Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dogovor wrote:SDP ni je nacionalna pogotovu nacionalistička stranka. SDP je demokratska stranka uvažava drukčija stavove i opredjeljenja, ni je isključiva prema drukčijima.
Ako je tako onda trebaju biti tolerantni i prema "acionalistima". Nacionalizam je također produkt naše stvarnosti, idemo ga liječiti ako treba, ako je negativan.
ma ja, i fasizam i rasizam su tu, i njih da prihvate kad se vec nudi
Mislim da je SDP bliži komunizmu nego "nacionalisti" fašizmu i rasizmu. Ne držim da je komunizam manje zlo od navedenih.
Pozdrav mojoj prijateljici Vaniliji.
dogovor wrote:SDP ni je nacionalna pogotovu nacionalistička stranka. SDP je demokratska stranka uvažava drukčija stavove i opredjeljenja, ni je isključiva prema drukčijima.
Ako je tako onda trebaju biti tolerantni i prema "acionalistima". Nacionalizam je također produkt naše stvarnosti, idemo ga liječiti ako treba, ako je negativan.
ma ja, i fasizam i rasizam su tu, i njih da prihvate kad se vec nudi
Mislim da je SDP bliži komunizmu nego "nacionalisti" fašizmu i rasizmu. Ne držim da je komunizam manje zlo od navedenih.
Pozdrav mojoj prijateljici Vaniliji.
ne bih se ja kladila u to
svi smo mi svjesni da je komunizam neizvediv u stvarnosti, moram reci-nazalost
sumnjam da su nacionalisti svjesni koliko je los fasizam i rasizam
i jos nesto, da ne bude zabune, ne smatram da je svaki nacionalizam los
Mislim da ovi protokomunisti ili SDP zaluđuju narod obećajući socijalnun pravdu kao i njihovi preci prije 60 i više godina. Znam da ne će uvesti samoupravljanje, ne će ostvariti zaposlenost, zdravstveno osiguranje i te dobe stvari jer je to nemoguće. Možda se dogodi svjetska revolucija i nedaj bože da krenmu ukrivo kao oan Marxova Lenjinova Titina. Polpotova Maova
dogovor wrote:Mislim da ovi protokomunisti ili SDP zaluđuju narod obećajući socijalnun pravdu kao i njihovi preci prije 60 i više godina. Znam da ne će uvesti samoupravljanje, ne će ostvariti zaposlenost, zdravstveno osiguranje i te dobe stvari jer je to nemoguće. Možda se dogodi svjetska revolucija i nedaj bože da krenmu ukrivo kao oan Marxova Lenjinova Titina. Polpotova Maova
ili Milanovićeva kuka i motika na komuniste, a ljudi nigdje na mapi 20 godina. bivši činovnici tog sistema u drugima dresovima po zemljama regiona pokraše sve što se moglo i opet... najveći strah i ugroženost od komunista
dogovor wrote:Mislim da ovi protokomunisti ili SDP zaluđuju narod obećajući socijalnun pravdu kao i njihovi preci prije 60 i više godina. Znam da ne će uvesti samoupravljanje, ne će ostvariti zaposlenost, zdravstveno osiguranje i te dobe stvari jer je to nemoguće. Možda se dogodi svjetska revolucija i nedaj bože da krenmu ukrivo kao oan Marxova Lenjinova Titina. Polpotova Maova
ili Milanovićeva kuka i motika na komuniste, a ljudi nigdje na mapi 20 godina. bivši činovnici tog sistema u drugima dresovima po zemljama regiona pokraše sve što se moglo i opet... najveći strah i ugroženost od komunista
NightSkyWalker wrote:
Pa svi ti ljigavci su mahom iznikli iz KPJ-a.
ko i Pozderac, Bijedić i Humo, je li tako?
Oni nisu izdali svoju zemlju, mada nije ni njihovo za razmazati.
Ustav u kojem su muslimani dobili veliko M koje u praski nije nista znacilo, umjesto da se borilo za bosanstvo itd...
Last edited by NightSkyWalker on 02/12/2010 23:11, edited 1 time in total.
e ako to urade, baš će nas zeznuti, prekinut će ovaj ciklus nemjerljivog ekonomskog napretka i šta onda da radimo?
NightSkyWalker wrote:
Ma noko drugi od Zjaje! Zivio Zlaja i partija! Zivioooooooo
Hvala ti sto si priznala da ta stranka nema nikog sposobnog da vodi tu stranku!
interesantno je i da ja od tebe nisam vidio posta dužeg od pet rečenica...
plain vanilla wrote:
ja sam tebe pitala, ko bi trebao biti predsjednik SDP-a?
i ko to treba birati predsjednika SDP-a?
Mislim da se SDP treba da ugasi, kao i mnoge druge stranke.
A za predsjednika bi treba izabrati nekog sposobnog, ne zadojenog jednoumljem i zeljom za vlascu, i nekoga ko nije upleten u kriminal i reket..., ima li takvih u SDP-u??
NightSkyWalker wrote:
Ma noko drugi od Zjaje! Zivio Zlaja i partija! Zivioooooooo
Hvala ti sto si priznala da ta stranka nema nikog sposobnog da vodi tu stranku!
interesantno je i da ja od tebe nisam vidio posta dužeg od pet rečenica...
Slabo mi ide vokabular a i ova tastatura puna nekakvih znakova ne znam sta je sta
plain vanilla wrote:
ja sam tebe pitala, ko bi trebao biti predsjednik SDP-a?
i ko to treba birati predsjednika SDP-a?
Mislim da se SDP treba da ugasi, kao i mnoge druge stranke.
A za predsjednika bi treba izabrati nekog sposobnog, ne zadojenog jednoumljem i zeljom za vlascu, i nekoga ko nije upleten u kriminal i reket..., ima li takvih u SDP-u??
ma jelte
prvo se trebaju ugasiti SDA, HDZ, SDS, SBB, SNSD
pa cemo onda pricati o gasenju stranaka
a jest vam zlaja trn u oku
nema takvih u SDP-u, svi posteni su u SDA
NightSkyWalker wrote:
Oni nisu izdali svoju zemlju, mada nije ni njihovo za razmazati.
Ustav u kojem su muslimani dobili veliko M koje u praski nije nista znacilo, umjesto da se borilo za bosanstvo itd...
ni njihovo maslo nije, a... nikad nećemo mi na zelenu granu dok ne skontamo koliko su velike stvari pojedini ljudi uradili za nas, a koliko male neki kojima se previše pripisuje...
a sad nastavi sa svojim trolanjem, ja se isključujem, da kasnije, kad neki drugi mod banuje, mene ne optužiš da zloupotrebljavam svoju poziciju