vidjet ces rezultate u oktobruStyling wrote:Znac,i crash course kod gdina. Alistaira vec daje rezultate.VjecitiStudent wrote:Kako vas je samo spinovala na desetu temu, sa samo jednom rečenicom.![]()
![]()
SDP
- kamen spoticanja
#33426 Re: SDP
- Corto Maltese
#33427 Re: SDP
Nije problem. SDP je spinovao svoje glasače na deset drugih stranaka.
-
weredsf
#33428 Re: SDP
Corto Maltese wrote:Nije problem. SDP je spinovao svoje glasače na deset drugih stranaka.
Nju jos niko nije obavjestio da Drzava za covjeka na funkcionise bas najbolje
- vee-jay
#33429 Re: SDP
VjecitiStudent wrote:Ovo je pravo mjesto za ovo pismo.
SDS je kriv za rat, SDA je uglavnom kriva za poslijeratnu pljačku, SDP nam je ubio sve ostalo.
- Dr. Kuca
#33430 Re: SDP
Jel vam ovo onaj plan od onog lika?
Sto ste okupirali sajtove.

- al_akhisari
#33431 Re: SDP
...upravo pratim press sdp-a; misli su pomiješane:
-prvi jedini su se udostojili da se oglase (tuga, ali i takva normalna stvar koja se podrazumjeva, se mora istaći kao pozitivna);
-kolika kličina spinovanja, populizma, ispraznih floskula,...
-prvi jedini su se udostojili da se oglase (tuga, ali i takva normalna stvar koja se podrazumjeva, se mora istaći kao pozitivna);
-kolika kličina spinovanja, populizma, ispraznih floskula,...
-
Spektakluk
#33432 Re: SDP
Al kad Imamovic rece: "Tuzla je danas napadnuta!", a onda trokira na pitanje "Od koga?", pa poce "pa vidjeli ste bla bla". O Bozeee.... a tek sto Zlaji podrhtava glas, zreo vala za oskara ili makar zlatnog medvjeda...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#33433 Re: SDP
Evo vanredni pres SDP. Vrhunac patetike u reziji Zlatka. Jos samo da se rasplako i to bi bilo to. Jadnik.
- McMoy
#33434 Re: SDP
ultima_palabra wrote:Kako ti @Styling kao "nezaposlena" doživljavaš ove proteste... pretpostavljam da se gnušaš huliganstva i čvrsto stojiš iza institucija pravne države
- Styling
#33435 Re: SDP
Ja sam zaista nezaposlena a ne pod navodnim znacima. Sramotno je da se ismijavas sa nekim na ovaj nacin.ultima_palabra wrote:Kako ti @Styling kao "nezaposlena" doživljavaš ove proteste... pretpostavljam da se gnušaš huliganstva i čvrsto stojiš iza institucija pravne države
Nikada nisam bila pobornik nasilja pa ni u ovom slucaju. Narod je potpuno u pravu, bilo je pitanje trenutka kada ce sve eskalirati ali paljenje nase zajednicke imovine nije put za ostvaranje ciljeva. Danas su nanesene milionske stete i sve ce to na kraju ici iz naseg dzepa.
- drug_profi
#33436 Re: SDP
Niksic jos najbolji bio.
Svaka cast sto su izasli u javnost, ali je potpuni promasaj prica o nekom scenariju za omeksavanje Bosnjaka.
Koliko su samo otudjeni od naroda, sve govori.
A dobrim dijelom su krivi, jer dok je narod imao nade, ovo se nije moglo desiti, a nadu su ubili upravo SDP jer su prepoznati kao spasioci koji ce konacno dovesti pravdu i red u nase drustvo. Trt-milojka. Kjurac.
Eto sad. Pamet u glavu. Pokusajte spasiti kože u ovo malo vremena sto je ostalo do izbora.
Sve dobro sto uradite za ljude nece biti zaboravljeno i ublazice vam pad.
Svaka cast sto su izasli u javnost, ali je potpuni promasaj prica o nekom scenariju za omeksavanje Bosnjaka.
A dobrim dijelom su krivi, jer dok je narod imao nade, ovo se nije moglo desiti, a nadu su ubili upravo SDP jer su prepoznati kao spasioci koji ce konacno dovesti pravdu i red u nase drustvo. Trt-milojka. Kjurac.
Eto sad. Pamet u glavu. Pokusajte spasiti kože u ovo malo vremena sto je ostalo do izbora.
- armin071
#33437 Re: SDP
Vise je on sjebao Bosnu nego sto je Dodik svaki dan jebe... Sjebao je socijaldemokratiju i bilo kakvu alternativu nacionalnim krimosima. Ma.ku mu slucajnoprolaznicku.-LIBERO- wrote:Evo vanredni pres SDP. Vrhunac patetike u reziji Zlatka. Jos samo da se rasplako i to bi bilo to. Jadnik.
- Banksy
#33438 Re: SDP
Iščupali su se danas i kupili vrijeme, ali nakratko ...
Premrli su od straha, to je odlična vijest.
- webby-x
#33439 Re: SDP
Kako su se izvukli?Banksy wrote:Iščupali su se danas i kupili vrijeme, ali nakratko ...
Lagumdžija lupeta o Trećem entitetu.
Čoviće će vjerojatno reći da je zapravo riječ o ukidanju kantona.
Dakle, banda će navlačiti na nacionalnu priču.
SDP je gotov.
- Michio Kaku
#33440 Re: SDP
drugi profil wrote:Niksic jos najbolji bio.
ovo si dobro rekao. vjerujem da su svi znali makar podsvjesno da sdp laze i da nece nista napraviti, ali to pretpostaviti i to vidjeti su dvije razlicite stvari.
- Havatar
#33441 Re: SDP
Ovi protesti pokazase da je SDP manje zlo od SBB i DF iako se niko tome nebi nadao
- zeko071
#33442 Re: SDP
moram ti priznati da sam nekada mislio da je SDP najvece zlo.. ali od danas, tako vise ne mislim.nisam mogao ni pretpostaviti a ovi koji su vece zlo od SDP-a, imaju takvu snagu.jako ograniceni u smislu demokratskog kapaciteta, ali puno jaci u "nekim drugim stvarima".Havatar wrote:Ovi protesti pokazase da je SDP manje zlo od SBB i DF iako se niko tome nebi nadao
- brzica
#33443 Re: SDP
Isčupali su se samo prividno...oni misle da im baš sad nema spasa...Banksy wrote:Iščupali su se danas i kupili vrijeme, ali nakratko ...
i da je onaj iz Tornja sve zakuhao...
- brzica
#33444 Re: SDP
nažalost, čini mi se da ste u pravu...zeko071 wrote:moram ti priznati da sam nekada mislio da je SDP najvece zlo.. ali od danas, tako vise ne mislim.nisam mogao ni pretpostaviti a ovi koji su vece zlo od SDP-a, imaju takvu snagu.jako ograniceni u smislu demokratskog kapaciteta, ali puno jaci u "nekim drugim stvarima".Havatar wrote:Ovi protesti pokazase da je SDP manje zlo od SBB i DF iako se niko tome nebi nadao
- Kal El
#33445 Re: SDP
Eto uspjelo im je da zavaraju narod,ljudi će glasati za SDP...zeko071 wrote:moram ti priznati da sam nekada mislio da je SDP najvece zlo.. ali od danas, tako vise ne mislim.nisam mogao ni pretpostaviti a ovi koji su vece zlo od SDP-a, imaju takvu snagu.jako ograniceni u smislu demokratskog kapaciteta, ali puno jaci u "nekim drugim stvarima".Havatar wrote:Ovi protesti pokazase da je SDP manje zlo od SBB i DF iako se niko tome nebi nadao
Glasaj te za Kokuz Stranku!
Jebla vas SPD,SDA,SBB,HDZ,SNSD,SDS,DF...
Sent from my LT26i using Tapatalk
- Kal El
#33446 Re: SDP
"Političari sa tri strana nas zavađaju jer jedino tako mogu opstati na vlasti,a kad se sva tri naroda ujedini, političarima to znači propast"
To se danas desilo, na kratko i ostali su usranih gaca!
To se danas desilo, na kratko i ostali su usranih gaca!
-
HM 2011
#33448 Re: SDP
Ne mogu se oteti dojmu da je revizija privatizacijskih malverzacija kamen spoticanja u kome bi bile "spotaknute" apsolutno, aposultno (TM Darijan Bilić) sve političke opcije i svi ljudi iz javnog života BiH.....jon_jovi wrote:
A ja non stop želi da se ozbiljno uključim u politiku ali ne mogu nikako u taj javni život prodrijet u smislu vidi mene na TV-u, držim press konferenciju, objašnjavam svima u državi svoje stavove o generealnom društvenom problemu i ja predlažem aktivnosti.
Ne ide pa ne ide.
A smatram da bih itekako valjao u ovoj situaciji.
- emigrazione
#33449 Re: SDP
Zlaja majku ti jebem, sto puta ti jebem majku...Izetbegovici, Tihici, Dodici i ostala gamad me nikad nisu ni interesovala, to su mi ''neprijatelji od rodjenja'' tako da razocarenje u njih nikada nije ni bilo moguce...ali ti, majku ti jebem lopovsko/supljatorsku, sjebao si me kao niko...unistio si(doduse vec poodavno) i svaku nadu da u ovoj jebenoj drzavi postoji neka snaga koja ce socijaldemokratsku, ljudsku i pravednu, ideju COVJEKA, cvrsto drzati u ruci i i poput boxera njome marisati ovu bagru, za koju sam mislio da nam je zajednicki neprijatelj...o kako si me zajebo, ne mogu da prebolim dan kada sam ti mogao usta razvaliti, a ja ko papak jos se i rukovao s tobom...desnica ljevica centralno...koja mi je razlika gledati u vilu Amira Zukica i u kule i gradove onoga SMRADA Damira Hadzica, kakva je razlika izmedju tih ljudi...
Last edited by emigrazione on 08/02/2014 01:29, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#33450 Re: SDP
Danas je Zlatko Lagumdžija završio svoju preobrazbu u nacionalističkog lidera. Nikakve razlike u njegovom govoru nije bilo u odnosu na Dodika, Čovića, Bakira i slične.