SDP

emigrazione

#27676 Re: SDP

Post by emigrazione »

Naravno, neprijatelj je ustvari Tihic :lol:
MuaDib

#27677 Re: SDP

Post by MuaDib »

Ovdje je očito nemoguća komunikacija, izvan ideoloških okvira.
Skijaš

#27678 Re: SDP

Post by Skijaš »

MuaDib wrote:Ovdje je očito nemoguća komunikacija, izvan ideoloških okvira.
Dodikovu opciju se mora poraziti svim zakonom dozvoljenim sredstvima, negiranje genocida i osporavanje države nisu legitimni stavovi nego prepreka napretku i normalno je da ćeš naići na otpor kada to pokušaš predstaviti kao prihvatljive teze.
Max Bunker

#27679 Re: SDP

Post by Max Bunker »

Nego, nesto mi pade na pamet, pa da pitam :D
Ko je ona dobra treba sto im je 2010 za vrijeme izbora bila glasnogovornica ( tako nesto ) ? :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#27680 Re: SDP

Post by plain vanilla »

Max Bunker wrote:Nego, nesto mi pade na pamet, pa da pitam :D
Ko je ona dobra treba sto im je 2010 za vrijeme izbora bila glasnogovornica ( tako nesto ) ? :D
cija?
Max Bunker

#27681 Re: SDP

Post by Max Bunker »

plain vanilla wrote:
cija?
SDP-a, cija drugo :D
plain vanilla

#27682 Re: SDP

Post by plain vanilla »

Max Bunker wrote:
plain vanilla wrote:
cija?
SDP-a, cija drugo :D
ako me pamcenje skuzi, za vrijeme te predizborne kampanje glasnogovornik je bio Masic, pa je nagradjen ministarstvom obrazovanja
Max Bunker

#27683 Re: SDP

Post by Max Bunker »

plain vanilla wrote:
ako me pamcenje skuzi, za vrijeme te predizborne kampanje glasnogovornik je bio Masic, pa je nagradjen ministarstvom obrazovanja
Ma jok. Bila ona treba jedna, sto im se pojavljivala na izbornim skupovima, prilikom najave i na konferenciji, kada su proglasili pobjedu 2010. godine, ona vodila konferenciju.
plain vanilla

#27684 Re: SDP

Post by plain vanilla »

Max Bunker wrote:
plain vanilla wrote:
Ma jok. Bila ona treba jedna, sto im se pojavljivala na izbornim skupovima, prilikom najave i na konferenciji, kada su proglasili pobjedu 2010. godine, ona vodila konferenciju.
e to nije onda glasnogovornik SDPa
a sjecam se te slike...
plain vanilla

#27685 Re: SDP

Post by plain vanilla »

jel ova odmah na pocetku? :?
Max Bunker

#27686 Re: SDP

Post by Max Bunker »

plain vanilla wrote:

jel ova odmah na pocetku? :?
E ta :thumbup:
miop

#27687 Re: SDP

Post by miop »

Alfa_Ze

#27688 Re: SDP

Post by Alfa_Ze »

samo da se arhivira
Slobodna Bosna

PIJANKA MINISTRA HADŽIĆA:
Neka SDA nije u vlasti pa makar ne bilo ni države!

Nakon što je okončana sjednica u Parlamentu BiH, Hadžić je smjenu Sadika Ahmetovića, Muhameda Ibrahimovića i Fuada Kasumovića, odlučio proslaviti u sarajevskom kafiću Jagoda, inače tradicionalnom okupljalištu kadrova SDP-a

Nešto kasnije, vidno pijani Hadžić, ponesen rezultatima sjednice, je ispalio: „Važno je da nema njih u vlasti pa makar ne bilo ni države!“
plain vanilla

#27689 Re: SDP

Post by plain vanilla »

arhiviras pijanku? :?
etovidis

#27690 Re: SDP

Post by etovidis »

Shahab wrote: Činjenica je da su srpski i hrvatski neprijatelji Bosne podržali Ratka Lagumdžiju i to temeljem procjene da im on apsolutno odgovara u njihovim planovima za uništenje Bosne i Bošnjaka...to je neupitna istina i logičan zaključak nakon prethodnih događaja...mislim da im je zajedniški imenitelj mržnja prema mulimanima (vjernicima)
U sredjenoj drzavi, sto Bosna i Hercegovina nazalost nije, zbog ovakvog odvratnog nacionalizma ti bi isao u zatvor.
Skijaš

#27691 Re: SDP

Post by Skijaš »

etovidis wrote:
Shahab wrote: Činjenica je da su srpski i hrvatski neprijatelji Bosne podržali Ratka Lagumdžiju i to temeljem procjene da im on apsolutno odgovara u njihovim planovima za uništenje Bosne i Bošnjaka...to je neupitna istina i logičan zaključak nakon prethodnih događaja...mislim da im je zajedniški imenitelj mržnja prema mulimanima (vjernicima)
U sredjenoj drzavi, sto Bosna i Hercegovina nazalost nije, zbog ovakvog odvratnog nacionalizma ti bi isao u zatvor.
Ne mislim da kolega to koristi jer se radi o srpskom imenu nego zato što se zna koji je Ratko poznat na ovim prostorima i po čemu. Kao što se za Senada Avdića kaže Senad ABdić. Znamo ko je Abdić. Šovinizam je kada recimo za gradonačelnika Mostara kažeš da se zove Ejub Bešlić jer nije dovoljno agresivan u projektu kroatizacije grada.
etovidis

#27692 Re: SDP

Post by etovidis »

Skijaš wrote:
etovidis wrote:
Ne mislim da kolega to koristi jer se radi o srpskom imenu nego zato što se zna koji je Ratko poznat na ovim prostorima i po čemu. Kao što se za Senada Avdića kaže Senad ABdić. Znamo ko je Abdić. Šovinizam je kada recimo za gradonačelnika Mostara kažeš da se zove Ejub Bešlić jer nije dovoljno agresivan u projektu kroatizacije grada.
Moze biti, ali ja bih u ovakvoj BiH bio jako skeptican prema svakoj (zlo)upotrebi 'tudjega' imena.
Banksy

#27693 Re: SDP

Post by Banksy »

SDP-ovo snažno partnerstvo sa SBB-om pokazalo se kao izvrsna simbioza političkih stajališta koja je natjerala sve političke faktore u BiH da u određenoj mjeri smanje seperatističku i nacionalističku retoriku.
Istovremeno, natjerala je SDP da smanji vlastitu građansku isključivost koja se odnosi na ustavno uređenje BiH.

O. Čevra (SDP), Avaz ...

http://www.avaz.ba/vijesti/teme/maske-su-pale
Skijaš

#27694 Re: SDP

Post by Skijaš »

Banksy wrote:

SDP-ovo snažno partnerstvo sa SBB-om pokazalo se kao izvrsna simbioza političkih stajališta koja je natjerala sve političke faktore u BiH da u određenoj mjeri smanje seperatističku i nacionalističku retoriku.
Istovremeno, natjerala je SDP da smanji vlastitu građansku isključivost koja se odnosi na ustavno uređenje BiH.

O. Čevra (SDP), Avaz ...

http://www.avaz.ba/vijesti/teme/maske-su-pale
Previše je ovo Omere zakukuljeno i zamumuljeno, reci jasno po pitanju čega misliš da je SDP promjenio kurs. Šta je do sada SDP tražio što ubuduće više neće tražiti ?
Shahab

#27695 Re: SDP

Post by Shahab »

etovidis wrote:
Sređenoj državi po čijim aršinima..je li možda SDP crvene buržuazije u poslednjoj fazi materijalističke dekadencije odnosno transformacije u klasičnu mafijašku organizaciju, gdje bi vladala strahovlada i eliminacija političkih neprijatelja. Ti bi da uvodiš cenzuru i delikt mišljenja... Nažalost dok se pod pokroviteljstvom UN u Kambodži i Burmi, sudi komunističkim funkcionerima, mi u srcu Evrope imamo retro fanatika koji opet pozivaju na delikt mišljenja...Sada već svakodnevno izlaze dokazi o razmjerama izdaje Ratka Lagumdžije, koji isporučuje hercegovačke Bošnjake u ralje HDZ Ndraghente, a svaki nastup Envera Kazaza na TV uzima crvenoj buržuZIJI 5 000 glasača...a upravo je Kazaz maloprije na Face TV najavio radikalizaciju Bošnjaka, zbog te izdaje, i izlazak naroda na ulice...a onda je sve moguće, osim pozitivnog epiloga...
pemanapemani

#27696 Re: SDP

Post by pemanapemani »

Shahab wrote:
etovidis wrote:
Sređenoj državi po čijim aršinima..je li možda SDP crvene buržuazije u poslednjoj fazi materijalističke dekadencije odnosno transformacije u klasičnu mafijašku organizaciju, gdje bi vladala strahovlada i eliminacija političkih neprijatelja. Ti bi da uvodiš cenzuru i delikt mišljenja... Nažalost dok se pod pokroviteljstvom UN u Kambodži i Burmi, sudi komunističkim funkcionerima, mi u srcu Evrope imamo retro fanatika koji opet pozivaju na delikt mišljenja...Sada već svakodnevno izlaze dokazi o razmjerama izdaje Ratka Lagumdžije, koji isporučuje hercegovačke Bošnjake u ralje HDZ Ndraghente, a svaki nastup Envera Kazaza na TV uzima crvenoj buržuZIJI 5 000 glasača...a upravo je Kazaz maloprije na Face TV najavio radikalizaciju Bošnjaka, zbog te izdaje, i izlazak naroda na ulice...a onda je sve moguće, osim pozitivnog epiloga...
Turske ti, jel ti stvarno vjeruješ u ovo što pišeš? Da li stvarno misliš da je SDP sposoban ovo učiniti? Čak i da je sposoban, to ne može proći kroz predstavnički i Dom naroda.

Enver Kazaz? On je dosad sigurno u desetak navrata najavio scenarije za BiH. Pokazao se relevantan u p.m. Čovjek je skontao šta mu se isplati. Uvijek je najbolje biti kritičar svega i svačega, ali nikad ne predlagati rješenja. Tako si vječno osiguran. Prostituiraš se po potrebi.

Zadovoljan sam ovakvim raspletom. Bio bih presretan da se oformi ona koalicija koja se suptilno najavljuje na FACE TV - SDA, SDP i SBB. Jednim udarcem tri muhe za hipotetičku građansko lijevu koaliciju i stranku Ž.Komšića.
Shahab

#27697 Re: SDP

Post by Shahab »

SDP je korupcijom i blefom doveo državni interes pred sami rub bankrota...Nakon što su dvije godine zloupotrebljavali izbornu pobjedu koju im je donio Željko Komšić, paradirajući pred očima javnosti raznorazne SDP nesposobnjakoviće, barabe i propalice, bosanska crvena buržuazija, nakon crvenog kartona koji im je narod uručio na lokalnim izborima, odlučila je zadati konačni udarac sopstvenom narodu, bošnjačkom narodu kojega zbog svoga prepotentnog i elitističkog karaktera, suštinski mrzi i prezire...tako što će u dogovoru sa turboustašama, hercegovačke muslimane isporučiti u granice apartheida pod kontrolom HDZ Ndraghente...Ali Hercegovina ključa...narod je prepoznao izdajničku Ratkovu politiku, koji je spreman sopstveni narod kojega mrzi, prinjeti na žrtveni oltar degenerisane masonerije i islamofobije i bolesne sujete.. Sa hutbe muftije hercegovačkog na bajram namazu:
Ovo je jedna od naših najtežih političkih bitaka koju moramo dobiti. Narod je jedinstven da neće pristati na političke ucjene kao što to nije pristao ni u toku rata da se vojnički pokori. Danas se upućuju isti ultimatumi, sa iste strane, od istih ljudi koji se nisu nimalo promijenili, kako bi ovladali ovim prostorima i potčinili ovaj grad. To se ne smije dozvoliti, kazao je muftija.....Ovo je presudno pitanje za nas. Ako se bude rješavalo na nivou političkih elita, neće izići na dobro. Oni su spremni na sve. Mi im nismo ni u primislima. Posebno neki političari koji čuvaju svoje ministarske fotelje. Pogotovo to važi za SDP, koji još nije participirao u gradskoj vlasti. Iz izjava njihovih lokalnih poslušnika vidi se da su spremni na sve opcije, pa i na predaju Mostara, po želji hrvatskih političara. Lično sam se uvjerio da mnogi od njih nemaju pojma šta se ovdje dešava, a pregovarali bi o našoj sudbini, rekao je Smajkić.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#27698 Re: SDP

Post by JoseMujica »

jel ovo prilog za TV1?
Propast i katastrofa

#27699 Re: SDP

Post by Propast i katastrofa »

Shahab wrote:SDP je korupcijom i blefom doveo državni interes pred sami rub bankrota...Nakon što su dvije godine zloupotrebljavali izbornu pobjedu koju im je donio Željko Komšić, paradirajući pred očima javnosti raznorazne SDP nesposobnjakoviće, barabe i propalice, bosanska crvena buržuazija, nakon crvenog kartona koji im je narod uručio na lokalnim izborima, odlučila je zadati konačni udarac sopstvenom narodu, bošnjačkom narodu kojega zbog svoga prepotentnog i elitističkog karaktera, suštinski mrzi i prezire...tako što će u dogovoru sa turboustašama, hercegovačke muslimane isporučiti u granice apartheida pod kontrolom HDZ Ndraghente...Ali Hercegovina ključa...narod je prepoznao izdajničku Ratkovu politiku, koji je spreman sopstveni narod kojega mrzi, prinjeti na žrtveni oltar degenerisane masonerije i islamofobije i bolesne sujete.. Sa hutbe muftije hercegovačkog na bajram namazu:
Ovo je jedna od naših najtežih političkih bitaka koju moramo dobiti. Narod je jedinstven da neće pristati na političke ucjene kao što to nije pristao ni u toku rata da se vojnički pokori. Danas se upućuju isti ultimatumi, sa iste strane, od istih ljudi koji se nisu nimalo promijenili, kako bi ovladali ovim prostorima i potčinili ovaj grad. To se ne smije dozvoliti, kazao je muftija.....Ovo je presudno pitanje za nas. Ako se bude rješavalo na nivou političkih elita, neće izići na dobro. Oni su spremni na sve. Mi im nismo ni u primislima. Posebno neki političari koji čuvaju svoje ministarske fotelje. Pogotovo to važi za SDP, koji još nije participirao u gradskoj vlasti. Iz izjava njihovih lokalnih poslušnika vidi se da su spremni na sve opcije, pa i na predaju Mostara, po želji hrvatskih političara. Lično sam se uvjerio da mnogi od njih nemaju pojma šta se ovdje dešava, a pregovarali bi o našoj sudbini, rekao je Smajkić.
Ti si jarane zelenas sa dna kace i pravo da ti kazem od takvih nelagodu osjecam.
Banksy

#27700 Re: SDP

Post by Banksy »

Propast i katastrofa wrote:
Shahab wrote:
Ti si jarane zelenas sa dna kace i pravo da ti kazem od takvih nelagodu osjecam.
Pogrešna procjena. ''Zelenaše'' mrzi još jače ... :D
Post Reply