latentnicinik wrote:
jesi se ismijo dobro, ispunio kvotu smjeholikih it ? Mogul' ja sad.
Gosn' chmoljo, ako ne mijenjate tezu, onda se bojim da imate malo većih nedostataka. Ne bih o njima javno, bojim se da sam u neravnopravnom položaju ipak
Ali da pomognem, sevab je ipak neukom ( u mjetefu nas 'vako učili, šućur Allahu ). Kad neko kaže da je SDP izdao one koji su se borili za Mostar, to vam, znate, koliko god se vi upirali da to tako predstavite, ne znači da su izdali SDA. Jel me pratite ? To vam, gosn' chmoljo znači da su izdali one koji su u hiljadama poklonili svoj glas sda-u, a koji su bili na pravoj strani u fašističkoj ( more bit da ćeš se ovdje malo zbunit jer se družiš sa rajom koja ovo fašističko, po svom višedecenijskom običaju, interpretira kako joj denisu ćeif, al mrsko mi sad objašnjavat) agresiji na BiH, a s obzirom da ovdje, jelte, pričamo o Mostaru, onda u fašističkoj agresiji na Mostar.
Znate, gosn' chmoljo, ti ljudi ne glasaju za SDA ili neku drugu bošnjačku ili probosansku stranku, jel me pratite, baš 'nako. Ti ljudi glasaju za tu stranku ili neku drugu bošnjačku ili probosansku stranku jer ne žele da im dojučerašnje ubice njihove djece ( ne baš slučajno u Mostaru poznajem deda kome su pred njegovim očima ubili 2-godišnjeg unuka kojeg je u predahu raketiranja izveo u šetnju i onda se njemu derali da se ne boji, da ga neće ubit jer je bolje da ostane da pati ) vladaju gradom.
Zbog tog deda, i ostalih deda, majki, očeva, braće i sestara se poserem u usta svakom onom koji je jučer dopustio da politički predstavnici tog snajpersite koji ubi to dijete, jučer dođu na vlast. A posebno se poserem u usta svakom onom koji taj potez pokušava opravdati. Jer su ovi drugi gori od prvih. Prvi su samo političari, od njih se nje čuditi. Drugi su govna sa pedigreom.
A sad slobodno iskoristi te činovew pod petokrakom.