JoseMujica wrote:Već dugo imam fix ideju da kloniram Pol Pota i dovedem ga na vlast u Bosnu ............ ko preživi prvi krug živjeće u raju
za ovog hairliju je i Brko bio normalan
ja mislim da bi ovaj nas haijrija prezivio i Pol Pota
JoseMujica wrote:Već dugo imam fix ideju da kloniram Pol Pota i dovedem ga na vlast u Bosnu ............ ko preživi prvi krug živjeće u raju
što ba? Da možda ne trebam tvog jarana dovesti na vlast il te žulja čak i pomen motike?sase.ba wrote:Pa ima li većeg neradnika i mahalaša od tebeJoseMujica wrote:za razliku od SDP partijaša koji nisu ni light socijalisti već mafijaška organizacija DJL koji se skriva iza drugaTita dok ne krenu ponovo u crkve i džamije, samo dok skontaju da se tako bolje krade, za mene bi se i moglo serbez reći da sam crveni kmer![]()
Već dugo imam fix ideju da kloniram Pol Pota i dovedem ga na vlast u Bosnu da svu ovu gamad išćera iz kancelarija, skine sa stranačke humanitarne i išćera na planine da uzgajaju krompir i luk, naviknu na rad i duhovno se pročiste od mahalanja. Prosvetljenje i uznesenje ide samo preko motike, a ne preko srkanja kafa.... ko preživi prvi krug živjeće u raju
dno dnaCentralna izborna komisija BiH (CIK) obustavila je postupak protiv federalnog premijera Nermina Nikšića i dopremijera Jerke Ivankovića Lijanovića, a koji je pokrenut zbog navodnog sukoba interesa.
Na današnjoj sjednici CIK-a je rečeno da ne postoje dokazi protiv Nikšića i Ivankovića Lijanovića.
Odluka o nepostojanju sukoba interesa donesena je jednoglasno i svih sedma članova CIK-a glasalo je za obustavljanje postupka.
Ranije je CIK pokrenuo postupak protiv federalnog premijera Nermina Nikšića te dopremijera i ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Jerke Ivankovića Lijanovića.
Podsjećamo, Vlada Federacije prošle godine imenovala je za v.d. izvršnog direktora za upravljanje i održavanje u Javnom preduzeću Autoceste FBiH Mirsada Nikšića, brata federalnog premijera, a za v.d. finansijskog direktora u tom preduzeću Ivana Šakotu, zeta od brata dopremijera Jerke Ivankovića Lijanovića.
Policija radi na pronalasku kradljivaca suhog mesa
Da se i nas dvojica u nečemu složimo.JoseMujica wrote:dno dnaCentralna izborna komisija BiH (CIK) obustavila je postupak protiv federalnog premijera Nermina Nikšića i dopremijera Jerke Ivankovića Lijanovića, a koji je pokrenut zbog navodnog sukoba interesa.
Na današnjoj sjednici CIK-a je rečeno da ne postoje dokazi protiv Nikšića i Ivankovića Lijanovića.
Odluka o nepostojanju sukoba interesa donesena je jednoglasno i svih sedma članova CIK-a glasalo je za obustavljanje postupka.
Ranije je CIK pokrenuo postupak protiv federalnog premijera Nermina Nikšića te dopremijera i ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Jerke Ivankovića Lijanovića.
Podsjećamo, Vlada Federacije prošle godine imenovala je za v.d. izvršnog direktora za upravljanje i održavanje u Javnom preduzeću Autoceste FBiH Mirsada Nikšića, brata federalnog premijera, a za v.d. finansijskog direktora u tom preduzeću Ivana Šakotu, zeta od brata dopremijera Jerke Ivankovića Lijanovića.![]()
...kolko se sjećam svojevremeno su Senada Šepića mezlili ko vola jer mu je punac bio u upravnom odboru nekog kantonalnog preduzeća....jel se sjeća neko toga? Totalno različiti nivoi vlasti u pitanju, dok ovdje direktno ljudi glasaju za svoju rodbinu
dok u međuvremenu pravna država fura punom parom od ponedeljka, ko što je onomad SDA najavila iPolicija radi na pronalasku kradljivaca suhog mesa

Vazemo ih sad na miligrame.jon_jovi wrote:Oko cega je spor? Zar nismo konstatirali da su svi isti?
Da se ne zove Sena(h)id Memić?jon_jovi wrote:Da, mora se isto. Alfa mužjak guzi sve redom, taj zakon važi bez obzira na naše sfere zanimacije.

Ne siri neistine:MojneBaKofrcenje wrote:Evo kako ''Bosanci'' u Sarajevu brane cjelovitu Bosnu![]()
Cak su Bosanci u publici dizali tri prsta
Itekako je ovo on topic jer nije tema turbofolk (za koji me,iskreno,zaboli neka stvar) nego upravo lazni Walteri koji isti kritikuju kad je trebao biti u Skenderiji cijeg je direktora postavila SDA a suti se kad se odrzava u objektu ciji je direktor SDP-ovac i u cijem je organizovanju,ako je vjerovati pisanju pojedinih novinara,ucestvovala supruga jednog od visokopozicioniranih SDP-ovaca:JoseMujica wrote:ne skrećimo sa teme o lažnim walterima i najvećoj prevari naroda nakon Alije...otvorite za turbo folkere drugu temu!
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/370 ... dzica.htmlKoncert Ace Lukasa u „Zetri“ ugovorila Alma Hadžić, supruga Damira Hadžića!
Organizator koncerta Ace Lukasa u sarajevskoj "Zetri", agencije "Energy Group", ne namjerava poslušati preporuku Patriotske lige i otkazati koncert "kontroverzne" folk zvijezde iz Beograda.
Fulas poentu a poenta nije ni turbofolk ni nacin na koji neko pare pravi nego licemjerje-kad njihovi organizuju turbofolk dogadjaje to je seljakluk i treba ga u korijenu zatrt i prije nego sto se desi a kad nasi istu stvar organizuju onda 'urbana gerila' suti.JoseMujica wrote:ma to što mlada zarađuje na budalama nema veze sa politikom....niko stoku ne ćera da idu na Lukasov koncert...nije đaba već ko hoće plati kartu.
Udar na nevladin sektor je daleko je perfidna igra koja se odvija iza scene i kada dođemo do 2014 neće imati ko pisnuti trenutnoj vlasti
Haveru,ne pricam ja o poenti i smislu zivotaJoseMujica wrote:fulate vi ljudi smisao i poentu života...da nije sav narod licemjeran na taj koncert ne bi došlo više od 50 ljudi, organizatori bi dobili po ušima i džepu i bankrotirali i nikad nikom ne bi više palo na pamet da dovodi trubače ala Aca.
Ovako, sa 15.000 posjetilaca, koncert je sa stanovišta organizatora pun pogodak (i dobra zarada), a vi trubite po forumu do sutra. A Sutra će vam Ceca napuniti Koševo, ko što bi napunila i Maksimir, i to voljom istih naroda u čije ime vi morališete.
Da je ulaz bio besplatan i ja bih s vama napadao i pljuvao po organizatoru, a pošto se radi o komercijalnom programu nemate nikakve osnove. Zapravo, isti ste ko oni što su se bunili protiv Merlina u Beogradu.
Nema Bošnjački element, kao osovina proobosanskih snaga dovoljno snage, dovoljno kritične intelektualne mase, dovoljno već bilo čega da ta govna i to sranje izbaci iz svoje sredine, a još manje ima snage da to izbaci iz svojih afiniteta.MojneBaKofrcenje wrote:Evo kako ''Bosanci'' u Sarajevu brane cjelovitu Bosnu![]()
Cak su Bosanci u publici dizali tri prsta