SDA-SBIH

Post Reply

Podrzavate li koaliciju SDA-SBIH?

da
7
50%
ne
6
43%
uopste me ne zanimaju
1
7%

Total votes: 14

biscanka84

#1 SDA-SBIH

Post by biscanka84 »

Sta mislite o koaliciji SDA-SBIH?
revolutia

Post by revolutia »

ja sam za jedno veliko DA, ali samo bez onog smrada tihica..za mene je to jedan veliki izdanjik bosne i bosnjaka.

sva ta rpica da je bio u logoru je smece od price...proveo je par sedmica u logoru gdje je imao poseban tretman, zatim je preko svojih cetnickih vezica odveden u srbiju, gdje je nastimana razmjena, zatim je otisao sa familijom u njemacku gdje je proveo cijeli rat, vratio se i sad se bavi politikom.
smrdi mi taj tip..
i zao mi je SDA sto ce je srozati u provaliju
mrki62

Post by mrki62 »

revolutia wrote:ja sam za jedno veliko DA, ali samo bez onog smrada tihica..za mene je to jedan veliki izdanjik bosne i bosnjaka.

sva ta rpica da je bio u logoru je smece od price...proveo je par sedmica u logoru gdje je imao poseban tretman, zatim je preko svojih cetnickih vezica odveden u srbiju, gdje je nastimana razmjena, zatim je otisao sa familijom u njemacku gdje je proveo cijeli rat, vratio se i sad se bavi politikom.
smrdi mi taj tip..
i zao mi je SDA sto ce je srozati u provaliju
A ko je to Tihića predlagao da bude predsjednik SDA ?
Ko ga je izbavio iz zarobljeništva ?
On je predlagan od čovjeka koji je sudjelovao u dijeljenju našeg naroda a i same BiH - supotpisnik rađanja RS !
zilha

Post by zilha »

mislim da bi trebalo izbjeći tu koaliciju :zzzz:
jednostavno je vrijeme da se ta Stranka zgraBiH, već jednom "skine" sa vlasti - to ja mislim
što se tiće politićara, pa i Tihića, teško je nama iz žablje perspektive i bez dovoljno informacija, znati istinu o nekome, ali zato nam ostaju njihovi politički potezi, i javni rad na uvid, i mislim da je to ono po ćemu bismo mogli relevantno procijenjivati nekoga...pa i tog Tihića :-?

naravno,kod nas je anlitički pristup stvarima učestao baš kao istraživačko novinarstvo kod naših "nezavisnih novinara"... :(
mi svi skupa jako teško odmićemo od mahalskog ili kafanskog pristupa - vrlo ozbiljnim stvarima

skloniji smo stoljetnoj tradiciji ogovaranja i pet desteljća njegovanoj "tradiciji hajke", :x
nego istinskim polemičkim i analitičkim...
da ne tupim, muka mi je od svih koji znaju sve i tako olako etiketiraju svakoga
zlo mi je od površnosti u svakom pogledu,
a posebno u onom strateški važnom za Bošnjake
nekad imam dojam da smo mi nacija u kojoj su svi političari,
baš kao što su nekada svi bili fudbalski selektori...
fali nam mjera i jako nam fali reda, i fali nam još ponešto...ali mi je žao što svojim manama onesposobljavamo i svoje urođene vrline
i kao pojedinci i kao narod
i nekad mislim kako je Bošnjake demokracija, i ovako silno okašnjela, dočekala nespremne :roll:
zilha

Post by zilha »

imam ja, još jedno pitanje, za mrki62:

A koga bi trebalo da bude stid kad ovako piše???? :shock: :shock: :shock:
mrki62

Post by mrki62 »

zilha wrote:imam ja, još jedno pitanje, za mrki62:

A koga bi trebalo da bude stid kad ovako piše???? :shock: :shock: :shock:
Izvini al ne shvaćam o čemu je riječ - o kakvom stidu misliš ?
zilha

Post by zilha »

mislim o pristojnosti usljed ćijeg se gubitka pristojan čovijek stidi...mislim još po nešto o tvom postu ali sam isuviše pristojna da ti to kažem
Post Reply