Na konkretna pitanja se opet izgubio malo Tibetski Lagumdžija i javio onaj stari i prepotentni sa povišenim tonom novinaru "Vi to znate, vi to znate, vi ovo znate"
Iako se smatram bar prosječno informiranim građaninom ja ne znam ništa. Znam da građani nakon 3 godine nemaju veće penzije, a da im je sve poskupilo i po nekoliko puta, znam da je BIH građaninu još uvijek lakše da se zaposli u Nasi (ovo je izreka jednog forumaša ovdje , nije moj copy right) nego u FDS, da se natječaj u BIH Telecomu ljepi kao svjetsko čudo, a onaj iz Elekrtoprivrede ni kao čudo i ne znamo ni kako izgleda, znam da nitko nije odgovarao ni za mito ni korupciju. Tibetanski Lagumdžija se smirenim i tihim tonom čudio kako je sve korumpirano i lopovsko, ali on, naravno, iako će mirno razgovarati sa neistomišljenicima nije za to odgovoran, jer on, jadan , sa svojih 17% ne može puno toga. Naravno, nije, pri tom, ovaj uzgajivač jabuka i dunja spomenuo da prima 100% plaću, a ne 17%.
Dakle, zaboravite bilborede zahvale na glasu i pobjedi SDP nikada nije pobjedio u ovoj zemlji i SDP nije odgovoran, a ako mu šta zahaterite dr. Lagumdžija će vam hallaliti jer se vratio izvornim vrijednostima i kućnom odgoju i potpuno vam razumije.
Svakakvih varalica, ublehaša i prevaranata kao i demagoga imamo priliku svakodnevno vidjeti, naročito na političkoj sceni. Ali, ovo je neprevaziđeno, ovo je vrhunski. Ako je i od Alistera, majstorski je