detroit-mercy wrote:Ko kaze da su bitnijiplain vanilla wrote:kome su nebitni? tebi?detroit-mercy wrote: Glasovi vecine Hrvata su postli nebitni kada su uzeli putovnice i poceli da rade u korist susjedne drzave.
meni nisu..
a sta cemo s Bossnjaka sto imaju druga drzavljanstva? zasto su oni bitniji od Hrvata?, moras da izabers na kojoj stolici ces da zivis. Je li se placanje u kunama na teritoriji BiH treba jos uvijek tolerisati ili tishu mishu da se ne bi osjecali majorizirano.
Btw, Bosnjaci sa drugim pasosima makar nisu radili protiv svoje drzave.
SDP
- shuma.ispod.pazuha
#12551 Re: SDP
- chuchumbamayumbe
#12552 Re: SDP
Ma samo neka se nešto dešava...

- zahvalan
#12553 Re: SDP
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2J5xs2uk ... re=related[/youtube]
TV1 nabija gledanost ovakvim Vijestima isto kao i s Dovodjenjem Mice Velikog na moj Mali Ekran
Ljubise mi Mog cak i Premapenami rece da voli KOmsica a cijelo vrijeme je pljuvao SDP i Stochar-u sad zao
Sad sam shvatio da ovdje neki Forumasi namjerno kontriraju samim time odrzavaju Popularnost Stranke
al Haman 900 FB preporuka za rekordno vrijeme (mislim da su sruseni svi rekordi SA-x Mahale )
TV1 nabija gledanost ovakvim Vijestima isto kao i s Dovodjenjem Mice Velikog na moj Mali Ekran
Ljubise mi Mog cak i Premapenami rece da voli KOmsica a cijelo vrijeme je pljuvao SDP i Stochar-u sad zao
Sad sam shvatio da ovdje neki Forumasi namjerno kontriraju samim time odrzavaju Popularnost Stranke
al Haman 900 FB preporuka za rekordno vrijeme (mislim da su sruseni svi rekordi SA-x Mahale )
-
detroit-mercy
#12554 Re: SDP
Nema nam druga Nosare da se javi
to me brine
.
- atko
#12555 Re: SDP
1. zelim od srca da je ovo istinita vijest
2. Zeljko je uvijek imao dozu covjecnostu koja ga je tjerala da igra za raju i zanemaruje taktiku
sve ostalo sto slijedi ce biti cirkus i za SDP i za Zlaju i za Komsica na kraju krajeva ...
jel to ta snaga za covjeka koja bi trebala da povede BiH iz ovog kolapsa ... SDP se urusi u samog sebe
zlatkova sebicnost je kao crna rupa koja usisava sve oko sebe
znaci tuga ...
vrlooo znimljivo pitanja je sad ... kojim putem ce urednik 60 minuta sada
odoh na dnevnik.ba da vidim sta pisu ... jebo ristu djogu koji su ono nacio-fasisti
2. Zeljko je uvijek imao dozu covjecnostu koja ga je tjerala da igra za raju i zanemaruje taktiku
sve ostalo sto slijedi ce biti cirkus i za SDP i za Zlaju i za Komsica na kraju krajeva ...
jel to ta snaga za covjeka koja bi trebala da povede BiH iz ovog kolapsa ... SDP se urusi u samog sebe
znaci tuga ...
vrlooo znimljivo pitanja je sad ... kojim putem ce urednik 60 minuta sada
odoh na dnevnik.ba da vidim sta pisu ... jebo ristu djogu koji su ono nacio-fasisti
Last edited by atko on 19/03/2012 21:16, edited 1 time in total.
- iPod
#12556 Re: SDP
Jel gotova smjena ?shuma.ispod.pazuha wrote:
- emigrazione
#12557 Re: SDP
Komsic prosao bubu i bunicu, bas bi me cudilo da kleci pred jednim popisankom koji svoje frustracije iz djetinjstva lijeci kroz politiku. Zabrani mu mu Zeljko da izadje s Poljina, treba idiotu pokazati sta je prava diktatura 
- Better Man
#12558 Re: SDP
Otvori oči i pogledaj malo dalje od Lagumdžije! Tebi ako je dobro što Lagumdžija daje podršku jednom dokazanom fašisti Jeremiću, onda je to stvarno jadno.shuma.ispod.pazuha wrote:sa ovakvim stavovima koje ima, tamo mu i jeste mjestoMurisno1 wrote:Prelazi kod Radončića, provjereno!!!
- shuma.ispod.pazuha
#12559 Re: SDP
davao je neogranicenu podrsku i Komsicu, a to bi morao da elaboriras po cemu je Jeremic fasista, ipak je to malo teza rijec nego recimo nacionalistaBetter Man wrote:otvori oči pogledaj malo dalje od Lagumdžije! Tebi ako je dobro što Lagumdžija daje podršku jednom dokazanom fašisti Jeremiću, onda je to stvarno jadno.shuma.ispod.pazuha wrote:sa ovakvim stavovima koje ima, tamo mu i jeste mjestoMurisno1 wrote:Prelazi kod Radončića, provjereno!!!
-
Ripicipi
#12560 Re: SDP
A sta imamo od toga sto mu je Komsic dao po "nosu i prstima"??Better Man wrote:Otvori oči i pogledaj malo dalje od Lagumdžije! Tebi ako je dobro što Lagumdžija daje podršku jednom dokazanom fašisti Jeremiću, onda je to stvarno jadno.shuma.ispod.pazuha wrote:sa ovakvim stavovima koje ima, tamo mu i jeste mjestoMurisno1 wrote:Prelazi kod Radončića, provjereno!!!
- vivaldi
#12561 Re: SDP
I na facebooku je promjenio status u "its complicated"zoom66 wrote:banned user "zeljko komsic"nellington wrote:Čeka se Željko da vikne - neću da budem član mafije... pruži knjižicu i kaže: evo vam knjižica mafijskasavez_napolje wrote:ma ostaje u SDP, ali samo kao član partije!
Na Zlatkovom mjestu bih ga isključio iz stranke.
Ma šta isključio, izbrisao.
deleted user "zeljko komsic"
- raskopusa
#12562 Re: SDP
grubih,teskih i neutemeljenih rijeciBetter Man wrote:Otvori oči i pogledaj malo dalje od Lagumdžije! Tebi ako je dobro što Lagumdžija daje podršku jednom dokazanom fašisti Jeremiću, onda je to stvarno jadno.shuma.ispod.pazuha wrote:sa ovakvim stavovima koje ima, tamo mu i jeste mjestoMurisno1 wrote:Prelazi kod Radončića, provjereno!!!
-
pemanapemani
#12563 Re: SDP
Jesi se odlučio, je li skijalište na Mojmilu dobra stvar ili je bolje saditi krompir?zahvalan wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2J5xs2uk ... re=related[/youtube]
Sad sam shvatio da ovdje neki Forumasi namjerno kontriraju samim time odrzavaju Popularnost Stranke![]()
Ako već želiš raspravljati o nečemu, onda trebaš biti upućen u materiju. Počeo sam ih kritikovati kada su ušli u koaliciju sa SDA i HSP. Definitivno sam se razočarao kada je Zlaja mahnuo sporazumom o legitimitetu.
Biće mjesta u Općinskom odboru. Treba zaraditi povjerenje.
- Ridjobrki
#12564 Re: SDP
Lijepa opozicija... 
- Platformas
#12565 Re: SDP
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/1773 ... e-jeremicu
Kad Federalna objavi onda je to TO, bas me zanima kako ce ostavku obrazlozit sutra u Dnevniku II.
Sigurno ce Komsica popljuvat, ipak je Zlajin pulen urednik programa i multimedije
Kad Federalna objavi onda je to TO, bas me zanima kako ce ostavku obrazlozit sutra u Dnevniku II.
Sigurno ce Komsica popljuvat, ipak je Zlajin pulen urednik programa i multimedije
- valterbranisarajevo
#12566 Re: SDP
Komšić je godinama pristajao na ulogu Lagumdžijinog “malog od kuhinje“. Ovo je prva odluka koju je donio a da mu gazda nije naredio....A nije morao, njegova popularnost među narodom je bila više nego dovoljna da Lagumdžiju “pojede za doručak“...
Volio bih da smogne snage, ne napušta SDP i bude predvodnik struje koja će SDP izvući iz ovog živog blata u koje ga sve više guraju Lagumdžija i njegovi poltroni. Iskreno jedino on ima iza sebe dovoljno ljudi i podrške za tako nešto. Ako mu je stalo do stranke, uradiće to, ali nisam baš siguran..
Vjerovatno će kao Duraković “napustiti salu“ odbačen kao stara krpa uz pljuvanje u leđa “mladih Zlajinh lavova“ (poznatih po tome što na svojim facebook profilima postavljaju slike na kojima neodoljivo podsjećaju na velikog vođu (tamno odijelo da bi se istakla crvena kravata, značka SDP-a na reveru, u pozadini grbovi i zastave stranke, pa čak i frizurica koja podsjeća na gazdu) –evo već su se pojavili i ovdje...
Ako smogne snage dobiće podršku mnogih, a ako ne ništa neće biti ni prvi ni posljednji koji se predao bez bitke....
Komšiću do tebe je....
Volio bih da smogne snage, ne napušta SDP i bude predvodnik struje koja će SDP izvući iz ovog živog blata u koje ga sve više guraju Lagumdžija i njegovi poltroni. Iskreno jedino on ima iza sebe dovoljno ljudi i podrške za tako nešto. Ako mu je stalo do stranke, uradiće to, ali nisam baš siguran..
Vjerovatno će kao Duraković “napustiti salu“ odbačen kao stara krpa uz pljuvanje u leđa “mladih Zlajinh lavova“ (poznatih po tome što na svojim facebook profilima postavljaju slike na kojima neodoljivo podsjećaju na velikog vođu (tamno odijelo da bi se istakla crvena kravata, značka SDP-a na reveru, u pozadini grbovi i zastave stranke, pa čak i frizurica koja podsjeća na gazdu) –evo već su se pojavili i ovdje...
Ako smogne snage dobiće podršku mnogih, a ako ne ništa neće biti ni prvi ni posljednji koji se predao bez bitke....
Komšiću do tebe je....
- zeko071
#12567 Re: SDP
otvori oči pogledaj malo dalje od Lagumdžije! Tebi ako je dobro što Lagumdžija daje podršku jednom dokazanom fašisti Jeremiću, onda je to stvarno jadno.[/quote]
davao je neogranicenu podrsku i Komsicu, a to bi morao da elaboriras po cemu je Jeremic fasista, ipak je to malo teza rijec nego recimo nacionalista[/quote]
izgleda da je tebi sumoispodpazuha pravo dobro sa zlatkom...mozda kakv upravni odborcic ili nesto drugo atraktivno
davao je neogranicenu podrsku i Komsicu, a to bi morao da elaboriras po cemu je Jeremic fasista, ipak je to malo teza rijec nego recimo nacionalista[/quote]
izgleda da je tebi sumoispodpazuha pravo dobro sa zlatkom...mozda kakv upravni odborcic ili nesto drugo atraktivno
- nellington
#12568 Re: SDP
Mislim da je vrijeme za Staljina.

-
pemanapemani
#12569 Re: SDP
valterbranisarajevo wrote:Komšić je godinama pristajao na ulogu Lagumdžijinog “malog od kuhinje“. Ovo je prva odluka koju je donio a da mu gazda nije naredio....A nije morao, njegova popularnost među narodom je bila više nego dovoljna da Lagumdžiju “pojede za doručak“...
Vjerovatno će kao Duraković “napustiti salu“ odbačen kao stara krpa uz pljuvanje u leđa “mladih Zlajinh lavova“ (poznatih po tome što na svojim facebook profilima postavljaju slike na kojima neodoljivo podsjećaju na velikog vođu (tamno odijelo da bi se istakla crvena kravata, značka SDP-a na reveru, u pozadini grbovi i zastave stranke, pa čak i frizurica koja podsjeća na gazdu) –evo već su se pojavili i ovdje...![]()
Komšiću do tebe je....
- shuma.ispod.pazuha
#12570 Re: SDP
mislim da je vrijeme da ti zbog poredjenja Lagumdzije sa raznoraznim Šešeljima i Staljinima ideš malo na sud, tako je u normalnim državama bilo, a ne bi ti ni Goli Otok teško paonellington wrote:Mislim da je vrijeme za Staljina.
- bingov buraz
#12571 Re: SDP
valterbranisarajevo wrote:Komšić je godinama pristajao na ulogu Lagumdžijinog “malog od kuhinje“. Ovo je prva odluka koju je donio a da mu gazda nije naredio....A nije morao, njegova popularnost među narodom je bila više nego dovoljna da Lagumdžiju “pojede za doručak“...
Vjerovatno će kao Duraković “napustiti salu“ odbačen kao stara krpa uz pljuvanje u leđa “mladih Zlajinh lavova“ (poznatih po tome što na svojim facebook profilima postavljaju slike na kojima neodoljivo podsjećaju na velikog vođu (tamno odijelo da bi se istakla crvena kravata, značka SDP-a na reveru, u pozadini grbovi i zastave stranke, pa čak i frizurica koja podsjeća na gazdu) –evo već su se pojavili i ovdje...![]()
Komšiću do tebe je....
- nellington
#12572 Re: SDP
Bojim se da prvo ti ideš u Banoviće i pod ovim nickom... trollin', trollin' down the river... Zoomke je fin pa te ne dira, srećomshuma.ispod.pazuha wrote: mislim da je vrijeme da ti zbog poredjenja Lagumdzije sa raznoraznim Šešeljima i Staljinima ideš malo na sud, tako je u normalnim državama bilo, a ne bi ti ni Goli Otok teško pao
-
palermo
#12573 Re: SDP
Naprotiv, Komšić nema nikakve šanse ako ostane u SDP-u , pojeđće ga stranačka infrastrukutura. Al ono što razlikuje njega od ovih drugih koji su napustili stranku je da on i dalje ostaje na značajnom, javnom mjestu koje bi mu moglo omogućiti da kreira neku novu snagu (pokret) koja može određene stvari pomjeriti.valterbranisarajevo wrote:Komšić je godinama pristajao na ulogu Lagumdžijinog “malog od kuhinje“. Ovo je prva odluka koju je donio a da mu gazda nije naredio....A nije morao, njegova popularnost među narodom je bila više nego dovoljna da Lagumdžiju “pojede za doručak“...
Komšiću do tebe je....
Ostaje sad samo pitanje Komšićevih kapaciteta i želje da to uradi.
- zahvalan
#12574 Re: SDP
Jesam za Oboje i za Sadnju Krompira (od takvih poslova ne Bjezim za razliku od tebe koji cijeli dan Pametujes po Forumu) (cak i u vrijeme radnog Vremena). Skijaliste je trebalo doci Kasnije kada ojacamo Ekonomskipemanapemani wrote:Jesi se odlučio, je li skijalište na Mojmilu dobra stvar ili je bolje saditi krompir?zahvalan wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2J5xs2uk ... re=related[/youtube]
Sad sam shvatio da ovdje neki Forumasi namjerno kontriraju samim time odrzavaju Popularnost Stranke![]()
Ako već želiš raspravljati o nečemu, onda trebaš biti upućen u materiju. Počeo sam ih kritikovati kada su ušli u koaliciju sa SDA i HSP. Definitivno sam se razočarao kada je Zlaja mahnuo sporazumom o legitimitetu.
Biće mjesta u Općinskom odboru. Treba zaraditi povjerenje.
Kao Prvo Mlad sam za bilo Kakvu Poziciju niti bih to Prihvatio jer smatram da ima Pametnijih Ljudi od mene.A nit mi je ko Ponudio.Tako da nemoj da Lupas bezveze. Ovdje kad kazes da si Clan SDP-a odmah ti Glavu Otkinu
nego drago mi je da Ovu vijest oko Komsica dozivljavas Tako Emotivno (sad mi je jasno da smo Clanovi Iste stranke i hvala ti sto Popularnost Stranke odrzavas na zavidnom nivou)
Ljubise mi mog i Stochar kaze kako treba Glasati za SDP
- Ridjobrki
#12575 Re: SDP
Ima li vijesti iz Bihaća?