Da je Lepi bio kralj ?hercegovac_pravi wrote:Ne valja kad je u opoziciji, ne valja kad je na vlasti...zaključak se sam nameće
SDP
-
popajic
#3476 Re: SDP
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3477 Re: SDP
Podvučeno su otprilike tvoji argumenti. Kako jednom rekoh kad je bila prošla vlast kopali su jadni ljudi po kontejnerima kako je bilo loše, sad su ti isti ljudi "nosioci nezasluženih penzija i invalidnina"Adriatic wrote: Kad bi malo mogla da suspregneš svoju mržnju prema ovoj stranci i da malo racionalno razmisliš, shvatila bi da stranke ne padaju s neba.
Mi smo i dalje u ratu, samo što se ne puca.
Snage rata (nacionalizma) i danas osvajaju preko 80%.
SDP ima stabilnih desetak posto.
Taman su tolike šanse da se nešto promijeni.
Uostalom, kome je uopšte stalo da se išta mijenja?
300.000 ih je na budžetu, pa nezaslužene penzije, invalidnine, pa legalizovani kriminal....
Ali tebe to ne zanima, važno je lupati po SDP-u iz ko zna kojih ličnih razloga.
Jer tvoja mržnja prema njima davno prelazi okvire neobavezujuće forumske rasprave.
-
hercegovac_pravi
#3478 Re: SDP
meni opet više liči na zaključak da je samo postojanje SDP-a najveći problem ove države,... bili u opoziciji ili na vlasti..popajic wrote:Da je Lepi bio kralj ?hercegovac_pravi wrote:Ne valja kad je u opoziciji, ne valja kad je na vlasti...zaključak se sam namećea nada da ce to ponovo biti - zadnja umire
- KatarinaKosaca
#3479 Re: SDP
Šta ćeš "glupi narod" izglasahercegovac_pravi wrote:Pa to ti je bar lahko riješiti. Prestaneš im davati svoj glas...
- CaCO3
#3480 Re: SDP
sad kad se rijesio bahtica, hece, melihe, kadrica i jos par njih ... nikad ne reci - nikadpopajic wrote:Da je Lepi bio kralj ?hercegovac_pravi wrote:Ne valja kad je u opoziciji, ne valja kad je na vlasti...zaključak se sam namećea nada da ce to ponovo biti - zadnja umire
mada daleko im kuca od moje
- Adriatic
#3481 Re: SDP
Joj ovo ko u školi, ispravka pismenog rada.KatarinaKosaca wrote:Podvučeno su otprilike tvoji argumenti. Kako jednom rekoh kad je bila prošla vlast kopali su jadni ljudi po kontejnerima kako je bilo loše, sad su ti isti ljudi "nosioci nezasluženih penzija i invalidnina"Adriatic wrote: Kad bi malo mogla da suspregneš svoju mržnju prema ovoj stranci i da malo racionalno razmisliš, shvatila bi da stranke ne padaju s neba.
Mi smo i dalje u ratu, samo što se ne puca.
Snage rata (nacionalizma) i danas osvajaju preko 80%.
SDP ima stabilnih desetak posto.
Taman su tolike šanse da se nešto promijeni.
Uostalom, kome je uopšte stalo da se išta mijenja?
300.000 ih je na budžetu, pa nezaslužene penzije, invalidnine, pa legalizovani kriminal....
Ali tebe to ne zanima, važno je lupati po SDP-u iz ko zna kojih ličnih razloga.
Jer tvoja mržnja prema njima davno prelazi okvire neobavezujuće forumske rasprave.![]()
Demagogija bez dna.
Eh, još kad bi shvatili poentu....
Ali kod tebe sam se to davno prestao nadati.
- KatarinaKosaca
#3482 Re: SDP
Opet kolektivno forumate kao u dobra stara vremena.
Nedostatak individualnosti i pismenosti na to prisiljava, valjda. Linčevi ionako idu od ruke SDP-ovcima.
- KatarinaKosaca
#3483 Re: SDP
Nije nikakvo ispravljanje, nego to da je tebi argument udariti po forumašu. Ja tebe, tvoje emocije nikad nisam analizirala. Svašta mislim i zaključim, ali ne smatram da si ti tema. Ti, očito misliš da ja jesam. Pa i bez da me poznaješ ti zaključuješ sve o mojoj ljubavi i mržnji. tako kažeš o sebi, o meni ništa.Adriatic wrote:Joj ovo ko u školi, ispravka pismenog rada.
- madner
#3484 Re: SDP
Pa nisam ja slucajno izabrao havatarKatarinaKosaca wrote:madner wrote:Tesko je drzati moj nivou duhovitosti. Ali shvatam da osoba koja ima problema da ostane konzistetnta u dvije recenice ima problema sa tezim konceptima. Cak i recenica poslje ne idu skupa.Šta ćeš. Vidi se po tvom sklopu rečenice da si obrazovan i načitan, pametan i duhovit . Samo obično takvi ljudi nemaju potrebu da to govore sami o sebi
Nije fino da iskoristavas moj ego protiv mene
Ne odlucuje partija, nego izabrani poslanici koji imaju direktan mandat od strane biraca. Nema demokratskijeg sistema od otvorenih listi. To sto skupstina Zelje/SDP podrzava Amara/Zlaju tebe jednako tangira.KatarinaKosaca wrote:Ako taj šahovski ili nogometni klub odlučuje o zakonima u zemlji i usmjeravanju mojih poreza kao vladajuća stranka, onda ne.madner wrote:Zakljucak je zapravo tvoj, jer kao poreski korisnik imas jednaka prava u skupstini kluba, bilo sahovskog ili fudbalskog, kao i u bilo kojoj politickoj partiji.
Ipak si u pravu, imaš ti smisla za humor.
- Optimus Prime
#3485 Re: SDP
Moj prijedlog bi bio da sto vise ljudi glasa za SDP. Mislim, ako sidju sa vlasti 2014, unistice nas iz opozicije a to moramo sprijeciti tako sto im damo najmanje jos jedan mandat.hercegovac_pravi wrote:meni opet više liči na zaključak da je samo postojanje SDP-a najveći problem ove države,... bili u opoziciji ili na vlasti..popajic wrote:Da je Lepi bio kralj ?hercegovac_pravi wrote:Ne valja kad je u opoziciji, ne valja kad je na vlasti...zaključak se sam namećea nada da ce to ponovo biti - zadnja umire
-
popajic
#3486 Re: SDP
A to bez daljnjeghercegovac_pravi wrote:meni opet više liči na zaključak da je samo postojanje SDP-a najveći problem ove države,... bili u opoziciji ili na vlasti..popajic wrote:Da je Lepi bio kralj ?hercegovac_pravi wrote:Ne valja kad je u opoziciji, ne valja kad je na vlasti...zaključak se sam namećea nada da ce to ponovo biti - zadnja umire
Mislis da je bilo jednostavno izgraditi balans svetog konstitutivnog trojstva ? I taman kad se na to naviklo , pojavise se crveni da ruse idilu autenticnih i jednih i drugih i trecih , pa majorizacija , pa ne popustanje preCedniku...
( druga je stvar sto to rusenje ne ide obecanim tempom , pa su i meni podobro izasli iz hatora )
- Adriatic
#3487 Re: SDP
Previše ozbiljno shvataš ovo.KatarinaKosaca wrote:Nije nikakvo ispravljanje, nego to da je tebi argument udariti po forumašu. Ja tebe, tvoje emocije nikad nisam analizirala. Svašta mislim i zaključim, ali ne smatram da si ti tema. Ti, očito misliš da ja jesam. Pa i bez da me poznaješ ti zaključuješ sve o mojoj ljubavi i mržnji. tako kažeš o sebi, o meni ništa.Adriatic wrote:Joj ovo ko u školi, ispravka pismenog rada.
Nisam analiziriao ničije emocije ali tvoji postovi protiv SDP-a su sve više degutantni.
Imaju oni itekakvih aferima ali ne treba ih gađati tamo gdje su najjači.
Opusti se.
Ovo je samo forum.
-
hercegovac_pravi
#3488 Re: SDP
neoboriv argument.....sakri se iza "glupog naroda"..KatarinaKosaca wrote:Šta ćeš "glupi narod" izglasahercegovac_pravi wrote:Pa to ti je bar lahko riješiti. Prestaneš im davati svoj glas...
- KatarinaKosaca
#3489 Re: SDP
Čekaj baAdriatic wrote:Previše ozbiljno shvataš ovo.
Nisam analiziriao ničije emocije ali tvoji postovi protiv SDP-a su sve više degutantni.
Imaju oni itekakvih aferima ali ne treba ih gađati tamo gdje su najjači.
Opusti se.
Ovo je samo forum.
Bezobrazluk bez granica..
- KatarinaKosaca
#3490 Re: SDP
Glupi narod je pod navodnicima jer je sarkastično napisano, odnosno to je bio izgovor godina gubitka izbora baš SDP-ovacahercegovac_pravi wrote:neoboriv argument.....sakri se iza "glupog naroda"..a istovremeno se pozivaj na taj isti "glupi narod" kojeg navodno "sažaljevaš" jer eto mora "čeprkati po kontejnerima" ...
-
hercegovac_pravi
#3491 Re: SDP
U jednom postu "glupi narod" u drugom postu " nedostatak individualnosti i pismenosti"...(ovo samo zadnja stranica na forumu)....da ti nisi ne daj bože malo "neshvaćena"?KatarinaKosaca wrote:Opet kolektivno forumate kao u dobra stara vremena.Nedostatak individualnosti i pismenosti na to prisiljava, valjda. Linčevi ionako idu od ruke SDP-ovcima.
-
hercegovac_pravi
#3492 Re: SDP
Naravno..sve svoje propuste prepiši SDP-u i "borgovima"...uostalom zar "ti" nisi alternativa SDP-u?KatarinaKosaca wrote:Glupi narod je pod navodnicima jer je sarkastično napisano, odnosno to je bio izgovor godina gubitka izbora baš SDP-ovacahercegovac_pravi wrote:neoboriv argument.....sakri se iza "glupog naroda"..a istovremeno se pozivaj na taj isti "glupi narod" kojeg navodno "sažaljevaš" jer eto mora "čeprkati po kontejnerima" ...
- KatarinaKosaca
#3493 Re: SDP
Glupi narod nisam ja ni implementirala (koja opsjednutost sa mnomhercegovac_pravi wrote:U jednom postu "glupi narod" u drugom postu " nedostatak individualnosti i pismenosti"...(ovo samo zadnja stranica na forumu)....da ti nisi ne daj bože malo "neshvaćena"?
- Corto Maltese
#3494 Re: SDP
Ovo više ide na ono kada malo dijete pokušava strašiti odrasle. Prepa'ni se!KatarinaKosaca wrote:Adriatic wrote:Strpite se još godinu dana i onda se vraća Hare a tu je i Fahro.
Još ako alijin mali preuzme stranku od Tileta ......
Ko ne uči iz istorije, osuđen je da je ponavlja.
Da, sad je kriva BIH populacija![]()
![]()
Koja jeftina demagogija, kao strašenje male djece baba rogom, a baba roga reketari i džapari
-
hercegovac_pravi
#3495 Re: SDP
Kao što rekoh..zar "ti" nisi alternativa SDP-u? A možeš nacrtati, baš me interesuje kvalitet nacrtanog jer sudeći po forumskim postovima maksimalni domet "nacrta" će biti nekakav bor i 2-3 herave tarabe oko njega..KatarinaKosaca wrote:Glupi narod nisam ja ni implementirala (koja opsjednutost sa mnomhercegovac_pravi wrote:U jednom postu "glupi narod" u drugom postu " nedostatak individualnosti i pismenosti"...(ovo samo zadnja stranica na forumu)....da ti nisi ne daj bože malo "neshvaćena"?) nego baš SDP kad je godinama i decenijama gubio izbore. Ja sam samo stavila pod navode. Ili da ti nacrtam da skontaš
- Adriatic
#3496 Re: SDP
A evo došla je i konjica.Corto Maltese wrote:Ovo više ide na ono kada malo dijete pokušava strašiti odrasle. Prepa'ni se!KatarinaKosaca wrote:Adriatic wrote:Strpite se još godinu dana i onda se vraća Hare a tu je i Fahro.
Još ako alijin mali preuzme stranku od Tileta ......
Ko ne uči iz istorije, osuđen je da je ponavlja.
Da, sad je kriva BIH populacija![]()
![]()
Koja jeftina demagogija, kao strašenje male djece baba rogom, a baba roga reketari i džapari
Sad će joj biti malo lakše.
-
popajic
#3497 Re: SDP
@Katarina
Zaključak u tvom stilu. Čak nije ni duhovito. Doduše, nikad i nisu tvoje poštapalice
Šta ćeš. Vidi se po tvom sklopu rečenice da si obrazovan i načitan, pametan i duhovit .
Hajmo sad probati konstruktivno kritikovati SDP ( sto ja vec danima radim) ili ih po potrebi ( gluho bilo ) i pohvaliti !Nedostatak individualnosti i pismenosti na to prisiljava, valjda. Linčevi ionako idu od ruke SDP-ovcima.
- valterbranisarajevo
#3498 Re: SDP
Jučer su SDA-ovci uz pomoć nekih „samostalnih“ vijećnika (uglavnom prebjega iz BOSS-a i SDP-a) u opštini Novi Grad izvršili puč i tako pogazili izbornu volju građana smijenivši predsjedavajućeg Općinskog vijeća i njegovog zamjenika.
Pitam se koliko će još SDP dobiti „noževa u leđa“ dok ne shvate sa kim su ušli u koaliciju.
Pitam se koliko će još SDP dobiti „noževa u leđa“ dok ne shvate sa kim su ušli u koaliciju.
- Corto Maltese
#3499 Re: SDP
Zvuči logično, sve dok se ne sjetimo da izbor trenera Želje ne utječe na formiranje izvršne vlasti u državi, entitetu i kantonu, i sve ono što uz to ide. U državi, dakako, ne na Grbavici.madner wrote:Zakljucak je zapravo tvoj, jer kao poreski korisnik imas jednaka prava u skupstini kluba, bilo sahovskog ili fudbalskog, kao i u bilo kojoj politickoj partiji.KatarinaKosaca wrote:Zaključak u tvom stilu. Čak nije ni duhovito. Doduše, nikad i nisu tvoje poštapalicemadner wrote:Zakljucak, kada placas porez imas pravo da trazis da Amar Osim ne bude trener Zelje.
- Banksy
#3500 Re: SDP
Što neko reče ...
Nova Vlada SBŽ-a biće imenovana u četvrtak
Srednjobosanska županija će u četvrtak dobiti novu Vladu, kazali su za Oslobođenje Lidija Bradara, predsjednica Županijskog odbora HDZ-a BiH za SBŽ, i Zukan Helez, predsjednik srednjobosanskog Kantonalnog odbora SDP-a. Jučer je održan sastanak lidera županijskih organizacija dva HDZ-a, SDP-a i SDA na kojem je postignut konačan dogovor.
Bradara je kazala kako će danas biti poznato tko će biti mandatar za sastav nove Vlade ove županije, a premijersku dužnost će obnašati kandidat SDA. Helez je, pak, rekao kako će novi premijer u SBŽ-u, najvjerojatnije, biti Tahir Lendo (SDA), nekadašnji načelnik Općine Travnik.
Raspodjela pozicija
- Imenovanje Vlade će se dogoditi u četvrtak, dok će u utorak biti poznato tko je mandatar za sastav nove Vlade SBŽ-a. Današnji je sastanak bio samo nastavak dosadašnjih dogovora. Konačno smo stavili na papir raspored ministarstava, kazala je Bradara.
Otkrila je kako će SDA, pored premijera, dati i ministra gospodarstva, dok će SDP-u pripasti ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, financija te obnove i povratka.
Prvo cemo majorizirati po jedno kilu bureka, sa jogurtom.