U ime svih nas iz 70 i nekeverbeke wrote:Kakva stranka,kakvi bakraci...dok mi raspravljamo njih sve vise hapa lovu.Boli briga politicara ko sjedi u fotelji do njegove...samo nemoj dirat njegovu.
Za zakletvu Hapi ja spjevo sam stih...
U ime svih nas iz 70 i nekeverbeke wrote:Kakva stranka,kakvi bakraci...dok mi raspravljamo njih sve vise hapa lovu.Boli briga politicara ko sjedi u fotelji do njegove...samo nemoj dirat njegovu.
fruit wrote:Kad je mogao Muhamed Ali (kasijus klej) preći na Islam,zatim Aziz Tajson
i dr,zašto nemogu i njih osmorica,samo što Muhamed Ali,i Tajson nisu još primljeni
u SDA,zahtjevi se razmatraju na glavnom odboru,očekuje se pozitivan odgovor,problem je što su Američki državljani pa se provjerava njihova uloga 11 septembra,i povezanost sa Al kaidom.
buddha wrote:(...)
Iz novina saznajemo, da ti cafiri, Srbi i Hrvati koje SDA treba da bi je prikazali kao multinacionalnu stranku znaju euzubile napamet i da idu u dzamiju.
Nagradno pitanje glasi:da li se Stranka Demokratske Akcije bori za ovakvu multinacionalnu Bosnu i Hercegovinu i koliko je za opstojnost BIH kao ideje ova strateska odluka pogresna ?

imali koji text o tim? interesntno mi bogamibuddha wrote:To je između mene i Allaha!
(Sreto Tomašvić, novi član GO SDA, na pitanje da li je prešao na islam; VIP)
i stvarno, sta je ovim SDA htjela dokazati? da moze nafatati cafira po volji koji ce se zaklet u allaha...
sta je SVRHA ovoga?
Prvo, ne vrijedjaj bosanske srbe i hrvate koji su bili na stani BiH. Oni nisu cafiri, nego si to ti!buddha wrote:stvarno je politicka scena u BIH cirkus zivi![]()
nafatali par cafira i metnuli hin u rukuvodstvo, al vidi vraga, cafiri znaju bismillu. neki od njih ne propustaju petkom dzumu.
Pa hajdemo redom:
SDA zeli da bude multinacionalna stranka
SDA imenuje sepet cafira u glavno rukovodstvo i na istaknute funkcije.
Iz novina saznajemo, da ti cafiri, Srbi i Hrvati koje SDA treba da bi je prikazali kao multinacionalnu stranku znaju euzubile napamet i da idu u dzamiju.
Nagradno pitanje glasi:da li se Stranka Demokratske Akcije bori za ovakvu multinacionalnu Bosnu i Hercegovinu i koliko je za opstojnost BIH kao ideje ova strateska odluka pogresna ?
Pa sta je cekao ovoliko godina da izrazi svoju ljubav i privrzenost prema SDA ? Limun ??dr. wrote:(...)
Jasno mi je da se sada komunisti kidaju od muke, jer su zivjeli u predrasudi da je SDA ista kao i SDS i HDZ, pa su je pljuvali podjednako, ali kada covjek koji nije Bosnjak dodje i kaze ja volim SDA i BiH i Aliju Izetbegovica, onda su odjednom oni cafiri, neznalice, urota, islamski terorizam![]()
Opet, kazem dzaba vam galama
Odjednom su bh Srbi i Hrvati OK ali sve dok su za SDA jer "ako si za SDA onda si za BiH". Šta ti je patri(j)otizam?dr. wrote:Prvo, ne vrijedjaj bosanske srbe i hrvate koji su bili na stani BiH. Oni nisu cafiri, nego si to ti!buddha wrote:stvarno je politicka scena u BIH cirkus zivi![]()
nafatali par cafira i metnuli hin u rukuvodstvo, al vidi vraga, cafiri znaju bismillu. neki od njih ne propustaju petkom dzumu.
Pa hajdemo redom:
Drugo, dzaba galama, Sreto Tomasevic, i Ljiljana Sakic gostavali su na BHT i objasnili svoju podrsku SDA stranci i drzavi BiH. Tomasevic je najbolje to rekao kada kaze ja sam TOMASEVIC, a Nomen est omen, aludirajuci da je on bosanac kao i zadnji bosanski kralj.
Jasno mi je da se sada komunisti kidaju od muke, jer su zivjeli u predrasudi da je SDA ista kao i SDS i HDZ, pa su je pljuvali podjednako, ali kada covjek koji nije Bosnjak dodje i kaze ja volim SDA i BiH i Aliju Izetbegovica, onda su odjednom oni cafiri, neznalice, urota, islamski terorizam![]()
Eto sto ti je manipulacija komunjara. Ja nisam rekao da su BH Srbi i Hrvati OK ako su za SDA, nego ako su za BiH!Ajnslag-cincilator wrote:Odjednom su bh Srbi i Hrvati OK ali sve dok su za SDA jer "ako si za SDA onda si za BiH". Šta ti je patri(j)otizam?dr. wrote:Prvo, ne vrijedjaj bosanske srbe i hrvate koji su bili na stani BiH. Oni nisu cafiri, nego si to ti!buddha wrote:stvarno je politicka scena u BIH cirkus zivi![]()
Pa hajdemo redom:
Drugo, dzaba galama, Sreto Tomasevic, i Ljiljana Sakic gostavali su na BHT i objasnili svoju podrsku SDA stranci i drzavi BiH. Tomasevic je najbolje to rekao kada kaze ja sam TOMASEVIC, a Nomen est omen, aludirajuci da je on bosanac kao i zadnji bosanski kralj.
Sve biser do bisera.![]()
![]()
Fair Life wrote:Ili je dosao tobe, ili je pokupio lovu...dr. wrote:(...)
Dokaz da nije...?dr. wrote:Dokaz, pa mozemo dalje...Fair Life wrote:Ili je dosao tobe, ili je pokupio lovu...dr. wrote:(...)
Covjek je bio angazovan u SDA, vec 91. I bio je aktivan u stranci za njegovog zivota! Izvor informacije: BHT emisija Posteno govoreci.Fair Life wrote:Dokaz da nije...?dr. wrote:Dokaz, pa mozemo dalje...Fair Life wrote:Ili je dosao tobe, ili je pokupio lovu...
Nego... pises... "ali kada covjek koji nije Bosnjak dodje i kaze ja volim SDA i BiH i Aliju Izetbegovica"
Voli Izetbegovica posthumno, a za njegova zivota... jednako ga je volio, ali eto nije "javno" !!?
Koje nebuloze...
bash tako!dr. wrote:Eto sto ti je manipulacija komunjara. Ja nisam rekao da su BH Srbi i Hrvati OK ako su za SDA, nego ako su za BiH!Ajnslag-cincilator wrote:Odjednom su bh Srbi i Hrvati OK ali sve dok su za SDA jer "ako si za SDA onda si za BiH". Šta ti je patri(j)otizam?dr. wrote: Prvo, ne vrijedjaj bosanske srbe i hrvate koji su bili na stani BiH. Oni nisu cafiri, nego si to ti!
Sve biser do bisera.![]()
![]()
Primjer, Ivo Komsic nije u SDA, ali je ipak za BiH, i on je OK.
I opet ce ga komunjare napasti, kao npr. Bakir Hrapavog Glasa u 60 minuta, zato sto je Komsic pozitivno gvorio o Aliji Izetbegovicu i BH ratnim institucijama. sutra ce napasti i fra Petra Andjelovica koji je takodjer pozitivno govorio o Izetbegovicu.
Poenta, je kao sto sam rekao, da vi imate uhodanu pricu SDA-SDS-HDZ nacionalisti (blaza varijanta teze o gradjanskom-nacionalnom ratu u BiH), koja vam se sada srusila, jer SDA ne mozete, a htjeli biste ugurati u isti kos, sa ove dvije fasisticke stranke.