Iskreno, gotovo uvijek sam mislio da ti, corto, stochar, nosara itd., pretjerujete i preuveličavate stvari. U ova dva dana sam shvatio da sam se pošteno zajebao. Nedao dragi Bog, Allah, Krišna, Budha, božica Kali..., da je ovako nešto uradio neki drugi političar. Danima bi ga razapinjala Fetva, utemeljiteljevi novinarski psi, forumaši, građani.Banksy wrote:Zašto, meni je to uvijek bilo najzanimljivije čitatipemanapemani wrote:
Samo ne razumijem kako neko može pravdati određene poteze koje je do prije pet dana žestoko kritikovao.
![]()
Taj teški forumski put od trnja do zvijezda prošli su svi, u par godina,
od hodža pedofila, mrskog reisa i IZ do bajramskih pohoda Kovačima legalnog izabranom predstavniku,
od Šajinog crnca, Arzije i Brankovića do reformisane, napredne, demokratske, partnerske stranke SDA,
od ustaških, majoriziranih zlotvora, do upravo idealnog, genijalnog Bevande,
od Mićka druga i prijatelja, preko genocidaša, traktoriste, pa ponovo puni krug do onog s kojim se mora graditi država ...
Zar nije zanimljivo i dinamično?
Sada je odjednom to nenadjebiv državnički potez.
Bez trunke preseravanja i patetike, ovo je za nepovjerovati.
Evo, danas je i Čović, najbolji kandidat za PVM po Zlajinim standardima, otišao u Banja Luku. Za očekivati je mali milion postova podrške za taj izvanredan državnički potez koalicionog partnera "socijaldemokrata".
Fakat je zanimljivo i dinamično, nema dalje.