SDP

Ridjobrki

#35426 Re: SDP

Post by Ridjobrki »

I meni tako Tamara sa Starčevice bila rekla dati čim prekine s momkom.

Da prosti ovaj forum.
kamen spoticanja

#35427 Re: SDP

Post by kamen spoticanja »

Sta ovo kruži netom nalaz iz 1994. kojim se bakir hadziomerovic izvukao od vojske jer "imao poremecaj ponasanja"
ultima_palabra

#35428 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

Ja čak vjerujem da je to i moguće, pogotovo što će sada doživjeti potop... ali za ovih 17 godina ZL je premrežio stranku svojim klonovima i poltronima, teško je više naći tu poštenog čovjeka.

Tako da će biti: i poslije Zlatka, Zlatko.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#35429 Re: SDP

Post by JoseMujica »

kamen spoticanja wrote:Sta ovo kruži netom nalaz iz 1994. kojim se bakir hadziomerovic izvukao od vojske jer "imao poremecaj ponasanja"

jel pokazo Prolazniku prije kandidature? :lol:
chelo

#35430 Re: SDP

Post by chelo »

VjecitiStudent

#35431 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

Ko da su ga svojim lopatama sami kopali, a ovamo 20 jebenih km za 700 naših kreditnih miliona.
chelo

#35432 Re: SDP

Post by chelo »

VjecitiStudent wrote:
Ko da su ga svojim lopatama sami kopali, a ovamo 20 jebenih km za 700 naših kreditnih miliona.

Image
Labirint

#35433 Re: SDP

Post by Labirint »

A zašto bi nastavljali "lajati"? Da to nisu drugovi SVOJIM novcima (utalili se :D ) napravili cestu,kopali rovili, šta? Uostalom zar sam Ensad nije zamolio da ga se ogradi od politike ( :D ), ako vec aludiraš na to da ga je neka stranka "pravila" av av av
JedanMova

#35434 Re: SDP

Post by JedanMova »

Ne bi oni nikad to uradili... nikad.
Ovi su se termini i akteri slucajno podudarili :-)
Ridjobrki

#35435 Re: SDP

Post by Ridjobrki »

Ja sam za to da se ovo otvara kilometar po kilometar do izbora.

I da se Tunel 'Prvi mart' svečano otvori i sa one druge strane isto.
iPod

#35436 Re: SDP

Post by iPod »

Image

U prijevodu "Stoko glasajte da bi Lidija Korać kupila najnovije modele Burberry torbi", gade mi se i prezirem ovu mafijašku hobotnicu koja grabi sve pred sobom.
Ridjobrki

#35437 Re: SDP

Post by Ridjobrki »

Al' skontaj ovo:

Uvod u članak:
Otvaranje nove dionice autoputa A1 na Koridoru 5C duge 20 kilometara između Vlakova i Tarčina zakazano je za 7. oktobar, saznaje Klix.ba. Ovim će Bosna i Hercegovina imati ukupno 124 kilometra autoputeva.
Završetak članka:
Zajedno sa 32 kilometra autoputa E661 Banja Luka - Gradiška, Bosna i Hercegovina će od septembra imati ukupno 124 kilometra autoputa.
Spinujel' se šta, majstori? :-D :-D :-D
The BEN10

#35438 Re: SDP

Post by The BEN10 »

Ridjobrki wrote:Ja sam za to da se ovo otvara kilometar po kilometar do izbora.

I da se Tunel 'Prvi mart' svečano otvori i sa one druge strane isto.
:evil:
Mister Yes

#35439 Re: SDP

Post by Mister Yes »

Jedini koji nešto rade u ovoj zemlji. Šteta što su naljutili amerikance :sad:
muzicar_iz_parka

#35440 Re: SDP

Post by muzicar_iz_parka »

Ovih 100ak km 5c je rezultat 10+ godina gradnje, neka se ne blamiraju hvaleći se tim. :D
muzicar_iz_parka

#35441 Re: SDP

Post by muzicar_iz_parka »

Mister Yes wrote:
Jedini koji nešto rade u ovoj zemlji. Šteta što su naljutili amerikance :sad:
Pravi koalicioni partner za Mileta Baju Laktašenka. :mrgreen:
Spaci

#35442 Re: SDP

Post by Spaci »

Kandidat SDP-a za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Bakir Hadžiomerović je novinar i urednik. Svoj novinarski angažman počeo je 1995. godine pred kamerama Televizije Bosne i Hercegovine. Radio je na OBN-u, magazinu Slobodna Bosna. Nakon “Fres free talk showa”, postao je urednik političkog magazina “60 minuta” na FTV-u, a bio je i urednik Informativno političkog programa FTV-a. Ovo je kroki biografije Bakira Hadžiomerovića. Njoj bi se mogle dodati neke infromacije tokom polemika koje je imao kao novinar. Te informacije sežu od optužbi da je i sam podmićivan od strane određenih kompanija i utjecajnih osoba, do onih koje se odnose na , navodnu, kriminalnu prošlost njegove majke koja je radila kao trgovka. Kao što je souđivan zbog klevete, tako i i sam tužio klevetnike. Jedan segment svoje biografije Hadžiomerović je brižno skrivao i nikad ga nije obznanjivao. Radio se o njegovoj hospitalizaciji kao pripadnika Armije BiH. Ovaj detalj iz njegove biografije i ne bi bio toliko važan da nije kandidat za člana Predsjedništva BiH. Stoga je važno da javnosti bude predočen i da se sam Hadžiomerović očituje o njemu. The Bosnia Times je došao u posjed kopije originala ljekarskog nalaza koji datira iz oktobra i novembra 1994. kada je Bakir Hadžiomerović hospitaliziran i “upućen za vojnu ljekarsku komisijiu”, radi “ocjene sposobnosti vojnih lica za vojnu službu”. Iz priloženog i laik može pročitati da se radi o ljekarskoj dijagnozi sa ocjenom “poremećene ličnosti”. Prilog: Kopija faksimila ljekarskog

Molim za misljenje o ovom tekstu koji se nalazi na portalu the bosnia times , imaju cak i slike dokumenta sa pecatom
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#35443 Re: SDP

Post by Chmoljo »

primiri.
trhulj wrote: Koje glupo razmisljanje, ako namjerno nije paljevina. Znaci da halfovi iz politickih stranaka ne bi ukrali recimo 10 miliona maraka od profita BH Telekoma godisnje, koji iznosi (varijabilna cifra iz godine u godinu) recimo 150 mil. maraka, ti predlazes da se BH Telekom proda pa da stranci svake godine tih cca. 150 mil. maraka posalju u Bec, Berlin, Rim ili vec gdje? Ako ne navlacis da omastis brke, onda si stvarno ograniceni balvan.
i ti.
The BEN10

#35444 Re: SDP

Post by The BEN10 »

Spaci wrote:Molim za misljenje o ovom tekstu koji se nalazi na portalu the bosnia times , imaju cak i slike dokumenta sa pecatom
:oops:
I bRez tog faksimila, SDP je teško mogao naći goreg kandidata.
dustaban

#35445 Re: SDP

Post by dustaban »

Sinoc zakacih na tren shupka Dzakovica sa Nerminom Niksicem. Na momente mi Nerko bivao prihvatljiv ali onda se trgoh i rekoh sebi - ma kako da valja neko ko zaposli brata ahmaka, stane rame uz rame sa pacijentom Lagumdzijom, mafijasem Hadzicem, nafiksanim Bakirom...

Dakle nemojte nasjedati, ako vam se neko do njih na moment i dopadne to je neki virus, nedajte se zarazit. Sjetite se samo ove zadnje cetiri godine patnje i mutljavina. Ako neki usprokos svemu i dalje namjerava stati na iste grablje i ponovo glasati za SDP, moram ga upitati - zašto pobogu ?
VjecitiStudent

#35446 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

dustaban wrote:Sinoc zakacih na tren shupka Dzakovica sa Nerminom Niksicem. Na momente mi Nerko bivao prihvatljiv ali onda se trgoh i rekoh sebi - ma kako da valja neko ko zaposli brata ahmaka, stane rame uz rame sa pacijentom Lagumdzijom, mafijasem Hadzicem, nafiksanim Bakirom...

Dakle nemojte nasjedati, ako vam se neko do njih na moment i dopadne to je neki virus, nedajte se zarazit. Sjetite se samo ove zadnje cetiri godine patnje i mutljavina. Ako neki usprokos svemu i dalje namjerava stati na iste grablje i ponovo glasati za SDP, moram ga upitati - zašto pobogu ?
Još samo 12 dana i zbogom žohari ... :evil:
Liberalism

#35447 Re: SDP

Post by Liberalism »

dustaban wrote:Sinoc zakacih na tren shupka Dzakovica sa Nerminom Niksicem. Na momente mi Nerko bivao prihvatljiv ali onda se trgoh i rekoh sebi - ma kako da valja neko ko zaposli brata ahmaka, stane rame uz rame sa pacijentom Lagumdzijom, mafijasem Hadzicem, nafiksanim Bakirom...

Sreca pa ce sad doci tvoji koji ce nam za 4 godine napraviti bar 20x vise autoputa, radnih mjesta i milijardi KM suficita u budzetima, duplo vece plate svima, socijalu 500 KM i tako dalje i tako dalje. Sve u redu, postujem da ti to tako zamisljas, ali me cudi jesi li se ikad zapitao sto to ne uradise prije nego sto je SDP dosao na vlast, vec su pustali da se ljudi pate ko stoka.
Adriatic

#35448 Re: SDP

Post by Adriatic »

Liberalism wrote:

Sreca pa ce sad doci tvoji koji ce nam za 4 godine napraviti bar 20x vise autoputa, radnih mjesta i milijardi KM suficita u budzetima, duplo vece plate svima, socijalu 500 KM i tako dalje i tako dalje. Sve u redu, postujem da ti to tako zamisljas, ali me cudi jesi li se ikad zapitao sto to ne uradise prije nego sto je SDP dosao na vlast, vec su pustali da se ljudi pate ko stoka.
U tome i jeste tragedija. I jedni i drugi od zla oca i gore matere.
Za koga god glasaš, pogriješićeš.
Novak20

#35449 Re: SDP

Post by Novak20 »

Adriatic wrote:
Liberalism wrote:

U tome i jeste tragedija. I jedni i drugi od zla oca i gore matere.
Za koga god glasaš, pogriješićeš.
Sve to nije razlog da se ne glasa. Bolje i pogriješiti nego da partijske infrastrukture zadrže status quo.
dustaban

#35450 Re: SDP

Post by dustaban »

Liberalism wrote: Sreca pa ce sad doci tvoji koji ce nam za 4 godine napraviti bar 20x vise autoputa, radnih mjesta i milijardi KM suficita u budzetima, duplo vece plate svima, socijalu 500 KM i tako dalje i tako dalje. Sve u redu, postujem da ti to tako zamisljas, ali me cudi jesi li se ikad zapitao sto to ne uradise prije nego sto je SDP dosao na vlast, vec su pustali da se ljudi pate ko stoka.
Znas sta... yebo vas vise i taj autoput. Guzimo se 20 godina oko ovih stotinjak km i onda, kad HRONOLOSKI dodje red da se nesta konacno zavrsi sve zasluge pobire taj koji presjeca vrpce a ne onaj ko je, kako tako, nesta pravio svih ovih godina.

Daleko od toga da opravdavam prethodne vlade, sve je to trebalo i bolj i brze i postenije raditi. Ali bas Nerko sinoc objasni u cemu je fol - mi jednostavno nismo mogli od ovih banaka krvopija angazovati nase firme i nismo mogli, zbog sistema kakav jeste, pokretati gradilista koja su u stecaju, a sva su bila. Tu se radi o nekom jebenom sistemskom zayebu.
I sad kad su svi vidjeli da tako ne ide, a cinimise najvise su to vidjeli ovi evropski bankari, otkocili su taj nekakav mehanizam i zahvaljujuci tome konacno je malo ocepilo.
I tako je krenulo i SDP-ove graditelje. Ali... ali i dalje su nasi autoputevi najskuplji na svijetu !?

Ova me situacija podsjeti na onu prethodnu vlast kad su, isto tako nakon desetak i vise godina patnje i priprema, spojili rudnike sa EPBiH i od toga napravili svoj uspjeh.

Nije cvjecar onaj koji bere cvijece, vec onaj ko ga uzgaja.
Post Reply