dustaban wrote:evo sad me vamo neko priupita - a sta je uloga exreisa, koga on rasterecuje.
Pa ja bih rekao... samo stomak!
Ex-reis je bradonja!
dustaban wrote:evo sad me vamo neko priupita - a sta je uloga exreisa, koga on rasterecuje.
Pa ja bih rekao... samo stomak!
Čuj: SDP! Ne postoji SDP BiH, postoji samo Izetbegovićev, najvišepozicioniraniji najniskosortniji šegrt, Zlatko Lagumdžija.ultima_palabra wrote:Otkud Bećirević na listi? Neće valjda SDP žrtvovati Opštinu Centar... nema šanse da neki drugi SDP-ovac pobijedi na vanrednim izborima tamo.
Nije iznenađenje, pokrao je sve što je mogao na općinskom nivou, red je da ide gore.ultima_palabra wrote:Otkud Bećirević na listi? Neće valjda SDP žrtvovati Opštinu Centar... nema šanse da neki drugi SDP-ovac pobijedi na vanrednim izborima tamo.
To bi bila manipulacija biračkog tijela... nije da bi me iznenadiloIt_is_a_Leclerc wrote:Možda će se odreći mandata u korist načelničke funkcije.
Redovno se to dešava.ultima_palabra wrote:To bi bila manipulacija biračkog tijela... nije da bi me iznenadiloIt_is_a_Leclerc wrote:Možda će se odreći mandata u korist načelničke funkcije.
SDP BiH jeste imao nepodjeljenu podršku u Centru, međutim, Zlatko Lagumdžija to zloupotrebljava na način da - u ime tzv. multietičnosti! - zloupotrebljava glasove "manjina" da bi, u ime Izetbegovića, tiranizirao 84% građana Centra. Njegov visokopozicionirani niskosortni šegrt, Bećirević je i,mao, i ima, samo: 16% glasova podrške!VjecitiStudent wrote:Nije iznenađenje, pokrao je sve što je mogao na općinskom nivou, red je da ide gore.ultima_palabra wrote:Otkud Bećirević na listi? Neće valjda SDP žrtvovati Opštinu Centar... nema šanse da neki drugi SDP-ovac pobijedi na vanrednim izborima tamo.
A da je nešto naročito popularan, nije, sdp je u Centru uvijek imao vrlo tvrdo jezgro, koje bi jednako ovjerilo bilo koga.
No, sada će i ovdje krahirati.
Naprotiv. Bećirević je vrlo popularan u Centru koji danas većinski nastanjuju ljudi koji su mu zavičajno bliski, pa je SDP inteligentno kandidirao baš njega i na njegovom talasu dobio Centar. Uz to, znam mnoge koji tvrde da je čovjek sasvim ok.VjecitiStudent wrote:Nije iznenađenje, pokrao je sve što je mogao na općinskom nivou, red je da ide gore.ultima_palabra wrote:Otkud Bećirević na listi? Neće valjda SDP žrtvovati Opštinu Centar... nema šanse da neki drugi SDP-ovac pobijedi na vanrednim izborima tamo.
A da je nešto naročito popularan, nije, sdp je u Centru uvijek imao vrlo tvrdo jezgro, koje bi jednako ovjerilo bilo koga.
No, sada će i ovdje krahirati.
Usluga je jer Suljagic uzima Neonku dio kolaca bez obzira s kim se krpio. Neko ko se razmislja izmedju Neonka i teske desnice nece uzeti u obzir neimara.JoseMujica wrote:nisu kolko sam upratio...jedino se Suljagić krpi sa Don Neonkom i povremeno sa Prolaznikovim Džogom
Onda, iz dosadašnjeg iskustva, ovaj ''portal'' radi za interese B. Izetbegovića.JoseMujica wrote:nisu kolko sam upratio...jedino se Suljagić krpi sa Don Neonkom i povremeno sa Prolaznikovim Džogom
ja maloprije na zlaju naletim, ulazi u ministarstvo...JoseMujica wrote:ako je iza njega N. Latić nedavno ga viđoh sa iKebanom šeta
...menigabinestožao...pogotovo u vezi strehe i roštilja..JoseMujica wrote:samo se i novinari provaljuju...vjerovatno su kvadraturu zemljišta pretvorili u kvadraturu kućetaman Prolazniku za voleja nabacuju
a realno ko što i sam reče više ni sam ne zna hudan šta ima
bice u avazu 16,000JoseMujica wrote:samo se i novinari provaljuju...vjerovatno su kvadraturu zemljišta pretvorili u kvadraturu kućetaman Prolazniku za voleja nabacuju
a realno ko što i sam reče više ni sam ne zna hudan šta ima
ps
Alfons
iKebana = Kebo
Mustafa Ceric je svojim ulaskom u dnevnu politiku sam sebe diskreditirao za sva vremena. I njega bi trebalo da bude stid i sram.smasma wrote:kako ovog bakira nije stid sjedit zajedno sa cericem, kad se sjetim kako ga je blatio na 60 minuta.
Što jes jes.crvenebrigade wrote:Mustafa Ceric je svojim ulaskom u dnevnu politiku sam sebe diskreditirao za sva vremena. I njega bi trebalo da bude stid i sram.smasma wrote:kako ovog bakira nije stid sjedit zajedno sa cericem, kad se sjetim kako ga je blatio na 60 minuta.