SDP

kamen spoticanja

#33426 Re: SDP

Post by kamen spoticanja »

Styling wrote:
VjecitiStudent wrote:Kako vas je samo spinovala na desetu temu, sa samo jednom rečenicom.
Znac,i crash course kod gdina. Alistaira vec daje rezultate. :D :D :D
vidjet ces rezultate u oktobru :wink:
Corto Maltese

#33427 Re: SDP

Post by Corto Maltese »

Nije problem. SDP je spinovao svoje glasače na deset drugih stranaka.
weredsf

#33428 Re: SDP

Post by weredsf »

Corto Maltese wrote:Nije problem. SDP je spinovao svoje glasače na deset drugih stranaka.

Nju jos niko nije obavjestio da Drzava za covjeka na funkcionise bas najbolje :D
vee-jay

#33429 Re: SDP

Post by vee-jay »

VjecitiStudent wrote:Ovo je pravo mjesto za ovo pismo.
SDS je kriv za rat, SDA je uglavnom kriva za poslijeratnu pljačku, SDP nam je ubio sve ostalo.
:thumbup:
Dr. Kuca

#33430 Re: SDP

Post by Dr. Kuca »

Jel vam ovo onaj plan od onog lika? :lol: :lol: Sto ste okupirali sajtove. :lol: :lol:
al_akhisari

#33431 Re: SDP

Post by al_akhisari »

...upravo pratim press sdp-a; misli su pomiješane:
-prvi jedini su se udostojili da se oglase (tuga, ali i takva normalna stvar koja se podrazumjeva, se mora istaći kao pozitivna);
-kolika kličina spinovanja, populizma, ispraznih floskula,... :sad:
Spektakluk

#33432 Re: SDP

Post by Spektakluk »

Al kad Imamovic rece: "Tuzla je danas napadnuta!", a onda trokira na pitanje "Od koga?", pa poce "pa vidjeli ste bla bla". O Bozeee.... a tek sto Zlaji podrhtava glas, zreo vala za oskara ili makar zlatnog medvjeda...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#33433 Re: SDP

Post by -LIBERO- »

Evo vanredni pres SDP. Vrhunac patetike u reziji Zlatka. Jos samo da se rasplako i to bi bilo to. Jadnik.
McMoy

#33434 Re: SDP

Post by McMoy »

ultima_palabra wrote:Kako ti @Styling kao "nezaposlena" doživljavaš ove proteste... pretpostavljam da se gnušaš huliganstva i čvrsto stojiš iza institucija pravne države :mrgreen:
:thumbup: :lol: :lol: :lol:
Styling

#33435 Re: SDP

Post by Styling »

ultima_palabra wrote:Kako ti @Styling kao "nezaposlena" doživljavaš ove proteste... pretpostavljam da se gnušaš huliganstva i čvrsto stojiš iza institucija pravne države :mrgreen:
Ja sam zaista nezaposlena a ne pod navodnim znacima. Sramotno je da se ismijavas sa nekim na ovaj nacin.

Nikada nisam bila pobornik nasilja pa ni u ovom slucaju. Narod je potpuno u pravu, bilo je pitanje trenutka kada ce sve eskalirati ali paljenje nase zajednicke imovine nije put za ostvaranje ciljeva. Danas su nanesene milionske stete i sve ce to na kraju ici iz naseg dzepa.
drug_profi

#33436 Re: SDP

Post by drug_profi »

Niksic jos najbolji bio.
Svaka cast sto su izasli u javnost, ali je potpuni promasaj prica o nekom scenariju za omeksavanje Bosnjaka.
Koliko su samo otudjeni od naroda, sve govori.
A dobrim dijelom su krivi, jer dok je narod imao nade, ovo se nije moglo desiti, a nadu su ubili upravo SDP jer su prepoznati kao spasioci koji ce konacno dovesti pravdu i red u nase drustvo. Trt-milojka. Kjurac.

Eto sad. Pamet u glavu. Pokusajte spasiti kože u ovo malo vremena sto je ostalo do izbora.
Sve dobro sto uradite za ljude nece biti zaboravljeno i ublazice vam pad.
armin071

#33437 Re: SDP

Post by armin071 »

-LIBERO- wrote:Evo vanredni pres SDP. Vrhunac patetike u reziji Zlatka. Jos samo da se rasplako i to bi bilo to. Jadnik.
Vise je on sjebao Bosnu nego sto je Dodik svaki dan jebe... Sjebao je socijaldemokratiju i bilo kakvu alternativu nacionalnim krimosima. Ma.ku mu slucajnoprolaznicku.
Banksy

#33438 Re: SDP

Post by Banksy »

Iščupali su se danas i kupili vrijeme, ali nakratko ...

Premrli su od straha, to je odlična vijest.
webby-x

#33439 Re: SDP

Post by webby-x »

Banksy wrote:Iščupali su se danas i kupili vrijeme, ali nakratko ...
Kako su se izvukli?
Lagumdžija lupeta o Trećem entitetu.
Čoviće će vjerojatno reći da je zapravo riječ o ukidanju kantona.
Dakle, banda će navlačiti na nacionalnu priču.
SDP je gotov.
Michio Kaku

#33440 Re: SDP

Post by Michio Kaku »

drugi profil wrote:Niksic jos najbolji bio.
Svaka cast sto su izasli u javnost, ali je potpuni promasaj prica o nekom scenariju za omeksavanje Bosnjaka.
Koliko su samo otudjeni od naroda, sve govori.
A dobrim dijelom su krivi, jer dok je narod imao nade, ovo se nije moglo desiti, a nadu su ubili upravo SDP jer su prepoznati kao spasioci koji ce konacno dovesti pravdu i red u nase drustvo. Trt-milojka. Kjurac.

Eto sad. Pamet u glavu. Pokusajte spasiti kože u ovo malo vremena sto je ostalo do izbora.
Sve dobro sto uradite za ljude nece biti zaboravljeno i ublazice vam pad.

ovo si dobro rekao. vjerujem da su svi znali makar podsvjesno da sdp laze i da nece nista napraviti, ali to pretpostaviti i to vidjeti su dvije razlicite stvari.
Havatar

#33441 Re: SDP

Post by Havatar »

Ovi protesti pokazase da je SDP manje zlo od SBB i DF iako se niko tome nebi nadao
zeko071

#33442 Re: SDP

Post by zeko071 »

Havatar wrote:Ovi protesti pokazase da je SDP manje zlo od SBB i DF iako se niko tome nebi nadao
moram ti priznati da sam nekada mislio da je SDP najvece zlo.. ali od danas, tako vise ne mislim.nisam mogao ni pretpostaviti a ovi koji su vece zlo od SDP-a, imaju takvu snagu.jako ograniceni u smislu demokratskog kapaciteta, ali puno jaci u "nekim drugim stvarima".
brzica

#33443 Re: SDP

Post by brzica »

Banksy wrote:Iščupali su se danas i kupili vrijeme, ali nakratko ...

Premrli su od straha, to je odlična vijest.
Isčupali su se samo prividno...oni misle da im baš sad nema spasa...
i da je onaj iz Tornja sve zakuhao...
brzica

#33444 Re: SDP

Post by brzica »

zeko071 wrote:
Havatar wrote:Ovi protesti pokazase da je SDP manje zlo od SBB i DF iako se niko tome nebi nadao
moram ti priznati da sam nekada mislio da je SDP najvece zlo.. ali od danas, tako vise ne mislim.nisam mogao ni pretpostaviti a ovi koji su vece zlo od SDP-a, imaju takvu snagu.jako ograniceni u smislu demokratskog kapaciteta, ali puno jaci u "nekim drugim stvarima".
nažalost, čini mi se da ste u pravu...
Kal El

#33445 Re: SDP

Post by Kal El »

zeko071 wrote:
Eto uspjelo im je da zavaraju narod,ljudi će glasati za SDP...

Glasaj te za Kokuz Stranku!
Jebla vas SPD,SDA,SBB,HDZ,SNSD,SDS,DF...

Sent from my LT26i using Tapatalk
Kal El

#33446 Re: SDP

Post by Kal El »

"Političari sa tri strana nas zavađaju jer jedino tako mogu opstati na vlasti,a kad se sva tri naroda ujedini, političarima to znači propast"

To se danas desilo, na kratko i ostali su usranih gaca!

Sent from my LT26i using Tapatalk
jon_jovi

#33447 Re: SDP

Post by jon_jovi »

HM 2011

#33448 Re: SDP

Post by HM 2011 »

jon_jovi wrote:
Ne mogu se oteti dojmu da je revizija privatizacijskih malverzacija kamen spoticanja u kome bi bile "spotaknute" apsolutno, aposultno (TM Darijan Bilić) sve političke opcije i svi ljudi iz javnog života BiH.....

A ja non stop želi da se ozbiljno uključim u politiku ali ne mogu nikako u taj javni život prodrijet u smislu vidi mene na TV-u, držim press konferenciju, objašnjavam svima u državi svoje stavove o generealnom društvenom problemu i ja predlažem aktivnosti.

Ne ide pa ne ide.

A smatram da bih itekako valjao u ovoj situaciji.
emigrazione

#33449 Re: SDP

Post by emigrazione »

Zlaja majku ti jebem, sto puta ti jebem majku...Izetbegovici, Tihici, Dodici i ostala gamad me nikad nisu ni interesovala, to su mi ''neprijatelji od rodjenja'' tako da razocarenje u njih nikada nije ni bilo moguce...ali ti, majku ti jebem lopovsko/supljatorsku, sjebao si me kao niko...unistio si(doduse vec poodavno) i svaku nadu da u ovoj jebenoj drzavi postoji neka snaga koja ce socijaldemokratsku, ljudsku i pravednu, ideju COVJEKA, cvrsto drzati u ruci i i poput boxera njome marisati ovu bagru, za koju sam mislio da nam je zajednicki neprijatelj...o kako si me zajebo, ne mogu da prebolim dan kada sam ti mogao usta razvaliti, a ja ko papak jos se i rukovao s tobom...desnica ljevica centralno...koja mi je razlika gledati u vilu Amira Zukica i u kule i gradove onoga SMRADA Damira Hadzica, kakva je razlika izmedju tih ljudi...
Last edited by emigrazione on 08/02/2014 01:29, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#33450 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

Danas je Zlatko Lagumdžija završio svoju preobrazbu u nacionalističkog lidera. Nikakve razlike u njegovom govoru nije bilo u odnosu na Dodika, Čovića, Bakira i slične.
Post Reply