Pa zasto ne bi uzeli i te milione koje im se nude bez ikakvih uslova.Liberalism wrote:Pusti suplju...
Poljoprivrednici godisnje uzmu 200 miliona KM podsticaja,a pricas o 5 miliona euro ipard kao da su milijarde
SDP
- Danguba
#30901 Re: SDP
-
Innovation
#30902 Re: SDP

Dogovor SDP-a i SNSD-a o vojnoj i državnoj imovini smatra besmislenim jer je u međuvremenu stigla presuda Ustavnog suda BiH koja je definirala status imovine.
"O čemu onda pričaju i šta dogovaraju? Znam da su potpisali sporazum po kojem principi podjele državne imovine će biti isti kao i oni za vojnu imovinu. Kada imate presudu Ustavnog suda BiH koja je to već definisala, rekla šta je državna imovina, o čemu onda razgovarate? Da derogirate presudu Ustavnog suda? Miloradu Dodiku, naravno, odgovara ova priča, a SDP je sam sebi zabio autogol ovom pričom o državnoj imovini", mišljenja je Komšić.

Joj, ovog Komsica,sta se on petlja.Damir Hadžić pojašnjavajući detalje dogovora SDP-a i SNSD-a o rješavanju državne i vojne imovine.
Oni koji žive u prošlosti će vjerovatno nastojati zaustaviti ovaj progres, jer smo svjedoci da su godinama glavna kočnica napretka i pozitivnih promjena u BiH", istakao je Hadžić.
- Liberalism
#30903 Re: SDP
Vidi, Eu nam godisnje da max 50 miliona euro, od toga 70% da svojim organizacijama ko npr 5 miliona euro za terapiju pasa lutalica. Kako god to nije nesto sto mozemo prigovoriti sdpuDanguba wrote:Pa zasto ne bi uzeli i te milione koje im se nude bez ikakvih uslova.Liberalism wrote:Pusti suplju...
Poljoprivrednici godisnje uzmu 200 miliona KM podsticaja,a pricas o 5 miliona euro ipard kao da su milijarde
- Danguba
#30904 Re: SDP
Dogovor SDP-a i SNSD-a o vojnoj i državnoj imovini smatra besmislenim jer je u međuvremenu stigla presuda Ustavnog suda BiH koja je definirala status imovine.
"O čemu onda pričaju i šta dogovaraju? Znam da su potpisali sporazum po kojem principi podjele državne imovine će biti isti kao i oni za vojnu imovinu. Kada imate presudu Ustavnog suda BiH koja je to već definisala, rekla šta je državna imovina, o čemu onda razgovarate? Da derogirate presudu Ustavnog suda? Miloradu Dodiku, naravno, odgovara ova priča, a SDP je sam sebi zabio autogol ovom pričom o državnoj imovini", mišljenja je Komšić.
- travnik
#30905 Re: SDP
SDP traži poštivanje nacionalne strukture u rukovodećem kadru sigurnosnih slubi u HNK? Svaka čast! Ljudi vele, jednakost naroda. Odličan njihov potez, ali čudno kako samo HNK, a ne na primjer Sarajevo i to na primjer Školski odbori, ili u Bugojnu Upravni odbori. Čisto sumnjam da je na primjer u USK i BPK ispoštovana etnička struktura. Izgleda, SDP opet k'o fol borbom za ravnopravnost, koketira sa B desnicom.
- dustaban
#30906 Re: SDP
Ovog trena gledam Konja u emisiji Posteno sa Duskom...
Nije on dobar. Nikako. Gotov je...
Nije on dobar. Nikako. Gotov je...
- It_is_a_Leclerc
#30907 Re: SDP
Zlatko Lagumdžija je majstor medijskih nastupa. Duška mu, nažalost, ne može ništa.
On jednostavno uspije na svako pitanje odgovoriti tako da zvuči kao da je upravu, a da običan čovjek zaboravi ni šta je bilo pitanje..
Strašno..
On jednostavno uspije na svako pitanje odgovoriti tako da zvuči kao da je upravu, a da običan čovjek zaboravi ni šta je bilo pitanje..
Strašno..
- kamen spoticanja
#30908 Re: SDP
Sjoj ublehe na federalnoj...nikad nemocnijeg zlatka gledao nisam...a duska ide lagano...
Ooooj kako brani niksiceveg brata u autocestama i ostalu rodbinu visokopozicioniranih SDPovaca...ooooj
Ooooj kako brani niksiceveg brata u autocestama i ostalu rodbinu visokopozicioniranih SDPovaca...ooooj
-
brucos7
#30909 Re: SDP
Zlatko Lagumdzija, najveca ubleha medju politicarima (a do njega su Tihic, Fahro, Bakir, Zeljko)
- akcid
#30910 Re: SDP
kamen spoticanja wrote:Sjoj ublehe na federalnoj...nikad nemocnijeg zlatka gledao nisam...a duska ide lagano...
Duška, otkako se priklonila SDA, postala je hvaljena
- kamen spoticanja
#30911 Re: SDP
Opa duska se naljutila...
Ev zlatko poceo da pije vodu
Hoce li biti posla za CUM
Ev zlatko poceo da pije vodu
Hoce li biti posla za CUM
- kamen spoticanja
#30912 Re: SDP
Duska bezmuda uglavnom. ..par dobrih pitanja, ostalo talashikaakcid wrote:kamen spoticanja wrote:Sjoj ublehe na federalnoj...nikad nemocnijeg zlatka gledao nisam...a duska ide lagano...
Duška, otkako se priklonila SDA, postala je hvaljena
- dustaban
#30913 Re: SDP
Ja mislim upravo suprotno. On je veceras sasvim izbacen iz kolosjeka. Samo onome ko ga veceras gleda prvi put moze izgledati prihvatljivo.It_is_a_Leclerc wrote:Zlatko Lagumdžija je majstor medijskih nastupa. Duška mu, nažalost, ne može ništa.
Strašno..
Gotov je.
- kamen spoticanja
#30914 Re: SDP
Hebo te od "najvece pobjede od 1945." do "mi imamo samo 17% glasova"
Ej moj zlatko
Ej moj zlatko
-
Sa_u_srcu
#30915 Re: SDP
Duska ga izofirala, kao malo kada iko...
nazalost, SDP me razocarao, kao niko odavno...
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#30916 Re: SDP
Tako je !dustaban wrote:Ja mislim upravo suprotno. On je veceras sasvim izbacen iz kolosjeka. Samo onome ko ga veceras gleda prvi put moze izgledati prihvatljivo.It_is_a_Leclerc wrote:Zlatko Lagumdžija je majstor medijskih nastupa. Duška mu, nažalost, ne može ništa.
Strašno..
Gotov je.
Duška potpuno razumno pita na osnovu čega bazira optimizam za pobjedu na izborima 2014 a on kaže na osnovu onog ŠTO SMO URADILI i na osnovu onog ŠTO ĆEMO URADITI
Ok , uradili su slijedeće :
- uspostavljali vlast 1,5 godina , sve ono što su s pravom zamjerali Silajdžiću su sami napravili u mnogo većem vremenskom periodu
- koalirali sa SDA
- koalirali sa SBB
- koalirali sa HDZ
- dogovorili se Dodikom
i još mnogo toga da bi funkcije ostale netaknute.
Šta će uraditi ? Ništa , izgubili su Komšića za otvaranje Mek Donaldsa.
SDA će ih tako hladno uništiti na izborima da će cenzus na državnom nivou doći u pitanje.
Želim im dug a siguran politički nestanak , jer su iznevjerili snove svih istinskih građana ove zemlje....
- It_is_a_Leclerc
#30917 Re: SDP
U najkraćem, jebeš državu u kojoj je SDA alternativa bilo čemu.
Da je pravde ta bi "partija" davno bila zabranjena, uz sabraću sa svih strana, zbog 20-ogodišnjeg pljačkanja ove države koje je rezultiralo činjenicom da je, pod vladavinom SDA, BIH napustio skoro jednak broj mladih ljudi kao i u periodu dok je u BiH "vladao" Karadžić...
Da se razumijemo, nije da je SDP nešto puno bolji, al', brate, da magarca udaraš 20 godina, dosad bi naučio da ne ide u susret onom ko ga tuče.
Da je pravde ta bi "partija" davno bila zabranjena, uz sabraću sa svih strana, zbog 20-ogodišnjeg pljačkanja ove države koje je rezultiralo činjenicom da je, pod vladavinom SDA, BIH napustio skoro jednak broj mladih ljudi kao i u periodu dok je u BiH "vladao" Karadžić...
Da se razumijemo, nije da je SDP nešto puno bolji, al', brate, da magarca udaraš 20 godina, dosad bi naučio da ne ide u susret onom ko ga tuče.
- Prpa.ba
#30918 Re: SDP
Jos samo 12 najtezih mjeseci. 
- ultima_palabra
#30919 Re: SDP
Car pare i magle
Isto da gledaš jegulju kako plazi sat vremena...
- vivaldi
#30920 Re: SDP
a onda 4 godine "narod zna kakve"Prpa.ba wrote:Jos samo 12 najtezih mjeseci.
- Prpa.ba
#30922 Re: SDP
Barem cemo imati opoziciju.vivaldi wrote:a onda 4 godine "narod zna kakve"
- vivaldi
#30923 Re: SDP
nadam se samo da ce se suljo oporaviti, bez zajebancije
- madner
#30924 Re: SDP
Nada se i duska, no za svaki slucaj pravi rezervnu poziciju.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#30925 Re: SDP
Možda dobijemo novog direktora autocestavivaldi wrote:a onda 4 godine "narod zna kakve"Prpa.ba wrote:Jos samo 12 najtezih mjeseci.