SDP

VjecitiStudent

#29376 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

Šta će na ovo reći Gospa od Poljina?

Image
nicaze_072

#29377 Re: SDP

Post by nicaze_072 »

Kakvim sam ja moronima glas dao... :-)
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#29378 Re: SDP

Post by JoseMujica »

Paranoid wrote:
zoom66 wrote:kuku nerku kad mu se vrhovnik vrati s papinog ustolichenja :( nerko crni, shta to uradi dok sam ja na putu? :(

:D
Image

Sredio je to vrhovnik videolinkom..
:lol: :lol: :lol: prejako :thumbup:
muzicar_iz_parka

#29379 Re: SDP

Post by muzicar_iz_parka »

nicaze_072 wrote:Kakvim sam ja moronima glas dao... :-)
Tako se osjeća svaka djevica, za sve ima prvi put.
nicaze_072

#29380 Re: SDP

Post by nicaze_072 »

muzicar_iz_parka wrote:
Ma jok, ja sam glas budalama redovno davao da skinu SDA bandite iz vlasti i sta su uradili?

1. Usli u koaliciju sa SDA
2. Napravili krizu u funkcionisanju federacije
3. Stavili "salamu" u vlast
4. Koalirali sa Radoncicem i Keljemendijevog jarana stavili za Ministra sigurnosti
5. Koalirali sa HSP-om i doveli Budimira koji ih lagano zlostavlja po zakonu.
.... dugacak je ovo spisak gluposti koje su napravili

Ipak mislim da se najtuznije osjeca direktor Razvojne banke koji je odjebo SDA i optuzio ih za korupciju i sta sve ne, ocekivajuci kako ce izletiti iz vlasti, a sad ce SDA da rukovodi vladom. :lol:

Tuzno da tuznije ne moze biti.

Objektivni dobitnici ovog rasula su SDA i HDZ jer njihov lopovluk nas manje kosta nego ovo nefunkcionisanje Federacije...
muzicar_iz_parka

#29381 Re: SDP

Post by muzicar_iz_parka »

nicaze_072 wrote:
Ma jok, ja sam glas budalama redovno davao da skinu SDA bandite iz vlasti i sta su uradili?

4. Koalirali sa Radoncicem i Keljemendijevog jarana stavili za Ministra sigurnosti

Ipak mislim da se najtuznije osjeca direktor Razvojne banke koji je odjebo SDA i optuzio ih za korupciju i sta sve ne, ocekivajuci kako ce izletiti iz vlasti, a sad ce SDA da rukovodi vladom. :lol:

Objektivni dobitnici ovog rasula su SDA i HDZ jer njihov lopovluk nas manje kosta nego ovo nefunkcionisanje Federacije...
Sa obzirom na uređenje i strukturu glasača u FBiH pa i BiH, glupo je ikad bilo očekivati neke magične promjene od SDPa. Šta god da su učinili nakon izbora 2010 bilo bi pogrešno, opozocija, koalicija sa 2 HDZa i Fahrom, ova neuspjela vlada, jednostavno nema ispravnog koraka koji su oni mogli napraviti.
Paranoid

#29382 Re: SDP

Post by Paranoid »

..u centrali je večeras "halal" party pod pokriveteljstvom lijanovića...
Image
nicaze_072

#29383 Re: SDP

Post by nicaze_072 »

muzicar_iz_parka wrote:
Sa obzirom na uređenje i strukturu glasača u FBiH pa i BiH, glupo je ikad bilo očekivati neke magične promjene od SDPa. Šta god da su učinili nakon izbora 2010 bilo bi pogrešno, opozocija, koalicija sa 2 HDZa i Fahrom, ova neuspjela vlada, jednostavno nema ispravnog koraka koji su oni mogli napraviti.
Nema ispravnog koraka?

Ispravan korak je trebao biti jos u startu kada se trebala formirati vlada sa ozbiljnim strankama, a ne sa ovim budaletinama od radom za boljitak ili HSP-om. Na kraju zavalili im oni, a dva HDZ-a ispali pametni i najvise profitirali.

SDA mudro usla u vladu i pustila SDP da se blamira, sve skupa sa SBB-om. I onda se treba cuditi kad na sljedecim izborima SDA i HDZ-ovi poharaju.

Gospoda su imali priliku ali ocigledno nisu bili pametni i sposobni da naprave bilo sta. Jedno je lajati iz opozicije, a drugo je djelovati sa pozicije.
JoseMujica

#29384 Re: SDP

Post by JoseMujica »

nicaze_072 wrote:
muzicar_iz_parka wrote:

uh...sto bi se reklo: pazi sta zelis
volta dzontra

#29385 Re: SDP

Post by volta dzontra »

Uvijek sam govorio da bi u BIH dobro došla prosvijecena diktatura....ali kako nikad ne bude prema očekivanjima FBIH je dobila neprosvijecenog diktatora Jerku.....što se tiče ovog hihotanja SDA nek se rano ne vesele....shebat će Jerko i njih kad mu se pruži prilika
nicaze_072

#29386 Re: SDP

Post by nicaze_072 »

volta dzontra wrote:Uvijek sam govorio da bi u BIH dobro došla prosvijecena diktatura....ali kako nikad ne bude prema očekivanjima FBIH je dobila neprosvijecenog diktatora Jerku.....što se tiče ovog hihotanja SDA nek se rano ne vesele....shebat će Jerko i njih kad mu se pruži prilika
Jerko tuponja ima 2 od 17 clanova vlade. Sta on moze sam?
JoseMujica

#29387 Re: SDP

Post by JoseMujica »

Paranoid wrote:..u centrali je večeras "halal" party pod pokriveteljstvom lijanovića...
Image
sjetih se prvog Agrofood sajma u Skenderiji i kod Lijana od metar mortadela na štandu kad ide Dzemo Latic s nekim haverom i vidjose to Čudo kad ce Dzema: okreći izgubismo abdest :lol:
Paranoid

#29388 Re: SDP

Post by Paranoid »

...oplakah...jbt, nego u pravu je Dzontra...sutraćemo sve ovo iskihat....što bi rekli "Bože na hayr i na dobro",,,
baxul

#29389 Re: SDP

Post by baxul »

šta je ostalo? da ih mića i fahro ispale iz drzavne vlasti?
najveća pobjeda od četeres' pete
StupskaBitanga

#29390 Re: SDP

Post by StupskaBitanga »

Jwl vrijeme za vanredne izbore?
volta dzontra

#29391 Re: SDP

Post by volta dzontra »

nicaze_072 wrote:
volta dzontra wrote:Uvijek sam govorio da bi u BIH dobro došla prosvijecena diktatura....ali kako nikad ne bude prema očekivanjima FBIH je dobila neprosvijecenog diktatora Jerku.....što se tiče ovog hihotanja SDA nek se rano ne vesele....shebat će Jerko i njih kad mu se pruži prilika
Jerko tuponja ima 2 od 17 clanova vlade. Sta on moze sam?

Tuponja u neku ruku jest. Primitivan, neobrazovani nemoralni svercer.....ali i sociopat nevjerojatne fokusiranosti i energije....lud za parama i opsesivno uvjeren da Lijanovići trebaju vladati državom...

Šta može sam....tako su i SDPovci govorilili.....
Doktor29

#29392 Re: SDP

Post by Doktor29 »

Kako je Nerko ispao naivan, on je bio na vladi dok su promjenili poslovnik ( iz nekog razloga), da je napustio tada nista od ovoga ne bi bilo moguce :D
DiplomataSaSela

#29393 Re: SDP

Post by DiplomataSaSela »

Pobjegose...kao i obicno kad ne znaju sta ce...kad je sdp u vecini onda je to demokratsko glasanje a kad su u manjini onda je preglasavanje i lopovluk...fuj...
Co0l

#29394 Re: SDP

Post by Co0l »

Špico spašavaj...
novi.dan.nova.nafaka

#29395 Re: SDP

Post by novi.dan.nova.nafaka »

VjecitiStudent wrote:
JoseMujica wrote:warring: treNerko je pao :lol:
Sad će ga brat izdržavati :D
:SmajliKojiSeZlokobnoSmije: :evil:
muzicar_iz_parka wrote:
:D :-D
%tacno*

#29396 Re: SDP

Post by %tacno* »

sta je ovo braco draga... :-) :D
ni vladati ne znaju... :lol: :lol:

p.s. prosto mi ih zao :D
didžej

#29397 Re: SDP

Post by didžej »

odlican scenarij za neku bajku o djetetu koje je trazilo da dobije igracku pa je dosadjivalo, kukalo, kmecalo, rezalo, ljutilo se, durilo se, plakalo, molilo, pravilo se fino, prijetilo, vrijedjalo, ulizivalo se... a kad je konacno dobilo igracku nije shvatilo njenu funkciju, niti je znalo sta bi sa njom pa ju je razbilo prvom prilikom i to sebi o glavu.
Man of steel

#29398 Re: SDP

Post by Man of steel »

Ako ne znate na šta da pljunete, pljunite na SDP.

Nećete pogriješiti.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#29399 Re: SDP

Post by KatarinaKosaca »

didžej wrote:odlican scenarij za neku bajku o djetetu koje je trazilo da dobije igracku pa je dosadjivalo, kukalo, kmecalo, rezalo, ljutilo se, durilo se, plakalo, molilo, pravilo se fino, prijetilo, vrijedjalo, ulizivalo se... a kad je konacno dobilo igracku nije shvatilo njenu funkciju, niti je znalo sta bi sa njom pa ju je razbilo prvom prilikom i to sebi o glavu.
:D :thumbup:
Ponosan

#29400 Re: SDP

Post by Ponosan »

SDP je totalno prolupao,izgubili su ljudi kompas vec odavno,i prije nego ih je Komsic napustio,jer svako napusta brod koji tone... realno ljudi iz SDP-a su kreirali ovaj haos u Federaciji i niko osim njih nije kriv,sad je druga stvar sto pokusavaju krivicu svaliti na druge,krive OHR-a,pa oni su im pomogli da uvedu Budimira u vlast jer se HDZ ponasao protiv Ustavno,dakle pomogli su SDP-u da formira brak,i sta sad treba on da tu ljubav razvede???? za sve sto je SDP uradio Hrvatima prije 2 godine,sad ispasta i tek na izborima naredne godine ce vidjeti kakvu podrsku biraca imaju,tj nikakvu! od drzave za covjeka,napravise drzavu za majmuna!
Post Reply