Optimus Prime wrote:
Najezda Spin Doktora nikako da splasne.
O ceme ti govoris covjece? Kakva Zlatkova policija, kakvi bakraci.
Ja niti sam clan SDP-a niti imam ikakve koristi od njega. Ali sve dok sam uvjeren da su definitivno najbolja moguca opcija u ovoj drzavi, nadgledacu postove Spin Doktora koji izgleda prizeljkuju povratak 20 najtezih godina i odgovarati na njihove nebuloze.
Sto se tice tih sad ko biva fiktivnih radnih mjesta, moras znati da ih niko nije ni spomenuo sve dok jedan od spin doktora na forumu nije pokusao predstaviti SDP kao toboze stranku koja unistava radna mjesta u drzavi.
kojih ba spin doktora? ja govorim u posljednjih nekoliko postova konkretno o zdravstvu koje je protekle godine u nadleznosti SDP-a i u kojem se nista nije maklo s mrtve tacke! kakve ti spinove spominjes, kad se sam istim govnima bavis? ko si ti da porucujes 'Nadgledamo vas!'? Šaja? Šajin crnac? po cemu se to razlikuje od necega sto smo nekada ovdje svi osudjivali?
kako se to mijenjaju izjave? evo ti jedna tvoja iz 'onih vremena':
Optimus Prime wrote: svaki inteligentan i politicki osvjescen covjek u BiH dobro zna da se mafija koncentrise oko vladajucih struktura(u ovom slucaju Bakira Izetbegovica)koja im kroz svoj aparat moze namjestati prljave poslove i osiguurati imunitet, a nikako oko opozicije koja se u ovoj drzavi u biti skoro nista ne pita(Zlatko Lagumdzija).
Pa cak i mala djeca znaju da su novopeceni tajkuni, direktori drzavnih tvrtki, kao i utjecajni clanovi nadzornih odbora koji se vezu za SDP maltene ugrozena vrsta.
Preko 98% njih su povezani sa SDA/SBiH-klanom.
Ali eto momak se vjerovatno zbog licnih finansijskih interesa ipak trudi da u medijima po starom Avazovom maniru odrzi sliku o jednakoj krivici vlasti i opozicije po pitanju negativnih desavanja u drzavi.
Samo na njegovu zalost, to na ovom forumu ne prolazi lako kao na dzumi.
eh, da vidimo: stari Avazov manir 'odrzi sliku o jednakoj krivici vlasti i opozicije po pitanju negativnih desavanja'. hm, meni se cini da neki drugi klinci mene u ovih 100 stranica ovdje ubjedjuju upravo po tom Avazovom maniru.
pa onda 'svaki inteligentan i politicki osvjescen covjek u BiH dobro zna da se mafija koncentrise oko vladajucih struktura'. slazem se, o tome i govorim ovdje. a, tada se ovo odnosilo na Bakira Izetbegovica cija je stranka, podsjecam te, upravo zahvaljujuci SDP-u i dalje na vlasti!
pa onda kazes da su tajkuni vezani uz DP ugrozena vrsta. znaci, doslo vrijema da oni postanu vrsta koja ugrozava?
kazes da je 98 posto tajkuna povezano sa SDA/SBiH klanom? haj' da odbijemo onih 48 posto na SBiH, dodamo ovamo ovih dva posto i imamo 52 posto. haj', napredak!
sad da se vratim ovom svjezijem postu o onima koji ovdje prizeljkuju povratak 20 najtezih godina: nemaju oni sta to sinko prizeljkivati, te godine su nastavljene sa SDA u vlasti i ovima iz SDP koji se vrlo brzo privikavaju na njihovo ponasanje, sto isto ti jednom rece 's kim si takav si'