Banksy wrote:Ne smije on Hamdi pisnut'VjecitiStudent wrote:
Majstor demagogije je rekao svoje, gubitke Toplana i Vodovoda na kraju treba da platimo svi mi.
Zanimljivo je da ni slova ne prozborise o slicnom poskupljenju u BIhacu, koje je bez problema proslo.
Vlada KS jednoglasno je donijela odluke o poskupljenju cijene vode za 25 posto i poskupljenju cijene grijanja za 33 posto.Konačno potvrda i priznanje, crno na bijelo, da su mu kantonalni ministri nekompetentni diletantni ...
Jasno je rečeno da se odluka mora povući ili će SDP izaći u javnost i reći da ne stoji iza svega, da se radi o ishitrenoj odluci u koju su SDP uvukli kojekakvi SDA-ovci, koji su i doveli do ovoga.
SDP
- H4v4t4R
#4026 Re: SDP
-
StupskaBitanga
#4027 Re: SDP
tako nekakodibidus wrote:Fahro se uvlaci Lagumdziji
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/6 ... de-ks.html
Na pomolu je dakle nova koalicija SDP-SBB.
-
StupskaBitanga
#4028 Re: SDP
Neke stvari postaju jasnije
SDP podupire rušenje SDA od strane SBBBiH odnosno Fahrudina Radončića
U konačnici SDP i SBB bi bili u vlasti
Jedini uslov je da SBB i Utemeljitelj uspiju u tome
Vidjećemo
Vidjećemo
- Bosnolog
#4029 Re: SDP
Ja sam zagovarao koaliciju SDP-a sa SBBBiH kao manje zlo,najavljivao sam da ce SDA biti najveci neprijatelj koalicionom partneru SDP-u.Od kada su u koaliciji svo vrijeme rovare i suruju sa Covicem ali i Dodikom.StupskaBitanga wrote:Neke stvari postaju jasnije
Vidjećemo
Ovo je vec videni scenario zabijanja noza u leda koalicionom partneru SZBIH.Tihic je svo vrijeme radio o glavi Silajdizcu i svetio mu se zbog poraza,...SDA uhljupe dvije decenije samo interesuje ostanak na vlasti to jest vlastito stranacki minder a drzava i drzavni interesi su im zadnja rupa na sviralu.
-
StupskaBitanga
#4030 Re: SDP
SDA urla na SDP zbog tretmana na FTV a oni im finu uvale Fahru Radončića
hahahahahaha
Show program
hahahahahaha
Show program
- kamen spoticanja
#4031 Re: SDP
sad zamisli tu strategiju kad u igru ubacujes fahro radoncica i avazStupskaBitanga wrote:SDA urla na SDP zbog tretmana na FTV a oni im finu uvale Fahru Radončića
hahahahahaha
Show program
SDP postaje demagogija bez presedana
- avicena
#4032 Re: SDP
A ja sve mislio da su imali većinu kada je Šojić bio direktor...VjecitiStudent wrote:Lagumdžija: Ovo je najveća pobjeda SDP-a od 1945.!
http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/ ... /101004004
-
StupskaBitanga
#4033 Re: SDP
FTV ionako već lliči na TV izdanje Avazakamen spoticanja wrote:sad zamisli tu strategiju kad u igru ubacujes fahro radoncica i avazStupskaBitanga wrote:SDA urla na SDP zbog tretmana na FTV a oni im finu uvale Fahru Radončića
hahahahahaha
Show program![]()
A komplet brak SDP i SBB bi bio mega hit desetljeća
- kamen spoticanja
#4034 Re: SDP
pa sbb kadar na svim nivoima su propali kadrovi sda,propaliji od ovih koji su nam drzavu doveli u klinac krasniBosnolog wrote:Ja sam zagovarao koaliciju SDP-a sa SBBBiH kao manje zlo,najavljivao sam da ce SDA biti najveci neprijatelj koalicionom partneru SDP-u.Od kada su u koaliciji svo vrijeme rovare i suruju sa Covicem ali i Dodikom.StupskaBitanga wrote:Neke stvari postaju jasnije
Vidjećemo
Ovo je vec videni scenario zabijanja noza u leda koalicionom partneru SZBIH.Tihic je svo vrijeme radio o glavi Silajdizcu i svetio mu se zbog poraza,...SDA uhljupe dvije decenije samo interesuje ostanak na vlasti to jest vlastito stranacki minder a drzava i drzavni interesi su im zadnja rupa na sviralu.
a na celu stranke imas balkanskog berluskonija s one strane drine,i vlasnika novine koja na naslovnicu stavlja tucu bracnog para i slike uplakane djece...de ba...hare je pao zato sto je bio sivonja i zato sto je imao kadrove tipa s.halilovica ...sad zamisli adnana terzica kao ministra necega...i pokrivenu medijsku sliku s jedne strane federalnom televizijom a s druge dnevnim avazom...ne lici li to tebi na manji entitet?
-
brucos7
#4035 Re: SDP
Ovo veceras sa fahom bilo je tako neuksusno od strane FTV, pardon SDP-a, koji ocito tone sve dublje.
- kamen spoticanja
#4036 Re: SDP
jedino bi nam dusevno zdravlje svekolikog puchanstva bilo dobro...nema vise 60 minuta,avaz bi pisao o prebacenim normama u banovickim rudnicima i na naslovnice stavljao oskudno odjevene mlade omladinke a dusevno zdrava nacija jela bi nista,vozila auta sistemom par-nepar(ko u najbolja vremena drugarice milke),banane zaboravljala i placala skup aparat policijskih sluzbenika-dousnika(ovo haman podrazujmeva reforma policijskog sistema protiv kojeg je ustala europa)StupskaBitanga wrote:FTV ionako već lliči na TV izdanje Avazakamen spoticanja wrote:sad zamisli tu strategiju kad u igru ubacujes fahro radoncica i avazStupskaBitanga wrote:SDA urla na SDP zbog tretmana na FTV a oni im finu uvale Fahru Radončića
hahahahahaha
Show program![]()
A komplet brak SDP i SBB bi bio mega hit desetljeća
-
StupskaBitanga
#4037 Re: SDP
SDP savršeno koketira sa pozicijom SDA i opozicijom SBB
Nešto se ozbiljno sprema
Mislim da ćemo uskoro imati vanredne izbore
Nešto se ozbiljno sprema
Mislim da ćemo uskoro imati vanredne izbore
- Bosnolog
#4038 Re: SDP
SBBBiH jos nije bila u vlasti za razliku dvodecenijske stranke bosnjacke propasti,krimovlade,pljackovlade,izdaja i prodaja Bosne i Bosnjaka.SDA je bio dobro zamisljen sveopste bosnjacki osvjescujuci pokret na samom pocetku,ali je isto bila puna nesposobnih izdajnika i kleptokratskih teokrata.Ono sto je SDA posatala nakon rata je najveca nesreca Bosne i Bosnjaka.Tihomir je cijeli mandat urlao na Silajdzica koji je zasigurno imao stranku kadrovskih krimodebila,sto nikako nije opravdanje da se Dodiku dodvorava dvonogo izdajnicko podanicko SDA celno pseto Tihic, radeci protv koalicionog stranckog partnera i protiv interesa Bosne i Bosnjaka.Svi smo mi prolazni kao i stranke a to ovaj klempavi debil niekada nije tako gledao jer je njemu izdati najvece heroje i drzavu navika jos od 1992 godine.kamen spoticanja wrote: pa sbb kadar na svim nivoima su propali kadrovi sda,propaliji od ovih koji su nam drzavu doveli u klinac krasni![]()
a na celu stranke imas balkanskog berluskonija s one strane drine,i vlasnika novine koja na naslovnicu stavlja tucu bracnog para i slike uplakane djece...de ba...hare je pao zato sto je bio sivonja i zato sto je imao kadrove tipa s.halilovica ...sad zamisli adnana terzica kao ministra necega...i pokrivenu medijsku sliku s jedne strane federalnom televizijom a s druge dnevnim avazom...ne lici li to tebi na manji entitet?
Mozemo ja i ti do sutra rasprvljati,svjestan sam da nastupas sa pozicija pro SDA ciji si simpatizer,za razliku mene kome je interes drzave BiH iznad svih stranka pa i SDP-a,Odavno je jasno svima koji gledaju stvari iznad stranackih naocala da je Bosnjacima najveci neprijetelj bila i ostala SDA.Od dusmana iz genocidne ne ocekujem samilost niti da rade za dobrobit BiH,vec naprotiv znam sto rade i zele,kao i njihova saveznicka osovina zla dvoglavi HDZ, ali istima podilaziti sve godine sto radi Tihic a da ne govorimo oko izdaja i prodaja tuzbe protiv Srbije i CG ,krimokleptomaske privatizacije tipa Budnjo i slicnin tajkuni dok nam borce izdadose ti isti SDA fakini,....
Jos uvijek sam ubjeden da je SDA najvece zlo Bosnjaka pa i Bosne i Hercegovie jer je ista odrzavala u zoivotu dodakzne dusmane svog naroda i svoje drzave koalirajuci nakon rata sa strankama koje su organizovale pobuni i agresiju na RBiH.Posebno se ovo odnosi na njen vrh na celu sa velikosrpskim agentom Tihicem. Svi ti koje spominjes a koji su kod Radoncica su otisli iz stranke propasti jer se najvjerovatnije nisu slagali sa krimovladavinom stranacko poslusnickog jednoumlja koje je stvorio agent Srbije Tihic.Zasigurno da medu njima ima i krimosa ali su svi oni skole zavrsili i ponikli u stranci bosanskobosnjacke propasti.
- kamen spoticanja
#4039 Re: SDP
pa bosnolog majku mu kako ocekujes da diskutujemo kad me prvo okarakterisesBosnolog wrote:SBBBiH jos nije bila u vlasti za razliku dvodecenijske stranke bosnjacke propasti,krimovlade,pljackovlade,izdaja i prodaja Bosne i Bosnjaka.SDA je bio dobro zamisljen sveopste bosnjacki osvjescujuci pokret na samom pocetku,ali je isto bila puna nesposobnih izdajnika i kleptokratskih teokrata.Ono sto je SDA posatala nakon rata je najveca nesreca Bosne i Bosnjaka.Tihomir je cijeli mandat urlao na Silajdzica koji je zasigurno imao stranku kadrovskih krimodebila,sto nikako nije opravdanje da se Dodiku dodvorava dvonogo izdajnicko podanicko SDA celno pseto Tihic, radeci protv koalicionog stranckog partnera i protiv interesa Bosne i Bosnjaka.Svi smo mi prolazni kao i stranke a to ovaj klempavi debil niekada nije tako gledao jer je njemu izdati najvece heroje i drzavu navika jos od 1992 godine.kamen spoticanja wrote: pa sbb kadar na svim nivoima su propali kadrovi sda,propaliji od ovih koji su nam drzavu doveli u klinac krasni![]()
a na celu stranke imas balkanskog berluskonija s one strane drine,i vlasnika novine koja na naslovnicu stavlja tucu bracnog para i slike uplakane djece...de ba...hare je pao zato sto je bio sivonja i zato sto je imao kadrove tipa s.halilovica ...sad zamisli adnana terzica kao ministra necega...i pokrivenu medijsku sliku s jedne strane federalnom televizijom a s druge dnevnim avazom...ne lici li to tebi na manji entitet?![]()
Mozemo ja i ti do sutra rasprvljati,svjestan sam da nastupas sa pozicija pro SDA ciji si simpatizer,za razliku mene kome je interes drzave BiH iznad svih stranka pa i SDP-a,Odavno je jasno svima koji gledaju stvari iznad stranackih naocala da je Bosnjacima najveci neprijetelj bila i ostala SDA.Od dusmana iz genocidne ne ocekujem samilost niti da rade za dobrobit BiH,vec naprotiv znam sto rade i zele,kao i njihova saveznicka osovina zla dvoglavi HDZ, ali istima podilaziti sve godine sto radi Tihic a da ne govorimo oko izdaja i prodaja tuzbe protiv Srbije i CG ,krimokleptomaske privatizacije tipa Budnjo i slicnin tajkuni dok nam borce izdadose ti isti SDA fakini,....
Jos uvijek sam ubjeden da je SDA najvece zlo Bosnjaka pa i Bosne i Hercegovie jer je ista odrzavala u zoivotu dodakzne dusmane svog naroda i svoje drzave koalirajuci nakon rata sa strankama koje su organizovale pobuni i agresiju na RBiH.Posebno se ovo odnosi na njen vrh na celu sa velikosrpskim agentom Tihicem. Svi ti koje spominjes a koji su kod Radoncica su otisli iz stranke propasti jer se najvjerovatnije nisu slagali sa krimovladavinom stranacko poslusnickog jednoumlja koje je stvorio agent Srbije Tihic.Zasigurno da medu njima ima i krimosa ali su svi oni skole zavrsili i ponikli u stranci bosanskobosnjacke propasti.
i kako majke ti fahro nije bio u vlasti kad je fahro svo ovo poslijeratno vrijeme kreirao nasu politicku scenu kroz svoje novine...dakle bio je u vlasti s sda i zahvaljujuci njima je postao to sto je postao
s tim sto je fahro spreman udati i tebe i mene za par maraka bilo kome ko ponudi...
- heckler
#4040 Re: SDP
Fahro pronalazi prostor i na FTVu
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/1704/radoncic-za-ftv
Moglo bi svasta biti ovdje
- Bosnolog
#4041 Re: SDP
Eksssssss,pa svojim stavovima na ovom forumu si odavno pokazao da si SDA stovatelj,...kamen spoticanja wrote: pa bosnolog majku mu kako ocekujes da diskutujemo kad me prvo okarakterises![]()
![]()
i kako majke ti fahro nije bio u vlasti kad je fahro svo ovo poslijeratno vrijeme kreirao nasu politicku scenu kroz svoje novine...dakle bio je u vlasti s sda i zahvaljujuci njima je postao to sto je postao![]()
s tim sto je fahro spreman udati i tebe i mene za par maraka bilo kome ko ponudi...
Po tvome ispade da je sada primjera radi Senad Avdic dio HDZ stranke jer pise za njih protiv SDP-a,.....
SDA nas je dovoljno prodala i unistavala da nema gorih gorbara bosnajckobosanskih interesa od njih a da za njih glasaju bosnajcki tragicari,Dvije decenije to rade u kontinuitetu,....
-
StupskaBitanga
#4042 Re: SDP
SDP plaši SDA Fahromheckler wrote:Fahro pronalazi prostor i na FTVu
Biće ovdje svaštaaaa
- Bosnolog
#4043 Re: SDP
heckler wrote:Fahro pronalazi prostor i na FTVu
Radoncic je bio mnogo bolji,povjerljiviji koalicioni partner SDP sa kojim bi uradili mnogo toga dobrog za BiH za razliku ljigavog izdajnika Tihica i SDA podlih i nesposobnih uhljupa,....
Ako ima ikakvih mogucnosti zestoko savjetujem da se sutne SDA i umjesto njih ubaci SBBiH na svim nivoima vlasti.SDA treba poslati na smetljiste BH historije,SDA je najveci neprijetelj Bosnjaka i BiH prije svega zbog koketiranja i podilazenja otvorenim dvodecenijskim neprijeteljima BiH ali i MZ koja ide linijom manjeg otpora na sto Sarajevo i SDA pristaju sve ove poslijeratne godine koliko su bili u vlasti,......
- Hemel
#4044 Re: SDP
Ako ce svi problemi biti rijeseni time sto ce otici SDA a doci SBBBiH ja ih podrzavam ali znam sigurno da nijedan problem nece biti rijesen.
Ako je SDP spao da bira od dva zla koje je manje, ova zemlja stvarno nema buducnosti.
p.s. Negdje gore procitah da SDP koketira sa nekima. Od kada je koketiranje nesto pozitivno.
Ako je SDP spao da bira od dva zla koje je manje, ova zemlja stvarno nema buducnosti.
p.s. Negdje gore procitah da SDP koketira sa nekima. Od kada je koketiranje nesto pozitivno.
-
StupskaBitanga
#4045 Re: SDP
Hemel wrote:Ako ce svi problemi biti rijeseni time sto ce otici SDA a doci SBBBiH ja ih podrzavam ali znam sigurno da nijedan problem nece biti rijesen.
Nisam ja ni rekao da jeste
Ali SDP ima i ženu i ljubavnicu
Sve ti je jasno
- Hemel
#4046 Re: SDP
tesko je to odrzati na duze staze...StupskaBitanga wrote:Hemel wrote:Ako ce svi problemi biti rijeseni time sto ce otici SDA a doci SBBBiH ja ih podrzavam ali znam sigurno da nijedan problem nece biti rijesen.
Nisam ja ni rekao da jeste
Ali SDP ima i ženu i ljubavnicu
Sve ti je jasno
-
StupskaBitanga
#4047 Re: SDP
SDP se gubi u ovoj koaliciji sa SDA i to je svima jasno
Nešto će se desiti sigurno
Nešto će se desiti sigurno
-
staza
#4048 Re: SDP
Ništa se neće desiti.
Ovo je SDP-ov najmudriji potez.
Ali ipak treba istaknuti da on ima svoje stalne glasače, tako da će se oni koji glasaju neugodno iznenadit', pogotovo jer će možda naredni put umjesto SDA tu biti NS ili Stranka Kokuška ili SBB BiH.
Itd., itd.
E, nek' sam se malo i ja razrashaltenisao na politici, a ne da najviše postova ovoforumskih imam muzičkih.
Ne brinem ja dok je nama vjernih forumskih objavljivača postova, koji ujedno obavljaju i poslove promotivnoga, šaltersko-političkoga karaktera...
Ti me ljubiš, koža štuca, za tobom mi p... puca.
Ovo je SDP-ov najmudriji potez.
Ali ipak treba istaknuti da on ima svoje stalne glasače, tako da će se oni koji glasaju neugodno iznenadit', pogotovo jer će možda naredni put umjesto SDA tu biti NS ili Stranka Kokuška ili SBB BiH.
Itd., itd.
E, nek' sam se malo i ja razrashaltenisao na politici, a ne da najviše postova ovoforumskih imam muzičkih.
Ne brinem ja dok je nama vjernih forumskih objavljivača postova, koji ujedno obavljaju i poslove promotivnoga, šaltersko-političkoga karaktera...
Ti me ljubiš, koža štuca, za tobom mi p... puca.
- stochar
#4049 Re: SDP
ove koalicije koje imamo poslije izbora su cista perverzija i jbnj glasaca u mozak! gledam fino u Hrvatskoj ljudi napravili predizbornnu koaliciju, objavili izborne liste Kukuriku koalicije, kome sta, i otvoreno nastupaju pred glasacima.
kod nas - drzava za prevaru! dobili su izbore pljujuci SDA i Fahru, sad s jednim koalirali, i ove jedne plase drugim, potpuno zaboravljajuci na volju glasaca - glas'o sam PROTIV Fahre i PROTIV SDA! vec koalirajuci sa SDA toliko su me izdali, da je to bolno, a ako SDA zajebu koalirajuci s Fahrom, onda su nam duplu klanfu svima zabili! pa kako ih nije stid? da su pred izbore rekli da ce koalirati sa SDA, plus Pijacarima i ustasama, bas me zanima ko bi za njih glas'o. ovako ih u kampanji sve napali, a onda brze-bolje koalirali sa najvecim zlom i neprijateljima BiH ali i cijelog antifasistickog pokreta, samo kako bi sebi prigrabili fotelje - jadno da ne moze jadnije!!!
"Nama nije cilj da pobijedimo, nama je cilj da pobijedimo ubjedljivo! Želimo da pometemo vladajuću petorku, da pobijedimo njih četvoricu koje onaj iz Banja Luke voda naokolo k'o mazlume!", poručio je predsjednik SDP-a Zlatko Lagumdžija, te izazvao ovacije prisutnih.
"Poručio sam sinoć kojekakvim bjelosvjetskim hohštaplerima s kojima sam gostovao na televiziji, koji se penju na tornjeve da budu viši i što hoće da grade nekakvih 14 traka puta, i svim ostalim: Vratiće se Valter...", kazao je Lagumdžija...
medju ovim 'mazlumima' je bio i Sulejman Tihic, aktuelni koalicioni partner; a ovaj s tornjevima i 14 traka je ocito neki imaginarni lik, ili pak jedan od potencijalnih koalicionih partnera s kojim, prema pisanju Avaza, novine za koju ce nas uskoro forumaski poltroni ubjedjivati da predatavlja sam vrh novinarstva i bastion etike, SDP ima pakt o nenepadanju...
kod nas - drzava za prevaru! dobili su izbore pljujuci SDA i Fahru, sad s jednim koalirali, i ove jedne plase drugim, potpuno zaboravljajuci na volju glasaca - glas'o sam PROTIV Fahre i PROTIV SDA! vec koalirajuci sa SDA toliko su me izdali, da je to bolno, a ako SDA zajebu koalirajuci s Fahrom, onda su nam duplu klanfu svima zabili! pa kako ih nije stid? da su pred izbore rekli da ce koalirati sa SDA, plus Pijacarima i ustasama, bas me zanima ko bi za njih glas'o. ovako ih u kampanji sve napali, a onda brze-bolje koalirali sa najvecim zlom i neprijateljima BiH ali i cijelog antifasistickog pokreta, samo kako bi sebi prigrabili fotelje - jadno da ne moze jadnije!!!
"Nama nije cilj da pobijedimo, nama je cilj da pobijedimo ubjedljivo! Želimo da pometemo vladajuću petorku, da pobijedimo njih četvoricu koje onaj iz Banja Luke voda naokolo k'o mazlume!", poručio je predsjednik SDP-a Zlatko Lagumdžija, te izazvao ovacije prisutnih.
"Poručio sam sinoć kojekakvim bjelosvjetskim hohštaplerima s kojima sam gostovao na televiziji, koji se penju na tornjeve da budu viši i što hoće da grade nekakvih 14 traka puta, i svim ostalim: Vratiće se Valter...", kazao je Lagumdžija...
medju ovim 'mazlumima' je bio i Sulejman Tihic, aktuelni koalicioni partner; a ovaj s tornjevima i 14 traka je ocito neki imaginarni lik, ili pak jedan od potencijalnih koalicionih partnera s kojim, prema pisanju Avaza, novine za koju ce nas uskoro forumaski poltroni ubjedjivati da predatavlja sam vrh novinarstva i bastion etike, SDP ima pakt o nenepadanju...
-
popajic
#4050 Re: SDP
Ne podnosim zlurado pljuvanje od strane vjecnih anti SDP- ovaca , a sa ovim se postom potpuno slazem !@stochar
...dobili su izbore pljujuci SDA i Fahru, sad s jednim koalirali, i ove jedne plase drugim, potpuno zaboravljajuci na volju glasaca - glas'o sam PROTIV Fahre i PROTIV SDA! vec koalirajuci sa SDA toliko su me izdali, da je to bolno, a ako SDA zajebu koalirajuci s Fahrom, onda su nam duplu klanfu svima zabili! pa kako ih nije stid? da su pred izbore rekli da ce koalirati sa SDA, plus Pijacarima i ustasama, bas me zanima ko bi za njih glas'o. ovako ih u kampanji sve napali, a onda brze-bolje koalirali sa najvecim zlom i neprijateljima BiH ali i cijelog antifasistickog pokreta, samo kako bi sebi prigrabili fotelje - jadno da ne moze jadnije!!!
Kad god pomislim da ne moze gore , "nase" hairlije me zestoko opovrgnu.