SDP

Skijaš

#32101 Re: SDP

Post by Skijaš »

Styling wrote:
Skijaš wrote:OK, šta misliš da napravimo listu poteza Centrale pa ako bude više pogrešnih, da prestanemo sa podrškom SDP-u ? A ako bude više pozitivnih, ja ću ti se pridružiti u toj podršci ? Fer ?
Postujem tvoj sizifovski napor da me pokusas pokolebati i uvuci u raspravu na ovaj nacin, ali ja sam svoje rekla. Ostajem uz SDP i nema potrebe da me ubjedjujes u bilo sta.
Uvući u raspravu ? Pa nije ovo haustor ni betonski zid na kojem se ispisuje parole, forum podrazumjeva diskusiju. Ali OK, kako želiš.
Zmaj - BIH

#32102 Re: SDP

Post by Zmaj - BIH »

Styling wrote: postoje određeni potezi sa kojima se uopšte ne slažem, npr. Elektroprenos.
...ili prenos izbora tuzilaca na entitetske parlamente, ili ne ulaganje nikakvog truda u poboljsanje ekonomije i zivotnog standarda, licno bogacenje cinovnika, nepotizam... itd...

Ako SDP predje izborni prag na sledecim izborima ja cu sebi odsjeci prst na ruci.
Styling

#32103 Re: SDP

Post by Styling »

Zmaj - BIH wrote:
Styling wrote: postoje određeni potezi sa kojima se uopšte ne slažem, npr. Elektroprenos.
...ili prenos izbora tuzilaca na entitetske parlamente, ili ne ulaganje nikakvog truda u poboljsanje ekonomije i zivotnog standarda, licno bogacenje cinovnika, nepotizam... itd...

Ako SDP predje izborni prag na sledecim izborima ja cu sebi odsjeci prst na ruci.
Ja sam za to da se izborni prag digne sa 3% na 10%. Tada bi se tek vidjelo ko su prave stranke.
Helikopter

#32104 Re: SDP

Post by Helikopter »

Styling wrote:
Skijaš wrote:
Styling wrote:Ja iznosim svoje argumente i to što se nekome ne sviđa moj stav ili argumenti nije moj problem.
Ne iznosiš argumente. Na primjer :

- Dodikova policija ide od vrata do vrata povratnicima praveći liste ko se vratio a ko nije
-- sud to zabrani jer takvo maltretiranje povratnika nema utemeljenje u zakonu
--- Dodik i Lagumdžija dogovore donošenje zakona kojim bi to postalo legalno

Dakle, šta je tvoj argument za ispravnost tog Lagumdžijinog izdajničkog poteza ? Ponavljanje šuplje o SDP-u kao jedinoj opciji bez osvrta na njihove poteze nije dijalog nego kako rekoh, propaganda.
Ja nikada nisam rekla da je SDP u svemu u pravu, to sam u jednom od prethodnih postova i rekla. Dapače, postoje određeni potezi sa kojima se uopšte ne slažem, npr. Elektroprenos.
Skijaš wrote: OK, šta misliš da napravimo listu poteza Centrale pa ako bude više pogrešnih, da prestanemo sa podrškom SDP-u ? A ako bude više pozitivnih, ja ću ti se pridružiti u toj podršci ? Fer ?
:thumbup:
Ma takvih ti je materijalnih i karierista u svakoj stranci, svi se kao bore za interese Bosnjackog naroda a iza paravana svoje materialisticke rezultate pokazuju na terenu i Bosnjacima direktno u vidu unistenja ekonomije, pravih politickih partija itd. Takvi paraziti i licemjeri kada negdje ufuraju unistise i narod i ekonomiju i politicke partije i na kraju drzavu.
weredsf

#32105 Re: SDP

Post by weredsf »

Skijaš wrote:
Styling wrote:
Skijaš wrote:OK, šta misliš da napravimo listu poteza Centrale pa ako bude više pogrešnih, da prestanemo sa podrškom SDP-u ? A ako bude više pozitivnih, ja ću ti se pridružiti u toj podršci ? Fer ?
Postujem tvoj sizifovski napor da me pokusas pokolebati i uvuci u raspravu na ovaj nacin, ali ja sam svoje rekla. Ostajem uz SDP i nema potrebe da me ubjedjujes u bilo sta.
Uvući u raspravu ? Pa nije ovo haustor ni betonski zid na kojem se ispisuje parole, forum podrazumjeva diskusiju. Ali OK, kako želiš.
:thumbup:
Styling

#32106 Re: SDP

Post by Styling »

Vidim, stigla podrska. Svaka cast, momci. Sinhronizovani ste do maksimuma. :thumbup:
Maharadza

#32107 Re: SDP

Post by Maharadza »

Styling wrote:Vidim, stigla podrska. Svaka cast, momci. Sinhronizovani ste do maksimuma. :thumbup:
Ma ni blizu kao podanici i idolopoklonici velikog' vođe! :oops:

Image
Skijaš

#32108 Re: SDP

Post by Skijaš »

Styling wrote:Vidim, stigla podrska. Svaka cast, momci. Sinhronizovani ste do maksimuma. :thumbup:
Nema sinhronizacije, ja sam na ovom forumu branio boje SDP-a prije nego što si se ti registrovala i napisala jedno slovo. To što nas je danas puno koji se distanciramo od Lagumdžije i njegovih goblina nije do nas nego do Lagumdžijine promjene kursa u odnosu na odbranu države.
guruman

#32109 Re: SDP

Post by guruman »

Ja čistunaca i patriota.Sigurno su začeti bezgrešno.Forum vrvi od glupavih naklapanja koja nikog ne tangiraju.Na jednpg koji misli svojom glavom,natakare se njih deset.Istinsko jednoumlje.Gdje im je ta centrala da se i ja učlanim,možda hajrujem kakav položaj i lovu.Gdje svi turci tu i mali mujo.
Prpa.ba

#32110 Re: SDP

Post by Prpa.ba »

Zastupnik Nedžad Fazlija je tražio da se subvencije karata određuju po ukupnoj imovinskoj situaciji svakog domaćinstva, a ne da automatski svaki student, prijmera radi, ima popust na kartu, već da to imaju svi oni sa težom materijalnom situacijom.
Fazlija u novoj misiji olimpijskih promasaja i gubljenja glasova rahmetli partijice. :thumbup:
guruman

#32111 Re: SDP

Post by guruman »

Jeftino sugeriranje da je neko propao,nestao,loše mu se piše,ne zna šta ga čeka,imati će strahovit pad na izborima ,je karakteristika velikog broja postova koji su ovakvim pisanijama (baljezgarijama) izgubili svaku vezu sa temom o kojoj pišu,su takođe jasan predznak da je istima i njihovom politikanstvu odzvonilo, što je i refleks događanja u njihovim korumpiranim centralama.Taj marketing vrijedi samo za popishati,jer narod nije sulud da ne vidi ko mu igra oko glave.
wolf07

#32112 Re: SDP

Post by wolf07 »

guruman wrote:Jeftino sugeriranje da je neko propao,nestao,loše mu se piše,ne zna šta ga čeka,imati će strahovit pad na izborima ,je karakteristika velikog broja postova koji su ovakvim pisanijama (baljezgarijama) izgubili svaku vezu sa temom o kojoj pišu,su takođe jasan predznak da je istima i njihovom politikanstvu odzvonilo, što je i refleks događanja u njihovim korumpiranim centralama.Taj marketing vrijedi samo za popishati,jer narod nije sulud da ne vidi ko mu igra oko glave.
Ma kakvi, najbolji dani SDP-a tek dolaze! U Sirokom Brijegu se za tetoviranje lika Zlatka Lagumdzije na ramenu placa suhim zlatom. Isto tako cujem da je onima u Ugljeviku dopizdilo da im se grad zove tako, sad hoce da su Zlatkograd. Jednom rijecju, bolje ne moze!!! Jedva cekam izbore pa da kompletan SDP i svi oni koji su ih podrzali pojedu sva ona govna koja su nam izasrali 2010.g. o drzavi za covjeka, socijalnoj i svakoj drugoj pravdi, platformi oko koje ce okupiti sve probosanske snage bla bla bla bla.....! SDP je skoro odvratan koliko i SBB, ako je takvo sta uopste moguce.
Havatar

#32113 Re: SDP

Post by Havatar »

wolf07 wrote:
guruman wrote:Jeftino sugeriranje da je neko propao,nestao,loše mu se piše,ne zna šta ga čeka,imati će strahovit pad na izborima ,je karakteristika velikog broja postova koji su ovakvim pisanijama (baljezgarijama) izgubili svaku vezu sa temom o kojoj pišu,su takođe jasan predznak da je istima i njihovom politikanstvu odzvonilo, što je i refleks događanja u njihovim korumpiranim centralama.Taj marketing vrijedi samo za popishati,jer narod nije sulud da ne vidi ko mu igra oko glave.
Ma kakvi, najbolji dani SDP-a tek dolaze! U Sirokom Brijegu se za tetoviranje lika Zlatka Lagumdzije na ramenu placa suhim zlatom. Isto tako cujem da je onima u Ugljeviku dopizdilo da im se grad zove tako, sad hoce da su Zlatkograd. Jednom rijecju, bolje ne moze!!! Jedva cekam izbore pa da kompletan SDP i svi oni koji su ih podrzali pojedu sva ona govna koja su nam izasrali 2010.g. o drzavi za covjeka, socijalnoj i svakoj drugoj pravdi, platformi oko koje ce okupiti sve probosanske snage bla bla bla bla.....! SDP je skoro odvratan koliko i SBB, ako je takvo sta uopste moguce.
Nije SDP odvratan kao SBB nego je SBB odvratan kao SDP
Last edited by Havatar on 24/12/2013 15:07, edited 1 time in total.
svjezi_ustipak

#32114 Re: SDP

Post by svjezi_ustipak »

wolf07 wrote:

ovo podvuceno nije istina. nije rijec o Ugljeviku nego o Sipovu. jutros na vijestima govore da su gradjani Sipova jednoglasno odabrali ime Zlatkograd za svoje mjesto. takodje, u Medjugorju je odrzana misa za zdravlje i srecu porodice Lagumdzija kojom prilikom je Rajko Peric govorio o svemu sto je SDP uradio za drzavu cime je izmamio suze na oci brojnim vjernicima kao i njihovim gostima iz svijeta.
dino84

#32115 Re: SDP

Post by dino84 »

Ja cu ti reci zasto je SDP propao,zasto nestaje i zasto mu se lose pise i zasto ce imati strahovit pad na izborima.

Dakle,SDP je propao,nestaje,lose mu se pise i imat ce strahovit pad na izborima zato sto:

1.je Zlatko Lagumdzija najveci narcis i egoist u istoriji bh politike i sve,znaci apsolutno sve ce uraditi da sacuva svoju fotelju ministra vanjskih poslova i da djirlika po bijelom svijetu zajedno sa zenom i svojim poltronima.Znam da ti ovo zvuci jeftino,ali upravo se radi o takvom mentalnom sklopu njegove licnosti.
2. zato sto je prvih godinu dana poslije izbora POTROSIO na uspostavljanje vlasti sa namjerom da izbaci HDZ-ove koji su imali najveci broj glasova hrvatskog naroda i da ubaci likove iz mesno-poljoprivredne stranke za boljitak kojoj su ogledalo likovi poput Cardzica i ostalih uhljeba i HSP patriote
3.onda je nakon cuvene platforme zakuhao sa SDA i tu potrosio ogromno vrijeme unutar krize vlasti u FBiH,slucaj Budimir itd.Pozadina svega je naravno raspodjela moci u javnim preduzecima koja su i jedini motiv za sve grabezljivce u strankama.
4.krizu je mislio rijesiti brzopotezno,ubaciti Radoncica i one iste HDZ-ove zbog kojih je zajebavao narod i potrosio prvu godinu nakon izbora ali se SDA nije dala,povlacenje i natezanje po Ustavnom sudu,Domu naroda itd itd,plan propada
5.Zakuhava sa Zeljkom komsicem zbog kojeg su i dobili najvise glasova na izborima a u to ce se uvjeriti na sljedecim izborima.Pravi najgori potez u istoriji svoje 16 godina duge vlasti u SDP-u,rjesava se politicara poput Komsica a okruzuje likovima poput Hadzica koji hladno kaze da izmedju partije i drzave bira partiju
6.kao slag na tortu dolazi i sporazum sa SNSD-om gdje Dodiku daje sve sto ovaj zeli,samo da sacuva svoju jebenu fotelju ministra vanjskih poslova.skandal sa izborom sudija koji ce preci na entitetske parlamente po tom sporazumu pase Dodiku,kao i lova od Elektroprenosa,ali sve se brzo zaboravilo.u tv emisiji mu je pozlilo kada je trebao objasniti neke stvari,mene bi bilo i stid doci u emisiju i stati uopste pred kamere
7.i sada,evo,godinu dana pred izbore kada je FBiH pod likovima tipa Niksica itd. bankrotirala,ceka se crkavica od MMF-a koje nema a valja kupiti socijalni mir do izbora.napada se Zeljko Komsic da nista ne radi,a SDP radi to da hoce da uzme lovu od Elektroprenosa da popuni budzet i jos prodaje pricu da je to za dobro ove kompanije

Eto,to ti je ukratko put SDP-a u ove 3 godine,pardon put Zlatka Lagumdzije jer SDP jeste Zlatko Lagumdzija jos od 1997 kada je otjerao sve moguce ljude koji su mislili drugacije,pa i Bogica Bogicevica za kojeg mi je i drago da ne dijeli stranku sa ovakvim uhljebima,ublehasima i nesposbnjakovicima.

Sjetim se cesto one izborne noci i Lagumdzijine price o onom starom dedi iz Lukavca,kada je zavrnuo rukave i obecao neku borbu za bolje sutra.Uslijedila je samo gramziva raspodjela plijena oko javnih preduzeca,zaduzivanje drzave,uhljebljavanje rodbine i rodjaka itd.I gore nabrojane stvari od 1 do 7.

Ja bih bar posteno priznao da nisam uspio napraviti sta sam obecao,da je toliko i toliko nezaposlenih,da nema industrije i privrede,da nema novih radnih mjesta a ne bih jos vise razjebavao drzavu.Ovi sto su sa njima u vlasti su takodjer nesposobnjakovici da se razumijemo,ali SDP je za razliku od njih i nesposoban a i vukao je poteze kojima je slabio drzavu.

O imovinskoj kartici doticnog profesora ne bih,Zeljko Komsic ga je vec pozvao da objasni porijeklo svih mogucih nekretnina koje ima od profesorske i ministarske plate.

Drzava za rodjaka.Kraj price.
wolf07

#32116 Re: SDP

Post by wolf07 »

dino84 wrote:
Ja cu ti reci zasto je SDP propao,zasto nestaje i zasto mu se lose pise i zasto ce imati strahovit pad na izborima.

Dakle,SDP je propao,nestaje,lose mu se pise i imat ce strahovit pad na izborima zato sto:

1.je Zlatko Lagumdzija najveci narcis i egoist u istoriji bh politike i sve,znaci apsolutno sve ce uraditi da sacuva svoju fotelju ministra vanjskih poslova i da djirlika po bijelom svijetu zajedno sa zenom i svojim poltronima.Znam da ti ovo zvuci jeftino,ali upravo se radi o takvom mentalnom sklopu njegove licnosti.
2. zato sto je prvih godinu dana poslije izbora POTROSIO na uspostavljanje vlasti sa namjerom da izbaci HDZ-ove koji su imali najveci broj glasova hrvatskog naroda i da ubaci likove iz mesno-poljoprivredne stranke za boljitak kojoj su ogledalo likovi poput Cardzica i ostalih uhljeba i HSP patriote
3.onda je nakon cuvene platforme zakuhao sa SDA i tu potrosio ogromno vrijeme unutar krize vlasti u FBiH,slucaj Budimir itd.Pozadina svega je naravno raspodjela moci u javnim preduzecima koja su i jedini motiv za sve grabezljivce u strankama.
4.krizu je mislio rijesiti brzopotezno,ubaciti Radoncica i one iste HDZ-ove zbog kojih je zajebavao narod i potrosio prvu godinu nakon izbora ali se SDA nije dala,povlacenje i natezanje po Ustavnom sudu,Domu naroda itd itd,plan propada
5.Zakuhava sa Zeljkom komsicem zbog kojeg su i dobili najvise glasova na izborima a u to ce se uvjeriti na sljedecim izborima.Pravi najgori potez u istoriji svoje 16 godina duge vlasti u SDP-u,rjesava se politicara poput Komsica a okruzuje likovima poput Hadzica koji hladno kaze da izmedju partije i drzave bira partiju
6.kao slag na tortu dolazi i sporazum sa SNSD-om gdje Dodiku daje sve sto ovaj zeli,samo da sacuva svoju jebenu fotelju ministra vanjskih poslova.skandal sa izborom sudija koji ce preci na entitetske parlamente po tom sporazumu pase Dodiku,kao i lova od Elektroprenosa,ali sve se brzo zaboravilo.u tv emisiji mu je pozlilo kada je trebao objasniti neke stvari,mene bi bilo i stid doci u emisiju i stati uopste pred kamere
7.i sada,evo,godinu dana pred izbore kada je FBiH pod likovima tipa Niksica itd. bankrotirala,ceka se crkavica od MMF-a koje nema a valja kupiti socijalni mir do izbora.napada se Zeljko Komsic da nista ne radi,a SDP radi to da hoce da uzme lovu od Elektroprenosa da popuni budzet i jos prodaje pricu da je to za dobro ove kompanije

Eto,to ti je ukratko put SDP-a u ove 3 godine,pardon put Zlatka Lagumdzije jer SDP jeste Zlatko Lagumdzija jos od 1997 kada je otjerao sve moguce ljude koji su mislili drugacije,pa i Bogica Bogicevica za kojeg mi je i drago da ne dijeli stranku sa ovakvim uhljebima,ublehasima i nesposbnjakovicima.

Sjetim se cesto one izborne noci i Lagumdzijine price o onom starom dedi iz Lukavca,kada je zavrnuo rukave i obecao neku borbu za bolje sutra.Uslijedila je samo gramziva raspodjela plijena oko javnih preduzeca,zaduzivanje drzave,uhljebljavanje rodbine i rodjaka itd.I gore nabrojane stvari od 1 do 7.

Ja bih bar posteno priznao da nisam uspio napraviti sta sam obecao,da je toliko i toliko nezaposlenih,da nema industrije i privrede,da nema novih radnih mjesta a ne bih jos vise razjebavao drzavu.Ovi sto su sa njima u vlasti su takodjer nesposobnjakovici da se razumijemo,ali SDP je za razliku od njih i nesposoban a i vukao je poteze kojima je slabio drzavu.

O imovinskoj kartici doticnog profesora ne bih,Zeljko Komsic ga je vec pozvao da objasni porijeklo svih mogucih nekretnina koje ima od profesorske i ministarske plate.

Ovo samo ne razumije onaj ko to nece! Svaka cast majstore!
P.S. Samo jedna stvar! Treba imati stvarno petlju pa nekoga pred kamerama prozvati za licnu imovinu. To automatski znaci dvije stvari:
1. onaj koji proziva mora biti 100% cist, i
2. onaj koji proziva mora imati 100% jasne dokaze da je prozvani metilj!
megaman4

#32117 Re: SDP

Post by megaman4 »

abd SDP ili SKBiH, kako god, 2014. godine, odlazi u prošlost...nikada crnije nije bilo...krivo mi je što SDP uvijek provlači priču, još dok su bili opozicija, kako je SDA za 17 godina uništila državu i društvo. Pa gospodo iz SDP-a imali ste 4 godine prilike da nešto promijenite, a niste? Ko je kriv? Baba Vanga? Ko vas je tjerao da izbacite HDZ iz svih kombinacija prilikom formiranja vlade FBiH nakon izbora, kada su dobili većinu u hrvatskom biračkom tijelu. Tada je kriza započeta. Ostalo je poznato. Zlatko je posebna priča, mali diktator, ali neće još dugo, pomest će ga svaka stranka na narednim izborima, pa nek onda kmeči kako on tobože štiti državu. Nikada se nikome ne ponovila ova vlast s crvenima na čelu. :(
forum@sh

#32118 Re: SDP

Post by forum@sh »

dino84 wrote:

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Žalosno je kako su ljude okrenuli protiv sebe, za tako kratko vrijeme.
Ali neki to očito neće shvatiti i prihvatiti dok ne čuju rezultate izbora dogodine.
saibaba

#32119 Re: SDP

Post by saibaba »

Meni je intertesantno da je SDP za prvu godinu mandata uspio da sve stranke izreda kao neprijatelje i kao saveznike ....
kamen spoticanja

#32120 Re: SDP

Post by kamen spoticanja »

saibaba wrote:Meni je intertesantno da je SDP za prvu godinu mandata uspio da sve stranke izreda kao neprijatelje i kao saveznike ....
Svasta je nesto zanimljivo...kad je veliki vodja otisao u drzavnu posjetu Banja Luci kao ministar vanjskih poslova na pocetku mandata bilo je jasno da idemo u mp3
Ali da ovoliko idemo, realno nije bilo ocekivano
Styling

#32121 Re: SDP

Post by Styling »

@saibaba, @ kamen spoticanja @dino84

Momci, mozete li mi reci sta je konkretno u drzavi gore u ovom trenutku u odnosu na period kada je vladala SDA-HDZ ekipa prije cetiri godine?
Sve su vam neki pausalni komentari u stilu "doveli su zemlju do propasti, Zlatko ovakav, Zlatko onakav, Fahro luzer" itd. i sve se vodi na komentare jarana koji su se nasli n akahvi u gradu i svi su istomisljenici.
Molila bih vas neke konkretne podatke za vase tvrdnje.
Unaprijed zahvalna.
kamen spoticanja

#32122 Re: SDP

Post by kamen spoticanja »

Styling wrote:@saibaba, @ kamen spoticanja @dino84

Momci, mozete li mi reci sta je konkretno u drzavi gore u ovom trenutku u odnosu na period kada je vladala SDA-HDZ ekipa prije cetiri godine?
Sve su vam neki pausalni komentari u stilu "doveli su zemlju do propasti, Zlatko ovakav, Zlatko onakav, Fahro luzer" itd. i sve se vodi na komentare jarana koji su se nasli n akahvi u gradu i svi su istomisljenici.
Unaprijed zahvalna.
Mojoj hanumi kasni naknada za porodilje vise od 7 mjeseci a do zlatchadi bila je na vrijeme...
Zdk je u deficitu 70 miliona KM a dan prije nego su zlatchad uzjahala kasa je sadrzavala citavih 7 milona KM a bez i jedne kapitalne investicije
U zenickoj bolnici latex rukavica postala je misaona imenica jer direktor ZZO pravi ustede da bi renovirao zgradu ZZO
Policija manjeg entiteta sada zakonito briše licne karte povratnika
....
Skijaš

#32123 Re: SDP

Post by Skijaš »

Nije li to gubitak vremena ako ćeš nakon ponuđene argumentacije eskivirati dalju diskusiju komentarom kako te se neće uvući u raspravu ? Tvoji su komentari samo parole i da ti je do diskusije odgovorila bi na moj prijedlog, hajde da nabrojimo sve pozitivne poteze SDP-a i sve negative, to izvagamo pa ako je teže ono pozitivno, ja ću ponovo početi podržavati SDP, a ako je teže ono negativno, ti ćeš prestati s ovom propagandom u korist tih Lagumdžijinih dronova.
Styling

#32124 Re: SDP

Post by Styling »

Skijaš wrote:

Nije li to gubitak vremena ako ćeš nakon ponuđene argumentacije eskivirati dalju diskusiju komentarom kako te se neće uvući u raspravu ? Tvoji su komentari samo parole i da ti je do diskusije odgovorila bi na moj prijedlog, hajde da nabrojimo sve pozitivne poteze SDP-a i sve negative, to izvagamo pa ako je teže ono pozitivno, ja ću ponovo početi podržavati SDP, a ako je teže ono negativno, ti ćeš prestati s ovom propagandom u korist tih Lagumdžijinih dronova.
Ja sam postavila jedno vrlo legitimno pitanje. Eto, dajem ti priliku da sve nabrojis, kao sto si i spomenuo u svom postu. Bujrum.
Styling

#32125 Re: SDP

Post by Styling »

kamen spoticanja wrote:

Unaprijed zahvalna.
Mojoj hanumi kasni naknada za porodilje vise od 7 mjeseci a do zlatchadi bila je na vrijeme...
Zdk je u deficitu 70 miliona KM a dan prije nego su zlatchad uzjahala kasa je sadrzavala citavih 7 milona KM a bez i jedne kapitalne investicije
U zenickoj bolnici latex rukavica postala je misaona imenica jer direktor ZZO pravi ustede da bi renovirao zgradu ZZO
Policija manjeg entiteta sada zakonito briše licne karte povratnika
....
Pa ako vlada Ze-Do Kantona nije radila dobro, zbog cega SDA sa ostalim strankama nije izvrsila smjenu. Nakon izlaska NSRzB opozicija je imala vecinu da ih skine, kao u Kantonu Sarajevo. Koliko znam, koriste tu vecinu da opsruiiraju dosta stvari koje predlaze vlada.
Post Reply