Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stochar wrote:
konacna ocjena? ne zelim cekati jos cetiri godine da se neko na meni izdrkava! godinu dana se natezu sa Dodikom, drzava stoji, i nakon svega on mu ode na noge da iskamci za sebe ministarsku poziciju - jadno da ne moze jadnije, bijedno da ne moze bijednije! ne bi ni to bio problem da sve ne rade preko nasih ledja i od nasih para!
Nemoj vise nikad glasati za SDP.
I za ibreta mi je (posto sam citao tvoje postove godinama) kako do sada, za vrijeme svih onih koruptnih i nesposobnih vlada, nikad nisi bio toliki srklet.
stochar wrote:@chmoljo - stid me u tvoje ime ponoviti sve smijurije koje si nagovorio, pa cu samo reci - aferim, potvrdjujes tezu protiv koje su se borili svi koji su SDP do 3. oktobra simpatizirali (medju njima i ja), a ta je - Svi su isti! ako cemo se drzati tvog posta, onda su i nepotizam, i sve negativne stvari kojih je u prvoj godini daleko vise nego pozitivnih, u redu? znaci, u redu je da se stranka koja nam je obecavala promjene i drugaciji pristup ponasa jednako kao i stranke koje su prije njih bile na vlasti? ako istinski vjerujes u to, i ako ces na ovom stavu ostati ako sutra SDP izgubi i druga stranka se pocne ponasati poput njih, reci gdje treba potpisati podrsku!
@quasar - lijepo od tebe ako jos imas nadu, ja je nemam vec od 4, oktobra 2010. jer sam vidio da se ovi pocinju ponasati poput onih koje su porazili. zalosno...
E, jebi ga...ponasas se kao frajer koji je bio ludo zaljubljen u neku trebu, dizao je u nebesa...a onda je zamrzio i poceo govoriti sve najgore o njoj, jer je prdnula u njegovom prisustvu.
Mada je ljevim ljevicarima sve zapadno od Trockog eksremna desnica
Kopaju, sto jest, jest...!
Znas li ti da li je zlaja tuzio imamovica za klevetu zbog "reketa"...? Bas me zanima, s obzirom da je tuzba odbacena... Da nije pao kakav neprincipijelan deal...?
To, mashallah, dosao tobe...
zar nisi ti hulio Imamovica i branio Zlaju, nema tome ni par mjeseci?
stochar wrote:
konacna ocjena? ne zelim cekati jos cetiri godine da se neko na meni izdrkava! godinu dana se natezu sa Dodikom, drzava stoji, i nakon svega on mu ode na noge da iskamci za sebe ministarsku poziciju - jadno da ne moze jadnije, bijedno da ne moze bijednije! ne bi ni to bio problem da sve ne rade preko nasih ledja i od nasih para!
I za ibreta mi je (posto sam citao tvoje postove godinama) kako do sada, za vrijeme svih onih koruptnih i nesposobnih vlada, nikad nisi bio toliki srklet.
Ti znas da ja tebe volim ko boga, ali tebe ko da ne dira bas previse cinjenica da su nam zasrali ideologiju...!?
Mada je ljevim ljevicarima sve zapadno od Trockog eksremna desnica
Kopaju, sto jest, jest...!
Znas li ti da li je zlaja tuzio imamovica za klevetu zbog "reketa"...? Bas me zanima, s obzirom da je tuzba odbacena... Da nije pao kakav neprincipijelan deal...?
To, mashallah, dosao tobe...
zar nisi ti hulio Imamovica i branio Zlaju, nema tome ni par mjeseci?
Ja bih da ga zlaja dotuce, zato i pitam... Jebi ga, nije u redu da guli kozu kokuznom novinaru, a halali parajliji...
stochar wrote:
Ti znas da ja tebe volim ko boga, ali tebe ko da ne dira bas previse cinjenica da su nam zasrali ideologiju...!?
Smeta me..isto kao sto me smeta lose vrijeme, neljubazan vozac autobusa itd. Ali to je jos uvijek manje zlo od npr. gladu u Somaliji. Trenutno je ovo najmanje zlo...a od Titove smrti naovamo je ideologija ionako otisla u q.
seln wrote:
Smeta me..isto kao sto me smeta lose vrijeme, neljubazan vozac autobusa itd. Ali to je jos uvijek manje zlo od npr. gladu u Somaliji. Trenutno je ovo najmanje zlo...a od Titove smrti naovamo je ideologija ionako otisla u q.
Da ti svakodnevni hljeb, socijalno, penziono, ... ovisi od kvaliteta nase vlasti, vjerovatno bi ti se ovi prioriteti malo promijenili.
seln wrote:
Nije problem u tome sto je vozac neljubazan, vec je autobus za Jablanicu okrenuo prema Bihacu...
A dok je ljudi bice i ideologije... Ne mislim na "pravu raju" nego na prave ljude...
Banksy wrote:
Svjesno i namjerno napuštanje starih partizana, stare ljevice, multi brakova i nebošnjaka, i okretanje bošnjačkom biračkom tijelu.
Možda ne čista desnica, ali bar ''sredina'', sigurno. Bošnjačka sredina.
Posto je sve izreceno odokativno , a osnovu crpi iz ipak poznatog SDP animoziteta , sto za promjenu ne bi probali i obratno:
Bosnjacko ( ne svo ) svjesno napustanje desnice i okretanje starim partizanima , staroj ljevici , svim pro BIH- ovcima ( sto ce reci i nebosnjacima) ...
Da su velikosrbi ili HDZ- ovci nekim cudom odustali od anti BIH ideologija , pa glasali za SDP - bi li tada SDp bio pro srpski ili pro hrvatski ???
nosara wrote:
Nije problem u tome sto je vozac neljubazan, vec je autobus za Jablanicu okrenuo prema Bihacu...
A dok je ljudi bice i ideologije... Ne mislim na "pravu raju" nego na prave ljude...
Jos malo pa cemo se moci igrati one igre "nadji pet razlika", izmedju SDA i SDP-a.
nosara wrote:
Jos malo pa cemo se moci igrati one igre "nadji pet razlika", izmedju SDA i SDP-a.
Sve ok, ali nikad ti necu oprostit sto si kritikovao opoziciju... Jes' cuo...?
seln wrote:
Da ti svakodnevni hljeb, socijalno, penziono, ... ovisi od kvaliteta nase vlasti, vjerovatno bi ti se ovi prioriteti malo promijenili.
Ok, recimo da mi ovisi....imam alternative:
-bivsa vlada, dokazano nesposobna i koruptna
-nova vlada, koja ima jost tri godine fore da pokaze sta moze
nosara wrote:
Sve ok, ali nikad ti necu oprostit sto si kritikovao opoziciju... Jes' cuo...?
Ta opozicija je na vlasti u mojoj opcini vec 10 godina. Sifra: Robot igra golf.
nosara wrote:
Ako je Gojko svoju pecenjaru premjestio sa Neretve na Unu...zasto ne?
nosara wrote:
Ja zanm jednu koju mozemo igrati vec sad: nadji bar jednu razliku izmedju NS i HDZ. ILi izmedju @Vjecitog i @Vasica.
seln wrote:
Ok, recimo da mi ovisi....imam alternative:
-bivsa vlada, dokazano nesposobna i koruptna
-nova vlada, koja ima jost tri godine fore da pokaze sta moze
Vec smo prozivjeli dvadeset najtezih godina, sta velis, da ovima damo jos dvadeset da pokazu sta mogu?
nosara wrote:
Ako je Gojko svoju pecenjaru premjestio sa Neretve na Unu...zasto ne?