SDP i mostarski gradonačelnik

Locked
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#176 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by Chmoljo »

Lincoln-Burrows wrote:Chmoljo
Koji je ovaj donji na tvojoj slici?
nemam pojma. :mrgreen: ne liči mi nešto na mao tze-a :-?
dzungalunga

#177 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by dzungalunga »

Chmoljo wrote:ma di si ti meni :mrgreen: kako ide ukidanje petokrake?
U mostaru je odavno ukinut.
Cak i crvena armija vrapcicka pustaju bengalke zelene boje kada igraju protiv Zrinjskog.

Inace,Chmoljo, sto to tvoj ovaj doprinos ima sa temom?
bijelo_dugme

#178 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by bijelo_dugme »

Nevidim u cemu je problem, sto bi podrzsavali nacionalisticku bagru iz SDA?
BiH-x

#179 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by BiH-x »

Pol Pot?
chuchumbamayumbe

#180 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by chuchumbamayumbe »

Uh, predstojeca godina ce da mude mnogo zestoka kada je politika u pitanju, politicke kampanje, izbori...
Drago mi je sto se i na forumu najlakse uvjerim kakvo je ustvari glasacko tijelo nacionalistickih stranaka, koliko mrznje i prezira prema drugima u njima ima, a najveci trn u oku su im "boljsevici", nadam se da ce tako i ostati, i da ce im "boljsevici" jednog dana suditi za sva nedjela i kriminal koje su pocinili prema Bosni i Hercegovini i njenim gradjanima.
Dakle...greetings from Romania, aaaand....12 points goes to.....SDP!
We love you Bosnia!!!
Lincoln-Burrows

#181 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by Lincoln-Burrows »

Možda bi u Mostaru trebalo "jedan čovjek jedan glas"?
latentnicinik

#182 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by latentnicinik »

Čudi me da je na ovome forumu dopušteno da se pripadnici jedne političke opcije nazivaju pogrdnim imenom.MIŠLJENJA SAM da je na startu autora ove teme trebalo poslati u Banoviće.
čudi te ? dušica slatka :D

ne sumnjam da bi ti autora ove teme najradije poslao u banoviće ( ne samo ti ) i da bi bio najsretniji da teme nije ni bilo. Jednoumlje je višedecenijska praksa tvoje političke opcije
Uh, predstojeca godina ce da mude mnogo zestoka kada je politika u pitanju, politicke kampanje, izbori...
Drago mi je sto se i na forumu najlakse uvjerim kakvo je ustvari glasacko tijelo nacionalistickih stranaka, koliko mrznje i prezira prema drugima u njima ima, a najveci trn u oku su im "boljsevici", nadam se da ce tako i ostati, i da ce im "boljsevici" jednog dana suditi za sva nedjela i kriminal koje su pocinili prema Bosni i Hercegovini i njenim gradjanima.
We love you Bosnia!!!
i meni je drago da postoje forumi. da se uvjerim u simpatičnost zbora bečkih dječaka iz lafo građanske opcije
latentnicinik

#183 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by latentnicinik »

Lincoln-Burrows wrote:Možda bi u Mostaru trebalo "jedan čovjek jedan glas"?
možda bi u cijeloj Bosni trebao ? šta kažeš junače ? evo ja sam za :-D
Lincoln-Burrows

#184 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

BiH-x wrote:
Pol Pot?
Ne vjerujem da bi Chmoljo svjesno postao zločinca, ali ni on ne zna, a mogao bi biti čika Pol
Lincoln-Burrows

#185 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

latentnicinik wrote:
to sam i očekivao kao odgovor, ne odgovara vam jer bi ste bili preglasani,
a opet vam odgovara na nivou države jer bi ste mogli preglasavati.
Jebi_ga nikad zadovoljni.
Samos

#186 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by Samos »

Control panel wrote:hajde bice opet lokalni izbori 2012. pa ce SDA imati onda sansu da ima gradonacelnika mostara. nadam se da su se bosnjaci opametili :lol: pa ce svi listom glasati za SDA.
Tako je.
Nadam se da je i ovo škola za hrvate, da su se I ONI opametili, pa će I ONI svi listom glasati za HDZ.

P.S.
Lijan je dobro preveslao ljude, obećao po 100KM za glas. Kasnije se pokušao vaditi dijeleći nekakvu kinesku robu i nešto drobine od crknutih goveda, gore na Visokoj Glavici...neko je i otišao po to.
Ali većina rekla: E ku.ac ćeš više glasa od mene.
A inače, ovo je kraj SDP-a u Mostaru. Vidi se i po rezultatima, sve tanji i tanji.
Još doveli u predizbornoj kampanji Komšića u Mostar.
Pun pogodak ako su mislili dobiti koji hrvatski glas u Mostaru. Efekt crvene marame iliti sindrom Sejdo Bajramović.
latentnicinik

#187 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by latentnicinik »

Control panel wrote:Ljudi nisu se podrzavali predstavnici naroda nego predstavnici politickih opcija. SDp je davno rekao sta misli i o jednim i o drugim.
da, da. tako je to možda u Wolfsburgu kad se glasa za gradonačelnika. U Mostaru garantovano nije.

Te vaše pričice kojim želite relativizirati izdaju naroda koji se izborio da se u Mostaru danas ne glasa na hrvatskim parlamentarnim izborima možete pričati eventualno u emisiji Kike Budalike ( kad pređe sa kantonalne na behmnenovu)
latentnicinik

#188 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by latentnicinik »

Lincoln-Burrows wrote:
latentnicinik wrote:
to sam i očekivao kao odgovor, ne odgovara vam jer bi ste bili preglasani,
Jebi_ga nikad zadovoljni.
a šta bi te zadovoljilo kao odgovor. da ti čučnem malo i kažem "hvala bojovniče" ? evo samo što nisam

loo, sreća pa vama odgovara na nivou države, a ne odgovara tamo gdje ste većina. Lol, koji šupljaci
chuchumbamayumbe

#189 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by chuchumbamayumbe »

latentnicinik wrote:
Čudi me da je na ovome forumu dopušteno da se pripadnici jedne političke opcije nazivaju pogrdnim imenom.MIŠLJENJA SAM da je na startu autora ove teme trebalo poslati u Banoviće.

ne sumnjam da bi ti autora ove teme najradije poslao u banoviće ( ne samo ti ) i da bi bio najsretniji da teme nije ni bilo. Jednoumlje je višedecenijska praksa tvoje političke opcije
We love you Bosnia!!!
i meni je drago da postoje forumi. da se uvjerim u simpatičnost zbora bečkih dječaka iz lafo građanske opcije
Drago mi je zbog tvoje srece. Kao sto i sam znas, Hor Beckih Djecaka je vrlo cijenjen i rado vidjen u cijelom napredno svijetu.
A ako su djecaci "lafo" za gradjansku opciju, sta ti mislis, za koju su?
Lincoln-Burrows

#190 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

latentnicinik wrote: a šta bi te zadovoljilo kao odgovor. da ti čučnem malo i kažem "hvala bojovniče" ? evo samo što nisam
Što se mene tiče, nisam ni za podijeljeni grad, a nisam ni za
unitarnu BiH u kojoj se jednom narodu brani imati što im pripada.
Doduše imaju Hrvati sve što im treba, ali smoriše me ova prepucavanja
tipa "tko je koga prvi lopatom po glavi"
jutarnji

#191 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by jutarnji »

Znaci, sva frka je zbog nacionalnosti tog famoznog gradonacelnika? :lol: :lol:
Nema veze sto ni jedan ni drugi skupa ne znaju dvije nacrtane ovce cuvat`, bitno je da je nas. Sjajno.
Lincoln-Burrows wrote:to sam i očekivao kao odgovor, ne odgovara vam jer bi ste bili preglasani,
Jebi_ga nikad zadovoljni
Nemoj tako, uvedemo da na svim nivoima vlasti vazi pravilo "jedan covjek-jedan glas". Tamo gdje su nase bajne nacije u vecini tu ce i imati
vlast, eto ravnopravnosti. Na drzavnom nivou, oh` well...zna se :D , valjda to nije misterija. Pase li?
latentnicinik

#192 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by latentnicinik »

bijelo_dugme wrote:Nevidim u cemu je problem, sto bi podrzsavali nacionalisticku bagru iz SDA?
..kad mogu HRHB lijevičare. ha ja, u pravu si ti :-)
Control panel

#193 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by Control panel »

latentnicinik wrote:
Control panel wrote:Ljudi nisu se podrzavali predstavnici naroda nego predstavnici politickih opcija. SDp je davno rekao sta misli i o jednim i o drugim.
da, da. tako je to možda u Wolfsburgu kad se glasa za gradonačelnika. U Mostaru garantovano nije.

Te vaše pričice kojim želite relativizirati izdaju naroda koji se izborio da se u Mostaru danas ne glasa na hrvatskim parlamentarnim izborima možete pričati eventualno u emisiji Kike Budalike ( kad pređe sa kantonalne na behmnenovu)
takvi mozgovi kao ti su doprinijeli da se ne glasa za covjeka po njegovim djelima nego kojem se bogu moli. ali ti mene ne razumijes mi smo dva razlicita svijeta.
ja hocu u evropu a vi hocete u istoriju da zavrsavate neke nezavrsene price.

ne razumijemo se.
BHCluster

#194 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by BHCluster »

Dibih SDA samar i pol od HDZ-a pa sada ispade SDP kriv, sa ovim posljednjim ponizenjem Tihic vise nikada nece vidjeti Predsjednistvo BiH o kojem toliko sanja.
Lincoln-Burrows

#195 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

jutarnji wrote:Znaci, sva frka je zbog nacionalnosti tog famoznog gradonacelnika? :lol: :lol:
Nema veze sto ni jedan ni drugi skupa ne znaju dvije nacrtane ovce cuvat`, bitno je da je nas. Sjajno.
Lincoln-Burrows wrote:to sam i očekivao kao odgovor, ne odgovara vam jer bi ste bili preglasani,
Jebi_ga nikad zadovoljni
Nemoj tako, uvedemo da na svim nivoima vlasti vazi pravilo "jedan covjek-jedan glas". Tamo gdje su nase bajne nacije u vecini tu ce i imati
vlast, eto ravnopravnosti. Na drzavnom nivou, oh` well...zna se :D , valjda to nije misterija. Pase li?
To bi bilo ok kad bi mi bili tolerantni ljudi, ali rat je učinio svoje, podijelio i nepodijeljivo.
Mostar je iznimka u cijeloj BiH, to je za sada, sve ostalo je "kad bi bilo".
latentnicinik

#196 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by latentnicinik »

chuchumbamayumbe wrote:
latentnicinik wrote:

We love you Bosnia!!!
Drago mi je zbog tvoje srece. Kao sto i sam znas, Hor Beckih Djecaka je vrlo cijenjen i rado vidjen u cijelom napredno svijetu.
A ako su djecaci "lafo" za gradjansku opciju, sta ti mislis, za koju su?
boljševičku bezbeli, gdje će rahat na jedinom državnom TV kanalu, u skladu sa tekovinama ponosne historije, sve one koji nisu bezbojni kao oni, proglašavati fašistima, pazi ovo "klerofašistima" ( George, George, prdesjedniče lijepi) i sl. nadimcima iz prebogate historije bečkog kulturnog naslijeđa
Dibih SDA samar i pol od HDZ-a pa sada ispade SDP kriv, sa ovim posljednjim ponizenjem Tihic vise nikada nece vidjeti Predsjednistvo BiH o kojem toliko sanja.
reci mašaAllah. Ops, ne smijete vi to. reci nešto radosno, nek se vidi da si rahat. Ha ja, kad nisu mogli HVO-em, nek su dobili SDP-om. Ljepota..
Last edited by latentnicinik on 19/12/2009 19:56, edited 1 time in total.
The Silent Man

#197 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by The Silent Man »

da nije zalosno (i stetno po BiH) bilo bi smjesno...
boljsevici se zale na los tretman ...
kazu ovi su puni mrznje...
nazivaju ih pogrdnim imenima koriste ostre rijeci...

buuhuu :| :(

a zar nije rjecnik boljsevika pun izraza kao :

fasisti,klerofasisti,kleptomani,kriminalci,vehabije,talibani,seljaci.nacionalisti (hej ovo je cak postalo okej),minderasi i sta ja znam sta vec...

zale se ljudi sto ih neko optuzuje za izdaju i pretvaranje Mostara u stolni grad ,kazu jake rijeci ; a zar njihov rjecnik nije pun teza kao :

alija je poceo rat,alija (ili haris umetni po potrebi) su stvorili rs,armija bih je pocela rat sa hvo,svi su isti,svi su jednako krivi,alija je kriv za srebrenicu,sda je etnicki ocistila sarajevo,sda stvara vjerske skole u obdanistima,rijaset je pun pedofila,itd... takve teze se ne bi ni Dodik usudio iznosit...

Ljudi kazu da niko drugi ne moze vidjet dalje od svog nosa i svog tora ,a zar nisu boljsevici ti koji zive u fantaziji da su u zemlji u kojoj nema nacija nego smo svi bosanci i svi se volimo, u kojoj vodjstvo dvije nacije otvoreno radi na rusenju drzave, u kojoj vecina stavnovnistva ne prihvata ovu zemlju kao svoju , nego eto mi Bosnjaci smo krivi za sve (po nekima cak i tim sto se izjasnjavamo kao Bosnjaci)

i de malo realno razmislite ljudi?
ima li kutka na planeti u kojoj bi neko mogao ovako pricati i voditi ovakvu zestoku i bolesnu kampanju i uzivati protekciju , cak sta vise uzivati status "gradjanske opcije"
i sami sebi priznajte da nikada ne biste dopustili opoziciju ovakvog tipa (to pokazuje i ovaj forum izmedju ostalog)

o kakvoj ba vi demokratiji i gradjanstvu pricate?
licemjeri
Control panel

#198 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by Control panel »

mene interesuje kako SDA sa 12 glasova da ga ispusi od HDZ koji ima 7. neko ga je viknuo SDA-u. :lol:
jutarnji

#199 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by jutarnji »

Lincoln-Burrows wrote:To bi bilo ok kad bi mi bili tolerantni ljudi, ali rat je učinio svoje, podijelio i nepodijeljivo.
Mostar je iznimka u cijeloj BiH, to je za sada, sve ostalo je "kad bi bilo".
Pa sto onda pises ovo;
Jebi_ga nikad zadovoljni
Ustvari, eto napisi sta bi ti najvise volio. Kako bi ti to sredio, da budes sretan, zadovoljan, i da te vise Bosnje ne `ebu?
latentnicinik

#200 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by latentnicinik »

čovječe, i oni sebe nazivaju patriotima. koja parodija od ljudi :-)
Locked