sukobili). Na njegovom repertoaru našla se i obrada pjesme Josipe Lisac 'Danas sam luda'. Hadžiomerović joj je promijenio tekst i posvetio 'mevludu' i 'hodži'.
...naravno i ovo je bio Neofasisticki VOX u sluzbi SDA...

Sikter!
mario001

#42618 Re: SDP

Post by mario001 »

Banksy wrote:
mario001 wrote:Image
Neofašistički VOX, u najboljoj tradiciji, u službi SDA.

Par pitanja, a sve uz pretpostavku da je Maške sam oglodao ovaj pršut iznad,

Je li Mašić Bošnjak?
Ako je i Bošnjak, je li musliman vjernik?
Mora li svaki član SDP-a biti musliman?
Smije li član SDP-a uopće jesti svinjetinu?

Slabo se razumijem u (sve) vjerske knjige, pa i ovo da pitam,

Je li svinjetina veći haram od alkohola koji (u velikim količinama) konzumiraju mnogi iz vrha SDA?
Je li svinjetina veći haram od laži koje, u raznim prilikama, izgovaraju svi iz vrha SDA?
Je li svinjetina veći haram od krađe koju praktikuju svi iz vrha SDA?
Je li svinjetina veći haram od bogaćenja na račun sirotinje što čine baš svi iz vrha SDA?
i na kraju,
Glođe li ko iz vrha SDA ovakav isti pršut (ili jede li koji SDA Bošnjo krme) za vrijeme ljetovanja, recimo u Istri?
Opusti se, previse slova za Masica i meso koje jede :D
Banksy

#42619 Re: SDP

Post by Banksy »

Lako ćemo za Mašketa, al' kad naredne godine u SDA krene unutarstranački obračun, pa kad isplivaju vaše rakije i pršuti...
kamen spoticanja

#42620 Re: SDP

Post by kamen spoticanja »

Banksy wrote:Lako ćemo za Mašketa, al' kad naredne godine u SDA krene unutarstranački obračun, pa kad isplivaju vaše rakije i pršuti...
Bice veselo :mrgreen:
Banksy

#42621 Re: SDP

Post by Banksy »

kamen spoticanja wrote:
Banksy wrote:Lako ćemo za Mašketa, al' kad naredne godine u SDA krene unutarstranački obračun, pa kad isplivaju vaše rakije i pršuti...
Bice veselo :mrgreen:
Kucamo na vrata SDA asova, šta je pio, a šta mezio, gdje i s kim, biće svega...
GoldenSpoon

#42622 Re: SDP

Post by GoldenSpoon »

Oni ne piju, ljudi su vjernici, brinu se za povratnike, al u pazi izmedju tenderskih komisija i stranackih kolegija, kako ona narodna izreka kaze "Pokradose Boga i oca"

Image

Narod znooo
skupljac_zeljeza

#42623 Re: SDP

Post by skupljac_zeljeza »

Nešto kontam šta mi je veća želja. Da li da prije propadne SDA ili SDP? Ovakve kakve su sigurno propadaju obje,a ako ne propadnu onda će propasti narod.
muha_sa

#42624 Re: SDP

Post by muha_sa »

imal ko da valja :?
GeeTnT

#42625 Re: SDP

Post by GeeTnT »

muha_sa wrote:imal ko da valja :?
...Gatački klan II.... :lol:
Post Reply