SDP

VjecitiStudent

#34426 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

Ridjobrki wrote:
Liberalism wrote: Pogotvo je izgubio kredibilitet kad je SDP odlucio da podrzi investiciju u siroko celo u rudniku Kakanj.

Mislim da vecina vas koji sad pljuju po SDP kada ste culi tu vijest danima niste mogli zaspati.

Kakvi ste vi bolesnici tek cete skontati za jedno10-20 godina, daj boze i tad.
Naravno da je izgubio kredibilitet kad ti kao ezdepebranitelj ne možeš zatrpati forum brojnim sličnim argumentiranim primjerima ekonomskih, političkih i društvenih uspjeha SDP-a.
...
Liberalism će od SDP-a dobiti medalju ako to uradi, budući da ni sami članovi SDP-a te uspjehe ne kontaju.
Održao SDP konvenciju sa članstvom u Novom Sarajevu i onda napisao na svom FB sljedeće:
Nakon trosatne rasprave, zaključeno je da je komunikacija između članova zaista neophodna, budući da se pokazalo da veliki broj prisutnih nije upoznat sa ostvarenim rezultatima SDP-a.
vincent_vega

#34427 Re: SDP

Post by vincent_vega »

Zar ova priča sa asfaltom nije totalno deplaslirana i zašto se namjerno izvrću činjenice? Postoji li igdje kakva prijava ili istraga vezana za ovo? Vječiti, ti si barem realniji od ovih DF agenata, pa od tebe očekujem neki dobar odgovor...znam da si vjerni pratilac partije...
johntra

#34428 Re: SDP

Post by johntra »

dalje wrote:
Autoput je dogovoren za vrijeme SDA. To je njihov 20godisnji projekt. :cry:
SDP je samo stanjio asfalt i poduplao cijenu tunela. :-?
Koridor 5C je stariji i od SDA i SDP...a sad, trk kod Emira i Reufa po friške informacije, po mogućnosti iz ovog vijeka...
dalje

#34429 Re: SDP

Post by dalje »

johntra wrote:
dalje wrote:
Autoput je dogovoren za vrijeme SDA. To je njihov 20godisnji projekt. :cry:
SDP je samo stanjio asfalt i poduplao cijenu tunela. :-?
Koridor 5C je stariji i od SDA i SDP...a sad, trk kod Emira i Reufa po friške informacije, po mogućnosti iz ovog vijeka...
Pu, pu pu...
To su vasi djaci.
johntra

#34430 Re: SDP

Post by johntra »

A tvoji loši učitelji, nažalost...
dalje

#34431 Re: SDP

Post by dalje »

johntra wrote:A tvoji loši učitelji, nažalost...
Normalno da su losi cim dolaze iz SDPa

Image
http://www.klix.ba/vijesti/bih/zenica-d ... 20916093#3
johntra

#34432 Re: SDP

Post by johntra »

vauuu...kakav argument, ostao sam bez teksta...
kamen spoticanja

#34433 Re: SDP

Post by kamen spoticanja »

Belaj je sto je taj semafor jedino za sto su se crveni mogli uhvatiti u toj predizbornoj kampanji...i dodje potpredsjednik federacije i otvori semafor
I onda nakon 10 tak dana ga ukloni opstinska administracija jer je tako bilo planirano regulacionim planom o izgradnji glavne gradske magistrale u zenici
lasta2

#34434 Re: SDP

Post by lasta2 »

dalje wrote:SDP je samo stanjio asfalt i poduplao cijenu tunela. :-?
ne lupaj gluposti. problem debljine asfalta se odnosi na cestu koju su gradile CESTE Federacije a SDP upravlja AUTOCESTAMA Federacije. u CESTAMA Federacije sjedi Lijanovićev čovjek.
kamen spoticanja

#34435 Re: SDP

lasta2 wrote:
dalje wrote:SDP je samo stanjio asfalt i poduplao cijenu tunela. :-?
ne lupaj gluposti. problem debljine asfalta se odnosi na cestu koju su gradile CESTE Federacije a SDP upravlja AUTOCESTAMA Federacije. u CESTAMA Federacije sjedi Lijanovićev čovjek.
Ne znam jesu li sta tanjili ali znam da je ova dionica od zenice kroz tunel do nekad naplatnih u lucanima najgori dio autoputa...ko je prosao za o cemu pricam
lasta2

#34436 Re: SDP

Post by lasta2 »

kamen spoticanja wrote:Ne znam jesu li sta tanjili ali znam da je ova dionica od zenice kroz tunel do nekad naplatnih u lucanima najgori dio autoputa...ko je prosao za o cemu pricam
eto naviko bošnjo da vozi po kvalitetnom putu pa mu ovaj novi ne valja.
kamen spoticanja

#34437 Re: SDP

lasta2 wrote:
kamen spoticanja wrote:Ne znam jesu li sta tanjili ali znam da je ova dionica od zenice kroz tunel do nekad naplatnih u lucanima najgori dio autoputa...ko je prosao za o cemu pricam
eto naviko bošnjo da vozi po kvalitetnom putu pa mu ovaj novi ne valja.
Zbog takvog pristupa djeca ce vam se smijat 13 oktobra :wink:
Poselami jasenka selimovica
lasta2

#34438 Re: SDP

Post by lasta2 »

kamen spoticanja wrote:Zbog takvog pristupa djeca ce vam se smijat 13 oktobra :wink:
nemoj meni kukati kad se probudiš pored bakira izetbegovića.
kamen spoticanja

#34439 Re: SDP

lasta2 wrote:
kamen spoticanja wrote:Zbog takvog pristupa djeca ce vam se smijat 13 oktobra :wink:
nemoj meni kukati kad se probudiš pored bakira izetbegovića.
Vala bas...nije bosnjo navikao na velicine tipa zukan helez, damir hadzic i kompanija
Marko Zarko

#34440 Re: SDP

Post by Marko Zarko »

Potpredsjednik Federacije BiH otvorio semafor za slijepe i nakačio crveni cvijetak, valjda isto da ga slijepi vide. Pa šta je ovo i šta je sljedeće. Ministar Hadžić svečano otvorio zebru u Podlugovima, a zebra crvenkasta recimo, pa raji drago...potopi i u oktobru, utopio se SDP.
Corto Maltese

#34441 Re: SDP

Post by Corto Maltese »

Sljedeće je da Predsjednik Predsjedništva otvori restoran brze hrane.
Joj mene, pa to je već bilo :D
mesihtrko

#34442 Re: SDP

Post by mesihtrko »

Mogli su novac od kirije proslijediti poplavljenima,ugrženima od klizišta,onima koji nemaju šta da jedu ,a ne da odbijajaju i od onako niskih plata,penzija.

Subota, 11. Maj 2013 u 14:51
SDP nelegalno ubire kiriju od Vlade FBiH
Shodno odluci Ustavnog suda Bosne i Hercegovine o državnoj imovini, Vlada Federacije Bosne i Hercegovine dužna je obustaviti uplate SDP-u BiH na ime zakupa prostora koji koristi u zgradi bivšeg CK BiH u Alipašinoj ulici u Sarajevu.

U saopćenju SDA navodi se stav da je SDP BiH neustavno prisvojio zgradu u Alipašinoj ulici u Sarajevu te je Vlada Federacije također dužna osloboditi prostorije koje u istoj zgradi nezakonito koristi SDP BiH, a u njih, nakon odluke i zahtjeva Predsjedništva Bosne i Hercegovine, smjestiti urede i službe Predsjedništva Federacije BiH.
Ministri – kandidati SDA u federalnoj Vladi insistirat će da Vlada Federacije BiH od SDP zatraži povrat novca isplaćenog na ime iznajmljivanja prostora.
Nepoštivanje Odluke Ustavnog suda Bosne i Hercegovine o državnoj imovini te plaćanje zakupnine SDP-u BiH je krivično djelo.
zulfo

#34443 Re: SDP

Post by zulfo »

Tri miliona godišnje Ogromna budžetska sredstva i dalje se izdvajaju za placanje zakupa smještaja institucija najviše federalne izvršne vlasti.
Adriatic

#34444 Re: SDP

Post by Adriatic »

Ima li ikakve sile da zaustavi ovog majmuna iz Butmira, Hasibovića?
Uništi cijeli grad, praveći ove zgradurine po parkovima.
A SDA načelnici mu izdaju dozvole.
A mi jadni mislimo da su oni jedni protiv drugih. :-)
Liberalism

#34445 Re: SDP

Post by Liberalism »

Najsmjesniji su mi ovi koji kazu da SDP nije nista uradio, izgradio, napravio itd itd.

A svima je jasno kao dan da su upravo oni i njihovi roditelji glasali protiv SDP-a 1990-te godine kada je samo u periodu 1988-1990 SDP vlast u Bosni izgradila najmanje 200 kilometara potpuno novih magistralnih cesta u Bosni i hercegovini te se otvorile najmanje 4-5 novih fabrika koje su zaposlije oko 10.000 novih radnika.

I sve to vama istim (a i vasim pametnim roditeljima) nije bilo dovoljno vec ste povjerovali grupici od 10 bivsih zatvorenika da ce kad njih izaberete svi jesti zlatnim kasikama.

I sad nakon 20 godina vi kao iskusne demokrate cijenite sttranke i ljude po tome koliko je ko kilomettara puta izgradio i koliko je novih radnih mjesta otvorio.

Na zalost, ne jadni Alija, vec upravo vi fiktivno pametni i inteligentni (doduse imate osobinu da se lakse zavedete od domacih zivotinja) ste upravo doveli do ovu zemlju do ovog mjesta gdje se sad nalazi.

U ovom mandatu, SDP je sigurao lijekove svim gradjanima Federacije po najpovoljnijim cijenama u odnosu na period kada sve vas .ebao u zdrav mozak Bosnalijek i kada vam je lijekove prodavao 3-5 puta skuplje nego sto ih je izvozio u RS sto je vise od svih rezultata predhodnih vlada od 2000 - 2010. godine, ali vi i dalje volite vise da i nema lijekova nikako nego da vam ih SDP da besplatno, jer kako drugacije objasniti ''pametne'' postupke roditelja prije 24 godine.
Corto Maltese

#34446 Re: SDP

Post by Corto Maltese »

Liberalism wrote:Najsmjesniji su mi ovi koji kazu da SDP nije nista uradio, izgradio, napravio itd itd.

A svima je jasno kao dan da su upravo oni i njihovi roditelji glasali protiv Savez Komunista Socijalističke Republike Bosne i Hercegovine (u daljem tekstu SK BiH) 1990-te godine kada je samo u periodu 1988-1990 SK BiH vlast u Bosni izgradila najmanje 200 kilometara potpuno novih magistralnih cesta u Bosni i hercegovini te se otvorile najmanje 4-5 novih fabrika koje su zaposlije oko 10.000 novih radnika.

I sve to vama istim (a i vasim pametnim roditeljima) nije bilo dovoljno vec ste povjerovali grupici od 10 bivsih zatvorenika da ce kad njih izaberete svi jesti zlatnim kasikama.

I sad nakon 20 godina vi kao iskusne demokrate cijenite sttranke i ljude po tome koliko je ko kilomettara puta izgradio i koliko je novih radnih mjesta otvorio.

Na zalost, ne jadni Alija, vec upravo vi fiktivno pametni i inteligentni (doduse imate osobinu da se lakse zavedete od domacih zivotinja) ste upravo doveli do ovu zemlju do ovog mjesta gdje se sad nalazi.

U ovom mandatu, SDP je sigurao lijekove svim gradjanima Federacije po najpovoljnijim cijenama u odnosu na period kada sve vas .ebao u zdrav mozak Bosnalijek i kada vam je lijekove prodavao 3-5 puta skuplje nego sto ih je izvozio u RS sto je vise od svih rezultata predhodnih vlada od 2000 - 2010. godine, ali vi i dalje volite vise da i nema lijekova nikako nego da vam ih SDP da besplatno, jer kako drugacije objasniti ''pametne'' postupke roditelja prije 24 godine.
Bio sam slobodan da napravim neke ispravke u gornjem tekstu.
Jedina veza između SK SRBiH i SDP BiH je ona zgrada koju su potonji prigrabili u nasljeđe.
Last edited by Corto Maltese on 09/09/2014 10:42, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#34447 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

Jel ti živiš na Kamčatki? Kakve veze ima sadašnje lijevo krilo SDA koje se odaziva na ime SDP, sa SKBiH?

Dok ti ovdje vodiš ideološke ratove, Bakir i Zlatko smišljaju sljedeći zajednički tal.
zippoo87

#34448 Re: SDP

Post by zippoo87 »

Adriatic wrote:Ima li ikakve sile da zaustavi ovog majmuna iz Butmira, Hasibovića?
Uništi cijeli grad, praveći ove zgradurine po parkovima.
A SDA načelnici mu izdaju dozvole.
A mi jadni mislimo da su oni jedni protiv drugih. :-)
samo oni kojima mozak sluzi kao ukras i oni zatrti ideologijom i nekim pricama iz doba komunizma

iole pismen covjek ,koji mislis vojom glavom i zeli bolje i sebi i drugima,NIKADA nece glasati za SDA i SDP
problem je sto su napravili ovisnike o foteljama,a foteljasi su meni najgora sorta ljudi i ti bi prodali i sebe i sve oko sebe,samo da im se fotelja ne dira
Ridjobrki

#34449 Re: SDP

Post by Ridjobrki »

Corto Maltese wrote: Bio sam slobodan da napravim neke ispravke u gornjem tekstu.
Jedina veza između SK SRBiH i SDP BiH je ona zgrada koju su potonji prigrabili u nasljeđe.
:D

Svako iole pametan zna da je većina tog kadra 1990. godine prešla u SDA, SDS i HDZ. :-D

Sjećam se tadašnje inicijative da se džamija Fethija u Bihaću preimenuje u džamiju Sedam sekretara SKOJ-a :D :D :D
Objektivitet

#34450 Re: SDP

Post by Objektivitet »

Upravo to, pecnu vas ridjobrki tamo gdje najviše boli a to je u ideologiju! Validna činjenica jeste da u SDA ima više komunista nego u SDP-u! :D

Hvale se na sva usta kako su jedini predstavnici ljevice u BiH, njihovi ministri podižu školarine na medicini, njihovi predstavnici smanjuju porodiljsko, otvaraju tunel sa crvenim tepihom, to je jedino i crveno u SDP-u sem loga, svako malo se pojavljuju po kojekakvim crvenim tepisima. Malo otvaranje SFF-a, malo VIP loze po koncertima. Iskorištavanje katastrofa u kampanju, nema, pravi predstavnici običnog čovjeka. :thumbup:

Ima li neko informaciju koliko je bilo u federaciji nezaposlenih 2010, a koliko ih ima danas?

Image
Post Reply